Header
View tracker

"Tänk på vad du säger och hur du uttrycker dig, du kan såra andra och skapa problem"

Detta citat fick jag från en tjej, en tjej som andra inte bryr sig om. Som andra ignorerar. Som andra himlar med ögonen mot. Som andra fullständigt skiter i. Denna tjej är en känslomänniska som gör allt för att passa in. Hon är bara medveten om en liten del av allt skit folk gör mot henne.

Detta citat skrev hon som mål till sig själv, inte till någon annan. Utan till sig själv, hon ville tänka på det. Men om inte hon skriver det som mål till andra, gör jag det. För en enda liten kommentar kan göra så mycket, tänk på det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förlååt för att jag inte bloggade igår, men det blev så stressigt efter skolan. Jag missade bussen till stallet och skulle på julpyssel med Alva. Jag var där till åtta, så sen när jag kom hem var jag såå trött och ville bara lägga mig i sängen med youtube.

Just nu sitter jag på bussen från skolan. Det är proppfullt, men jag fick en plats. I skolan var det ännu en chill dag. Vi har nästan inte gjort någonting och slutade kvart i två.

Har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs!!

Vinter i kalendern men höst i verkligheten

Likes

Comments

View tracker

Hej, hoppas allt är bra! Det räder inte med mig dock... Jag har varit lite halvkrasslig i skolan, typ hostat var femte minut... När jag kom hem var jag verkligen trött, så lillsyrran o mamma fick åka till stallet idag. Hoppas att jag kan sova ut och vara pigg i morgon.

I skolan gjorde vi inte något annat än Nobel. På torsdag kväll är det Nobelfest... Det är nog inte det roligaste jag har framför mig, men finns inget att göra åt. Jag har i alla fall en snygg klänning beställd :)

Lite uppdatering idag bara. Hörs!<33

Likes

Comments

Nu är veckan slut och det är så skönt att tagga igång inför en ny vecka med bra ridpass och aktiva lektioner i skolan. Jag är rätt trött, men nöjd med allt som hänt.

Igår hopptränare jag för Sandra. Det gick väldigt bra och jag fick väldigt mycket tips. (Tyvärr inga bilder från helgen då jag ridit) idag red jag ut en liten sväng i vintersolen.

Idag har jag "jul"pyntat lite grann och gjort lite jul/adventsmys. Det blev väldigt fint tycker jag.

Just nu ligger jag i sängen med min käre vän iPad. Vi har det väldigt roligt tillsammans:)
Lite youtube och instagram gjorde vänskapen.

Men alltså, jag har inte så mycket mer att skriva. Så avslutar min sammanfattning av min helg här, så hörs vi<33

Likes

Comments

Fredag, det är en bra dag. Vi slutade ett idag och fick tacos till lunch. (Det är bra)

Idag va jag i stallet och red ut. Ja, Det blev av! Det var faktiskt väldigt mysigt att rida med solen i ryggen en decemberdag.

Annars då?? Jag är trött, hungrig och lite ont i huvudet. Men jag är glad ändå. En utav mina bästa kompisar åker just nu hem med en ny häst. Grattis Julia<33 ( @Juliagustafsson ) så det en ju kul.

Alltså, jag hittar inte på något mer intressant att skriva (om jag ens skrivit något intressant än så länge...) så vi ses imon istället!! :))

😍😍😍

Likes

Comments

Likes

Comments

... Glans över vita skogar...
Nä men alltså hej!! Första december för mig har varit rätt bra. Jag har inte direkt fått någon julfeeling, (så blir det om man bor i Göteborg, då blir det höst i december istället och om man har tur kommer det lite snöslask...) men jag har haft en nice dag ändå :)
Vi började skolan halv tio, så det va ju inte så illa i alla fall, eller? (dock slutade vi fyra istället för tre.....)

Idag har sexan till typ åttan från hela vår skola och från minst typ tjugo skolor till varit på euroskills på svenska mässan. Det var mycket folk, rörigt, svårt att hitta, alldeles för varmt, men det va roligt ändå :) jag fick ju bra bilder på blommorna från floristtävlingen vettu ;P Euroskills är som en tävling inom vardagsjobb som frisör, florist, kock, elektriker osv som länder tävlar mot varandra i. Det var dock under förväntan då det inte var särskilt roligt att titta på... okej, nu har jag klagat på det, då går vi vidare.

Jag har inte varit i stallet idag för att Cabbe medryttare rider honom idag. Det var i och för sig rätt skönt, för när jag kom hem efter att bussen från Göteborg kom väldigt sent va jag väldigt trött. Men imon blir det nog en härlig uteritt! (Ja, dröm på, det kommer ösregna som alla andra dagar och det kommer sluta med att jag rider inne ändå)
Men ändå en intensiv skoldag inne i centrum med blandande känslor! Ses imon!!

Likes

Comments

Alltså, jag är så trött. Snart är skolveckan över, även nationella prov i muntligt. Då kan jag äntligen pusta ut!! Jag är så taggad på julen nu. Jullov, stall och kyla. Ja, det sista är bara roligt ibland...
Att vara i stallet under julen är underbart. Det är alltid så fridfullt. Man är inte någon annan stans än där man är och man är nöjd med det. Det är en sån härlig känsla.

Idag vilade Cabbe. Det var han så värd. Igår var han helt magisk under ett hårt dressyrpass, och till helgen blir det hoppträning.

Tiden går fort, jag fattar verkligen inte att det imorgon är första december! Äntligen jul😍

Puss<33

Likes

Comments