Den senaste tiden har det alltid varit något med min kropp!
Först riktigt svår migrän när den väl är borta då har jag världens värk i alla ben i kroppen. Sen kommer huvudvärken tillbaka när jag väl mår bra i resten av kroppen. Gång på gång blir jag sjuk i kroppen. När jag väl bli frisk i kroppen då åker jag på något nytt. Nu ligger jag här med världens förkylning & huvudet värker till Max. Hoppas verkligen jag slipper feber.
Mitt mående har håller på i flera månader
:(
Det värsta jag vet är att vara hemma från skolan pågrund av detta!
Idag ska jag försöka med att gå sista dagen nu för resten av veckan är vi lediga!

Mitt i allt detta så går jag igenom tuffa motgångar av andra saker nu. Det är tufft & jag är svag i alla lägen!

Men vet ni? Det finns en styrka & det är han där uppe :)
För i min svaghet är Jesus min styrka!

Det är han som är läkaren genom allt!

Tack för dom helande du har gjort hittills & jag längtar efter fler <3

Din trofasta kärlek överger mig inte <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Nu har jag fått en tid på röntgen för att se hur min lever & gallgångar ser ut. Jag borde vara glad för det, jag borde vara lugn att dom ska ha kontroll på min sjukdom men det är jag inte. Jag är livrädd, skräckslagen! Jag borde vara van med allt, jag som har levt på sjukhus vissa delar av mitt liv, jag är inte van! Det är bara värre & värre.
Jag inte rädd att få nålar i mig flera gånger för det inte finns blod, jag inte rädd att ligga i en tunnel stilla i 60 minuter även om det är tufft! Jag överlever!
Men att få höra svaren på röntgen, det är det som är skräcken! Tänk om jag måste börja med operationer igen, jag klarar inte av att operas när det handlar om något år!
Jag borde inte vara rädd, jag ju inte ensam men det är jag.
Snälla låt det se bra ut!
Så tacksam över älskade Martin som finns hos mig genom allt! <3
Tacksam för familj & vänner som ger mig stöd genom alla dagar!
Utan er hade jag inte orkar med när jag inte är så bra!
Tack Herre att du med mig även när jag tvivlar på min starkhet <3

  • 20 readers

Likes

Comments

Tänk att det är termin 2 jag är inne på, en fantastisk dröm att få gå Cbs. Jag tog beslutet att gå det här året!
Ett år med mycket känslor!

På bilden ser ni en Paulina som precis flyttade till Göteborg & var så taggad på ett år med Cbs, ett år med Gud!
Hon var redo för steget men det blir inte som man alltid tänkt sig!

Jag hoppas & tror det händer något stort sista månaderna!
Jag hoppas att jag ska få må bra igen i kroppen!

Tack Gud att du är med mig!
Amen

  • 33 readers

Likes

Comments

14 feb, det är alla hjärtans dag & jag är världens lyckligaste att ha min fina M <3
Tyvärr kan han inte fira den med dig men vi får fira den senare :)

Det är många som tycker denna dagen är det värsta som finns, som inte har något familj eller partner men du är inte ensam, Guds kärlek finns, den är till för alla. Du är inte ensam Glöm inte det!

Idag tänkte jag berätta lite om min känsla för just ordet KÄRLEK!


Dagen där kärleken firas stort, men hur fantastiskt det är att fira med den man älskar, så finns det ännu större kärlek!

Guds kärlek är trofast & störst av allt.
Det han gjorde på korset är verkligen kärlek, så stort, mäktigt & häftigt!
Så tacksam över vad han gjorde för oss!
#korslikamedhjäta
Tack för det liv du gett mig, tack för din trofasthet!
Tack för bönesvar & talan!

Gud gav mig ett stort bönesvar som är min stora kärlek! Utan han hade jag aldrig träffat M, hade aldrig fått träffa dig, du har verkligen gjort mitt liv helt.
Jag var så trasig innan jag träffade dig & nu är jag hel.
Tack M för din kärlek till mig, tack för du är du.
Jag älskar dig så mycket <3
Glad alla hjärtans dag!

