Header

Efter Gotland var det dags för mig att åka hem. Jag jobbar på HM så jag klämde in några pass där innan jag och familjen begav oss till Italien. Väl där var vi i Milano, Garda sjön, Bormeo och Como sjön. En riktigt underbar vistelse där jag bland annat mötte ett av mina livs största utmaningar – att cykla upp för Stelvio. Det är ett av Europas högsta och svåraste berg som är en av etapperna i Giro de Italia. Familjen och jag skulle upp för berget som är högre än Sveriges högsta berg men om jag skulle klara det visste vi inte.

I Milano strosade vi mest runt. Tittade i affärer och fikade.

Sedan åkte vi till Garda sjön för lite sol och bad. Otroligt vackert ställe. Åk dit om ni har möjlighet!

Och upp för berget kom jag! Tre timmar tog det mig men oj vad nöjd jag var. Det fick mig att känna att jag kan klara det mesta. Otroligt nöjd var jag. Sen åkte vi till Como och var där ett tag innan det var dags att flyga hem. En fin Italien-resa med mycket nöjen men också med en stor utmaning som ni förstår!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tre månader senare börjar sommaren närma sig sitt slut. Längtan efter hösten börjar växa sig starkare dag för dag nu när man möts av de kalla höstvindarna. Ser nämligen fram emot stickade tröjor, varma jackor, mössor och krispig luft. Nu är det för det mesta kvavt och grått vilket inte inte är så inspirerande. Men, inte ska det gnällas här. Jag har haft en fantastisk sommar fylld av resor, äventyr, vänner och familj. Det där jag längtade efter hela sista året av gymnasiet har nu kommit och jag tänkte göra tre olika inlägg med bilder från min sommar. Tycker det har varit nog snack om studenten så den skippar jag (bästa dagen) och går direkt in på mitt första stopp för sommaren vilket var Almedalsveckan på Gotland.

Var där med Mamma och Mattias. Vi hyrde ett hus i Visby där vi bodde. Det var däremot inte bara jag och min familj utan även, Irma, Linn och Jenny. Vi jobbade tillsammans för Expressen och hade den bästa veckan någonsin. På Gotland befann sig även mina bästisar Vilmer och Hampus så dom umgicks vi med exakt varje dag.

En dag var även Daniel där.

Sammanfattningsvis var det en av de mest soliga, bästa och roligaste veckorna på denna sommar.

Likes

Comments

Igår var jag och tjejerna hos Daniel, mysig kväll. Han lagade mat och gjorde goda drinkar men idag befinner jag mig på mitt landställe. Är här för att plugga, göra klart det sista innan studenten. Skulle egentligen till min kompis Isaks landställe men fick inte riktigt ihop det. Tillbaka till studenten så längtar jag något enormt! Bara 18 dagar kvar, 18!?!? Hur galet är inte det. En blandning av nervositet och lycka fyller kroppen när jag tänker på det. Aja, nu ska jag lyssna på Filip och Fredriks podcast sen sov. Ska upp tidigt imorgon!

Likes

Comments

//Världens roligaste dag, aka MÖSSPÅTAGNINGEN!//

Vet ni vad. Jag tar studenten om typ 40 dagar? Det är så otroligt sjukt, att jag har gått i skolan i 12 år nu. Dessutom kan jag känna mig otroligt trött på saker och ting ibland men självaste skolan, alltså att lära sig saker kommer jag aldrig tröttna på. Det finns absolut ingenting bättre än att känna sig kunnig – största självförtroende boosten. Det är också så att det blir mycket roligare att lära sig saker om man har bra lärare. Jag vet exakt vilka lärare på min skola som jag lär mig mest av. Det är när man gör otroligt mycket. Har mycket prov och intensiva lektioner där man blir bedömd på det mesta. För då tvingas man att utmana sin tanke och skapa nya tankar stup i kvarten. Sen står du där, helt plötsligt och kan så mycket mer än vad man någonsin kunde tro.

Jag ska ta ett år "ledigt" efter gymnasiet. Då tänkte jag att jag skulle komma tillbaka hit igen. Även om det kanske inte är så annorlunda från det som händer i mitt liv nu så vill jag kunna ha en plattform som är min och bara min. Där jag bestämmer. Då kommer ni få följa med på mina äventyr som förhoppningsvis kommer bestå av jakten på ett jobb, massa resor och kurser i London. Men först, ett helt vanligt sommarlov. Mitt sista.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu börjar det närma sig. Slutet på skolan och början på livet. Äsch, kanske är det bäst att hålla det hela lugnt. Ser i alla fall fram emot 13 juni då min student mössa åker på. Tills dess är det mycket plugg så att betygen hålls uppe. Ytterligare saker att göra är att hitta balklänning och studentklänning. Tror faktiskt att jag har hittat båda, enda som återstår är att se till att de passar och att köpa dom. Mamma och jag ska ta oss en tripp till NK för att fixa det. Annars då? Nej det står ganska still. Jag lever som jag lär höll jag på att säga, kanske jag inte gör. Men nu känner jag att jag har tiotusen olika tankar i mitt huvud som måste redas ut. Inte bara redas ut utan också lösas då många av dom faktiskt har en tydlig lösning. De utan lösning får man väl bära runt på ett tag till.

Likes

Comments

-Tortilla
-Hummus
-Avokado
-Tomat
-Gurka
-Gräddfil
-Koriander
-Falafel
Enkel och otroligt god lunch för dig som inte orkar eller kanske inte har tid att ställa dig och laga mat.

Likes

Comments

Min bästis Amanda Randler har med några av hennes kompisar startat ett UF-företag som säljer snygga party örhängen under hundringen. De är otroligt fina och så bra kvalité! De samarbetar med härliga Lily and Rose som man bara älskar, så kolla in deras instagram HÄR. Nedanför tog Amanda lite bilder på mig för deras instagram i olika modeller.

Likes

Comments

Tre veckor efter senaste Londonvisiten var jag tillbaka i min favoritstad igen. Nu med några av mina favorittjejer. Vi gjorde staden så att säga. Knatade runt i Hyde Park, shoppade loss och åt massor av god mat. Om ni är sugna på en härlig weekend, åk till LDN baby. Inspirationen svävar och för mig även framtidsvisioner.

Likes

Comments

HILMA TREIJS

  • Part 2

    " Efter Gotland var det dags för mig att åka hem. Jag jobbar på HM så jag klämde in några pass där i…"

  • Part 1

    " Tre månader senare börjar sommaren närma sig sitt slut. Längtan efter hösten börjar växa sig stark…"