Hej på er & välkommen Fredag!
Hoppas allt är bra med er, här är allt toppen :)

Redan Fredag... Vad händer med veckorna?  Tiden bara rinner & det känns som man knappt hinner blinka innan nästa dag är kommen... Veckorna utan barn går extra fort vilket är lovely :) Snart är dom hemma igen! Rättare sagt, på Måndag.

Imorgon är det en vecka kvar, tills min lilla stora pojk fyller 6 år! 
Vad hände?
När & hur blev han så stor?
Kan man inte få stanna tiden liiite liiite bara... Jag hinner inte med! 
Vid denna tiden, för 6år sedan var jag så jäkla höggravid 🙈 Himmel & pannkaka! 
Älskade Fina Leo vad jag älskar den killen! ❤

Idag, är det Fredag.
Denna veckan har vart så galet innehållslös. Vi har inte gjort något alls, för ovanligheten! Annars finns det alltid något att pyssla & fixa med.. Men denna veckan har vi vart & bara flutit med. Lite skönt, även in rastlösheten knackar på emellanåt :)

I helgen ska vi försöka få ner träd & grenar som är dött & såga ner grenar från granen som ligger på hustaket. Kan vara bra att få bort det innan snön kommer, om det kommer någon? ❄
Det är de vi har planerat. Greja ute.

Igår damp det ner ett Mail från Leos nya skola! 
Ett välkomnande & fint Mail från Leos nya lärare :) Blev helt varm i kroppen av att läsa det! Vilket fint Mail & fint bemötande i text han gav oss.
Känns som det kommer bli en bra skola för Leo. I hans nuvarande skola, är de i hans klass kring 53 elever & på dessa elever 3 lärare. Helt galet många barn, & jag har haft svårt med tanken den skolstart att de skall hinna med alla barn, se alla barn & få en relation med alla barn... 53 barn är många barn. & alla barn behöver bli hörda & sedda.
Tanken på detta är svårt. & jag vet med mig att det förekommer (REDAN I FÖRSKOLEKLASS) någon slags mobbing... Kan vi kalla det Mobbing? 
När det märkeskläder, skor, jackor osv osv är en klassfråga & det är den största faktorn för hur poppis man är?! 
Leo har alltid vart en mjukisbyxor kille... Alltid, så länge jag kan minnas. Sen började han skolan & VÄGRADE använda mjukisbyxor. Vägrade! & jag frågade varför & då köp det fram att man inte kan ha de i skolan, för då är man inte lika cool & blir inte accepterad. Sånt gör mig sååå förbannad!! Usch. & jag kan tyvärr inte göra annat än att fundera på hur dessa barns föräldrar är... Vilken påverkan de har på sina barn som håller på så, redan vid 6 års ålder!! 
Nog om det :)

I hans nya skola... Som är en "Lantskola" :) I ett litet samhälle, där alla tycks känna alla.
Skolan är liten, nära skogen & i Leos klass kommer de att vara 7 elever när han börjar. 7 elever!! Kan ni förstå?
Det gör mig & mitt inre tillfreds med tanken att han skall börja ny skola & ny klass efter Jul/Nyår. Det känns som alla elever känner alla, alla lärare tar ett slags ansvar för amma elever. En liten men ack så bra skola. Att läraren har full koll på sina elever, att alla elever blir sedda & hörda :) Lugnande känsla för mig som annars stressar upp mig lätt! 
Så nästa vecka skall vi försöka få till en träff med nya klassen :)
Skönt att Leo har sina "Kusiner" där varav en kommer gå i hans klass. Min svägerskas bägge döttrar går på skolan & den yngsta av dem är en tjej som Leo leker otroligt bra med & hin tycker det ska bli så kul att Leo ska börja där :) Skönt även för Leo att ha två som han känner sedan innan!

Nu ska jag tvätta & hänga tvätt... En kopp kaffe kommet slinka ner också :)

Ha en fantastisk Fredag allesammans! 

