Idag har det spö regnat massor. Pojkarna lekte med bygga tåg. Imorgon blir det sovmorgon och behöver inte passa tiden så skönt för oss. Skolan och förskolan har utbildningsdag imorgon. Får se vad vi gör imorgon😀. Nu sover några barn Elvin och Vidar. Får se när Alva och Oliver somnar. Nu ska gå fixa lite. Ha en bra kväll💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har Oliver klippt sig lite annorlunda frisyr blev det😀. Vi cyklade till Ica köpte lite bröd, Festis som Oliver ska ha till utflykt på torsdag. Nu sover alla😴.

Likes

Comments

Imorse gick vi till skolan och lämnade Alva och Oliver i skolan. Sen gick vi till affär köpte oss varsin glass. Vidar ville till lek parken så vi gick dit och lekte en stund😊. Sen gick vi till järn affär och hämta ut paket. Alva hade fotbolls träning idag😊.

Likes

Comments

Idag gick jag Vidar, Elvin och Oliver på äventyr i skogen ner till bad platsen. Vi kollade om det fanns några marschaller från igår kväll men allt var bort städat och fint😀. Alva gick med sin kompis till skolan köpte glass och läsk.

Vacker med💕

Likes

Comments

Idag gick jag och Alva till färjan och åkte hämta Alvas kompis vid hamnen. Sen gick vi tre till skolan köpte glass och tog promenad genom skogen till huset. Mannen och Alva hennes kompis , Vidar åkte båt. Vi har gått till badplatsen och badat. Oliver ville inte bada han tittade istället.

Vi gick till badplatsen och tittade på lyskvällen det var så vackert och mysigt. Sen gick vi hem genom skogen det var ganska mörk ute. Nu sover alla😴

Likes

Comments

Nu är Oliver och Vidar friska de sov bra i natt skönt. De börjar äta mer och mer👍😊.
Det är så vackert se sjön man drömmer sig bort.
Mannen hittade några svampar som Alva ville steka och åt mums. Barnen var ute och lekte länge. Det tog lång tid för Vidar somna vid tio tiden. Nu sover alla 😴😊.

Likes

Comments

Oliver mår bättre nu han har ätit sådär idag men får se hur han mår imorgon om ska till nollan eller inte. Vidar vaknade i natt och mådde inte bra han har varit trött hela dagen. Oliver och Vidar har lek ute i sin nya gömställe plats där de gräver med traktorer😊. Elvin lekte ute också. Nu sover alla💕😴💕,

Likes

Comments

Idag har Oliver varit hemma från nollan. Han mådde inte bra imorse men nu piggare och blir hemma imorgon också. Vidar sjuk och hemma från förskolan han vaknade flera gånger i natt och verkar piggare. Han blir hemma från förskolan hela veckan. Han går bara 15 timmar i veckan.
Alva hade fotbolls träning idag och det gick bra.
Oliver och Elvin lekte med bilar med bil garage😊. Alla pojkar har badat och Alva duschade nu sover de gott.😴

Likes

Comments

Idag börjar Alva i klass 3. Hon har längtat så till sina kompisar och var jätteglad och kramade dom😀. Hon har längtat till skolan och vill lära sig mer.

Idag började Oliver i förskoleklass. Han hade ont i mage och ville vara hemma. Han gick till skolan med oss på morgonen man såg han var nervös. Det gick bra lämna han där med läraren. När jag hämtade honom vid ett tiden hade han haft det roligt👍😊.

Likes

Comments

Oj! Jag var inne sist för en månad sen😱. Tiden har bara flugit iväg och vi har haft en härlig sommar😀. Det kommer lite bilder nu.

Den första augusti åkte vi till Eskilstuna zoo djurpark! Barnens Farmor och Farfar var med oss tur det med fyra barn som vill åt olika håll. Vi åt mat där tittade på olika djur. På bilden ser ni Herr Nilsson? Pippi Långstrump Apa💕. Vidar fick för sig och sprang in till stora sköldpaddan stackars den😱. Barnen åkte karuseller. Alva hade bestämt sig för bada med Farmor i stora bassängen. Jag kollade när Oliver och Vidar badade i små bassängen. Sen var det dags för åka hem😀.

Vi åt öns färska kräftor mums😀

Vidar och Oliver trötta😴💕.

Barnen metar med Farmor och Farfar. Dom hade fått varsin mer spö😀.

Barnen metar varjedag och flera gånger om dagen😀.

Lite olika bilder💕.

Idag åkte vi till skogen och letade efter blåbär och svamp. Det var dåligt med blåbär och svamp men hittade lite lingon😀

Likes

Comments