  • 40 readers

Likes

Comments

Länge sen sist!
Jag visst man kan inte skylla på att jag har varit upptagen!
Men upptagen & sjuk har jag varit, väldigt sjuk & är inte frisk en.

Uppdatering om livet :)
Tänk att jag har gått Bibelskolan en del, till sommar slutar jag med många känslor, försöker njuta av det jag kan för jag vill ta vara varenda sekond.
Tyvärr har jag blivit sämre & mår inte alls bra så jag försöker det jag kan.
Gått ner i tid & är ledsen för det, men oerhört tacksam över att jag har möjlighet att gå ändå, dom få dagarna.

Har finaste personen i mitt liv, jag älskar han över allt annat & så tacksam för all stöd han ger mig genom allt jobbiga just nu <3

  • 35 readers

Likes

Comments

Det finns en förtvivlan ibland hos mig som ofta drar ner mig där jag inte ska vara!
Där jag bara trycka ner mig & säger hur dålig jag är, blir ledsen för jag är den jag är.
Flera gånger tänker jag & undrar varför Gud skapade mig till den värdelösa jag är men så minns jag & kommer på att det är den onda som försöker får mig tro. Gud är bara av ren kärlek & det där jag känner är inte från Gud.
Gud skapade varje människa till avbild av han. Han planerade allt i minsta detalj för våra liv skulle bli bra. Det gäller även mitt liv! Så jag ber & lägger allt i hans hand, inget kan skilja mig från hans kärlek, han älskar oss så mycket.
"Ty så älskade Gud världen att han gav sin enfödde son, för var & en som tro på honom inte ska gå under utan ha evigt liv"
Så fantastisk, den onde ska inte förstöra för Guds kärlek är större en allt annat & det övervinner allt ❤️

  • 43 readers

Likes

Comments

När jag var nere på djupet efter en riktigt tuff period, så bad jag varje dag om att få se ett ljus i mitt liv igen, att få kraft att orka kämpa, då jag hade rasat totalt.
Jag skrev i en bönegrupp på Facebook som heter "bönelogen" men nu har har dom ändrar till "bönehjälpen" så bra grupp rekommenderar att gå med där.
Jag skrev där & berättade att jag orkade inte mer helt enkelt.
Då skrev M till mig & gav stöd förstående & bön. Vi skrev långt tid om tro & bön fantastiska samtal, hur mer vi skrev så kändes det som att Gud talade till oss. Jag & M började förstå att det är något mer en en internet kompis. Vi ber om vad vi får uppleva & vi bestämmer oss att träffas. Tillslut märker vi hur känslor bara stormar in & det är så fantastiskt att känna att Gud visade oss till varandra. En mening är det. Idag är vi tillsammans & jag får kalla mig din.
Att hitta någon att kunna dela sin tro med är så fantastiskt, jag kan inte med ord tacka Gud för M, en jätte fin kille som jag verkligen Älskar <3
Tack för du är hos mig & tack kära far att du planerade mig med M <3
Redan i somras så talade Gud till mig & sa att det var någon som han hade planerat för mig & några månader senare så skriver han till mig, så fantastiskt!
Tack <3

  • 54 readers

Likes

Comments

En bild säger så mycket! Minnen kommer tillbaka, mycket minnen över bilden & det är för jag vet varför jag står på ett ungdomsmöte & pratar om bön!


Jag vet att jag tagit upp detta vittnesbörd men det finns flera syn på det & man kan gå djupt in på vissa saker, idag ska jag ta en liten del vad som hände.

