Hej på er! 
Gårdagen var otroligt bra. Att solen kommit för att stanna, ja det får vi väl ändå hoppas 😊!  Går ju trots allt in i första sommarmånaden snart...

Vaknade tidigt, bara för vi kunde sova ut egentligen... Men så är det väl alltid när man kan sova, då om någon gång ska man vakna tidigt 😜 Likadant idag!! 

Vaknade igår vid 8 tiden... Lång stund vid tvn för att vid lunch bestämma oss för att åka hoj i det fina vädret 🏍💨
Åka fram till stan & försökte bestämma oss för en restaurang med uteservering. Hittade (efter många om & men) en restaurang vid Bryggan. En rad med butiker & restauranger längs vattnet mitt i centrum, Munksjön.
Minns dock inte namnet på den.. Men Amarican Style.
Vi beställde båda två burgare.
Dom var GIGANTISKA!!  200g var alla deras egengjorda burgare. R tog en dubbel 😆 Vet någon hur man äter mycket så är det han!  Haha 😁 

Efter lunchen i solen körde vi vidare till Huskvarna för att hälsa på Emily & hennes fina familj 😍 Rs syster... Bus & lek med barnen & R hjälpte Emilys gubbe att lägga sten på deras gång som är i full gång att färdigställas 👌 Trevligt!! 

Efter de åkte vi mot hemmet... Blev en kall öl på balkongen medan R tränade 💪 & ett långt samtal med min bästa bästis i Sthlm som jag tyvärr träffar sällan men som trots avståndet är den bästa! 
Stoffe. Världens bästa gay 😍
Talade minnen & skrattade!! 

På kvällen tog vi en promenad i solen & vidare hem. Kollade på en film & sen vidare till sängen! 
Idag steg vi åter igen upp vid 8...

Idag skall vi hämta Leo & tyvärr lämna honom vidare till min Mamma över helgen då jag ska jobba hela helgen. Från 15.00 idag till 20.30 på Söndag 🙈 Känns hemskt att behöva lämna iväg Leo för jobb, men denna helgen har vart bestämd så länge på jobbet så kan inte byta bort den. All ordinarie personal skall till Göteborg så vi är vikarier inne under hela helgen.

Men, jag vet att han kommer ha en grym helg hos Mormor 😍 Det har han alltid när han är där!! 

Så, nu ska jag packa till Leo & fixa mig lite... & försöka få liv i R som ligger på soffan & kollar serie 😉

Ha en bra Fredag allesammans 😘

Kram
Lina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er & god kväll! 

Suget av att laga middag har smått börjat komma tillbaka. Dock inte så impad av min matlagning som tidigare, har liksom tappat rubbet! 
Förr älskade jag att laga mat... I min tidigare relation sögs den passionen ur mig & jag tappade det helt. Något jag alltid älskat, sedan jag var barn 👶 
Det blev utbytt från uppskattning till ett ont måste & aldrig uppskattades så det var dör allt intresse tappades.

Idag, när jag lever med R så har jag "turen" att han gillar att laga middag & han är son grädden på moset så otroligt duktig i köket 😍 Spelar ingen roll vad han gör så blir det bra 👍
Men mitt intresse har som sagt kommit tillbaka... Så, nu när R är iväg & gymmar 💪 Så passade jag på att erövra köket 😍
Kvällens meny blev Falsk fläskfilé & ris.

Blev missnöjd som fasiken!! Smakerna är inte detsamma som innan, tyckte inte alls jag lyckades 🙈 Tråkigt nog! 
Men det är bara att tugga & svälja ner med en kall öl 🍻  Vi är ju trots allt lediga imorgon! 

Efter middagen ska vi ta en promenad längs Vättern 😍💦

Kram
Lina

Likes

Comments

Hej på er! 
Hoppas ni mår bra, det gör jag förutom min mage & att jag dragit på mig uvi! 

