Favorit färg? Blå och Lila
Favorit mat? Kebab tallrik
Favorit film?Jakten på tids kristallen (Julkalendern på teve)
Favorit låt? Oblygt human
Vad vill du bli när du blir stor? Lärare
Vilken klass går du i? I trean
Vilket är ditt favorit ämne i skolan? Idrptt
Vad gör du helst efter skolan? Går hem
Hur är en bra vän? Snäll rolig
Tycker om? Att kompisar är snälla
Vad är din favorit årstid? Vinter
Om du fick välja vad som helst vad skulle du göra?
Resa utomlands med familjen
Vad är bäst med många syskon? Att dom vill leka med mig
Vad är tråkig med många syskon? Alla vill vara med mig
Vilket syskon är snällast? Elvin
Busigast? Oliver och Vidar
Lugnast? Alva
Bråkigast? Oliver och Vidar
Smartast? Alva
Osmart? Oliver
Roligast? Elvin
Surast? Oliver
Stökigast? Oliver
Omtänksam? Elvin
Vem hamnar i trubbel? Alva
Vem kommer undan med saker? Oliver
Modigast? Alva
Fegast? Oliver
Blygast? Vidar och Elvin
Rikast? Alva
Vem kommer få flest barn? Elvin
Vem tycker om städa? Elvin
Vem är din bästis i familjen? Elvin
Vem kommer bli gift Oförst? Oliver Vad vill du ha i julklappar? Två tjocka böcker med Joakim Lundell monster, Vem bryr sig, dator, hörlurar, hår snoddar, gummiband, suddgummi, pennor, papper, färg papper, färg pennor,  pennburkDet blir roligt se om några år om det stämmer😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alva ville vi skulle äta julbord så vi fixade det😀. Synd att Oliver har blivit sjuk igen fått ont i halsen. Han ville inte äta och var trött slö😕. Alla våra barn har älskat jul nallen som dansar och sjunger. Vidar och Elvin dansar med jul nallen😀. Jag och Vidar tog en promenad ute mysigt med alla hus som har jul belysning i trädgården. Det regnade mycket och har blåst hårt hela dagen det känns inte som december månad utan mer som vår.

Likes

Comments

GRATTIS Finland som firar idag som 100 år självständigt😀

Likes

Comments

I Söndags var det första advent och Alva fick tända första ljuset och vilket liv det blev vem som fick blåsa ljuset. Alla barn tjatade om vi ska klä julgranen och vi bestämde för göra det. Barnen var i himlen och pyntade julgranen. Mysigt med stjärnor, ljusstakar och många tomtar 😀. Det närmar sig till tomten och julafton 😃.
Barnen har egna advent kalender som de öppnar varje morgon. Jag och Alva tittar på jul kalender på teve spännande😀. De andra barnen inte intresserad av det.

Likes

Comments

Nu när vi äntligen blivit friska så gick vi ut i härliga vädret. Jag och pojkarna gick till skogen och lekte i några timmar. Vi hade med oss fika ett måste för barnen😃. Sen gick vi till hästarna och kollade lite. Imorgon blir det skola och förskola. Alla barn somnade tidigt ikväll vid 20.00😍.

Likes

Comments

Vidar är nu frisk han är som vanlig igen och hittar på massa bus. Är pigg och glad😃

Likes

Comments

När de var sjuka visade Oliver iPad för Elvin hur han ska göra😃. Elvin har börjat mer och mer visa intresse för iPad och mobil för han vill se på traktor😃. Igår var det 1 a december och Alva och Oliver öppnade sin Hariono kalender och Vidar och Elvin öppnade sin kinder ägg kalender. För de stora barnen vill inte ha choklad i sin kalender.

Likes

Comments

Det började med att Oliver krökes i tisdags natt. Det luktade magsjuka direkt och Oliver hade bajsat ner sig. Han fick vara hemma från skolan onsdag, torsdag och fredag. Han krökes inget mer på onsdagen men var trött och sov mycket. Sen på torsdag kväll krökes Vidar flera gånger och på natten blev det Alvas tur att kräkas några gånger sen min tur också. Mannen blev hemma från jobbet på fredagen han blev sjuk också. Vilken vecka och helg men nu börjar vi bli lite bättre skönt. Ovanligt för oss att vi nästan alla blev sjuka samtidigt. Elvin krökes lite och är förkyld. Hoppas vi klarar från äckliga sjukan nu🤢

Likes

Comments

Igår var det pool spel innebandy match i örebro som Alva spelade.Risbergska gympasalen. De spelade mot Örebro, Vintrosa och Gropen. Dom spelade jättebra men de förlorade alla matcher. De kommer bli ännu bättre nästa gång. Jag och Vidar hejade på dom 😀. Det var svårt få Vidar lung han lekte med större pojkar och kastade bollen i matchen så ledaren sa till han man får inte göra så😕. Oliver och Elvin åkte med din pappa köpte mat och Oliver köpte present😀. Sen kom de hämtade oss och Alva hade med sig kompis hem de lekte😀. Idag kom en annan kompis till Alva och lekte hela dagen. Oliver var på kalas hos sin kompis och hade haft det roligt😀. Vi andra tog det lungt va hemma och tog bort golvet i teverum😀. Det var min födelsedag igår fick godis av barnen och vi åt glass😀.

Oliver valde kläder själv till kalaset👍😀❤️.

Likes

Comments

Det har varit härlig vinter med vitt snö i några dagar. Igår var barnen ute i snön och lekte. Alva har varit på innebandy träning som vanligt. Och idag var allt snö borta det har regnat bort😕. Får se när vi får snö igen.

Likes

Comments