Det har inte blivit något bloggande på två dagar. När jag har tagit hand om sjuka Elvin och Vidar verkar inte så pigg heller när han har sovit mycket på dagarna. Jag är också sjuk och känner mig inte alls pigg har sprängande huvudvärk. Idag var barnen tillbaka till förskolan och skolan😀. Nu inte långt till härliga sommarlov!😀 Som ni ser på bilden så skulle Vidar ha dockan bredvid sig när han somnade på golvet😀. Nu ska😴 och hoppas känner mig bättre imorgon💕.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det sol och värme. Barnen har badat vi gick till badplatsen och Vidar , Oliver cyklade😀
Alva metade med kompisar vid sjön och linan fastnade i repet så de fick hoppa i och simma få loss linan det gick bra 😀. De hade fått fiskar mörtar. Elvin och jag börjar bli förkyld😕. Godnatt 😴💕.

Likes

Comments

Idag har barnen badat och lek.
Ätit många glassar och vi köpte av glass bilen i fredags nu är alla glassar slut. Det har varit jätte varmt ute och känns skönt äta en is glass och man känner sig lite svalare😀. Alva har metat med kompisen. Godnatt😴💕

Likes

Comments

Idag kom glassbilen och barnen hör den på lååångt håll skriker glass glass glass😱.
Jag köpte två isglassar som de bestämde sig för😀.
Nu börjar vår altan bli snart färdig bygg så vi åt grill mat idag på altanen härligt😀.
Idag fortfarande sol och bad värme så barnen har badat de med😀.
Alva och Vidar sover tillsammans i över våning säng igår till idag och det gick bra. Idag sover de tillsammans igen syskon kärlek💕.
Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Barnen hittade en mus och bestämde sig för bygga ett bo till musen😀. De skulle klappa på den och leka med den. Musen fick lite vatten och ost😀.

Likes

Comments

Idag har barnen lek och badat flera gånger😀.
Dom hittar på massa ide som undersöka saker spika trä brädor rulla bil däck😀. Härligt med sol värmen idag också. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Idag var det toppen väder med sol och värme😀.
Barnen har lek och badat. Barnen var rädd hoppa i vatten för de tror finns ormar och att fiskar äter på dom😀. Vi har grillat mums😀. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

När jag hämtade barnen på fritis och förskolan så gick vi direkt till ica köpte festis och chokladboll😀. Barnen skulle absolut ha glass så det fick glass. Alva gick och hämtade ut paket till mig😀. Sen gick vi till fotbolls träningen och lämnade Alva där. Vi gick genom skogen hem Oliver och Vidar gick. Sen cyklade tillbaka och hämta Alva. Vi packade snabbt och åkte till landet😀. Alva och barnen lediga imorgon😀. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Idag har vi haft utvecklingssamtal för alla tre pojkar😀.

Oliver: Du har utvecklat mycket sen sist vi hade utvecklingssamtal i höstas. Du säger vad du tycker och kommer in i gruppen utan problem.
Du är en snäll pojke på förskolan och gör inte dumma saker där😀. Du leker mycket med två pojkar och flickor också. Du tycker om pyssla med teknik. Om någon är dum mot dig eller har hänt något så håller du det inne och säger inget vad som är fel men det syns tydligt på ditt kroppsspråk att något inte stämmer. Hoppas det utvecklar sig att du kan berätta vad som är fel och inte håller inne med det. Det får vi se längre fram😀.

Vidar: I början när du började på förskolan i höstas så ville du inte vara med på samlingen men nu är du med och frågar saker som ni pratar om på samlingen. Du har inga problem med sitta i grupp och berätta om saker och är inte rädd för något.
Du är intresserad mycket av teknik hur det fungerar och ska undersöka alla möjliga saker😀.

Elvin: Du började på förskolan före jul och du är alltid glad på förskolan. Någon gång kan du bli ledsen och pedagogerna får inte trösta dig.
Du har en favorit kompis som du leker mycket med och ni har så roligt tillsammans😀. Ni har nästan samma namn om man lägger till M i ditt namn så heter hans namn😀. Du tycker om gunga , cykla och klättra.

Det är roligt se er utvecklas på olika sätt💕💕💕.
Nu ska 😴💕.

Likes

Comments

Idag blev det kort bad efter att barnen har tjatat flera gånger😀. Alva och hennes kompis har metat flera gånger idag. De har byggt koja och lek massor. Oliver, Vidar och Elvin har kollat på deras pappa när han grävde ner staplar för håller på fixa en altan😀. Vi körde hem Alvas kompis och när vi kom hem somnade Oliver och Alva snabbt de var jätte trötta. Vidar hade redan somnat i bilen. Godnatt😴💕.

Likes

Comments