Oliver mår bättre nu han har ätit sådär idag men får se hur han mår imorgon om ska till nollan eller inte. Vidar vaknade i natt och mådde inte bra han har varit trött hela dagen. Oliver och Vidar har lek ute i sin nya gömställe plats där de gräver med traktorer😊. Elvin lekte ute också. Nu sover alla💕😴💕,

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har Oliver varit hemma från nollan. Han mådde inte bra imorse men nu piggare och blir hemma imorgon också. Vidar sjuk och hemma från förskolan han vaknade flera gånger i natt och verkar piggare. Han blir hemma från förskolan hela veckan. Han går bara 15 timmar i veckan.
Alva hade fotbolls träning idag och det gick bra.
Oliver och Elvin lekte med bilar med bil garage😊. Alla pojkar har badat och Alva duschade nu sover de gott.😴

Likes

Comments

Idag börjar Alva i klass 3. Hon har längtat så till sina kompisar och var jätteglad och kramade dom😀. Hon har längtat till skolan och vill lära sig mer.

Idag började Oliver i förskoleklass. Han hade ont i mage och ville vara hemma. Han gick till skolan med oss på morgonen man såg han var nervös. Det gick bra lämna han där med läraren. När jag hämtade honom vid ett tiden hade han haft det roligt👍😊.

Likes

Comments

Oj! Jag var inne sist för en månad sen😱. Tiden har bara flugit iväg och vi har haft en härlig sommar😀. Det kommer lite bilder nu.

Den första augusti åkte vi till Eskilstuna zoo djurpark! Barnens Farmor och Farfar var med oss tur det med fyra barn som vill åt olika håll. Vi åt mat där tittade på olika djur. På bilden ser ni Herr Nilsson? Pippi Långstrump Apa💕. Vidar fick för sig och sprang in till stora sköldpaddan stackars den😱. Barnen åkte karuseller. Alva hade bestämt sig för bada med Farmor i stora bassängen. Jag kollade när Oliver och Vidar badade i små bassängen. Sen var det dags för åka hem😀.

Vi åt öns färska kräftor mums😀

Vidar och Oliver trötta😴💕.

Barnen metar med Farmor och Farfar. Dom hade fått varsin mer spö😀.

Barnen metar varjedag och flera gånger om dagen😀.

Lite olika bilder💕.

Idag åkte vi till skogen och letade efter blåbär och svamp. Det var dåligt med blåbär och svamp men hittade lite lingon😀

Likes

Comments

Alva och Oliver har åkt båt. Jag och Alva åkte båt.
Vidar och Elvin ville inte åka båt😀. Pojkarna hjälpte till med ta bort grenar och kvistar från marken som pappa sågade ner. Idag kom glass bilen så vi köpte glass och mumsade😀. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Idag gick Vidar och Elvin till stranden och badade😀. När vi var klara hade Vidar bestämt sig för köpa glass och kiosken var stängd vid stranden. Vi gick till skolan köpte glass. Elvin gungar själv på vanliga gungan👍😀. Godnatt😴💕.

Likes

Comments

Vi fortsätter njuter av sommaren😀. Igår kväll gick jag Vidar och Elvin till badplatsen och badade. När vi gick hem tittade jag och Elvin på får😀. Oliver åkte båt med sin pappa. Alva lekte med kompisar😀. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Idag gick vi till stranden och badade😀. Vi köpte glass igen😀. Barnen har lekt ute och badat flera gånger. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Här kommer bilder från igår. Vi gick till stranden och badade. När vi badade klart gick vi till skolan köpte glass😀. Alva dansade lite för mig😀.

Imorse gick vi till stranden det blåste iskalla vindar var sol och moln. Glass kiosken var öppen vid stranden så vi köpte glass. Godnatt och ta hand om varann😴💕.

Likes

Comments

Idag har vi badat och gått till bad stranden😀.
Vi såg änder och barnen gav änder kakor och de blev nöjda 😀.

Likes

Comments