Godmorgon alla fina!😊

Hoppas allt är bra med er, själv så är det sådär haha! Ligger hemma hos F med hög feber och mår skit🤒 Ska göra en test körning imorn på trafikskolan så dom kan bedöma hur många körlektioner jag kommer behöva i min intensiv kurs, o det känns ju sådär med feber.. menmen får kämpa dit!

Förhoppningsvis så kommer F's bildelar idag så vi kan börja fixa om bilen inför gatebil i september men vi får se om vi hinner klart innan dess annars får det bli en annan bil. Och nu blir det lite körigt att börja fixa bilen idag pga min feber men kanske orkar ändå, får hoppas!

Får se om jag orkar skriva nått inlägg senare, kan knappt röra mig känns de som.. ha de bäst! Kram😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Bara två dagar kvar till fredag så himla nice! Det händer väl inget speciellt då vad jag vet men ändå skönt med fredag haha!
Ska in till stan idag med F och boka intensivkursen då vi inte hann igår innan det stängde, så får hoppas på det bästa nu. Ska förmodligen åka och kolla på en bil i helgen som jag blev så sjukt sugen på, så hoppas att den finns kvar!!
Finns inget mer att berätta än att jag bara ska slappa i en timme tills F slutar jobbet.
Kram😊

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Vaknade alldeles nyss vilket resulterar att jag sitter och kollar runt på internet på olika trafikskolor, det är en jag verkligen har fastnat för så jag och F ska in till stan sen när han har slutat så att jag kan boka en intensiv kurs!! Är så himla taggad på att ta körkort, längtat i flera år haha!
Så förhoppningsvis så tar jag körkortet på min 18-års dag vilket är perfekt!😃

I förrgår så städade vi hela hans garage, det va på riktigt kaos där inne så det tog ungefär 8 timmar att städa upp allting!! Så det är varför jag inte har skrivit nått inlägg sen i förrgår haha, vi slappade verkligen igår efter allt kämpande och jag var helt död pga min feber jag hade då när vi städade. Stupid ass bitch som städar ett garage i 8 timmar med feber men vad gör det om hundra år?
Kanske blir ett inlägg senare idag, får se om jag hinner! Kram😊

Före

Efter

Likes

Comments

Godmorgon peepz!

Ligger helt nyvaken och tänker att jag nog aldrig har sovit så skönt i hela mitt liv, shit asså! Den perfekta sömnen som verkligen behövdes för idag är det fredag! Som jag längtat😃
Inget planerat idag faktiskt så får väl vänta tills min killkompis kommer hem från jobbet så vi kan hitta på nånting, vi kan kalla han för F.
Riktigt skitväder idag så blir antagligen bara att chilla för oss hela dagen, fixa hans bil eller ha en liten shopping dag vilket är perfekt i oväder!
Men som sagt inget planerat så vi får se vad som händer helt enkelt!

Har inget roligt att berätta så ni får lite bilder på vilka tatueringar jag funderar på att göra! Kram😊

Likes

Comments

Godmorgon people!

Sitter nu på altan och tar morgon ciggen i det tråkiga vädret, tur man har ett tak iallafall. Idag händer det inte så mycket pga vädret så det blir väl mest bara en chill dag tror jag. Håller på och kollar på olika gaddar jag ska göra men har bestämt mig för en nu när lönen kommer och det blir då gadd nummer 3. Har redan två tatueringar den första är ett kors på fingret och den andra är en text på armen som det står family comes first.
Men tyvärr så blir det inga bilder på dom jag har pga att dom är dåligt gjorda så lägger upp på den som jag ska fixa nu i slutet av månaden och det är en ros på handen och sen ska jag fortsätta bygga på den senare!
Må bäst!😊

Likes

Comments

Hej!
Det här är mitt första inlägg så jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag är 17 år blir 18 nu i oktober, jag bor i en liten håla 2 mil från Västerås och där har jag bott hela mitt liv med min familj och hund. Går inte på gymnasiet så har väldigt mycket fritid där jag umgås med vänner och bara chillar eller jobbar extra då och då. Min hobby är att dansa hiphop/streetdance med skön musik och bara gå skönt klädd, det man känner sig bekväm i. Är lite av en blandning, går ibland finklädd och ibland bara chill kläder som ändå är snygga. Vet inte mer vad man kan berätta men det duger väl som en början sen kommer ni lära känna mig genom tiden.
Ha de bra!😊

Likes

Comments