Mannen och pojkarna i paradiset. De har äntligen dragit upp båten😀.
Jag själv med Alva och hennes två kompisar. Nu får de leka lungt här hemma utan att pojkarna ska busa eller störa dom. Vilken skillnad det blev utan pojkarna😀. Men det känns tomt när någon av barnen är borta. Nu ska fixa lite sen sova är så trött. Hade ett möte imorse och det blev många tankar kring det. Får se vart det leder till🤔.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Grattis Vidar på din 4 årsdag💕
Du var så glad över dina presenter och skulle peta på tårtan innan du blåste ut ljuset 😀.
Alva var på innebandy träning och Oliver var hos en kompis . Han hade haft det roligt där😀.
Vidar lekte med sina nya leksaker tillsammans med Elvin. Fick en bil med släp , brandbil med båt släp, brandbil, spel, traktor med släp, allväders overall, tröja. Han älskar fordon med släp.

Likes

Comments

Idag när man lämnade Alva, Oliver i skolan och Vidar på förskolan. Jag och Elvin gick till Ica köpte lite bak saker som vi ska baka imorgon. Hämtade ut två paket. Gjorde paket inslagning till Vidar och när jag skulle göra till Oliver så hade Elvin öppnat lego kartongen den var lite sönder och tagit ut en lego påse och öppnat den så alla lego bitar låg överallt🙁. Har tejpat ihop kartongen och gjort inslagning klart. Gjorde också till Alvas paket. Ska komma några med posten sen är allt klart med paket inköp skönt. Har postat inbjudnings kort till Olivers kompisar. Alva hade innebandy träning och Oliver cyklade till en kompis kollade om den var hemma. Vidar blev arg skulle också cykla till en kompis. Jag gick och Vidar cyklade vi till lek skogen som ni ser på bilderna😀.

Likes

Comments

Idag hade Oliver innebandy träning för första gången och han tyckte det var roligt och vill fortsätta med innebandyn😀.
Vidar var med och tittade på när Oliver spelade. Han hämtade bollar och kastade tillbaka till dom. Klättrade upp på väggen och ner igen. Alva hade fotbolls träning idag. Elvin ska sova med Alva inatt😀. Vidar somnade fort ikväll på golvet.
Likes

Comments

Dagarna bara rusar iväg som vanligt. I torsdags hade Alva med sig en kompis hem från skolan. Sen gick de tillsammans till innebandyn. I fredags var det skol joggen och Alva var med och tävlade. Olivers klass hejade på dom när de sprang😀. Oliver var trött när han kom hem somnade han i soffan. Det regnade mycket nästan hela dagen grått och dimmigt. Nu är vi i paradiset och varit ute hela dagen lekt. Jag och pojkarna tog en promenad genom skogen där dom lekte med pinnar och blad. När vi var hemma igen tog vi en glass mums😀.

Likes

Comments

Elvin vägrade vara med på grupp foto men fet gick bra ta enskilt foto på Vidar och Elvin. Elvin saknar inte förskolan💕. När vi var hemma hade Vidar fått en idé och klättrat upp på toan och tagit tops och petat i örat så han skrek i några minuter och det blödde lite sen sov han i några timmar och har inte klagat något mer. Vi alla i familjen åkte till skogen plockade tratt kantareller. Barnen hjälpte till leta och lekte samtidigt i skogen. Man känner att hösten är här det regnade lite😀.

Likes

Comments

Oliver fick besök av tandläkaren i nollan som berättade hur viktigt det är borsta tänderna. Hoppas han lyssnade och fick en tandborste😀. Alva var på innebandy träning och hon är sugen börja på scouterna men får se när hon har fotbolls träning på måndagar och det krockar med scouterna som är på måndagar också. Vidar var hemma från förskolan han tycker det är skönt vara hemma och hitta på massa bus hela tiden så mamman blir trött. Imorgon har Vidar och Elvin fotografering på förskolan hoppas det går bra😀. Alva ville ha kladd kake muffins till utflykt imorgon så det var bara köra igång och baka nu sent på kvällen. Nu ska upp duscha sen sova. Vidar kom in inatt och Elvin också och han skulle ha nappen och snuttefilt. Det var bara stiga upp och hämta den i hans säng. Man sov knappt något när de ligger på mig😀💕. Glömde  säga att syskonen lekte med lego en stund i Olivers rum💕.

Likes

Comments

Idag var Alva och Oliver till skolan😀. Lite bilder för en månad sen på Alva och Oliver. Idag hade Alva fotbolls träning och Oliver var ute och lekte med kompisar😀. Idag har jag ändrat datum för gympasalen då det krockade med Alvas fotbolls match. Har beställt inbjudningskort som Alva ska skicka till sina kompisar. Vidar och Elvin har busat massor idag och de har badat också. Nu ska fixa lite för sova snart. Är jättetrött😴💕

Likes

Comments

ELvin och Vidar lekte lite innan de skulle åka till landet i fredags.

Vidar och Elvin har varit ute hela dagarna och lekt. Det har fungerat bra. Jag var hemma med Alva och Oliver för han ville inte följa med till landet. Alva och Oliver har gått till mat affär Ica både fredag och lördag för köpa lite gott. Det hade gått bra för dom. Jag höll på städa och gå igenom alla barn rum och gå igenom leksaker massor som är sönder och kasta det. Skönt kunna städa i lugn och ro så nu är barnens fyra rum städat. Har också städat vårat rum och nu är det rent och fint.
Förstår inte vad alla saker kommer ifrån känns som man har massor. Skönt kasta leksaker spm är trasiga och går inte använda mer.

Alva är lite förkyld men har bestämt sig för vara med på fotbolls match. Det fick hon hade fura fotbolls matcher. Hon åkte med sin kompis dit och hem hade haft det roligt på matcherna😀.

Likes

Comments

Lite bilder från igår. Man känner så trött och Vidar kommer alltid in på nätterna till vår säng. Man känner sig inte så pigg och Elvin kommer in också. Jag rör på mig när jag sover men med barnen bredvid mig blir man fast klämd kan inte röra sig alls. Igår tränade Alva innebandy hon var helt röd i ansiktet efter träningen, Hon hade haft det roligt och gjort ett mål😀. Oliver hade fotografering i tisdags. Han trivs bra i skolan och tycker det är roligt. Jag har fått en värkande tand hoppas det blir bättre vilken smärta man plågar så🙁. Det går löss i skolan känns som det alltid är löss i skolan. Man blir så trött på det, igår bestämde mig för kolla alla fyra barn om de hade löss men ingen hade det så skönt. Vi hade det för två år sen cirka och har inte haft de på två år skönt. På skolorna tar det aldrig slut alla föräldrar måste kolla sina barn🙁. Har man börjat skruva ihop sängen till Oliver som han ska få i födelse present. Man har många funderingar hur med kalas för Alva, Vidar och Oliver blir mycket för de ligger nära dagarna. Nu ska sova😴.

Likes

Comments