Elvin vägrade vara med på grupp foto men fet gick bra ta enskilt foto på Vidar och Elvin. Elvin saknar inte förskolan💕. När vi var hemma hade Vidar fått en idé och klättrat upp på toan och tagit tops och petat i örat så han skrek i några minuter och det blödde lite sen sov han i några timmar och har inte klagat något mer. Vi alla i familjen åkte till skogen plockade tratt kantareller. Barnen hjälpte till leta och lekte samtidigt i skogen. Man känner att hösten är här det regnade lite😀.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oliver fick besök av tandläkaren i nollan som berättade hur viktigt det är borsta tänderna. Hoppas han lyssnade och fick en tandborste😀. Alva var på innebandy träning och hon är sugen börja på scouterna men får se när hon har fotbolls träning på måndagar och det krockar med scouterna som är på måndagar också. Vidar var hemma från förskolan han tycker det är skönt vara hemma och hitta på massa bus hela tiden så mamman blir trött. Imorgon har Vidar och Elvin fotografering på förskolan hoppas det går bra😀. Alva ville ha kladd kake muffins till utflykt imorgon så det var bara köra igång och baka nu sent på kvällen. Nu ska upp duscha sen sova. Vidar kom in inatt och Elvin också och han skulle ha nappen och snuttefilt. Det var bara stiga upp och hämta den i hans säng. Man sov knappt något när de ligger på mig😀💕. Glömde  säga att syskonen lekte med lego en stund i Olivers rum💕.

Likes

Comments

Idag var Alva och Oliver till skolan😀. Lite bilder för en månad sen på Alva och Oliver. Idag hade Alva fotbolls träning och Oliver var ute och lekte med kompisar😀. Idag har jag ändrat datum för gympasalen då det krockade med Alvas fotbolls match. Har beställt inbjudningskort som Alva ska skicka till sina kompisar. Vidar och Elvin har busat massor idag och de har badat också. Nu ska fixa lite för sova snart. Är jättetrött😴💕

Likes

Comments

ELvin och Vidar lekte lite innan de skulle åka till landet i fredags.

Vidar och Elvin har varit ute hela dagarna och lekt. Det har fungerat bra. Jag var hemma med Alva och Oliver för han ville inte följa med till landet. Alva och Oliver har gått till mat affär Ica både fredag och lördag för köpa lite gott. Det hade gått bra för dom. Jag höll på städa och gå igenom alla barn rum och gå igenom leksaker massor som är sönder och kasta det. Skönt kunna städa i lugn och ro så nu är barnens fyra rum städat. Har också städat vårat rum och nu är det rent och fint.
Förstår inte vad alla saker kommer ifrån känns som man har massor. Skönt kasta leksaker spm är trasiga och går inte använda mer.

Alva är lite förkyld men har bestämt sig för vara med på fotbolls match. Det fick hon hade fura fotbolls matcher. Hon åkte med sin kompis dit och hem hade haft det roligt på matcherna😀.

Likes

Comments

Lite bilder från igår. Man känner så trött och Vidar kommer alltid in på nätterna till vår säng. Man känner sig inte så pigg och Elvin kommer in också. Jag rör på mig när jag sover men med barnen bredvid mig blir man fast klämd kan inte röra sig alls. Igår tränade Alva innebandy hon var helt röd i ansiktet efter träningen, Hon hade haft det roligt och gjort ett mål😀. Oliver hade fotografering i tisdags. Han trivs bra i skolan och tycker det är roligt. Jag har fått en värkande tand hoppas det blir bättre vilken smärta man plågar så🙁. Det går löss i skolan känns som det alltid är löss i skolan. Man blir så trött på det, igår bestämde mig för kolla alla fyra barn om de hade löss men ingen hade det så skönt. Vi hade det för två år sen cirka och har inte haft de på två år skönt. På skolorna tar det aldrig slut alla föräldrar måste kolla sina barn🙁. Har man börjat skruva ihop sängen till Oliver som han ska få i födelse present. Man har många funderingar hur med kalas för Alva, Vidar och Oliver blir mycket för de ligger nära dagarna. Nu ska sova😴.

Likes

Comments

Dagarna försvinner verkligen fort och har inte hunnit blogga, Helgen har redan försvunnit och idag är måndag igen. Vidar och Elvin har mys framför teven och leker😀. I fredags åkte mannen med Oliver och Vidar till landet de sov där en natt för det rregnades så mycket på lördagen. Alva ville inte åka till landet hon hade bestämt sig för vara hemma. Hon cyklade till affär Ica köpte godis😀.. Alva Elvin och jag lekte tillsammans. Det var lungt med bara Alva och Elvin hemma. Det känns så tomt med bara två barn😀. Igår åkte vi till Västerås och kollade i affärer och Ikea. För mannen skulle köpa en borr som han såg på blocket så vi passade på kolla i affärer. Vi åt på macdonalds. Idag ska Alva ha fotografering på skolan och vilket liv det blir när man skulle välja kläder igår inget passade henne🙁. Tillslut valde hon kläderna och gick till skolan.

Likes

Comments

Idag var Vidar ledsen när jag lämnade han på förskolan. Han prosterade allt vad han kunde. Kändes djupt i mitt hjärta att lämna han ändå. När jag hämtade han var han glad och cyklade lekte. Får se hur imorgon om han vill dit. Han får vara hemma om han vill😊. De ringde från förskoleklass och sa att Oliver har ramlat och fått en bula i huvudet. Han mådde inte illa men hade ont i huvudet och nacken. Jag hämtade han och Oliver fick följs med oss till frissan när Vidar klippte sig. Man får alltid en chock när något händer av barnen man tänker tusen tankar och när man har sett hur skadan är har man lugnat sig. Ni var det ingen fara med Oliver. Vidar var jätte duktig och satt fint i mitt knä och klippte sig. Sen fick de godis av frissan😀. Vi gick köpte glass ett måste efter klippning.

Elvin somnade igen när jag fixade med tvätten💕

Likes

Comments

Idag när vi har lämnat Alva, Oliver och Vidar på skola och föris. Gick jag och Elvin till Ica köpte blöjor och lite mjölk. När vi kom hem så tog jag ner teve bänken på en madrass nerför trappan gick bra👍. Elvin somnade i soffan sov i två timmar skönt för han. Han är fortfarande lite förkyld. Sen gick vi hämtade Vidar och Oliver på skolan och föris😀. Oliver hade haft roligt i nollan de hade haft gympa. De myste i soffan kollade i ipaden och teven😀. Nu ska gå och greja lite innan dax för sova😴.

Likes

Comments

Oliver, Vidar och Elvin de kan leka jätte fint som syskon💕. De kan bråka jätte mycket också och ta saker ifrån varann. De vill leka med samma saker😀. Alla tre tycker om fordon med släp, båtar. Nu leker Oliver leker med polis saker som sätta fast hand klovar pistol och lego. Det börja närma sig till Vidars födelsedag. Har köpt några presenter. Funderar på lite mer vad köpa till han. Nu ska gå sova 😴💕.

Likes

Comments

Bilder från igår när de lekte med kärran. De kan sitta i den och åka ner för backen jätte fort. Dom har jätte roligt och skrattar hela tiden😱.
Idag åkte vi till Dollarstore köpte lite schampo grejer. Det blev mycket mer barnen skulle absolut ha leksaker och godis. Dit åker vi inte på ett tag😀. Det har varit lungt idag och koppla av inför skola imorgon. Nu sover alla barn😊.

Likes

Comments