Aaa. Det har varit en LÅNG helg. Och den har varit fantastisk måste jag säga. Minns inte riktigt när var och hur allt har skett. Men bra har det varit. Mega häng i vitan en sommarkväll jag sent kommer glömma. Vattenmelon cigg ljummen het luft cava rosa himmel och vänner på filtar kiss i busken. Sommaridyll. Efter vitan drog vi på efterkaka hos en kompis som har den finaste lägenheten som finns. Typ. Eller iallfall finaste drömmigaste utsikten. Han bor precis bakom Stomerol skylten (den gammal tandkräms skylten vid Slussen). Där hängde vi ett tag käkade chips. Sen bar det av hemåt för mig och Emma. Vi stannade uppe snackade kärlek tills morgongryning.
Har även varit på en fest, som va mysig. Med Hedvig och jullan. D var trevligt och på dagen hade vi brunchis i solen med "Alla" på mitt däck. Dagen efter var jag och firade min moster på Waxholm med Ella min älskade. Super mysigt. Varmt. Också en sommaridyll må ja säga. Mm. Nu sitter jag i sommarkvällen och skriver. Kom precis hem från kvällsfika från Heddan. Har fkn studiedag imorgon och det kunde inte vara någe bättre för jag har en jävla massa kompletteringskit och sista inlämningar jag måste få gjort.
Sen efter vecka 24. Då börjar sista sommarlovet någonsin. Då så in i hela fridens helvete börjar lajf gubbar. Har du klarat dig så här långt in i inlägget r du riktigt lojal och det tackar och bugar jag för. Utan mina läsare vore jag INGETING.<323 PUzzzzzz. Kärleks hälsning

  • 51 Readers

Likes

Comments

Frukost. Emma. Vatten. Bakis. Trött. Mm måndag

Likes

Comments

Har sovit i 12 timmar. Kom hem igår efter middag med mamma i stan och ramlade rakt ner i sängen. Eller tog ett härligt bad först faktiskt men sen när jag väl hamnade i sängen tog det inte många sekunder innan jag somnat. SÅ skönt. Fredagslyx.
Gick förbi Medis påvägen för att möta mamma, och herregud. Ett vitt hav av fulla 98:or. Stan kryllade verkligen av sånna.
I helgen ska jag skriva en uppsats som ska in 23:59 på Valborg, så den måste skickas in i dag. Imorgon fyller pappa år och ska dra iväg på kvällen på fest.
Aa och fan i helvete nu måste jag sätta mig framför datorn och skriva den där uppsatsen. ❣️😁❣️😁

Likes

Comments

Nu fyller ALLA arton. Eller alla som jag känner iallafall. Mars april maj, minus 9 månader? Hmm. Betyder att sommar och vår måste vara poppis att fixa bebis. 😜
TIsdag. Matteprov, inlämning och skithelvete väntar och jag är inte redo. Men men. När är man någonsin redo för att plugga? Vill bo i Berlin/Barcelona och jobba på ett mysigt fik röka på uteserveringar i solen och baaa va. Nästa sommar, då åker jag. Svär azz

Likes

Comments

Nya jeans från POP. Dom är höga i midjan och extremt baggy, precis dom jag vill ha dom!
Sitter för nuvarande och dricker en kopp kaffe och ser att vädret är 10/10 idag.Tyvärr så är jag sjuk får bara sitta och titta ut genom fönstret mitt:( Eller så slänger jag på mig teckjackan och sätter mig på däcket ett tag. Vi får se. Mm så spännande. ;)

Likes

Comments

​Det gör ont. Jag mår illa. Och tårarna. Du får mig att lätta, att tyngas. Du får mig att hata, äcklas och drömma. Du är överallt. Du klamrar dig fast vid mitt hjärta. Snart orkar det inte längre. Det kommer gå i tu. Nu. Snälla rädda mig. Va min. Men jag gillar inte dig. Nej.

Likes

Comments