På bilderna ovan ser ni hur mina inspirerande källor ser ut. När jag blir stor vill jag jobba med utsatta folk
och hjälpa dom sol behöver hjälp. Det jag drömmer mest om är att få göra skillnad på plats. Ge folk näring, värme och kärlek, eftersom att det är varor som behövs men finns dåligt av på vissa fronter i världen.
Via organisationer, de jag tänker främst på är UNICEF och UNHCR, vill jag göra det här. Eftersom att de två är stora hjälporganisationer så vet man att de gör rätt!

Vad är ditt drömjobb?

Bilderna är från instagram @ Unicef

  • 27 readers

Likes

Comments

Riktigt bra låt och ett fint "citat"

Hallå hallå! Riktigt trött vecka, men inom kort är det helg. Imorgon efter skolan ska jag fixa gymkort, eftersom jag är femton, sedan på ett slags spelmöte inför kommande fotbollssäsong. Så himla taggad på att börja träna regelbundet med fotboll igen!!! Efter det är det konfirmationsträff. Snart endast tre månader till själva dagen jag är konfirmand. Finns ens del grejer att se fram emot!

  • 35 readers

Likes

Comments

Ser ni himlen? Jättefin ju. Dagens väder har varit jättebra och fint! Det var på tiden att solen visade sig.

Detta halsband fick jag av farbror, hans tjej och lillkusinen. Verkligen jättefint och det kommer komma till användning!

  • 42 readers

Likes

Comments

Hej fina ni!!! Mina senaste inlägg har varit rätt korta så nu kommer det ett lite längre inlägg om vad som har hänt och vad som komma skall.

9 februari, alltså i torsdags, fyllde jag femton år. Femton! Dagen var jättebra för min del. Jag vaknade av att jag fick frukost på sängen och lite presenter. Hade dock matteprov direkt på morgonen men även det gick jättebra. Jag firade ingenting den dagen, eftersom jag hade träning efter skolan. Men jag är tacksam för allt jag fick och alla som brydde sig!
10 februari, igår, var jag och Tilda på rally i en timme. Vi stod i arenan och precis där bilarna hoppade. Jättecoolt tycker jag! Och jättemysigt och bra stämning. Trots många fulla vuxna så var det ändå inget ont så hände. Efter rallyt var jag, Tilda och Johanna på kvällen. Johanna åkte hem efter tag men jag stannade kvar hos Tilda och sov över. Jättemysigt och behövligt med sådana dagar/kvällar.

11/2, idag lördag, ska jag fira med lite släkt och nära personer. Inte så stort men ändå mysigt. Att allt kretsar runt en själv. Inte ofta det är sådana dagar, därför ska man ta tillfället i akt att ta vara på det. Kram på er

  • 51 readers

Likes

Comments

Tjejen längst till vänster på bilden fyllde år 12/1. Pga brist på tid över så blev inte firandet förens i lördags/söndags. Fina hon, imorgon är det min tur att fylla år också!

Kortdag idag, åkte buss hem och jag har gjort väldigt lite sen jag kom hem. Ska snart äta broccolisoppa, muums

  • 63 readers

Likes

Comments

Lördag, känns så bra i munnen av att säga att det är lördag. Så himla skönt. Idag drog en av mina två storebröder trettio mil söderut för att bo där ett tag. Nu är jag ensam hemma, med föräldrarna. Kommer bli väldigt tomt, men jag får härda haha.

Ikväll händer det saker, men jag ska inte avslöja för mycket. Jag ska vara med några.. berättar mer nästa gång jag bloggar. Ikväll börjar Melodifestivalen! Taggad? Det är jag. Kram!

  • 73 readers

Likes

Comments

Jag läser själv några få bloggar. Men endast personer som bor där jag bor. Av dom får jag lite inspiration på olika fronter, bloggandet, träning, livet (ostigt haha), av foton dom tar, med mera.
Jag följer fyra stycken bloggare. Dom två mest aktiva är @MichaelaAmneteg och Fanny Lindh (blogg HÄR )
Så om ni tycker jag uppdaterar för dåligt och inte har en så bra blogg, kolla in deras bloggar!!! :)

Gammal bild då man försökte vara lite tumblr. Men helt serriöst vill jag ha en tatuering (eller flera) vid en av dessa platser. Kanske inte just en sådan, men något!

Jag försöker så gott jag kan med bloggen. Men jag har träningar, skola och plugg. Snart fyller jag år också, herregud!

  • 86 readers

Likes

Comments

Snart en vecka sedan vargnatta. Vi slutade delad femma efter förlust på straffar. Tråkigt att vi var så nära, men vi var jätteduktiga ändå!

Torsdagen, förutom skola, har gått till ett jobbigt men behövligt fyspass och plugg. Förstår seriöst väldigt lite av fysiken just nu. Så jag tog saken i mina egna händer och läser allt från början noga. Det är den metod som funkar bäst för mig. Har ni några tips på hur man kan lära sig bättre eller pluggtips?

Imorgon drar konfirmationen igång. Lite drygt att det är på fredagskvällar, men jag har gett mig in på detta självmant så får skylla mig själv. Funderar på att träna själv efter skolan? Vi får se hur det går. Kram på er

  • 119 readers

Likes

Comments

Tisdagen den tjugofjärde i första
Hej på er! Som ni märker så är inte bloggen i prio ett just nu. Men jag försöker så gott jag kan med att hinna med allt, men en marginal.
Boken ni ser ovan är en fortsättning på tvåa andra böcker av samma författare. Jag älskar verkligen Khaled Hosseinis litterära språk och böcker. Första boken heter Flyga drake och andra boken Tusen strålande solar. Snälla läs dom, i ordning såklart!

  • 122 readers

Likes

Comments

Hej på er! Sista dagen på lovet börjar ta sig mot sitt slut, även fast klockan är fyra. Men det blir ju rätt fort mörkt ute. Idag var det molnigt men jättefint verkligen runt omkring i träd och växter, rena sagoomgivningen!

Idag åt jag, mamma och en av hennes kompisar på fika vid lunch. Dagens lunch på det lilla matstället var köttgryta och ris, även en broccolisoppa. Soppan var verkligen supergod plus med det brödet dom har där, 5/5 toasters!

  • 206 readers

Likes

Comments