Idag, precis som igår och veckan innan det har jag suttit på biblioteket här i Berlin och kollar upp olika tjänster som jag kan söka. Men det är svårt att hitta nått som passar, antigen har man inte alla kunskaper eller inte tillräckligt med erfarenhet, så klart. Men det är inte det lättaste när man mer eller mindre precis har avslutat sina studier men de redan känns som att det börjar bli utraderade. För det mesta vet jag ungefär bara vad UX betyder, så jag kan ju inte arbeta med det direkt. Känns som att man borde börja studera igen, bara för att hinna ikapp. Sen är det ju det att sälja in sig själv också. Det är iochförsig en färdighet jag har fått lära mig vid detta laget, men det är tar ändå emot en del när man ska spä ut sina färdigheter i sitt personliga brev till den milda grad att man typ kan allt som begärs i arbetsannonsen.....fast man bara kan betydelsen av orden (typ), haha!

Vad jag gör nu: Spontanansöker och hoppas på det bästa

Vad lyssnar jag på: Call On Me - Ryan Riback Remix (peppar lite iaf)

Hmm, vart ska jag få nobben ifrån idag?

Likes

Comments

Yes, då var det det lilla då!

I går var jag på besök på tyska arbetsförmedligen - Arbetsamt, (skylten ser ni där i bakgrunden) och pratade med dem. Eller jag pratade inte med dem, eftersom att man här i Tyskland måste tala tyska på statliga myndigheter, konstigt, eller hur? Så det var min goda roomie som fick följa med mig och snacka för min sak. Känns bra när man har vänner som kan ställa upp på en ibland :). Jag försökte hålla stilen även när man är och begär arbetslöshet ersättning, kanske skärde sig liiiite, men som ni vet "fake it till you make it" ;).

Ser fab ut, eller hur?! ;)Likes

Comments


Jaha, då var man tillbaka där man började. Det är sannerligen inte lätt att hålla sig inne i Gamet, eller inte jag iallefall. Hurså? Jo förstår Ni, jag har blivit arbetslös, igen. Så, så, slitsamt. Hur ska man klara det denna gången?
​Jag borde ju vara van vid avslag vid det här laget. Borde veta att jag bara ska upp på hästen igen. Modevärlden stannar inte, och det borde inte jag heller göra. En säsong kommer och en säsong går, och man hamnar på REA hyllan. Men det är inte alltid det lättaste, även tjejer (kvinnor?)....(hen?) som tar sig modet att försöka slå sig in i modebranschen kan tappa just det modet när man kämpar i motvind.

Men!

Man kan inte tappa stilen eller minen, utan bara försöka igen...

Denna blogg handlar om min process för att göra just det!

Ugh...

That´s me!
..back when I had a job.

Nuvarande plats: Berlin

Nuvarande status: Inte mycket pengar på fickan och "mellan två jobb".

Nuvarande aktiviteter: Sälja in mig till alla rekryterare som har en mailadress

Nuvarande framgång: Obefintlig

Nuvarande sinnesstämning: Jaha...

Likes

Comments