Kram
Lina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni mår bra, det gör jag Tack :)

Gått en vecka sedan jag skrev redan. Varken haft tiden eller orken känner jag.

Hade alla barn hemma i Fredags:) Även Neo. Joline & Leo är ju hemma varannan vecka annars... Neo blir 1 år snart. Skulle haft honom helgen dessförinnan men inte då heller vart han hemma. Går inte in mer på detalj mer än att hans mamma sätter käppar i hjulet :/ Tråkigt!!
Men, i fredags var alla samlade. Så skönt & mysigt. Käkade tacos & barnen lekte :)

Vi har även fixat klart hallgolvet. Det som nu fattas där är en stor & bred tröskel mellan stora & lilla hallen.
Jag skall fortsätta att riva ner tapet & masonitskivorna på väggarna & få fram så mycket timmer det bara går :) Joacim fick världens idé om hur vi kan göra med ena väggen som skiljer av den lilla till den stora hallen... Den lilla hallen var förr en glasveranda som dem rev & byggde ut till en isolerad hall (utan isolering)!! Så bakom all masonit, är de gamla fönstrena kvar & timmer där emellan.. Så vi skall plocka bort all masonit, plocka fram fönstret & sätta in ett gamalt fönster där, som är utan glasrutor... Bara själva stommen till fönstret :) Tror de kommer bli grymt! Blir lite som en skiljevägg, med ett öppet fönster i!

Idémakarna!

Vad mer har hänt?!
Inget egentligen...
Första snön trillade i helgen & jag har bokat tid att fixa mina naglar :)
Nu är de i regel - varje dag här men någon snö syns inte till.. Så, ni som fått snö, kan ni inte skicka ner lite till Kalmar :)

Leo har fått plats på skolan här nere i Kristvallabrunn :)
Så efter Jul/Nyår så flyttar han hit heltid & börjar nya skolan :) Han är taggad!
Skönt är att min svägerskas dotter, i samma ålder som Leo går på denna skola & han kommer börja i hennes klass, så det känns ändå skönt att han faktiskt har någon som han känner där :)

Jag pluggar vidare, varvat med renovering & andra sysslor...
Igår klädde vi brunnen på gården med ljusslinga :) Längtar ihjäl mig efter att få julpynta!!!
Helt galet vad jag längtar.
Redan tjuvstartat med julmusik... Men vad gör de ;) En vän till mig i Habo, Klara... Hon & hennes barn har redan ställt fram barnens gran :p Sååå, att jag lyssnar på julmusik tar nog ingen större skada! :)

Nu är klockan 05.15 & jag har vart vaken dryga timmen redan... Lägger jag mig tidigt, som igår, vid 22.30 så vaknar jag runt 3-4 snåret & är pigg som en lärka :/ Men, det löser jag med kaffe & blogguppdatering :)

Ha en fantastisk Onsdag allesammans!

Där är hallgolvet.
Nästan klart :)

Inspetationsbild på naglar jag vill ha :)
Med eventuellt en röd ringfingernagel eller som de på bilden med en röd pärla på ringfingernageln.
Återstår att se :)

Lite som den bilden visar med ett öppet fönster i en vägg!
Men vårt fönster kommer vara mindre & i något äldre stil :)

Kram
Lina.

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni mår bra. Det gör jag tack!

Fortsättning följer med barnens rum där jag sist slet ut heltäckningsmattan.
Igår var vi inne i stan & köpte nytt golv som vi även började lägga igårkväll... Vilken skillnad alla redan!
& man blir, återigen lika förvånad över hur föregående ägare tänkte vid viss renovering osv... Denna gång pratar jag om golvlisterna.
De räcker man tittar på dem så trillar dem från väggen 🙈 På en list som är runt 2.5-3 m har dem satt 1 spik, på sin höjd 2 & till råga på detta inte valt en spik som går igenom in till väggen utan bara en lite skitspik.
Så, allt vi väljer att göra här, blir helt klart till bättre... För allt man gör & tar sig ann, då även att tillägga att varken jag eller Joacim tidigare renoverat hus, känns betydligt mer säkra med våra val & hur vi utför renoveringen än vad de tidigare ägarna någonsin kommer i närheten av. Vi framstår som renoveringsexperter! ;)

