Två dagar och en natt i London blev det. Mattias och jag flög över för att hänga där ett tag, vår favoritstad efter Stockholm. Mattias jobbade medan jag gick runt och lyssnade på podcasts och musik medan jag smög in i några affärer. Fyndade en kjol från Zara för 70 kr! Bra va? Vi käkade grekisk tapas en dag och spansk tapas den andra dagen. Själv drack jag mycket kaffe och fantiserade om hur det skulle vara att plugga i London. Vi tittade på några skolor och läste på om några kurser jag skulle kunna tänka mig att gå. Så vi får se om jag kanske bosätter mig i London ett tag efter gymnasiet. Det vore dröm. Efter vår korta vistelse flög Mattias tillbaka hem till Stockholm medan jag flög till Skavsta där mormor och morfar bor. Så nu är jag hos dom men ska åka hem ikväll igen. Denna vecka är nämligen fullspäckad i skolan så jag måste ligga i med plugget så man kommer in på något i London ;)

Likes

Comments

//Bilderna är tagna från Wilmas tumblr//

Vecka fem ska imorgon påbörjas och schemat mitt börjar sakta men säkert fyllas upp. Men tyvärr mest av olika skolplikter som måste följas och göras. Men istället för att plugga har jag suttit och tittat på Wilmas tumblr och blev helt fylld av inspiration. Något som jag inte varit på ett tag. Inspirerad alltså. Hur som helst tänkte jag bara berätta att min helg har varit fantastisk. Mina vänner flyttade in och vi har hängt varje minut av dagen, jag gillar ju sånt. Är väldigt sällskapssjuk människa så det passade perfekt att dela säng med mina tre bästisar. Som när man var lite och sov över och det var värsta grejen, härligt ju. Men det har också resulterat att vi ätit extremt onyttigt, så onyttigt har jag knappt ätit på flera veckor. Det kan ju vara lyxigt men just nu sitter Linn och jag och smsar om tid vi ska mötas på gymmet för att vi känner oss aningen klara med den ohälsosamma livsstilen vi råkade börja leva i helgen. Ni då, vad gör ni?

Likes

Comments

Slängde snabbt på mig denna vita tröja från Commes des garcons och ett par svarta byxor från Zara. Hade en tre minuters presentation i skolan idag sen slutade jag men passade på att ta en snabbis förbi banken. Kände mig så vuxen. Just nu sitter jag och tittar på nya avsnitt av Elementary, GRYM serie! Funderar på att ta mig ett bad och en hårinpackning för mitt hår är torrt och fult just nu. Ikväll får vi se vad som sker.

Likes

Comments

Varit på en grym pjäs uppsatt av My och Alice. Den var verkligen fantastisk. Önskar alla fick chansen att se den, otroligt rolig och smart var den.

Annars har jag gått i skolan. Första dagen med psykologi, och jag gick från det klassrummet mer förvirrad än när jag gick in. Men det var intressant. Nu är det mys med tjejerna som står på schemat.

Likes

Comments

God morgon! Sitter just nu i mitt kök och lyssnar på Ed Sheeran, älskar verkligen honom. Castle on the hill må ju var den bästa låten just nu, kommer troligen lyssna sönder den under denna vecka. Men också Small bump, hur fin? Länkar där nere om ni av någon anledning missat dom!

Måste bara säga att jag varit så inspirerad på senaste tiden men känner att jag börjar tappa det lite nu, eftersom jag i princip suttit hemma senaste veckorna medan alla andra går i skolan så får jag lite panik att jag gör så lite. Mina dagar har börjat med att sova ut, plugga lite med Wilma och sedan träffa resterande delen av tjejgänget på kvällen. Så otroligt mysigt men under den delen av dagen då jag bara ligger i soffan och degar blir det lite långtråkigt. Kan inte ens komma på något att göra, haha! Nej men jag ska inte gnälla, alla andra är ju skolstressade och mitt lov kommer ungefär bli fem veckor.

Ett tips dock såhär när man börjar tröttna på vintern och helst vill att något nytt ska ske och att solen ska börja titta fram! Tipset är att ha lite spa-dag. Antingen åka ut till Hasseludden eller Centralbadet men om det inte passar plånboken så köp lite badbomber, ansiktsmask och spa:a på! Mamma kom igår hem med en massa badbomber från lush och det var så himla härligt. Tog mig direkt ett bad och satte på mig en ansiktsmask. Efter det färgade jag ögonbrynen och fransarna. Så idag är jag fullkomligt "renad". Väldigt bra sysselsättning såhär i det kalla vintermörkret.

