Idag är det semel dagen som man ska äta semlor.😃
Ingen av oss i familjen tycker inte om semlor så vi köper inga semlor till oss. Elvin är fortfarande sjuk och blir hemma imorgon från förskolan. Idag köpte mannen en micro för den gamla micron pajade när bus ungen Vidar fick en idé lägga batteri i micron tur det inte exploderade men luktade bränt i hela huset. Nu får man gömma alla batterier😕. Nu ska sova är trött. Godnatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev hemma med sjuka lille Elvin. Han har feber och är förkyld . Han ville bara vara med mamma hela tiden och gnällig hoppas han blir bättre imorgon. Har duschat och nu ska lägga mig. Godnatt.

Likes

Comments

Pojkarna hade roligt på sitt kalas och Alva hade roligt hos sin kompis😃. När de kom hem så åt vi fläskfilé med riven potatis i ugn mums. Sen blev det bad för bad ankorna. Nu sover alla barnen imorgon ska de till skola och förskolan. Det blir vakna tidigt imorgon. Jag känner mig fortfarande inte riktigt bra. Hoppas känns bättre imorgon.. Nu blir det sängen för mig😃.

Likes

Comments

Nu är Oliver och Vidar på pirat och princess kalas hos deras kompis😃.
Alva är hos en kompis och leker😃.
Elvin sover middag känns tomt utan alla barn.
Nu ska gå fixa lite saker och har några projekt på gång får se om det blir verklighet😃.
Gå och hänga upp kläder och tvätta en till maskin.
Ni får ha en trevlig dag.

Likes

Comments

När jag vaknade imorse kände mig så sjuk hade ont i hela kroppen och det värkte överallt. Fortfarande kände mig orklös och hoppas det känns bättre imorgon.
Hoppas barnen håller sig friska jäkla virus baciller😣
Vi åkte till Dollarstore och köpte lite grejer till pojkarnas kalas imorgon.😊 Har tagit det lugnt idag och haft film mys med barnen. Nu sover alla tre barn. Den äldsta ser på Mello hennes älsklings program som älskar musik.
Det blir en tidig kväll för mig. Godnatt.

Likes

Comments

Skönt sova lite längre när man är ledig och behöver inte vakna av väckar klockan och bli stressad. Idag när vi åt frukost så gick vi ut och lekte i några timmar i solen.😊 När vi kom in så blev det hem gjord pizza från igår inga glada miner så det blir ingen hem gjord pizza på ett långt tag.😔 När barnen tittade på film tog jag tag i tvättstugan och städade nu fint och fräsch. Innan kom man knappt in.😕 Nu ska kolla på någon film sen sova är trött.😃

Likes

Comments

Vi gick en promenad till affären och köpte några saker till pizza som vi skulle göra men barnen var inte så förtjust i hem gjord pizza.😔

Vi var ute på baksidan och lekte en stund i solen.

Likes

Comments

I morse när vi vaknade så snöade det. Vi bestämde oss för gå till lek platsen åka pulka bob😃. Passar på nu när det finns snö för på eftermiddagen blir det slask och vattenpölar😃. Barnen blev genom blöta och vi fikade lite också. Är ny här på bloggen så ni får gärna komma med önske inlägg vad vi ska prata om på bloggen👍😃.

Likes

Comments

Barnen har sportlov den här veckan. Idag har vi städat kylskåpet och fyllt med ny mat så det räcker en vecka.
Idag kom massor med snö av barnens glädje så vi gick ut och lekte i snön . Hade med oss fika😃.

Likes

Comments

DÖDEN!
Pappa varför rycktes du bort ifrån oss för tidigt du
Kunde ha levt i många år till❤❤❤.
Nu är du i himlen med alla som du har levt med❤.
Man vet aldrig vad som händer imorgon lev livet och gör era drömmar sann❤.
Pappa hoppas du har det bra däruppe och kommer alltid
Finnas i mitt hjärta❤.

Likes

Comments