Dagbok

dagbok för dag!
idag så vaknade jag med den värsta ångesten för att jag trodde jag glömt att det var skola, jag glömde att kolla klockan så jag fick ta den sena bussen till skolan, vi har haft prov och jag hade inte förväntat det (eller jo, bara att jag glömde av de) sen så dog min laptop så jag kunde inte ladda den för laddaren var i skåpet och jag ville inte gå från klassrummet.

snart ska vi ha biologi och sen träslöjd (är inte taggad för det) men jag ska kämpa. det är typiskt att jag valde träslöjd för att om man valde syslöjd får man sluta 1 och börjar 09:40 på onsdagar.

Efter skolan har jag träningen i ishallen (yeeess!!!!) sen efter ska vi äta pizza i ishallen och sen efter de ska jag sova över med en av mina bästa vänner som heter Maja! vi kommer ha så himla kul, jag berättar mer om det imorgon!

Många kramar från en som vill ha höstlov♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagbok

ja, ni kan läsa rubriken! jag ska berätta om mitt stressiga liv med sport, skola och allt annat!
Sportlivet
Jag älskar verkligen sporten konståkning! Det är FANTASTISKT tycker jag varje gång jag kommer på isen! Nu har jag också gått på konståkning i över 8 år så jag har väl alltid hållit på med det tycker jag! Man är i ishallen kanske 5-6 gånger per vecka och tränar. Jag tycker det är jättekul! Många av mina kompisar säger *Stina, alltså du tränar för mycket!*
Men alltså jag tycker sånt är livet!
Men det blir lite jobbigt nu med allt med skolan och sånt!

Skollivet
man är i skolan 5 dagar i veckan(brukar man) vi är i skolan ungefär 7-8 timmar per dag och allt imellan kan man ha rast, lunch och lektioner.

Jag går också på sång sedan 4 år tillbaka, men där jag tar lektioner ligger 10 min från min skola, så då när jag har min lektion om 10 min springer man alltid för typ livet!

Vi har ju "världens" tur att få typ 6 olika läxor varje vecka, kanske 1 prov per vecka! det låter väl kul? Nej!!!

Allt annat
om man ska göra en liten lista här på veckan! av alla veckans dagar har vi 7 dagar som är i likamed  168 timmar. vi har bort 60 timmar för att då sover jag! vi har 108 timmar kvar! igenomsnitt är jag 33 timmar i skolan på en vecka. Vi har 75 timmar kvar. Träningen tar bort 15 timmar! vi har 60 timmar kvar. Vi tar bort 5 timmar för att vara hos farmor och farfar. vi har 55 timmar kvar. En timme tas bort för att då lagar jag mat! vi har 54 timmar kvar. vi tar bort 4 timmar för att städa, tvätta och göra sina hemsysslor. vi har 50 timmar kvar. 2 timmar går bort för duschen och sånt. 48 timmar kvar. 2 timmar tas bort för då är jag på toan. 46 timmar kvar, men vi tar bort 24 timmar för då är det lördag och jag är då FRI!!!!. vi har 22 timmar kvar. då har jag cirka 3 timmar varje dag att plugga på, men kollar ändå samtidigt på tv!
kul liv eller??

Kram från en sömnig tjej//Stina!

Likes

Comments

Diy & recept

[detta är för 2 personer]
ingredienser:
2/3 msk kakao
2 msk strösocker
4 tsk kanel
mjölk

gör så här:
blanda de torra ingredienserna i en kastrull.
sätt på plattan och häll i lite mjölk.
blanda sedan allt till att det blir en len blandning.
blanda ner sedan så mycket mjölk du vill ha i/ så mycket smak eller ja, du får göra så som du vill!

Likes

Comments

Funny things:), Pepp

ja, alla som går i skolan längtar nog bara till en sak: loven! snart är det ju höstlov och det är nog det som jag tycker känns bäst!
men nu ska jag dra 5 tecken på att du behöver ett höstlov!

1. du räknar ner dagarna till att höstlovet börjar!
2. du vill ha sovmorgnar och lugn och ro.
3. du kämpar alla dagar igenom skolan.
4. den bästa tiden på dagen är när klockan ringer och säger att skolan är slut för dagen!
5. alla läxor och prov får dig att dö av stress och man hatar att få sitta och plugga ihjäl sig.

så här var alla saker som är tecken på att du behöver ett höstlov snart!

Likes

Comments

Dagbok

tisdag~ super trött...

åh,  finally är det tisdag! varför längtar man så mycket till att höstlovet ska börja och att man kan ha sovmorgon, vara med vänner, fotografera lite och träna med. Idag så är jag jättetrött för att jag kunde inte sova så bra inatt! I skolan idag har vi fysik och elevens val, Inte de roligaste. Elevens val är ju ändå jättekul, men jag får inte åka skridskor på länge ändå och jag som har konståkning i elevens val! Sen ska jag ta foton till imorgon! jag har också en fråga (haha) På en av höstbilderna jag ska ta ska jag ha en speciell Outfit:)) Ska jag ha Street, girly eller Tired? ja, nu är jag i soffan med min katt bredvid  mig och kaffe! Gott♡ snart ska jag till busshållplatsen och åka till skolan! jag hoppas att det kommer bli bra!

kram Stina

Likes

Comments

Dagbok

yayy! första inlägget och jag mår kanon, eller ja! nu gör jag de!  allt började när jag går upp 05:35 för att gå till skolan, fixa till mig, äta frukost i lugn och ro och göra allt sånt i harmoni. Men något som har sabbat min harmoni är en nageltrång, så jag och min mamma bokade en tid på en vårdcentral och skulle se om jag behövde operera eller inte. Men allt gick bra ! Resten av dagen har jag varit hemma och chillat. Jag har kollat på serien "Riverdale"
och herregud vad bra den serien är!
Hela veckan hade jag planerat roliga saker i ishallen, men för att jag är opererad och att såret måste läka får inte den här tjejen åka på ett litet tag:(( jaja, men man får hoppas på det bästa!
Just nu så är jag påväg att somna, jag är jättetrött! (gäsp) hoppas att det blir en fantastisk dag imorgon!♡
Kram Stina

Likes

Comments