Likes

Comments

Ny vecka och nya mål! Dagen började med en mysig frukost hos Jenny. Riktigt bra start. Världens godaste smoothie gjorde vi på banan, yoghurt och frysta hallon. Juste, honung var det också! Senare ska hon iväg till skolan och jag hem för att skriva på gymnasiearbetet. Senare i veckan hoppad jag på att få kunna träna igen också, mår så mycket bättre med förkylningen nu så lite lugnt och försiktigt lär jag ju kunna komma igång va?

Likes

Comments

Vänta, idag är det fredag den 13:onde? Läskigt värre, om det är någon som har mycket otur så är det jag. Ska helt enkelt vara försiktig idag. Hur som helst ska jag gå på musikal idag och sedan plugga med Wilma. Det är verkligen så mina dagar ser ut nu, mys, plugg och tyvärr har jag blivit förkyld så ingen träning... Jag gillar projektveckorna för då får jag mycket tid att hänga med kompisar vilket aldrig sitter fel!

Likes

Comments

Igår var det en heldag på stan. Wilma och jag var så effektiva med gymnasiearbetet och jobbade på riktigt bra! Efter att vi var klara med målet för gårdagen sprang vi mest runt och tittade i affärer och fnissade. Sen var vi helt slut så då åkte vi hem. På kvällen träffade vi upp Linn och gick en promenad och pratade om allt vi missat när jag var borta. Efter det gick jag en snabbis till Amanda som behövde hjälp och vi åkte lite bil ett tag också. Ni hör, en riktigt späckad dag. Dessutom hann jag med en trevlig middag med mamma.

Just nu sitter jag och slingar håret hos frisören, så välbehövt. Senare ska det pluggas men också drickas mycket te då jag har rejält ont i halsen... Vill inte bli sjuk! Jag har precis kommit in i en bra rutin och form med träningen så har inte tid för att vara sjuk!!! Hur är det med er?

Likes

Comments

Idag är första dagen på sista terminen. Det är läskigt samtidigt som det är så spännande. Vill göra massa saker samtidigt bara för att jag är så exalterad. Men måndag morgon och vi har projektveckor. Dags för att skriva klart gymnasiearbetet.

Likes

Comments

Alla är vi olika. Något som jag tycker är bra, jag uppskattar när olikheter möts och skapar nya ideer och tankar. Men ibland går dessa olikheter för långt. Besvikelsen är enorm och ilskan gror sig sakta men säkert djupare. Mörkret gör sig påmind om att människans godhet kan och bör ifrågasättas. Världen är ett öppet slagfält där många väljer att slåss hela tiden. I min värld har jag länge tänkt att de flesta utgår från en rimlighet. En sanning som säger att vi är okej mot varandra trots olika åsikter. I mina arton år på jorden har jag upplevt väldigt få situationer där jag uppriktigt sagt inte kan förstå hur vissa personer beter sig i förhållande till andra. Idag fick jag en skildring av verkligheten då vissa personer faktiskt inte är rimliga, snälla eller ens okej. Kanske beror det på att jag faktiskt är vuxen nu och därmed blir behandlad som en. Eller beror det på att jag är tjej, som dessutom skrattar för högt, spelar hög musik och försöker att göra närvaron bra. Något är det i alla fall som provocerar, även om jag själv inte kan komma på vad. Utskällningar för att ett liv pågår och formas. Är det okej? Den vetenskapliga definitionen av respekt betecknar vardagligt tal aktning eller vördnad för en person. Helt enkelt innebär respekt att återigen vara okej och rimlig mot personer. Det är inget som man kan utnyttja för att enbart skapa bråk kring missnöje. Och om det är en absolut nödvändighet för en person att bråka, gör det med värdighet. Använd dina ord som man fick lära sig på dagis. Ha en fin ton och din fakta korrekt. Jag har inget intresse av att bråka men heller inte att anpassa mig efter personer som använder sig av fula knep. Trycker ner människor för att ett liv, annorlunda from deras egna, formas efter egna åsikter och värderingar. Det är ur ett rent objektivt perspektiv fel. Min sanning är att visa respekt, vara sann mot en själv och de man bryr sig om. Inte att tro att världen ska anpassa sig efter mig eller någon annan för den delen. Världen är bara ett utrymme för en att kunna knyta ann, skapa relationer och för att försöka leva ett fulländat liv.

Likes

Comments