Asså vi har SO prov på torsdag och det är så mycket att plugga in. Så detta väll vad jag ska göra hela kvällen (suck). Jaja men har bara lite kvar så jag kämpar på. P&K🖤

Likes

Comments

Heej
Idag blir det en riktigt chill söndag, ska inte göra något alls. Tidigare imorse hade jag ju träning och de va kul. Det är ju så klart jobbigt att gå upp med man piggnar till rätt snabbt speciellt när det är så ljust ute. Jag har städat min garderob också det behövdes verkligen så nu är allt i ordning, vi får väll se hur lände det håller hehe. Men nu ska jag titta serie och sedan duscha.
P&K // Hilma

Likes

Comments

Hej!
Innan har jag bloggat på Wordpress men valde att flytta min blogg hit för att detta NOUW är bettre än Wordpress tycker jag då. Hur som hälst.
Idag har jag inte gjort så mycket mäst tittat yt och snapat med kompisar typ, jag åt även choklad doppade jordgubbar och det är ju så sjukt gott.
I morgon ska jag inte heller göra något speciellt mer än att träna. Jag tränar 8.00 på morgon vilket enligt mig är alldeles för tidigt haha, men det måste göras!
Adda gärna min snap och följ mig på insta och M.ly ❤
Snap-hilma0404
Insta-hilmastille
M.ly-hilmastille
Kram Hilma 🖤

Likes

Comments