I måndags hade Oliver utvecklingssamtal och han har utvecklas mycket sen han började i förskole klass😀. Oliver har många kompisar och alla tycker om han mycket. Han leker med fem pojkar. Han säger vad han tycker det fungerar i skolan. Gympa älskar han inte men tycker det är roligt få bygga bana. Ibörjan gick det långsamt att jobba men nu jobbar han fort och gör saker😀. Oliver är alltid glad på morgon och det syns på han verkligen trivs i skolan med kompisar😀. Han har en pojke som älskar Oliver jätte mycket och han jagar Oliver😀.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi gick till Ica affär köpte fika sen fortsatte vi ner till lek parken😀. Barnen lekte ute i några timmar och vi fikade med Festis och chokladboll😀. Det kändes is kallt ute fast vi hade mycket kläder på oss😀.

Likes

Comments

Alva och Oliver målar trappan😀. Alla barn har varit med hjälp till putsa trappan. Vi firade med Pappan på fars dag han fick presenter från barnen😀. Kändes lite konstigt att fira fars dag då min pappa finns inte i livet. Man tänkte på honom och hoppas han har det bra däruppe❤️. Fick man tankar som att livet går så fort och att man ska bry om varandra vad som än händer.

Likes

Comments

Idag regnade det och sen kom det snö och barnen blev jätte glada och sprang ut och lekte i snön😀.

Likes

Comments

Olivers tand var lös så Alva hjälpte ta ut den😱. Oliver tappade sin första tand idag i nedre käke. Han var så glad och stolt😀. Nr vi åt mat frågade Oliver Alva om man kan dricka mjölk när man tappat tanden😀. Ja sa Alva man kan dricka mjölk😀.

Likes

Comments

Oliver roliga frilla😀. Nu har man blogga lite måste försöka göra det oftare för blev många bilder idag. Den 31 oktober var Alva till tandläkaren för hennes tand hade gått av. Fick tyvärr dra ut tanden hon var en tuffing och grät inget alls. Tandläkaren berömde henne hon var så duktig. Nu kommer permanenta tanden växa ut😀.

Likes

Comments

På söndagen hade vi krattardag så barnen var med och hjälpte till kratta och ta bort möbler ute😀.

Likes

Comments

Vi åkte till paradiset och barnen var ute och lekte. Alva hade sin kompis med och lekte😀

Likes

Comments

Den 3 november fredag var vi till Lek och Bus landet😀. Alvs och Oliver hade med sig kompisar de hade haft toppen roligt. Vi fikade köpte glass och dricka. Jag tog en kladd kaka med vispgrädde😀. Alvas kompis sov över hos oss.

Likes

Comments

Den 2 november torsdag var vi till Andys lekland med två kompisar till Alva😀. Vidar sprang och undersökte allt. Oliver följde med flickorna och lekte. Vi köpte dricka och glass😀. Elvin var med sin pappa kollade i bygg affärer han sov hela tiden. Elvin varvpiggctill 23.30😀. Alva tycker Andys passar mer små barn😀.

Likes

Comments