Det var några timmar sen jag skrev här sist. Hur mår ni? Har eran helg varit bra? Min helg bestod av att jag var hemma fredagkväll, åkte till Alma på lördagen och sov över där. Mysigt och behövligt! Det blev tacos, film och massa prat, bästa!

Idag har jag varit på gudstjänst, man ska gå på femton stycken totalt när man tar konfirmation. Så man måste bli av med dom, tretton kvar.

Får bara njuta av de sista timmarna ev helgen. Hoppas ni har haft en bra helg iallafall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Fredagen har kommit välbehövligt för min del. PMSen tog över denna vecka för min del och jag ber om ursäkt till mina nära. Haha

Jag vet inte vad jag ska göra åt mitt dåliga humör på denna sida av året. Har någon av er samma problem? Någon som kan ge tips kanske på att kunna lyfta min vardag? Det som lugnar ner mig är att träna och läsa bok. Jätte mysigt att läsa och avkopplande med fotboll. Men det räcker inte överlag. Det är helg nu iallafall, njuta njuta njuta

Kram!

  • 24 readers

Likes

Comments

Tråkig och molnig torsdag. Usch, har verkligen inte varit på humör idag. Undrar på om att det beror på vädret och årstiden? Jag är verkligen inget fan av hösten.

Som du märker så har jag ingen bild i detta inlägg, men det är pågrund av min jobbiga telefon. Ni överlever nog ;) kram.

  • 34 readers

Likes

Comments

+ idag har vi haft SO prov som gick väldigt bra, även om vi får fortsätta imorgon

- fick ont i nacken av att sitta ner och kolla neråt på ett papper länge. Har fortfarande ont

+ ikväll är det träning

- har inte orkat träna hemma nu den senaste helgen, måste ta tag i det!

+ denna helg som kommer får jag ÄNTLIGEN sovmorgon

- har inte varit på bra humör över lag dessa dagar under denna halvvecka

+ har gjort klart läxor och saker jag var tvungen att fixa med skoljobbet

- förstår knappt något på matten just nu

+ jag har fått upp kontakten med en gammal "kompis"

Finaste serien, how i met your mother. Rekomenderas starkt!

  • 39 readers

Likes

Comments

Bild från nyår två år tillbaka hos min bästavän

Hej på er! Plugget rullar på och fritiden blir mindre. Men jag hoppas ni inte saknat mig alldeles för mycket ;)
Imorgon är det samhällsprov och fotbollsträning på kvällen. Är rätt taggad faktiskt, det händer inte så jätteofta att man är det inför prov. Menmen.. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall
Kram!

  • 44 readers

Likes

Comments

En bild på ett försök att vara lite tumblr med min muggkaka. I just denna ersatte jag socker med en banan, testa!

Skriver detta inlägg med tunga ögonlock. Kom hem från ett kallt läger förut och imorgon är det gemensam träning med alla fotbollstjejer i min ålder. Det blir en tidig kväll ikväll. Sista träningen för oss för iår, efter denna är det uttagning. Håll tummarna ;)

Kram!

  • 70 readers

Likes

Comments

Fredagsselfie i mitt fina kraftunderställ, haha

Japp, fredag! Men denna fredagkväll och lördag dag spenderas i lekvattnets skog. Man skulle kunna ha varit mer taggad, om inte det småsnöat idag. Det blir mycket kläder så klarar jag detta, upp med humöret nu!

Kram

  • 78 readers

Likes

Comments

Finaste Birk när han var en liten valp, nu är han sex år! (Ras: Nova scotia ducktolling retriever, men brukar förkortas Tollare)

Halva veckan avklarad, ungefär. Imorgon är det träning och på fredag till lördag har jag konfirmationsläger. Vi ska sova i skogen. Superkul! Men ganska bra att det bara är en natt på ett sätt. Är inte ett stort fan av kryp och kyla, men kompisar runt omkring mig toppar ju allt

Kram

  • 89 readers

Likes

Comments

Äntligen har jag något lite förväntansfullt att längta efter, det var ett tag sen sist. Men det ska ju inte vara roligt hela tiden, annars har man ju inget att längta efter.

Jag och bästa Tilda ska på Shawn Mendes!!!! Fattar det knappt själv. Älskar han och hans musik, och hans nya album är det absolut inget fel på.

Tilda lyckades hitta rätt så bra sittplatser. Rätt konstigt att inte biljetterna hade sålt slut på en dag, dock är det ju Globen han ska spela i.. Älskar konserter och älskar han, är såååååå hype på detta!

  • 107 readers

Likes

Comments