Det var så att någon månad innan jag står på det där mötet & pratar så hade jag gjort månadens operation, operationen som vanligt, inga konstigheter! Jag är alltid lika rädd för operationer, fast jag har gjort dom i något år 1 gång i månaden. Jag borde vara van men det känns värre & värre för varje gång. Samma känsla varje gång.
Jag körs ner till operationen i den där sjukhussängen det ända man ser när man ligger i sängen är taket, dom där lamporna som gör mig sååå nervös, varje gång fryser man också, jag antar att man tycker allt är läskigt & man fryser för man är rädd & nervöst. Dom kör in mig i operationssalen & när dom sätter masken på mig har jag som alltid gråtit, jag är blöt i ansiktet, masken går på & dom sprutar in sömnmedlet i armen, jag skriker inombords till Gud att han ska vara med mig, att han ska var med läkarna för jag är LIVRÄDD!!! När jag skriker så blir det svart, jag har somnat av medlet.

Jag vaknar upp ur narkosen & mår fruktansvärt dåligt som jag alltid gör, sådär så man önskade att man inte vaknade, för det är så hemskt!
Jag sover alltid kvar på sjukhuset i 1 dygn då det finns risk att något händer under första dygnen!
Det går bra & nästa dag är här, idag ska jag åka hem, yes tänker jag, för det värsta jag vet är SJUKHUS!!!!
Men jag började må väldigt konstigt & smärtan ska vi inte tala om, jag fick morfin på tablett & spruta, det verka ungefär 5 minuter! Sen har jag lika ont igen, den smärtan är så fruktansvärt alltså!!
Jag får stanna! dom behandlar mig med allt dom kan göra, det blev komplikationer i ingreppet & jag blir allvarligt sjuk, jag blir sämre & sämre.
Det har nog gått en månad & jag är fortfarande kvar. Men jag klarar inte av att titta utan jag blundar & har ingen kontakt med alla som har samlas i min säng, jag är beredd på att dö, läkarna fattar inte hur jag kunde bli så dålig & det blev ju inte bättre att höra. Mamma hälsade på mig varje dag, jag hade inte alltid kontakt med henne men hon satt bredvid mig hela tiden.

Tillslut så får mamma nog att se mig så sjuk. Det står i Bibeln att man ska ha olja & be för sjuka, mamma har alltid med sin oljeflaska, så hon tog upp den & la oljan på min panna & ber för mig! Hon åker hem men från den dagen händer något med min kropp jag blir bättre & bättre, tillslut är jag helt helat, så fantastiskt! Gud hör verkligen bön, "ty ingenting är omöjligt för Gud"
Några veckor senare får jag frågan om min syster som jobbar som ungdomspastor om jag ville tala på ett ungdomsmöte & berätta om detta Bönesvar & prata om just BÖN & självklart sa jag, det är det läskigaste jag har gjort men så glad att fått göra det. Att prata om helande & Vad Gud har gjort i ens liv är fantastiskt! Jag är så glad att jag fick den äran & tala ur mitt hjärta, Gud hör verkligen bön & finns i alla säsonger!
Helande kan ske ännu idag, så tvivlar inte be till du får bönesvar för det kommer du få, Gud ser dig & vet vad du går igenom. Det står i Bibeln "Sök Guds rike & hans rättfärdighet så ska du få allt det andra också" det stämmer verkligen, ge allt till han som har skapad oss så kommer allt annat att lösas!
En liten berättelse om mitt vittnesbörd på mötet!
Guds välsignelse till alla er, mina bröder & systrar <3

  • 97 readers

Likes

Comments

Du befinner dig en period i livet då du vill bara ge upp, du känner bara motgångar & du känner att du har hamnat längst ner i det djupa, längst ner i det mörka.
Allt du gör går snett, du frågar varför? Varför blev allt såhär?
Du vill bara ge upp, det är ju inget som funkar ändå!
Men det finns en som aldrig lämnar dig, en som älskar dig & hjälper dig genom svåra stunder, kanske inte så lätt att förstå men han är hos dig & har en plan, en fantastisk Plan för dig!
Gud älskar dig, han skapade dig & vet du? Han gjorde en plan för dig långt innan du låg i din mammas mage!
Du är så älskad & aldrig glömd!
När allt är tufft be & sök Gud så kommer du må bättre för Gud vill inte att du ska må dåligt, Gud vill ge all kärlek som ingen kan!
Han släpper aldrig dig <3

  • 135 readers

Likes

Comments