Så var kvällens alla uppträden avklarade för tjejernas del, och jag känner mig typ som en stolt mamma. Haha. Det är så roligt när det blir bra!

För övrigt min fjärde eller kanske till och med femte "Markshow-tröja" haha, vad ska man med alla dom till kan man ju undra ;)! Men just nu är det lite kul att ha. Varje års show har verkligen vart höjdpunkter, och just idag saknar jag mina danstjejer lite extra... alltså dom jag själv brukade dansa och uppträda med. Dansen har verkligen vart ens liv i såå många år. Förr-förra terminen träffades t.ex. jag och Molly mån-tors på dansen, varje vecka! Så det klart det blir lite tomt.

(Nedanför är bilder från tidigare år)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag Igen? Hur snabbt kan en vecka gå? Haha. Det känns bokstavligen som att det var måndag igår.

Men jag är ledig! Jätteskönt, och nu ska jag iväg o köra ett lunchpass med pappa, sen fika med mormor, och återigen vidare till dansen! ;)

Imorgon är det Markshow! Så idag kör vi alltså sista repet.

Likes

Comments

Idag träffades jag och Kajsa vid halv tolv för en supermysig hemmabrunch! VAD är vardagslyx om inte detta? Haha Så enkelt och verkligen jättegott.

Med magen fylld till bredden ska jag nu till mamma en sväng, och sen vidare till dansen!

Likes

Comments

Tidigt igår morse vaknade jag upp med magsjuka. Fy fan... Det är verkligen tortyr.
Fick kanske i mig 1-2 dl vätska på hela dagen, total föda. Haha.

Så nu sitter man här och tvingar i sig resorb och vatten! Tänkte kolla ikapp Modus och Hela Sverige bakar en stund, eftersom det är typ allt man i nuläget orkar :). Gårdagen var verkligen skit, så det är otroligt skönt att äntligen må bättre!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så var det tisdag, och jag har i stort sett städat hela dagen. Kul va?? :). Inte överdrivet, men skönt när det är gjort i alla fall.

Idag är det ju, som ni antagligen vet, kladdkakans dag, och det får man ju absolut inte missa? Naah. Så efterrätt idag fick det bli, och snart väntar jobb.

Pusshejjjj.

Likes

Comments

Idag blev det lite mer dansjobb, lägger nog upp lite bilder från det senare tror jag! Nu är jag i alla fall hemma och ska ta det lugnt med Richard i några timmar, för sen ska jag iväg och jobba!

Likes

Comments

Dessa tjejer ska uppträda på Markshowen i år. Kort sagt är det som en "galafest" där alla kommunens företagare samlas för en trerätters middag, underhållning samt nomineringar och prisutdelningar inom olika kategorier som gäller just den företagsverksamhet som finns!

Jag har själv varit med och uppträtt tre år i rad och i år är alltså första gången jag valt att inte vara med, utan enbart stå som koreograf. Roligt det också, men nog kommer det kännas lite konstigt när dom då ska upp på scen och man själv står kvar vid sidan, haha. Men men, roligt jobb i alla fall!

Likes

Comments

Fredagsträningen gjord, och nu ska jag vidare till dansen för att lära ut lite koreografi!
Ska undervisa imorgon också, så uppdaterar mer om det då!
Sen ska jag hem och bara mysa efter den hektiska veckan,

Trevlig heeeelg!

Likes

Comments