I flera veckor har jag velat börja blogga igen, men, varje gång jag sätter mig framför datorn och verkligen försöker att komma på något kul och intressant att läsa så blir det bara ett tillgjort inlägg, som bara provocerar. Som att få skrivet på papper vad man ska skriva och sen skriv rakt av, nej, så vill jag inte att min blogg ska uppfattas! 

Jag skrev innan att jag skulle flytta min blogg för att ''starta'' om på nytt, men eftersom nattstad, för mig, är den bästa bloggportalen blev jag grinig och blev inte nöjd med nånting. Himla tur att jag inte hann ta bort denna bloggen då jag skulle ångrat mig jätte mycket! 

Så meningen med detta inlägget är att jag inte har glömt bort er helt utan bara försvunnit ett tag, vi får se om det kommer upp några inlägg. Sommarlovet närmar sig - bara 1 dag kvar, så jag kan absolut inte lova nånting. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, efter många om och men har jag tagit beslutet att flytta min blogg till bloggplatsen, denna bloggen kommer stängas ner snart. Bara så ni vet, så ni inte väntar på någon uppdateringen, vill ni läsa min nya blogg trycker ni här!

Likes

Comments

Hur mår ni folket? Är ovanligt taggad till sången eftersom det är den sista på två veckor! Är väldigt nyfiken på hur jag ska klara mig utan sången i två veckor, man glömmer väl det av allt sol och bad. 

Dagens skola har varit helt ok, ganska chill. Vi har ju idrott direkt när skolan börjar så då piggnar man ju till lite. Men imorgon ska jag sjunga med Louise - som sagt.  Idrott imorgon igen, däremot har vi SO, sorry för negativiteten men hatar det ämnet utan att ljuga. 

Nu hade jag tänkt mig att jag skulle baka kärleksmums, sjukt gott - verkligen! Tänkte att jag skulle blogga så mycket jag kunde nu innan jag sticker, eftersom det inte kommer bli bra uppdatering, men kan jag när vi är på hotellet så hoppas jag att jag kan blogga iallafall en gång om dagen, mer skulle jag aldrig hinna för då skulle jag bara sitta på hotellet hela dagen - haha. 

Min favorit låt nu är definitivt denna! Känns typ som en James Bond film - ungefär. 


Likes

Comments

Är det bara jag som alltid får frissigt hår när det blir lite kallare ute? Är sjukt trött på att se ut som ett fågelbo i huvudet. Googlade och hittade en massa knep som man kunde använda sig av när man hade just frissigt hår! Tänkte dela med mig av dem så att alla ni som också har frissigt hår kan använda sig av, men man kan ju också använda dessa knepen även när man inte har ett fågelbo i huvudet, för att förebygga. Och har ni mer knep så kommentera gärna, för vem vet, dem kanske är bättre? 1. Ta till saxen regelbundet: Något alla tjatar om, jag vet, man kanske inte vill klippa av sina längder, men vilket är bäst? Ett välvårdat hår dock lite kortare, som inte har ett fågelbo, eller ett frissigt hår som är långt men inte mår bra? Välj ditt val - men håret växer ju ut, friskare och starkare. 

2. Koppla av med en inpackning en gång i veckan: Ett måste för alla er med frissigt hår, men vill man inte lägga ut pengar på en inpackning så kan man alltid googla och få fram massa recept som man kan göra hemma - hemmagjord hårinpackning helt enkelt! 

3. Använda hårserum: Super effektivt! Serumet lägger sig som ett tunt, lager runt de skadade hårstråna. På det sättet försvinner frisset på nolltid! Eftersom serumet är ganska drygt så räcker det att applicera en ärta av serumet på hårlängderna. 

4. Använda hudlotion i håret: Det låter naturligtvis galet, men tydligen ska det vara till bra hjälp för dem som behöver akuthjälp med frissigt hår. Var bara noga med att ta ganska lite och endast i hårlängderna! Men man kanske inte har hudlotion hemma, då kan man ta olivolja i håret, det ska också vara till bra hjälp mot frissigt hår. Detta var allt jag kunde dela med mig om, men hoppas ni tar del av knepen så att ni också kan få ert drömhår, för någonstans gömmer det ju sig - ellerhur? 

