Idag har Alva gått på disco med en kompis och hade det roligt😃. Hennes kompis sover över här till imorgon😊. Vi andra tog det lugnt ikväll det regnade ute. Pojkarna lekte och käkade lite godis innan de somnade. Godnatt😴.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag när de kom hem från skolan och föris var de ute och lekte hela dag och kväll. Alva var på sista innebandy träning och de fick glass. Vi grillade kött mums😃. Godnatt😴.

Likes

Comments

Oliver och Vidar åkte med sin pappa till landet igår kväll och kommer hem imorgon. De har varit ute hela dagen idag😃.

Alva och Elvin vi har gått till lek platsen och lek ute sen fortsatte vi till affär för det var ett måste att göra våfflor med sylt och grädde för Alva😃. Det är våffeldagen idag😃. Ni får har det så bra. Nu ska 😴. Glöm inte flytta fram en timme inatt😊.

Likes

Comments

Igår var det nästan sommar och idag när man vaknade så snöade det. Snön försvann lika fort som den kom. Alva hade innebandy träning.
Pojkarna var ute och cyklade lite sen skulle Vidar absolut ha sin cykel inne och cyklade runt😃.
Elvin älskar sina nappar och snuttefilt får se när han slutar med sina nappar😃. Godnatt😴.

Likes

Comments

Oliver och Vidar var ute och lekte i solen. Vidar blev jätte glad få sin nya cykel. Han tar med sig cykel överallt när han ska gå någonstans😃. När han ligger på mattan och tittar på teve så måste cykeln stå bredvid han😃. Han har cyklat mycket idag och nu är hans cykel i garaget. Dom fikade i fotbolls målet. Alva var på kalas i Lek och Bus landet från klockan 12-15.00 och efter det tog hon hem kompisen och de fortsatte leka till 18 sen körde mannen hem kompisen😃. Alva hade haft det kul på kalaset de har sprungit mycket. Godnatt😴.

Likes

Comments

Idag har Alva åkt med en kompis och spelat pool innebandy match de gjorde ett mål vilken glädje men de förlorade mot matchen. När Alva kom hem var hon jätte trött och vilade sig. Sen var vi ute en stund i solen. Man känner sig fortfarande sjuk och hoppas bli bättre här hemma hår bacillerna runt och runt hela tiden😕. Igår kväll åkte Oliver och Vidar med sin pappa till landet och kom hem ikväll de varit ute hela dagen så de sov när de kom hem.
Vi har köpt en cykel till Vidar ska bli kul se hans min imorgon när han vaknar😃. Nu ska sova Godnatt😴.

Likes

Comments

Alva och Elvin lekte med snapchat💕. Man känner sig så seg och är fortfarande sjuk suck😣. Hoppas man känner sig bättre imorgon. Oliver och Vidar har lekt ute en stund. Alva var ute och cyklade. Skönt att det närmar sig vår och sommar då barnen vill alltid vara ute länge😃. Godnatt😴.

Likes

Comments

Idag är man hemma och är sjuk😕. Det går mycket sjukdomar i familjen nu många baciller. När Oliver och Vidar kom hem från förskolan så åt de köttfärssås med spaghetti sen gick ut och cyklade😃. Alva var på innebandy träning. Elvin lekte lite innan han somnade. Vidar badade en stund sen somnade direkt. Får se om kan sova i natt. Godnatt😴.

Likes

Comments

Nu är det söndag kväll vart tog helgen vägen😕. Det har varit en härlig helg med sol lördag och söndag. Idag var vi ute och lekte. Oliver cyklade och Vidar gick och drog lastbilen. Elvin lekte en stund innan han somna i vagnen. Alva åkte med sin pappa till Dollarstore för köpa present men hittade inget får kolla mer imorgon😊. Alva, Oliver och Vidar fortsatte cykla hemma någon timme innan de fick bada och gå lägga sig. Vi måste köpa en större cykel till Oliver han cyklar bra på Alvas cykel idag😃. Vidar vill ha en cykel så vi ska köpa till han också. Alva vill ha rull skridskor får se om vi köper det. Godnatt ska sova snart😴.

Likes

Comments