inte så jättehög kvalité på bilderna, dom är ju tagna med mobilen. Men man får vara nöjd med det man har, ellerhur?

Sommarvädret svajar rätt rejält. Såklart det ska pratas väder, vad annars när man bor i Sverige? Vilket har gjort att det inte har gått att leva loppan fullt ut varje dag. Men det ska inte vara för mycket av det goda. Till helgen ska det först campas fredag-lördag och sedan sova i min sommarstuga lördag-söndag med samma nio pers. Kommer bli så himla kul!!

Planerar att framkalla maaassa bilder också. Gjorde det för två/tre år sen så det behöver förnyas. Älskar att ha minnen på riktiga foton istället för bara på mobilen. Någon som känner igen sig? xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 36 readers

Likes

Comments

Okej denna gång tog det inte SÅ länge innan ett nytt i lägg. Kanske är på g igen, vem vet?

Idag har jag kommit hem ifrån Halmstad efter att ha varit på elitläger med femton andra tjejer från andra delar i Värmland. Herregud vilken vecka. Har haft det så himla bra med dessa tjejer! Träningar, matcher, allt. Toppbetyg på detta.
Vi åkte ner i söndags och kom hem idag (fredag), har inte så många bilder att bjuda på, men de få jag har ger mig varma minnen

Den sista är för rolig för att inte dela med sig av hahaha

  • 41 readers

Likes

Comments

Över en månad sen jag skrev till er här, men jag vet inte. Jag mår bra, livet rullar på (haha) och jag har glömt bort att bloggen finns. Men jag kan kanske dra lite kort vad som har hänt sedan senast

Sist skrev jag ju att jag, Tilda och mamma skulle till Stockholm. Shawn var grym! Synd att vi hade sittplatser, men ändå mäktigt att vara där.

Jag och mina fina kompisar har tagit konfirmation! Har inga riktigt "bra" bilder ifrån det. Men vi var i kyrkan, uppträdde för vår präst som hade oss som sin sista konfirmandgrupp. Ut yr kyrkan, gruppen samlades och pratade, träffade annat folk och sen hem för att äta och öppna presenter. En väldigt lyckad dag skulle jag säga!

Vi har tagit sommarlov här också, och skräll att man lyckas kolla bort när bilden ska tas🙄

Men ni får ha en trevlig sommar, så får vi se när vi ses igen nästa gång ;)

  • 57 readers

Likes

Comments

Ser ni hur fin Johanna är?!! Goals påriktigt. Och även vädret den veckan var goals. Önskar att det kunde va så hela tiden året om, älskar sommaren

Idag är det fredag och det är fem (!!) dagar tills jag och tjejen på bilden där nere drar till huvudstaden på konsert. Så sjukt att vi ska se Shawn Mendes live!

Har nötat in låtarna den senaste månaderna. Konserter blir så mycket bättre när man kan sjunga med trots brist på sångröst ;)

  • 110 readers

Likes

Comments

Glad påsk på er alla! Och ni som inte firar påsk hoppas jag har fina dagar och ett bra lov!
Ja mitt lov började på bästa sätt. Tilda och Johanna frågade i torsdags om jag ville med till hovfjället på fredagen, vilket jag ville. Men vad jag inte visste var att dom hade fixat iordning och överraskade mig med ett sent födelsedagsfirande. Hur bra vänner har jag inte?!?

Så vi sov över där i ett slags hus eller vad man ska säga, åkte hem lördag eftermiddag. Lovet kunde inte ha börjat bättre❤️
Idag (söndag) ska vi äta påskmat eftersom att mamma jobbade igår. Plus jag bjuder på en liten bild på mig.
Kraaam

  • 156 readers

Likes

Comments

Två helt olika tillfällen vid konstgräsplanen. Vädret fortsätter trotsa även fast det var slutet av mars och nu är det ju april! superfint väder ena dagen och iskallt/ snö nästa gång. Sverige :)

Igår (måndag) gjorde jag mitt sista prov på ett tag nu. Alla ämnena lyckas göra så det blir prov på samma gång, eller inom några veckor. Fattar ni? Känns bra iallafall för nästa vecka har vi danspalats och sen tar vi lov! Efter lovet är det inte länge kvar till att vi tar konfirmation och sen examen. Plus konsert innan dess. Känns bra att ha saker att se fram emot, då kämpar man lite extra, eller hur? xx

Likes

Comments

Älskar detta set från Gina tricot, får införskaffa mig inför sommaren!

På tal om sommar, det är ju egentligen inte så länge kvar till älskade sommarlovet. Elva veckor kvar! Och ännu kortare till konfirmationen. Frågan är ju vad man ska ha på sig när dessa stunder inträffar? Klänning antagligen, får nog börja kolla redan nu. Man måste vara tidigt ute så man får vad man vill ha. Eller hur?

  • 207 readers

Likes

Comments

Frågan är, varför ser jag så stel ut? Haha nu får det räcka med spegelbilder. Speciellt från gymmet.
Hej förresten! Igår kände jag mig väldigt duktig för att jag gjorde så mycket saker. Gick upp skapligt tidigt (ofrivilligt dock men), fixade igång mitt BankID, pluggade, gick ut och sprang nio kilometer, pluggade lite till och läste i boken. High five till mig! Denna söndag har dock snarare varit i motsatt håll.
Har knappt gjort något alls. Förutom att jag försöker lära mig franska på egen hand. Till mitt framtida jobb. Vet inte hur jag ska komma ihåg det jag lär mig, har ni några tips?
xo

  • 218 readers

Likes

Comments

En bild från när duktiga jag var på gymmet för några veckor sedan (inte den bästa bilden..). Har inte varit där på två veckor nu :( och jag gillar verkligen att gymma, men har inte haft tid till det. Men imorgon smäller det! För er som undrar kör jag mest hela kroppen i träningen. Armarna är lite i fokus för att dom behöver tränas upp mest. Vad brukar ni köra för gympass? Om ni nu går på gym.
Har ni tips till lilla mig?
Iallafall jag får mer motivation att även köra träning utan maskiner på gymmet. Det brukar finnas en ledig yta där man då kan köra styrka med sin kroppsvikt. Brukar bland annat köra planka och tunga utfallssteg. Köpte dessutom ett par nya springtights från Kari Traa idag. Har dess innan bara haft ett par så det är bra att ha ett par till när 2xutightsen är i tvätten. Så nu är jag fit for fight! Det blir att springa ute först och sen gymma. Och ett gympass på fredag, heja mig ;)

Kraaaam❤️

  • 232 readers

Likes

Comments

Hej, minns ni mig? ;)
En måndag jag har klarat mig igenom på ett bra sätt. Dessutom är den inte slut än, träning om några timmar. Är taggad på årets första utomhussträning med fotbollslaget! Det är verkligen stor skillnad på innomhus i en idrottshall och konstgräs. Bästa känslan att komma på gräs.
Förresten, kollade ni på mello? Det gjorde jag! Och själv tyckte jag att det var rätt låt. Trots att många andra tyckte det bara var en vanlig mellolåt. Dock trodde jag det skulle bli jämnare än vad det blev. Men jag håller på Robin❤️❤️

  • 241 readers

Likes

Comments