View tracker

Clara visade mig den här tröjan och den är så cool. Vill verkligen ha en men jag ser ju så rolig ut i hoodie, som en riktig slas-has. Men men, cool är den i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Zoella/Tanya Burr/Niomi Smart

Alltså när jag inte har något att göra tittar jag på dessa "British Youtube:ers" och jag ÄLSKAR dom. Detta är tre tjejer och det finns hur många mer som helst men det är så himla skönt att titta in i någon annas liv ibland. Så TIPS om ni också gillar det!

Likes

Comments

View tracker

Seminarium i samhällskunskap och filosofi prov.

Träning.

MIN 18:E FÖDELSEDAG!!!

Middag på Ling Long med familjen.

Födelsedagsutgång med tjejerna och mina bästa boys (ursäktar språket men är man exalterad så är man)

Ledig!

Träning.

Irma kommer hem från Japan och vi ska ut på staden!

Min pappa fyller år så då ska vi fira honom!

Familj och familjevänner är bjuda till mig för lite "snyggfika" som mamma kallar det.

Sen lite träning igen!

Likes

Comments

Världens coolaste rock-tant. Patti Smith har varit i Stockholm under Nobelveckan där jag har jobbat. Hade äran att åka med henne till Nobelkonserten och den bilresan var så inspirerande. Hon är som hon själv säger inte bara en sångare, hon är en författare. Hennes språk, hennes sätt att formulera sig och hennes sätt att vara, är kreativitet i ett nötskal. Jag är totalt uppfylld av att få hänga med henne i korta stunder dessa två dagar. Bästa tidiga födelsedagspresenten man kunde tänka sig.

Likes

Comments

Jag ser lite kall och trött ut va? Det är jag också, längtar ihjäl mig till jullovet!! Det är så grått idag att jag vet inte vart jag ska ta vägen, blir deprimerad bara av att titta ut... Aja men denna dag ska bli bra ändå. Börjar ju trots allt med min första och sista lektion 13.25 vilket är lyxigt så jag måste sätta fart nu! Tjarå! ❤️

Likes

Comments