Den senaste tiden har jag funderat mycket kring hårt slit & hur det lönar sig samt en medfödd talang... Jag, har Alltid fått slita som ett djur för det jag vill ha eller för att nå dit jag vill. Jag var aldrig bäst på något i skolan. Aldrig fått höra att jag är överdrivet bra på något. Aldrig blivit direkt peppad till att nå dit jag vill... Allt har alltid handlat om vad JAG måste göra för att nå dit jag vill! 

Jag vet så många, som blivit peppade av sina föräldrar, att nyttja sin talang för att nå högt & komma långt i livet. Ja, endel av dem har kommit långt, endel av dem kom bara halvvägs för att i vuxen ålder inse att man måste stå på egna ben & inte längre ha all den stöttningen man hade tidigare.

Jag är, idag ganska mycket längre i mitt liv & har kommit otroligt långt i mitt liv, med en skyhelvetes massa slit & miljoner motgångar! Ingen, & då menar jag INGEN har hjälpt mig att vara & bli den jag idag är.

Jag har under mina år träffat på så mycket motgångar. Jag hat fallit ner till botten. Många gånger!  & många gånger har jag vara velat gräva min egen grop, lägga mig i den & täcka igen gropen med mig i. Så många gånger jag velat ge upp.

Men, mitt envisa jag knackar mig alltid på axeln & talar om för mig att jag ska resa mig igen & bevisa för Alla att jag är stark nog att resa mig igen!  Att jag är stark! 
& det, har tagit mig dit jag är idag.

Ensamstående mamma till Leo, som börjar skolan i Augusti. Att jobba på tre olika jobb för att kunna få in pengar för att överleva. Att emellanåt må dåligt, men glömma det & strida för det som betyder mest & att fortsätta kämpa! Att behöva lämna bort Leo till barnvakt, för att jag som alla andra i detta avlånga land måste jobba för att få in pengar.. Listan kan göras så lång.

Sen finns det dom som har sitt på det torra. Som har pengar, har två inkomster, som har ett arbete & ett schema, som kan köpa allt detdär vad dem vill, som inte är lika beroende av slit som exempelvis Jag.
Jag avundas dom inte, snarare tvärtom.
Jag kan ibland känna med dessa människor som har ett stabilt liv, att - Fan, låt dig gå i mina kläder & mina skor 2 veckor så ska du få känna på hur det känns att leva på RIKTIGT! 
Att livet är både med & motgångar, att allt kämpande & alla ångestladdade situationer får en att tänka till men också kämpa Lite mer!! 

Jag är nu inne i en period i livet, där jag tänker mycket på att ta tag i studier. Att färdigutbilda mig till Undersköterska för att sedan kunna specialisera mig inom ett visst område. Där jag vet, att med massa slit & mitt envisa jag kommer nå dit jag vill!  För jag är villig att kämpa för att nå dit jag vill 👌

Så, i eftermiddag ska jag sätta mig ner & ringa runt lite till olika skolor. Då jag tänker läsa på distans, för att slippa studielån, att kunna jobba som jag gör nu & plugga på halvfart, 50%. Jag ska nå min dröm, & jag vet att jobbet jag gör idag, som vårdbiträde är förbannat bra & jag är grym på vad jag gör. Att vidareutveckla det & göra vad jag drömmer om kommer bara bli som grädden på moset.

Dagens funderingar är nedskrivna & tankarna släpper stegvis 😊

Idag är jag hemma, med gott samvete. Med en urinvägsinfektion & med en helg FULL av jobb 👍

Kram
Lina

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni mår bra :)

Idag mår jag inte så bra som jag igår trodde att jag faktiskt skulle göra. Redan imorse när jag första gången slog upp ögonen kände jag att något var galet. Det var så galet längesedan jag hade en riktigt dålig dag, så jag hade svårt att sätta fokus på vad som hände & hur jag kände mig.