Skämt å sido.
Vi blir nöjda med vad vi gör, vi bollar våra idéer.
Jag kommer med förslag som Joacim aldrig kanske hade haft en tanke på & likaså Joacim kommer med förslag som jag kanske aldrig kommit på. Vi är överens om ALLT vi gör & gör det tillsammans!

Så tacksam att hittat en livskamrat som kompletterar mig så otroligt bra.
Att vi verkligen känner att vi är stöpta i samma form ❤

Jag går fortfarande runt med myskläder, tofs på huvudet & min kaffekopp i handen... Även att klockan redan är 14.15 :)
Joline sover middag & Leo ser på Lilla Jönssonligan 📽

Om en timma eller så skall jag ställa mig & börja med middagen.. Pannkakor! :)

Uppdatering imorgon, ev ikväll om hur resultatet blev i barnens rum :)

Ha en fortsatt fin Onsdag!


Kram
Lina.

Likes

Comments

Hej på er !
Ny vecka & barnen kommer hem :)
Underbart !
Ordningen återställd.

Idag... Puuuuh vad jag grejat ! :)
Började med att vi bestämde oss för att riva ut heltäckningsmattan i barnens rum...
Sagt & gjort... Jag började riva i deras rum & ut flög mattan :)
Förbaskat otymplig & tung men ut kom den !

När jag börjat där så fick jag feeling för det hela så det slutade med att även mattorna i stora & lilla hallen också flög ut :) Skönt där också !
Golven under, som jag iaf i barnens rum hoppades skulle vara fina trägolv visade sig vara några slags masonitskivor. Men, under dessa så låg ett trägolv. Dock bestämde vi oss för att inte riva upp det utan lägga in ett klickgolv där. Att riva & sen visar det sig sen att vi måste dra upp desto mer & det blir dubbelt upp med allt... Bättre att ha de så som det är nu med skivorna & lägga in annat golv ovanpå !
Även väggarna fick sig några hål... För att se om det kanske gömde sig en timmervägg, eller fler timmerväggar där inne... Vissa delar av väggarna var timmer, endel var också typ, betong. Så där inne kommer vi inte att riva & ta fram väggarna... Vi reglar upp & gör väggarna raka & sen blir det tapet där inne.

Det slutar inte här... Min feeling för att riva gjorde att jag började gå bananas i stora hallen... Började med en liten vägg som är in mot barnens rum, som visade sig vara timmervägg :)
Älskar timmerväggar, som man antingen målar vita eller betsar så de blir lite mörkare. Där lutar det åt att målas vitt. Gillar vitt, då man kan inreda med de mesta då :) & som de flesta vet så ligger inredning mig otroligt varmt om hjärtat så har redan skapat en vision om hur det kommer bli :) Joacim är dock aningen skeptisk, han är den som står för den skeptiska bilden i vårt hem.... Medan jag bara kan se min bild i huvudet, klar med det jag håller på med ;) Hahaha ! Men vi kommer fram till & fattar bra beslut ändå :) & allt jag gjort idag har jag givetvis bollat med honom !

Det hela slutade med att jag rev alla tapeter på bägge kortväggarna.
Väggen in mot barnens rum & väggen som är in mot vardagsrummet.... Likaså mattorna.
Så nu är allt bara kalt & jättefult.

Jag blir imponerad över hur dem gjorde förr... Med tapeter osv.
Alltså... Så galet många lager tapet som jag rotat fram idag. Endel himla fina, andra otroligt fula... & spik, miljoner spik. Nubb köper jag, men alla dessa förbaskade spik, ÖVERALLT !!

