Ser ni hur fin Johanna är?!! Goals påriktigt. Och även vädret den veckan var goals. Önskar att det kunde va så hela tiden året om, älskar sommaren

Idag är det fredag och det är fem (!!) dagar tills jag och tjejen på bilden där nere drar till huvudstaden på konsert. Så sjukt att vi ska se Shawn Mendes live!

Har nötat in låtarna den senaste månaderna. Konserter blir så mycket bättre när man kan sjunga med trots brist på sångröst ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

Glad påsk på er alla! Och ni som inte firar påsk hoppas jag har fina dagar och ett bra lov!
Ja mitt lov började på bästa sätt. Tilda och Johanna frågade i torsdags om jag ville med till hovfjället på fredagen, vilket jag ville. Men vad jag inte visste var att dom hade fixat iordning och överraskade mig med ett sent födelsedagsfirande. Hur bra vänner har jag inte?!?

Så vi sov över där i ett slags hus eller vad man ska säga, åkte hem lördag eftermiddag. Lovet kunde inte ha börjat bättre❤️
Idag (söndag) ska vi äta påskmat eftersom att mamma jobbade igår. Plus jag bjuder på en liten bild på mig.
Kraaam

  • 78 readers

Likes

Comments

Två helt olika tillfällen vid konstgräsplanen. Vädret fortsätter trotsa även fast det var slutet av mars och nu är det ju april! superfint väder ena dagen och iskallt/ snö nästa gång. Sverige :)

Igår (måndag) gjorde jag mitt sista prov på ett tag nu. Alla ämnena lyckas göra så det blir prov på samma gång, eller inom några veckor. Fattar ni? Känns bra iallafall för nästa vecka har vi danspalats och sen tar vi lov! Efter lovet är det inte länge kvar till att vi tar konfirmation och sen examen. Plus konsert innan dess. Känns bra att ha saker att se fram emot, då kämpar man lite extra, eller hur? xx

Likes

Comments

Älskar detta set från Gina tricot, får införskaffa mig inför sommaren!

På tal om sommar, det är ju egentligen inte så länge kvar till älskade sommarlovet. Elva veckor kvar! Och ännu kortare till konfirmationen. Frågan är ju vad man ska ha på sig när dessa stunder inträffar? Klänning antagligen, får nog börja kolla redan nu. Man måste vara tidigt ute så man får vad man vill ha. Eller hur?

  • 129 readers

Likes

Comments

Frågan är, varför ser jag så stel ut? Haha nu får det räcka med spegelbilder. Speciellt från gymmet.
Hej förresten! Igår kände jag mig väldigt duktig för att jag gjorde så mycket saker. Gick upp skapligt tidigt (ofrivilligt dock men), fixade igång mitt BankID, pluggade, gick ut och sprang nio kilometer, pluggade lite till och läste i boken. High five till mig! Denna söndag har dock snarare varit i motsatt håll.
Har knappt gjort något alls. Förutom att jag försöker lära mig franska på egen hand. Till mitt framtida jobb. Vet inte hur jag ska komma ihåg det jag lär mig, har ni några tips?
xo

  • 140 readers

Likes

Comments

En bild från när duktiga jag var på gymmet för några veckor sedan (inte den bästa bilden..). Har inte varit där på två veckor nu :( och jag gillar verkligen att gymma, men har inte haft tid till det. Men imorgon smäller det! För er som undrar kör jag mest hela kroppen i träningen. Armarna är lite i fokus för att dom behöver tränas upp mest. Vad brukar ni köra för gympass? Om ni nu går på gym.
Har ni tips till lilla mig?
Iallafall jag får mer motivation att även köra träning utan maskiner på gymmet. Det brukar finnas en ledig yta där man då kan köra styrka med sin kroppsvikt. Brukar bland annat köra planka och tunga utfallssteg. Köpte dessutom ett par nya springtights från Kari Traa idag. Har dess innan bara haft ett par så det är bra att ha ett par till när 2xutightsen är i tvätten. Så nu är jag fit for fight! Det blir att springa ute först och sen gymma. Och ett gympass på fredag, heja mig ;)

Kraaaam❤️

  • 154 readers

Likes

Comments

Hej, minns ni mig? ;)
En måndag jag har klarat mig igenom på ett bra sätt. Dessutom är den inte slut än, träning om några timmar. Är taggad på årets första utomhussträning med fotbollslaget! Det är verkligen stor skillnad på innomhus i en idrottshall och konstgräs. Bästa känslan att komma på gräs.
Förresten, kollade ni på mello? Det gjorde jag! Och själv tyckte jag att det var rätt låt. Trots att många andra tyckte det bara var en vanlig mellolåt. Dock trodde jag det skulle bli jämnare än vad det blev. Men jag håller på Robin❤️❤️

  • 163 readers

Likes

Comments

Åttonde mars är den internationella kvinnodagen. En dag då man ska hylla kvinnor och lyfta dom. Egentligen borde det inte behövas, men nu som det ser ut runt omkring oss behövs det. Men istället för att hylla jättemycket på en dag, varför inte dela upp det över hela året? Den tweeten jag har screenat är en bra skriven sådan. Men tänk såhär, människor tillsammans är kraftfulla. Låt oss kvinnor komma upp till männens nivå över att styra och allt skulle se annorlunda ut förhoppningsvis.
Hylla dig själv som kvinna/tjej! Här får du tio anledningar att vara stolt över att vara kvinna/tjej:

KLICKA HÄR !!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • 169 readers

Likes

Comments

Fina ni, hoppas ni har en bra helg och haft ett bra lov! Jag har gjort rätt så lite. Tränat, gymmat är det mesta sportiga jag gjort. Men igår tog jag min första cykeltur för iår. Cyklade in till centrum och mötte upp Johanna. Vi åkte till biblioteket en snabbis, gymmade och åt sedan på en nyöppnad restaurang här i lilla Torsby. Vi var mätta och belåtna, dit kommer jag gå fler gånger. Till er som bor här och undrar vilken jag menar, testa Dahls kök!

På kvällen testade jag mina klänningar jag har hängandes och sommarkläder jag har liggnandes. Måste köpa in nya kläder till sommaren märkte jag. Det är ett litet tag kvar till svensk sommar, så jag har gott om tid.

xx

  • 191 readers

Likes

Comments

Ser ni mitt hår hörni?!?? Jag är åter igen korthårig, kortare än någonsin faktiskt! Tycker det är väldigt fint med både kort och långt hår, så jag varierar lite. Sommar/vår gäller långt hår och vinter/höst kort. Ni kanske undrar vad det är för bakgrund, det är i omklädningsrummet till gymmet. Vart ju tvungen att tvätta håret efter gympasset så det platta försvann, men det går ju att fixa till ;)

Hur mår ni? Är erat sportlov bra? Sportar ni? Eller är det soffan som gäller? Jag dömer er inte, det är ju lov!
Bloggen blir lite stel eftersom jag inte bloggar så ofta. Jag skriver inte om hur jag mår och vad som händer i mitt liv. Ska jag vara ärlig, ni missar ingenting! Jag mår jättebra och livet rullar på, jag har lyx som mår som jag mår.

  • 197 readers

Likes

Comments