Utbildningen på jobbet fortsätter!
Huvudet känns som en stor bomullsboll och eftermiddagarna är oerhört ansträngande.
Minnet vill inte riktigt hålla ihop. Vad beror det på?
Läkaren ringde igår och sa att mina värden inte var så bra. Jag hade sömnapné och behöver prova ut en sömnmask. Det blir ju spännande, hoppas jag blir piggare då!
På tisdag är det dags för ett ultraljud på hjärtat. Det blir första kollen efter hjärtoperationen i Maj. Jag är väldigt nyfiken, men framför allt rädd för att det ska vara något fel. Frågorna tillsammans med oron hopar sig och jag vet inte riktigt om jag ska längta eller bäva! Tiden får utvisa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Håll ihop!
Lärandet på nya jobbet fortsätter. Det är så mycket information som ska in i huvudet, så ibland måste jag hålla för ena örat så ingen gammal information ramlar ut. Det är intressant, men energikrävande. Lunchen fick bli en långpromenad för att fylla på syrenivån i kroppen lite.

Likes

Comments

Hösten
I eldfärger går löven på hösten. Luften är hög och klar. Promenaden genom de fallna löven frasar härligt runt skorna. Min utbildning på mitt nya jobb får representeras av färgen på trädens löv, mitt huvud brinner av all ny information, men det är så roligt att lära sig nya saker.

Likes

Comments

Officiellt
Så är det då min första officiella dag på mitt nya jobb. Idag börjar jag jobba hos Vattenfall. Jag ser med spänning fram mot min första dag. Det är superfina lokaler och mina nya arbetskamrater verkar grymt trevliga.

Likes

Comments

Helgerna går fruktansvärt fort. Lilleman som inte är så liten längre hade ishockey cup, de slutade på en 5:e plats. Han var trots det rätt nöjd. Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa. Valparna har varit ute och sprungit så de sover så gott. Ikväll kommer en valpköpare för att titta på en av valparna.

Likes

Comments

Stor, men underbart god vanilla latte!

Vanillalatte när den är som bäst!

Idag tog jag tåget upp till Umeå för att träffa mitt nya gäng och bara gå igenom en massa papper. Innan mötet hade jag en timme över som jag nyttjade för att tillfredsställa mina kaffelökar. Det blev en stor vanillalatte på Espressohouse mitt på Renmarkstorget. Den var perfekt i temperatur, inte för söt och alldeles perfekt konsistens på skummet. Jag njöt av den goda muggen kaffe och tittade ut på det vackra vädret med sol och 16 grader varmt den 7:e oktober 2016

Likes

Comments