Taperna är dessutom klistrade direkt på timmerväggen, den spik på detta.
Bökigt att få bort så jag tänkte jag skulle försöka sitta med en stålborste imorgon & få bort de mesta....
Vi har nu att göra :)
Men jag gillar det !
Renovering som går i detta gillar jag att hålla på med... Gärna ensam, för då går det undan. Med Joacim på telefon & endel foton skickade :) Men att liksom inte ha något hemma som kan störa i renoveringen.

Tanken slog oss innan, Varför gjorde vi inte detta förra veckan ?
När barnen var iväg :p
Men istället börjar jag med det nu, samma dag som barnen kommer hem.


Snart kommer Joacim & Joline hem. Han skall bara lämna henne sen vidare till Jönköping för att hämta hem Leo.
Dom lät komma mycket senare ikväll... Men sen har vi även en hel vecka tillsammans <3


Lägger in bilder här nere som visar allt jag rivit sönder & samman idag :)

Imorgon fortsätter rivning av tapeter & påbörja väggarna mellan lilla & stora hallen :)

Ha en fortsatt fin Måndag !

Kram
Lina

Likes

Comments

Hej på er !

Hoppas ni mår bra :)
Det gör jag tack !

Helgen har sprungit iväg. Helt & hållet. Känns som vi knappt haft någon helg.
Igår blev vi hämtade av Svärfar vid 9.30 tiden för att åka & hämta två gamla militärtält? Ja, som skall ställas upp någonstans på vår tomt för att förvara traktor & andra grejer där under vintern. Men på tomten som är 5000 kvadratmeter så kunde vi igår inte bestämma oss för vart det skall stå så de får vara nedpackat till vi bestämt oss... Eller rättare sagt, Joacim har bestämt sig :) Detdär är hans sak.

Dagen gick & Joacim fick upp en lampa på baksidan, så det slipper vara bäcksvart där om kvällarna & senare under kvällen så var de knappt någon blåst ute & vi startade en eld i tunnan på baksidan...
Någon öl/cider slank ner & jag hamnade tillslut på en stor kartong på marken framför elden... Så galet skönt ! :)

Kikade på film & sen kallade sängen :) Tror vi la oss omkring 02.30 tiden !

Idag.... Tog vi rejäl sovmorgon.... Till 11.00 för min del. Behövd sovmorgon ?
Kroppen känner av att imorgon kommer barnen hem igen & vi behövde sova ut ordentligt ;) Skämt å sido.
Imorgon kommer våra älskade ungar hem igen & allt är som vanligt.

Vi gick ut & skulle greja lite med infarten... Tog en liten stund sen dog traktorn.
Joacim gissade på tomt i tanken så vi satte oss i bilen till macken för att tanka upp några dunkar & tillbaka hem.. Men fortfarande död. Humm.... Började skruva, kolla, känna. Men utan resultat. Googlade & tids nog kom han fram till att det kommit in luft. Så lufta & greja & sen startade den igen, för ca 1 timma sedan..... Men, då ville den istället inte ladda :D Hahaha ! Förstår ni varför jag avskyr allt som har med motorer att göra ? :p
Hatar de !!

Men min sambo löser ju allt & så även det. Så nu kör han omkring på gården & grusar lite... Överlycklig !

Idag blev det fläskkorv, potatis & senapssås till middag. Absolut ingen favorit hos mig, men Joacim gillar det så jag fixade de :) Hans önskan är min lag ? Jo.. Lite så. För jag gillar att laga mat :)
& allt blir så mycket enklare när han ger förslag på middag & jag kan laga den :)

Joo.. Vi har fått nya hyresgäster.
Fasaner :)
Två tuppar & en höna. Så fina !!
Dom spatserar omkring här på baksidan & i förmiddags la vi ut lite bröd till dem... Allt för att framstå som bra hyresvärdar & för att dom skall stanna ;) Hahahaha !! Fina att titta på är dom, iaf tupparna, hönorna är bara gråbruna. Men dom kan visst bli ilskna... Så måste förklara för barnen att inte retas med dem eller liknande om dom skulle visa sig ute samtidigt. Annars får dem gärna stanna kvar :)


Så... Nu är middagen äten, Joacim kan åka runt på traktorn & jag inväntar min svägerska på en kopp kaffe :)


Imorgon är det som sagt Måndag & barnen kommer hem igen !
Längtar ihjäl mig efter dem !! <3

Ha en fin Söndagskväll !

