Ello

Det blir inte så mycket inlägg som in kanske märker, men som jag skrev sist så kommer det inte komma ut så mycket, för jag hinner inte blogga varje dag, och jag orkar inte riktigt alltid bara. Jag har en konflikt med en tjej, så jag har varit rätt ledsen pga det. Jag trodde hon va min vän helt enkelt. Sen e ju inte skolan fantastisk heller. Jag skulle ta hem och plugga, men blev ju sjuk, så jag hamnade efter i tre ämnen. Sen har jag ju en häst att ta hand om också. Visst, det är fantastiskt, men det kräver mycket tid, som jag inte alltid har.

Dagen i skolan idag såg ut som den brukar. Lite halvt tråkigt, med lite småkonflikter som alltid kommer upp i min ålder. Det kan hända att jag ibland bara längtar tillbaks till när man var liten, och ingen brydde sig om vad man hade på sig och hur man var. Så fort man sticker ut i den här världen, får man bara alla idiotiska blickar riktade mot sig.

Vi hade idrott, så dagen blev genast roligare. först körde vi bara spökboll, sen gjorde vi tre i rad. man va ca fyra i laget och skulle få tre i rad helt enkelt. vårt lag som bestod av fyra tjejer fick tio poäng och vann med det.

I helgen ska jag på ett läger, så jag kommer inte blogga något då. Det ska bli najs, för jag har inte träffat de jag ska åka med på jätte länge.

Är taggad tills nästa fredag, för då fyller jag 12! innan är man var liten var det så stor grej när man fyllde år. Man vaknade typ fem och gick till mamma och pappa när de skulle komma och väcka mig, men nu för tiden tänker jag typ aldrig på det. Men det är extra roligt, för en utav mina bästa vänner fyller år samma dag.

Detta var ett väldigt hoppande inlägg, men behövde uppdatera lite. Hoppas att du inte tycker du slösat några minuter av ditt liv för att läsa om mitt, så hörs vi<33

Livet e inte alltid lätt, men någon finns alltid vid din sida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej

Jag har inte bloggat sen förra veckan efter vårjoggen, men jag har faktiskt inte haft tid. Det kommer nog inte bli så mycke inlägg nu när sommarn börjar komma. Man vill ju hellre sticka ner till havet och bada än att sitta framför en dator.

Just nu mår jag pyton. Jag är magsjuk, och har fruktansvärt ont i magen hela tiden. Jag spydde typ fem gånger. Vi har verkligen testat allt, men jag har fortfarande lika ont i magen som förut.

I fredags förra veckan var jag ju med på någon programridning. det gick hyfsat bra, men han gick inte på tygeln hela tiden, så jag fick avdrag pga det. Men så blir det väl. antingen är vägarna perfekta och hästen sådär, eller tvärtom.

jag har inte så mycke mer att skriva, kände mest för att uppdatera lite.

Likes

Comments

HOLA

Jag har verkligen inte bloggat på jättelänge, men jag har verkligen inte haft tid. Jag har inte kunnat skriva på datorn, och min mobil är väldigt seg, och då snackar vi VÄLDIGT seg. Det har varit mycket i stallet. Jag ska rida LB:1 på fredag och ridit runt en timma varje gång jag ridit dressyr för att det ska sitta. Cabbe har verkligen varit duktig, och det går verkligen framåt i min utveckling.

Idag har jag inte varit i stallet. Ida har egentligen Cabbe torsdag och fredag, men jag ska ju rida program på fredag, så hon får rida idag istället. I skolan har vi inte haft några lektioner, för vi har haft vårjogg. Hela mellanstadiet springer 6 km, och jag sprang på ungefär 33 min. Jag är hyfsat nöjd. Efter att vi hade sprungit fick vi lunch och sen fick vi gå hem. med andra ord slutade vi ca kvart i 12.

Imon är det Krisi Himmelfärdsdagen, så vi får långhelg. Jag ska väl inte göra något speciellt, men kanske vara lite med kompisar och i stallet.

Kommer inte på så mycket mer att skriva, så vi ses!!