Likes

Comments

Ska dra till dansen om några minuter så sitter med en macka i handen samtidigt som jag bloggar. Hoppas eran skoldag har varit ganska okej, för min har varit mer än så. Idag fick vi information om hur det skulle bli när vi började i sjuan och massa sånt, även att vi ska börja ha musik på lektionerna, självklart egen. Har massa läxor som måste göras innan vi åker iväg, så måste verkligen sköta läxorna så man inte behöver ta med något till värmen, det är ju inte precis det första man vill göra på semestern, nej tack! Annars är allt som vanligt för mig, fast rummet är inte så sjukt stökigt som det brukar, annars (utöver det) är allt som vanligt - somsagt. Men nu måste jag äta upp mackan och hoppa på cykeln. Vi hörs! 

Har slängt ihop en sjukt fin skoloutfit som jag inte skulle tackat nej till. 


Likes

Comments

Okej, tog en välförtjänt bloggpaus. Kanske lite länge, men hellre vänta tills jag blir sugen på att blogga igen så att det blir meningsfulla inlägg! Nu dröjer det inte länge tills vi ska åka utomlands, ska gå i skolan denna veckan sen vinkar vi hejdå till Sverige. Behöver verkligen få lite färg på kroppen + är det bra för mina finnar. Självklart kommer jag ha med mig datorn men eftersom jag inte har fått kläm på hur man överför bilder från kameran så det blir nog mest mobilbilder. Mer om resan kommer när det närmar sig! Denna mallen använder jag alltid när jag fixar mina ögonbryn, jag tycker det är sjukt hemskt att noppa så jag använder en ögonbrynskniv, super bra! Jag har ganska ovalt huvud så jag använder den första bilden, fast jag formar de lite annorlunda. Men denna mallen är super, rekommenderar den verkligen! 

Likes

Comments

Har sjukt mycket att göra i skolan så jag inte hinner blogga, pausen blir i några dagar - inte länge. 

Likes

Comments

Ganska sjukt, men tyckte att det var sjukt kul att börja skolan idag! Att träffa alla kompisar man inte hänger med utanför skolan. Lektionerna var ju inte så sjukt tuffa så jag led inte precis. Lite svårt att hålla munnen stäng och att koncentrera sig kanske, annars rullade allt på som vanligt. Vi slutade vid halv två idag, direkt stack jag och en kompis hem till mig och bara pratade, lyssnade på musik och skrattade ända tills jag var tvungen att sticka till dansen och hon skulle ut till sin häst. Träffade Louise på dansen, vi bestämde att vi skulle vara i helgen, längtar redan. 

Imorgon har vi idrott på skolan och jag som älskar att springa och röra mig är ju självklart sjukt taggad - eller inte. Annars är inget bestämt, saknar lite att rida, för då hände det något varje dag. Men nu är det som det är och självklart är det skönt att ha en slappdag någon dag veckan. 

För alla er som inte kan vänta tills Top Model - Sverige har premiär ikväll och vill se allting, nu, genast så kan jag rekommendera att gå in på Top Model's YouTube-konto och kika in exklusiva snuttar av avsnitten dem spelat in, kolla vetja! Likes

Comments

Ligger i sängen och har försökt sova nu ända sedan klockan elva. Kan verkligen inte sova, brukar kunna sova men nä, inte idag. Behövde verkligen vila ut till skolan imorgon. Ville bara skriva av mig nu eftersom jag inte kunnat sova. Vet inte vad man kan hitta på. Välja kläder tills imorgon kanske? Eller något sådant. Tror faktiskt jag ska välja kläder eftersom jag alltid står i typ en halvtimme och försöker bestämma vad för kläder jag ska ha på mig, skojar inte. Det slutar alltid med att jag tar det som ligger längst fram = det fulaste. Man kanske ska sortera garderoben? Den är så sjukt stökig. Lägga allt snyggt fram kanske, måste rensa garderoben också kom jag på nu i allt tänkande. Hmm, lite syselsatt kanske jag kan hålla mig tills jag somnar. Till alla er som inte sover nu, GODNATT!

Likes

Comments