Kram
Lina

Likes

Comments

Hej på er !

Hoppas ni mår bra, det gör jag tack ! :)

Måste bara säga vilken morgon jag vaknade till idag !
Helt galet fin :)
-2, frost & världens mest underbara sol som steg upp bakom träden !
Det vackraste jag skådat på länge !

Men....

Som rubriken lyder så har huset fått sig ett litet lyft, på utsidan idag.
Fredag & allt... Vilken start för huset på helgen ;) Haha !
Skämt å sido.
Tidigare satt en ful gammal gul lampa bredvid ytterdörren... Jätteful !
Jag blir lika fundersam varje gång när vi ser saker som gamla ägarna satt hit..... Hur tänkte dem ??

Nåja... Var på Jula i veckan & köpte två nya fina vita lampor till Entrén.
Supernöjd !

Min sambo överraskar varje gång vi skall göra något. Händig man ! Minst sagt :)
Så nu sitter där en vit fin lampa på var sida av ytterdörren !
& lyser sådär lagom starkt :)

Joacim, är höjdrädd... Så jag fick byta från assistent till snickare...
Fick klättra upp på taket ovanför dörren för att spika fast kabel... Assistera där det behövs liksom.
Min del där jag gärna grejar & renoverar är inomhus. Helt klart ! Men jag hjälper till när & där jag behövs & vi gör mer än gärna allt tillsammans :)
TEAMWORK i Världsklass !

Lägger in lite bilder här nere så ni får en skymt av vad vi gjort... Ska försöka få in bilder som postas på Instagram. Jag är en flitig användare av Instagram :) Flera bilder om dagen !
Facebook har jag... Men där spånar jag mest igenom, men postar sällan.
Bloggen är kopplad till Facebook vet jag...

För övrigt så har denna dag vart lugn.
Tvättat & fixat lite här hemma... Även LenaH var här en sväng. Joacims syster & med sig hade hon Melanie, flickan som är lika gammal som Leo. Kul !
Dom kommer börja i samma klass sen :) Skönt att dem känner varandra & inte minst för Leo :)


Nu har jag precis tagit mig en dusch... Landat i sängen med ett glas rödvin, musik på tvn & med datorn för att skriva av mig :)

Joacim är ute med sin älskare... Denhär Majoren. Traktorn.
Det landade ju ett lass med grus till den nya infarten i veckan, så det är han ute & kör med :)
Karlslok.

Ikväll blir det bara lugnt & filmmys i sängen.

Imorgon kommer svärfar & hämtar oss vid 09.00, då skall vi åka & hämta några slags militärtält, som vi skall förvara traktorn i under vintern.


Ha en fortsatt fin Fredag :) !
Det ska vi.

Kram
Lina.

Likes

Comments

Hej på er !

Hoppas ni mår bra, det gör jag tack :)


Som rubriken lyder så har det vart en minst fartfylld helg.
Fått klart köket, tills vi nästa gång ska göra om. Men nu duger det mer än väl :) Så nöjd är jag !
Vi har förlängt diskbänken, satt upp de öppna hyllplanen & fått i diskmaskinen.
Så skönt att slippa handdiska efter alla måltider med två små barn hemma... Blir lite disk på en dag !

Ikea.
Vi klassades nog som stammisar där under helgen... Vet inte hur många gånger vi besökte varuhuset under de två dagarna som helgen bistår av ! Haha... Jösses Amalia.
Men så blir det när det inte blir som man tänkt sig med mått osv... Men till sist blev det otroligt bra ! :)

Vilken man jag har !
Händig är den milda beskrivningen av honom... Tror han löser alla slags uppgifter som kommer till honom !
Så jäkla bra är han !
& som jag älskar denna människa ! Helt galet.

