Header

Nu är det redan fredag, och jag har alltså varit i USA i 4 dagar redan! Men det känns som att jag har varit här en hel evighet, vi har hunnit se extremt mycket redan! Vi startade i San francisco och nu är vi i Hollywood men på söndag beger vi oss till Las vegas.

Och idag var vi på universal studios, det är helt klart det coolaste jag har gjort! Om ni får chansen att åka dit, GÖR DET! Nu ska jag snart fixa iordning mig inför kvällens middag, och kanske lite shopping;))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot Arlanda. Och från Arlanda går planet till USA.
Imorse gick jag upp vid 6 för att packa klart det sista, det konstigaste är att jag knappt har känt mig taggad inför det här. Men det kommer nog att bli bra. Det var bara jobbigt att säga hejdå till kompisarna och mamma när man vet att man inte kommer att träffas på en månad:/ men tiden kommer att gå fort och snart sitter jag på tåget hem igen.

Likes

Comments

Hello. I torsdags gick jag och Wilma upp tidigt för att ta tåget till Stockholm. När vi kom dit gick vi på stan och sedan åkte vi till mall of Scandinavia senare på eftermiddagen.
På kvällen gick vi ut och käkade gott.

Fredagen såg nästan likadan ut fast innan tåget gick hem gick vi och köpte pizza och satt oss på en strand. Det var välbehövligt och två super mysiga dagar! Det var mysigt att ha två hela dagar med Wilma och även lite släktingar som vi var hos, innan jag åker till USA i ca en månad:/

Likes

Comments