Älskar detta set från Gina tricot, får införskaffa mig inför sommaren!

På tal om sommar, det är ju egentligen inte så länge kvar till älskade sommarlovet. Elva veckor kvar! Och ännu kortare till konfirmationen. Frågan är ju vad man ska ha på sig när dessa stunder inträffar? Klänning antagligen, får nog börja kolla redan nu. Man måste vara tidigt ute så man får vad man vill ha. Eller hur?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

Frågan är, varför ser jag så stel ut? Haha nu får det räcka med spegelbilder. Speciellt från gymmet.
Hej förresten! Igår kände jag mig väldigt duktig för att jag gjorde så mycket saker. Gick upp skapligt tidigt (ofrivilligt dock men), fixade igång mitt BankID, pluggade, gick ut och sprang nio kilometer, pluggade lite till och läste i boken. High five till mig! Denna söndag har dock snarare varit i motsatt håll.
Har knappt gjort något alls. Förutom att jag försöker lära mig franska på egen hand. Till mitt framtida jobb. Vet inte hur jag ska komma ihåg det jag lär mig, har ni några tips?
xo

  • 21 readers

Likes

Comments

En bild från när duktiga jag var på gymmet för några veckor sedan (inte den bästa bilden..). Har inte varit där på två veckor nu :( och jag gillar verkligen att gymma, men har inte haft tid till det. Men imorgon smäller det! För er som undrar kör jag mest hela kroppen i träningen. Armarna är lite i fokus för att dom behöver tränas upp mest. Vad brukar ni köra för gympass? Om ni nu går på gym.
Har ni tips till lilla mig?
Iallafall jag får mer motivation att även köra träning utan maskiner på gymmet. Det brukar finnas en ledig yta där man då kan köra styrka med sin kroppsvikt. Brukar bland annat köra planka och tunga utfallssteg. Köpte dessutom ett par nya springtights från Kari Traa idag. Har dess innan bara haft ett par så det är bra att ha ett par till när 2xutightsen är i tvätten. Så nu är jag fit for fight! Det blir att springa ute först och sen gymma. Och ett gympass på fredag, heja mig ;)

Kraaaam❤️

  • 35 readers

Likes

Comments

Hej, minns ni mig? ;)
En måndag jag har klarat mig igenom på ett bra sätt. Dessutom är den inte slut än, träning om några timmar. Är taggad på årets första utomhussträning med fotbollslaget! Det är verkligen stor skillnad på innomhus i en idrottshall och konstgräs. Bästa känslan att komma på gräs.
Förresten, kollade ni på mello? Det gjorde jag! Och själv tyckte jag att det var rätt låt. Trots att många andra tyckte det bara var en vanlig mellolåt. Dock trodde jag det skulle bli jämnare än vad det blev. Men jag håller på Robin❤️❤️

  • 44 readers

Likes

Comments

Åttonde mars är den internationella kvinnodagen. En dag då man ska hylla kvinnor och lyfta dom. Egentligen borde det inte behövas, men nu som det ser ut runt omkring oss behövs det. Men istället för att hylla jättemycket på en dag, varför inte dela upp det över hela året? Den tweeten jag har screenat är en bra skriven sådan. Men tänk såhär, människor tillsammans är kraftfulla. Låt oss kvinnor komma upp till männens nivå över att styra och allt skulle se annorlunda ut förhoppningsvis.
Hylla dig själv som kvinna/tjej! Här får du tio anledningar att vara stolt över att vara kvinna/tjej:

KLICKA HÄR !!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • 50 readers

Likes

Comments

Fina ni, hoppas ni har en bra helg och haft ett bra lov! Jag har gjort rätt så lite. Tränat, gymmat är det mesta sportiga jag gjort. Men igår tog jag min första cykeltur för iår. Cyklade in till centrum och mötte upp Johanna. Vi åkte till biblioteket en snabbis, gymmade och åt sedan på en nyöppnad restaurang här i lilla Torsby. Vi var mätta och belåtna, dit kommer jag gå fler gånger. Till er som bor här och undrar vilken jag menar, testa Dahls kök!

På kvällen testade jag mina klänningar jag har hängandes och sommarkläder jag har liggnandes. Måste köpa in nya kläder till sommaren märkte jag. Det är ett litet tag kvar till svensk sommar, så jag har gott om tid.

xx

  • 70 readers

Likes

Comments

Ser ni mitt hår hörni?!?? Jag är åter igen korthårig, kortare än någonsin faktiskt! Tycker det är väldigt fint med både kort och långt hår, så jag varierar lite. Sommar/vår gäller långt hår och vinter/höst kort. Ni kanske undrar vad det är för bakgrund, det är i omklädningsrummet till gymmet. Vart ju tvungen att tvätta håret efter gympasset så det platta försvann, men det går ju att fixa till ;)

Hur mår ni? Är erat sportlov bra? Sportar ni? Eller är det soffan som gäller? Jag dömer er inte, det är ju lov!
Bloggen blir lite stel eftersom jag inte bloggar så ofta. Jag skriver inte om hur jag mår och vad som händer i mitt liv. Ska jag vara ärlig, ni missar ingenting! Jag mår jättebra och livet rullar på, jag har lyx som mår som jag mår.

  • 78 readers

Likes

Comments

Hej finisar
Sportlov känns bra, man får se hur mycket man egentligen kommer sporta. Har haft träning idag, har träning imorgon och på torsdag. Sen blir det väl kanske något gympass. Sen vet jag inte mer, vad ska ni göra?

Vill ni följa mig på sociala medier?
Instagram: hilmasoderlund
Twitter:
hilma2002soderl (mest fotbollstweets haha)
VSCO:
hilmasoderlund

  • 86 readers

Likes

Comments

Översta tre bilderna är från friluftsdagen vi hade i torsdags i hovfjället. Wow vilket väder! Det var den dag vi tog lov, eller vissa av oss. På fredagen tog vi ledigt för ett konfirmationsläger som höll på tills söndag (idag). Bilden på elden är just från lägret, fina Tilda tog bilden!
Den sista bilden är på en teater som jag bara
drömmer om att gå på. Jag har läst boken och herregud. Skulle jag ens våga se en teater om detta?! (Läs den snälla. Svenska titeln är 'tusen strålande solar')
Kramkram

  • 88 readers

Likes

Comments

På bilderna ovan ser ni hur mina inspirerande källor ser ut. När jag blir stor vill jag jobba med utsatta folk
och hjälpa dom sol behöver hjälp. Det jag drömmer mest om är att få göra skillnad på plats. Ge folk näring, värme och kärlek, eftersom att det är varor som behövs men finns dåligt av på vissa fronter i världen.
Via organisationer, de jag tänker främst på är UNICEF och UNHCR, vill jag göra det här. Eftersom att de två är stora hjälporganisationer så vet man att de gör rätt!

Vad är ditt drömjobb?

Bilderna är från instagram @ Unicef

  • 124 readers

Likes

Comments