Barnen har tjaffsat 90% av helgen... Helt galna är dom :)
Men vad kan man räkna med när Leo är i 6årstrotsen & Joline är i 3årstrotsen ?
Då ska det tjivas om ALLT !! Dom höll sams i 3 min inne på Ikea, då Joacim fick en bild på dem när de höll varandra i handen.... Vi får glädjas år de små stunderna :) Men, syskongnabbas ska det göras...

Igår åkte Joline till sin Mamma & Leo åkte till sin Pappa.
Så nu har vi en vecka, ensamma. På tu man hand... Men vi är inte sysslolösa för det :)
I eftermiddag skall vi åka till Lägenheten & städa den, så vi inte behöver ha det hängandes över oss längre. Bättre att ha de klart så man kan lägga mer fokus på annat :)
Åka till Biltema & Jula. Köpa lampor till framsidan, nu har vi en lampa på ena sidan, vi skall hänga dit 2 lampor så det blir en på var sida av ytterdörren. Sen skall vi sätta upp en annan utelampa på Baksidan av huset.

Sen, när natten är kommer ska vi ha tid för varandra också... Men, jag anser inte att jag "behöver" ensamtid med Joacim, på samma vis som endel andra kan behöva. All min tid med honom är ensamtid. Allt vi gör i huset, gör vi i regel tillsammans. Teamwork !! Bästa klass av TEAMWORK !
& vi har kul i allt vi gör, även saker som kanske inte är speciellt kul gör vi till kul :)
Så skön känsla !
Men, film & varandras famnar när vi känner oss klara med dagens bestyr blir det väl :)


Nu ska jag plugga en sväng. Joacim jobbar.
Sen bär det av när han slutat jobba :)


Ha en fin Tisdag allesammans !

Kram !
Lina

Likes

Comments

Hej på er !
Som rubriken lyder... Ändrade planer.
för köket... Idag handlade vi de sista underskåpet samt ett överskåp. Men utan att vi egentligen tänkte oss för (Tänkte inte alls på hur det ser ut i taket i köket, från utbyggnaden sett så kom Joacim på att överskåpet inte får plats... Antingen måste vi såga i skåpet, eller ändra invändigt i skåpet... Blir massa bök !

Så... Vi bojkottar överskåpet & satsar på öppna hyllplan den sista delen. Kommer bli kanon !

Gnabbande barn i stort sett hela tiden, om allt & ingenting. Men så ska det väl vara med en 3åring & en 6åring. Trots bägge två!

Så... Vi har i stort sätt bara shoppat loss på Ikea sen Joacim slutade jobba. Han plockade mig & barnen hemma & sen vart det vidare in till Kalmar.

Imorgon fortsätter vi med köket. Lämna tillbaka överskåpet & fixa de öppna hyllplanen. Med hem kommer med största sannorlikhet också slinka ner endel krokar, burkar i glas & några fler dricksglas.. Man finner alltid mer än vad man ska på Ikea !

Så... Nu sitter jag på en köksstol, smuttar på en öl, sneglar på mina fina Fredagsblommor & väntar på att Joacim ska bli klar på Toaletten så jag kan hänga klart tvätten & ta en varm dusch!

Fredagsblommorna ♡
LILJOR!

Det ordnade kaoset 🙈

Ha en fortsätt fin Fredag!

Kram
Lina

Likes

Comments

Hej på er !
Hoppas ni mår bra. Det gör jag tack :)

Så skönt att mitt intresse för mat kommit tillbaka. Så glad för detta !
Den försvann för 3 år sedan, i in dåvarande relation då allt med mat blev ett ont måste & man aldrig blev uppskattad för vad man gjorde. Bara gnäll !