Likes

Comments

Hallojjj

Jag skulle bloggat igår, men hann inte riktigt. Jag var i stallet länge, för vi skulle ha våra saker på ett annat ställe. Jag hoptrände för Sandra också. Cabbe var jätteduktig, men det blev några ryttarmissar ändå. Jag trillade av två gånger också…. Jag skulle hoppa över först ett litet hinder, och sen ett större och sen ett litet igen. Han kom lite konstigt på det, så jag nästan satt av och landade på fötter. Andra gången skulle vi hoppa över en oxer. Cabbe nästan stannade framför hindret. Jag trodde inte att han skulle hoppa, men det gjorde han såklart. jag gjorde som en handvolt av, och Sandra sa att det var de snyggaste avsättningarna hon sett…..;P Annars hände det inte så mycke igår. ganska chill helgdag bara.

Idag har jag varit i skolan. det var inget speciellt som hände, mer än att vi skulle haft bibeläventyr som inte blev av. Vi fick lite läxor osv. När jag kom hem åkte vi för att ta spruta mot någon fästning grej. Sen åkte vi och hämtade ett paket och sen åkte vi hem. Än så länge har det inte hänt så mycket saker. Jag läste lite, och nu sitter jag och bloggar. Jag ska plugga lite. Annats ska jag inte gör något med vad jag vet.

Idag har jag inte tänkt så mycket på det där med hunden, så jag är på rätt gött humör. hoppas ni är det också, så hörs vi.

Tjingelong!!

"livet e gött även när det e som jobbigast"

Likes

Comments

Hello 

jag har inte bloggat på två dagar nu, men jag har inte riktigt hunnit, och det har inte varit läge. I torsdags hade jag Cabbe för Ida var borta. Jag red ut, och det var supermysigt. Igår vilade han och idag red vi dressyr. Han var fin när jag jobbade honom, men vi lekte mest. Typ gassa på i galoppen. Det gillar både jag och Cabbis. En utav anledningarna till att det inte riktigt har passat att blogga är förat, vi hade ju tänkt skaffa en Golden retrievervalp. Nu säger pappa att vi inte kan det. Så jag har varit ganska ledsen. Jag har påbörjat vissa inlägg, men bara brytit ihop. Detta är ganska känsligt för mig, så jag tog det väldigt hårt. Det är som att förlora en som snart ska dela ditt liv i 15 år. Min högsta önskan just nu är inte längre en sadel, utan en valp. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mera. Har tomt på ide'er. Hoppas iaf att ni inte mår lika dåligt som jag så hörs vi.

tack för att du räddar mig i alla svåra stunder, och för att du finns💞

Likes

Comments

Heej

Jag bloggade inget igår, men i skolan hade vi idrott och i stallet red jag dressyrlektion. Cabbis var fin. är rätt nöjd, men i vissa övningar gick det sådär.

Idag har det inte hänt jätte mycket i skolan. vi (tjejerna) tog spruta, och många var nervösa. jag har aldrig haft problem med sprutor vad jag vet, så jag tog det lugnt.

Idag har vår medryttare Ida Cabbe, så jag har mest tagit det lugnt efter skolan, och var ute och spelade lite fotboll. Annars har det inte hänt så mycket mer idag, imon ska vi på utflykt mend klassen så jag har gjort matsäck. Kommer inte på så mycket mer att säga så ses vi imon, om du vill:))

Likes

Comments

Hola

Idag har jag haft en rolig, stressig, misslyckad och galen dag. Jag och en av mina bästa kompisar Alva skulle käka lunch tillsammans och äta sushi. Vi cyklade till särö Asian i lite mulet väder. När vi kom dit var det stängt, så vi fick äta på något ställe brevid. Där skulle Alvas storasyster och hennes kompisar äta, så ni kan ju själva fundera ut hur det blev... Sen kom det några killar från 6:an i omgångar också. När vi fick vår mat (jag hade beställt en pizza och Alva en lasange) så smakade Alvas lasange vidrigt och så hon fick äta av min pizza, annars hade vi aldrig ätit upp den pizzan...

