Idag har det varit fint väder.😊 Vi har varit ute hela dagen. Våra kompisar kom på besök och de hade två stycken fyrhjulingar med sig men de fungerade inte  så Alva blev sur och räckte ner tummen 👎som ni ser på bilden😃. Vi gick och kollade brasan vid bad platsen. Alva och Oliver cyklade när vi gick. Vi frågade när de skulle tända brasan men ingen visste och Oliver ville hem så vi gick hem. Alva blev sur men vi fixa en liten brasa på vår tomt och Alva blev glad igen👍😀. Godnatt och ta hand om varandra💕😴

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit ute hela dagen härligt väder ute. Vi fick besök av kompisar och gick till bad platsen😀. Grillade mat😀. Godnatt och ta hand om varandra💕😴

Likes

Comments

Idag har vi åkt till landet. Vidar somnade i bilen och han var pigg på kvällen somnade sist av alla barn. Alva körde fyr hjulningen och Vidar satt framför henne. Gjorde samma sak med Elvin och han ville bara åka mer och mer😀. Oliver har också kört han är duktig på stanna och köra😀.
Barnen har lekt ute i solen det blåste mycket😀.
Godnatt och ta hand om varandra😴💕.

Likes

Comments

Idag lekte Elvin med sina bilar han hade precis vaknat efter sin sov middag och hade nappen snuttefilt en stund 😀. Det är ett måste ha napp och snuttefilt när man ska sova. Vi har många gånger fått leta efter snuttefilten den hamnar alltid på konstiga ställen😕. Oliver och Vidar var ute lekte i flera timmar med kompisar. Vidar mår bättre lite förkyld. Alva var också ute lekte med kompisar. Godnatt och ta hand om varandra💕😴.

Likes

Comments

Vidar är fortfarande sjuk så pojkarna blir hemma från förskolan resten av veckan. Det går magsjuka på förskolan så jag håller de hemma och hoppas vi klarar oss från den hemska magsjukan🤢. Vidar och Oliver myste framför något barn program😀. De klippte i en leksak tidning och Elvin tittade på de hur man klipper tidningar🤔.
Idag var det innebandy avslutning för säsongen och de bjöds på fika och glass. Alla som var med och spelade innebandy fick diplom och Alva var så glad😀. Nu ska fixa innan sova. Godnatt och ta hand om varandra💕😘😴.

Likes

Comments

Idag var Alva till tandläkare och hon har längtat jätte mycket att gå dit😀. Hon är inte alls rädd för tandläkaren. Det hade gått bra hon har lagat ett stort hål förut längst bak i tanden och den var bra. Hon var på väg få ett nytt pytte lite hål får se om det går borsta bort det. Hennes två fram tänder på sidorna växer jätte fort hoppas de växer bra ihop med andra fram tänderna. Det får vi se om några månader och tillbaka till tandis kolla igen😀.
Vidar mådde inte bra i morse så alla tre pojkar hemma från förskolan idag. Vidar hostade och hade lite feber. De blir hemma imorgon också.
Riktigt april väder ute först regnade det hela dagen sen snöade det😕. Vill ha värme och sol nu. Godnatt och ta hand om varandra💕.

Likes

Comments

Idag gick vi till pålsbomarken. Det är marknad i byn. Alva, Oliver och Vidar åkte karuseller. Det var första gången för Oliver åka stora karusellen Twister😱 med Alva det gick bra han skrattade hela tiden😀. Elvin satt i vagnen och tittade på när de åkte😀. Sen kom våra kompisar och bjöd oss på smörgås tårta😀. Barnen var ute och lekte med kompisar. Vidar hostar mycket och kände sig lite varm. Får se hur Vidar mår i morgon🤔. Godnatt och ta hand om varandra💕.

Likes

Comments

Idag var vi bjudna på ett vackert dop💕. Alva ville inte följa med oss för det var marknad här hon var hos en kompis och de gick på marknad😀.
När man skulle ta kort på pojkarna i fin kläder så lekte Oliver pajas på alla foton😀. Sen när vi kom hem var Oliver och Alva ute och lekte med kompisar. Godnatt och ta hand om varandra💕😴.

Likes

Comments

Idag var det fint väder med sol till eftermiddag sen plötsligt haglade det och spö regnade😀. Barnen har varit ute och lekt. Oliver och Vidar grillade mat som ni ser på bilden blå tunnan den lekte de ganska länge med😀. Alva blåste bubblor😀. Nu ska fixa mig innan sova. Fjärrkontrollen till teven är försvunnen Elvin tog den och gömt den på någon plats hoppas hittar den imorgon😕. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Här kommer en gammal bild från vintern när vi var på landet😀. Lite vatten i sjön har Inte regnat på länge. Idag har det regnat hela dagen och barnen var på förskolan och skolan/ Fritis. Oliver hade haft gympa med 5-6 åringar från fyra olika förskolor som börjar i förskoleklass till hösten. Dom träffas och lär känna varann innan förskoleklass startar😀. Tänk att Oliver börjar bli stor och går bara förskolan till juni innan han slutar på förskolan. Oliver har aldrig trivs på förskolan sen han var ett år och halvt. När han började på stor barns avdelningen trivdes han mer och mer det kändes skönt att han tyckte var roligt på förskolan. Små barns avdelning var inget för honom de ringde mig för att han grät i mer än en timme och fick hämta hem han. Man måste jobba hade inget val. Nu känns det bra och han är alltid glad när han ska till förskolan😀. Godnatt😴 och ta hand om varann💕.

Likes

Comments