Men, Joacim har fått känslan tillbaka !
Han uppskattar min matlagning & ger så fin cred :)
Det gör mig så glad, vilket resulterar i att passionen för maten kommer tillbaka !

Idag blev det fiskgryta & potatis !
Matporr !! Så galet god. & även Joacim som inte är ett jättefan av fisk tyckte det var gott :)
Joline åt bara fisken & Leo likaså... När jag & Joacim käkade senare så satt Joline & höll för näsan - Lukta inte gott !
& på ett vis kan jag hålla med henne. Fisk kan lukta otroligt illa, tur det smakar desto bättre.


Vart hemma med Leo idag... Tagit det lugnt. Leo är krasslig nu igen !
När ska bacillerna hoppa över till någon annan ?
Vi har inte vart annat än sjuka sen Leo började skolan i slutet på Augusti :(
Nu vill jag bli helt pigg så jag kan njuta av den sköna hösten :)
Älskar hösten !
När man kan sitta inne, med levande ljus & myskläder.

Påtal om ljus.. Vi vart en sväng till Bauhause igår för att hitta massa grejer till vattenledningarna.
Barnen blev uttråkade så jag & dem tog en svängom i varuhuset medan Joacim fixade sitt.
Dom hade öppnat den såkallade Julmarknaden. Tittade in alla tomtar & glitter... Ååååh, som jag längtar till Jul :)
Vidare kom vi till alla blommor & sist alla ljus !!
Hur mycket ljus som helst... & jag fann ett som doftade LJUVLIGT !
Som jag placerade i sovrummet.

Jag är doftberoende !
Kan stå & dofta på tex sköljmedel i affären hur länge som helst, & ju mer jag doftare desto svårare får jag att bestämma vilket jag ska ta & det slutar med 3 olika :)
Jösses !!
Men vem vill inte att tvätten ska dofta gott ?


Nu är jag & Joline hemma medan killarna är i Kalmar akut. Då Joacim lyckades ta sönder blandaren till duschen när han skulle skruva isär den & IKVÄLL måste vi duscha. Vart strul med vatten, kranar, varmvattnet & trycket nu... Känner mig som en påse bajs :/

Middagsförberedelsens vy !

Här har ni doftljuset jag köpte igår :)

Ha en fortsatt fin Onsdagskväll !
Kram Lina

Likes

Comments

Hej på er fina !
Det är mycket på agendan nu...
Jobb, skola, plugga & besöker Kalmar det mesta av min lediga tid.
Jag har träffat världens finaste man, som just bor i Kalmar. Joacim.
Världens finaste människa! 
Jag blir varje dag så full av skratt när jag tänker på hur otroligt lika vi är. På alla plan.
Låter som en klyscha men det känns så rätt som det aldrig tidigare gjort ♡
Helt fantastiskt !

Förutom att umgås mycket med Joacim & renovera i huset... Ja, huset... I samma veva som vi träffades så hade han köpt ett hus på landet som är i full renovering.. Älskar de !
Vi planerar & renoverar tillsammans. Har samma önskningar & tankar om huset. Där lägga mycket tid & energi också 😇

Leo går i skolan. Eller, förskoleklass.
Han gillar det men längtar till 1an då det blir mer allvar med läxor & liknande. Han blir rastlös så fort & behöver utmaningar för att inte tappa intresset.

Kom in på skolan gjorde jag också.. Så nu läser jag 50% samtidigt som jag jobbar & det går bra ! Planerar att öka studierna till 100% vid årsskiftet då mitt vikariat löper ut & jag kan lägga 100 på studierna & bli klar fortare 😏

Inatt sov Jag som en stock.
Somnade innan kl 19 igår kväll... Innan klockan slog 19 hade jag somnat !!! Hallå... Minns iny e sist det hände 🙈 Men behövde sömnen antar jag !

Imorgon kallar jobbet & jag har en helg framför mig med jobb !

Ha en fortsatt fin dag ☆
Det ska jag, tack !

Kram !
Lina

Likes

Comments