När vi skulle cykla hem hade det såklart börjat regna, såg vi pratade inte så mycke utan fokuserade mer på att komma hem.

Senare på dagen åkte jag till stallet med syrran och pappa som fick lära sig att borsta. Hanna (min syster) skulle egentligen ridit i ridskolan med Cabbis, men sist så hade han börjat bocka och slängde av henne in i väggen, så hon ville inte ens sitta upp. Jag red istället och han var helt underbar!!!

Det går bara framåt med den pollen och mig. Sen när vi kom hem hade pappa lagat supergod mat, så vi satt bara och hade lite mysigt. Sen har det inte hänt mycke mer under dagen. Nu ligger jag i sängen o ska snart sova, och imon är det skola:(( jag ska rida dressyrlektion för Marina min dressyrtränare, så vi får se hur det går. Hoppas ni inte kände att ni slösade bort några minuter av ert liv på att läsa detta så hörs vi imon:))

Kraaaaam<33

Likes

Comments

HELLO

Idag har det inte hänt så mycke, mer än att jag har hoppat i stallet tillsammans med en som också har en blogg på nouw.com. juliagustavsson, kika gärna in där:) Cabbe var superduktig!! Några ryttarmissar och en avramling, annars toppen!! Jag är supernöjd. Igår när jag promenerade med Cabbis började det regna, så det blev bara typ fem min. Vi hade jättemysigt ändå:) Det blev ett väldigt kort inlägg idag, men det har inte hänt så mycket som jag sa. Imorron ska jag rida igen, så vi får väl se hur det går då:) hare bra så hörs vi<333

​promenad i regnet<333333333

Likes

Comments

ello;))

Äntligen helg! Idag är det lördag och jag ska till stallet om några timmar. Cabbis ska vila idag, det är han värd. Det har kommit en ny d-ponny till stallet, så Cabbe ska få en utebox. Det kanske är lite jobbigt, men utebox är bättre för hästarna. Jag ser fram emot när Cabbe ska flytta ut.

Igår hann jag inte skriva något, men vi hade idrott i skolan och slutade tidigt. Jag red dressyr, men det gick inte lika bra som det brukar. Han var fin och gick i form efter att jag hade värmt upp honom, men det kändes inte lika bra som det brukar göra. Jag vet inte varför.

Idag har det inte hänt så mycket ännu, jag och mamma har beställt massa sommarkläder på nätet, från bland annat Hollister. Imon ska vi åka in till stan och handla lite mer saker som inte fanns. Jag kommer antingen hoppa eller rida lite dressyr. Men jag skriver mer om det imon. Mamma mailade några olika kennlar som har Golden retriever's!! Vi ska köpa en hundvalp!! Jag tycker det ska bli superkul, och längtar till när vi ska åka och titta på dem. Har inte så mycket mer att skriva, så hörs imon, om du vill<3<3

Likes

Comments

Heej!!

Nu ÄNTLIGEN ska jag börja blogga igen! Jag hade en blogg innan, men slutade. Men nu är jag igång igen! Och jag är så taggad! Detta ska bli så kul att skriva om mitt liv, skolan (jag går i feman) och stallet där jag ägnar många timmar i veckan. Jag har en häst som heter Cabbe. Han är verkligen underbar! Man kan inte vara annat än glad med honom bredvid sig.

Jag heter iaf Hilma och ör elva. Jag bor ca 20 min från Göteborg och har de bästa vännerna man kan tänka sig, och jag skulle kunna göra allt för dem. Mina intressen är att rida o bara vara i stallet, sjunga, spela teater och dansa. Att vakna upp en måndagsmorgon och ha hela skolveckan framför sig känns ju inte alltid roligt, men när man väl är där kan det va rätt najs ändå. Tack vare att man går i den bästa klassen någonsin, där man kanske inte är vän med alla, men skulle sakna ALLA om vi splittras.

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, men antagligen inte varje dag. Hoppas att ni få som läser detta är lika taggade som jag på detta, så kör vi!!

Likes

Comments