Alva och Oliver har åkt båt. Jag och Alva åkte båt.
Vidar och Elvin ville inte åka båt😀. Pojkarna hjälpte till med ta bort grenar och kvistar från marken som pappa sågade ner. Idag kom glass bilen så vi köpte glass och mumsade😀. Godnatt😴💕.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gick Vidar och Elvin till stranden och badade😀. När vi var klara hade Vidar bestämt sig för köpa glass och kiosken var stängd vid stranden. Vi gick till skolan köpte glass. Elvin gungar själv på vanliga gungan👍😀. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Vi fortsätter njuter av sommaren😀. Igår kväll gick jag Vidar och Elvin till badplatsen och badade. När vi gick hem tittade jag och Elvin på får😀. Oliver åkte båt med sin pappa. Alva lekte med kompisar😀. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Idag gick vi till stranden och badade😀. Vi köpte glass igen😀. Barnen har lekt ute och badat flera gånger. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Här kommer bilder från igår. Vi gick till stranden och badade. När vi badade klart gick vi till skolan köpte glass😀. Alva dansade lite för mig😀.

Imorse gick vi till stranden det blåste iskalla vindar var sol och moln. Glass kiosken var öppen vid stranden så vi köpte glass. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Idag har vi badat och gått till bad stranden😀.
Vi såg änder och barnen gav änder kakor och de blev nöjda 😀.

Likes

Comments

Barnen älskar leka vid stranden med mycket sand😀. När vi badat klart gick vi till skolan och köpte glass, dricka och kyckling baguette😀. Det var el avbrott hela förmiddag idag😕. Idag har Alva plockat blåbär i skogen och vi gjorde en blåbärs paj. Vi åt blåbärs paj med vaniljsås mums😀. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Barnen har badat idag med och de kan verkligen bråka Oliver och Vidar😀. De leker fint också. Ni får ha en bra dag😀. Kommer skriva mer men nu får bli korta meningar😀. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Barnen har badat och lek hela dagen vi njuter av sommaren😀.

Likes

Comments

Tiden bara rusar i väg och vi njuter av sommaren. I onsdags åkte mamma/ mormor hem och vi saknar dig mycket det blev tomt utan dig😥. Vi hade våra skratt attacker så man skrattade jättehårt fick ont i mage😊. Vi ses i höst och får skratta igen💕. Barnen fortsätter bada flera gånger om dagen i härliga värmen. Vi njuter av sommaren 😀. På bilden leker Oliver och Vidar att de fiskar😀. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments