Hej!
Idag tänkte jag köra en snabb recension på serien "Aco Spotless" av Apoteket.

Jag beställde hela serien i slutet av sommaren på Apotea. Jag hade problem med min hud för tillfället, fick mycket "små finnar" knottliknande utslag typ i pannan för det mesta. Jag började använda serien dagligen.

Först använde jag "deep cleansing wash" sedan applicerade jag "Two in one gel" som både torkat ut finnar och återfuktar, tillsist använde jag "over night Spotless treatment" och applicerade på någon enstaka finne (obs, färgen försvinner inte utan man vaknar upp med vita prickar i ansiktet, men det är bara att skölja bort haha)
Jag använde dessa produkter kväll och morgon i cirka två månader och utvärderade.
Min första känsla var typ "Vafan är detta, inget har skett, bara slöseri med pengar". Men Vafan jag fortsatte använde det och höll hoppet uppe. Efter nån vecka så blev jag jätte överraskad. Mina finnar hade verkligen minskat. Dock var jag lite torr i pannan, men det störde verkligen inte mig, jag var överlycklig!
Så sen dess har jag fortsatt använda dessa produkter framtills idag.
Jag älskar denna serien!!!
Min panna har blivit såååå mycket bättre och jag är så glad! Behöver inte bära massa onödigt smink nu, det behövs inte! Min favorit är definitivt tvätten! Jag glömde min tvätt hos en vän och kunde inte använde den på flera dagar, min hud blev så mycket sämre. Men när jag fick tillbaka den så blev det sådan extrem förbättring!

Så hörni, kort sammanfattning: JAG ÄLSKAR ACO SPOTLESS! Det tog dock en tid att inse det men nu är deras produkter underbara! Jag tycker ni ska ge produkterna en chans, de är billiga, bra och skonsamma.
Betyg: 5/5!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej! Jag heter Natalia och är 15 år och kan direkt säga att det inte är mitt riktiga namn haha, pga att typ allaaa mina vänner har börjat blogga och påsåsett börjat tävla så känner jag att jag skriver denna bloggen "i smyg" :)
På denna bloggen kommer ni få se skönhets tips, sminktips, recensioner, känslor, inspiration, kläder med mera, hoppas jag får någon läsare iallafall, skulle ju vara kul! Puss & kram

Likes

Comments