Helgen har vart helt fantastisk!! Fyllde år i Fredags & kvällen spenderades på jobbet fram till 21.30.
På lördagen vaknade vi vid 09 tiden ganska exakt. Hade talat om att åka till någon marknad i en by här omkring.. Men idéen rann ut i sanden. R bestämde att vi skulle åka Vättern runt på motorcykel :) En helt fantastisk dag med han som betyder så otroligt mycket för mig!
Första stop blev i Hjo & vi åt glass från Moster Elins glasskiosk, för övrigt den bästa & godaste glassen i Västra Götalands Län 👌 Blev en stund på bryggan vid vattnet & jag kände mig sådär löjligt kär, igen, som jag gör varje dag jag ser på R 😍

Vår resa fortsatte till Karlsborg där vi kollade lite vid fästningen... Vidare mot Motala med några korta stop längs Vättern för att beundra den otroligt vackra naturen & hela dess omgivning.

I Motala stannade vi vid en, ska vi kalla det Hamn. En hamnkrog, där vi beställde middag, jag tog Kumling med stekt potatis & någon god sås & R beställde Vätterröding. Så himla gott! Njöt av både mitt sällskap, den fantastiska maten & platsen vi befann oss i 😊
Fortsatte hemåt. Var ute på vägarna i drygt 6,5 timma. En dag jag alltid kommer minnas & bära med mig. Att se tillbaka på den 😍 För det var verkligen en helt fantastisk dag!!
Igår började vi dagen i soffan & serie. Vid lunch bestämde vi oss för att ta en promenad fram till stan för att käka buffé på Chili Thai, en jättebra restaurang med så god mat 👍 Promenade längs Vättern & sen tillbaka hem... En lugn eftermiddag & jag började jobba 16.30-21.30.

En helt perfekt helg!!
En helg som vart så bra så jag därför blir så rädd över att jag idag mår som jag gör..

Helt tom. Allt jag känner är skammen, oron, ångesten, paniken & alla negativa känslor som sprudlar i hela kroppen.
Tankar som blir till Känslor & Känslor som blir till Beteende. Känner mig som en så dålig människa. Jag har försökt lyssna på musik, den bara blir irriterande, Jag som annars ÄLSKAR att lyssna på musik. försökt se på serie, men blir ledsen över vad som händer & så börjar jag tänka. Så nu slutade det med att jag hörde av mig till min lillasyster som ska komma hit efter skolan att hon får komma senare när R är på träning. Jag hörde av mig till R & förklarade att jag mår som jag gör idag. Med en rädsla över att bli dömd, vilket han inte skulle göra. Men för mig blir det att Alla dömmer mig, när jag mår såhär. Min hjärna säger åt mig att det är så.

Så, nu ska jag ligga i sängen tills R kommer hem. Jag längtar efter honom & vill inget hellre än att han ska hålla om mig nu.

Ta hand om er 😘
DU är unik!

Kram
Lina

Likes

Comments

Hej på er !

Nu är det dax igen. Min hjärna svämmar över att inte skriva. Periodvis måste jag tillägga. Jag mår bra när jag skriver, min hjärna blir tillfreds med min kropp & sinnet lugnar markant ned sig. Positivt !

Så nu startar jag upp igen. Senaste jag aktivt varje dag skrev här fick jag fin respons & läsarna blev fler & fler för varje dag som gick... Jag skriver absolut inte för att locka till mig något eller några. Allt bara för MIN skull & finns det då människor man kan nå ut till, som kanske känner igen sig i något av vad jag skriver om blir jag glad. Finns det någon man kan försöka hjälpa genom vad jag skriver så är jag glad. Jag vill hjälpa mina medmänniskor, kända som okända !

Jag kör detta som en Uppstart av bloggen igen, så gör jag ett separat inlägg när detta är postat. Känns mer rättvist än att börja dra igång min tankeverkstad direkt i detta inlägg :)

Så gör vi !

Jag kommer tillbaka med ett nytt inlägg :)

Kram !


Likes

Comments