View tracker

Hej.

Idag är jag ledig från skolan då vi är påväg till Stockholm och friends arena. Mamma har sovit i Uppsala pga av jobb så jag sitter på tåget nu med Ella, Vera och Tina.

Klev upp halv sju imorse och fixade stallet, mocka och släppte ut hästar osv.

Är super taggad på friends iaf!!

Vi hörs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 293 readers

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon..

Igår red jag Djina ut och MAeve gick Gabyträning. Gick bra med båda.

Djina reds runt morasjön för att sträcka på sig efter helgens träningar. Gick bra och hon va riktigt glad.

Maeve tränade som sagt för Gaby, hon var väldigt fin men pigg. Så jag fick trimma lite extra mkt och länge. Red fram över bommar och jobb med flytta för skänkeln , volter osv i trav. Sedan galopp på volten och sen galopp över tre upphöjda bommar med tre galoppsprång emellan. Den gjorde hon bra. Sedan var det en lydnad/ markarbetes bana som jag fick göra tre gånger. Första gången var hon stark andra gången bra och tredje gången väldigt bra. Så jag är nöjd.

Vi hörs kram kram

Likes

Comments

View tracker

-nytt bett på diva
-Maeve var pigg men super fin
-valpar???

Halloj allihopa!

Igår red jag Maeve och Diva. Och... Ingen mer, kändes lite. Men Djina och Elvis måste vila igår.

Jag red iaf ut diva och jag testade ett nytt bett, nämligen Baucherbett. Jag tyckte att det funkade väldigt bra igår iaf, innan har jag ridit på ett tredelat med fasta ringar och på senaste tiden ett tredelat äppelbett. Men jag skulle vilja att hon tog bettet lite mer så jag testade och det var mycket bättre igår iaf. Kändes jätte bra och diva var super duktig.

Sen red jag Maeve på täkten. I början var hon jätte pigg och super stark! Men jag red lösgjörande arbete med stora volter och åttvolter. Och hon var jätte fin verkligen! Är så kul när arbetet går igenom sådär extra bra.

På kvällen var vi iväg med Mira till Allan, hade velat ha valpar med dom men tyvärr verkar det inte ha gått denna gång....

Vi hörs

Diva❤️

Likes

Comments

Heeloooo;)
Mår ni bra?

Idag är det ny vecka igen, skolan bjuder på en seg dag som slutar 14:20. Därefter hem och rida såklart.

Har rast nu på 5 min. Snart svenska. Vi hörs senare kram kram

Asså kolla den här hunden då , Allan 😍 tänk hur söta hans och miras valpar hade blivit..

Likes

Comments

Alltså... hörni. Djina har tränat i helgen för Uffe och hon har varit magisk!
Igår skrev jag om träningen då var det mest markarbete.
Idag var det bana och linjer. Djina var så sjuuukt himla fin, trodde hon skulle ha svårt att hoppa i ett litet ridhus men nej. Hon var grym verkligen!

Värmde upp i en serie som sedan gjordes om till en kombination. Sen gick vi över till att vända upp på först ett räcke och sedan en oxer som stod tajt i hörnet. Det skulle Djina aldrig orkat när jag tog hem henne, då var hennes ben över allt och ingenstans. Men nu känns det äntligen som det har börja sätta sig, hårt jobb lönar sig!
Sen hoppade vi linjer och en liten slinga och avslutade sedan på en bana. Jag hoppade den på 110 och eftersom det är ganska trångt i ridhuset har man inte alls mycket tid eller galoppsprång på sig förens nästa hinder. Men det gick iaf super bra och Djina hoppade så himla fint och väl. Är jätte nöjd med helgens träning och det var bra övningar också.

Har vloggat och den kommer laddas upp på yt!

När jag kom hem från dagens träning åt jag lunch sedan red jag Diva och Maeve och det gick jätte bra m båda. Diva reds ut i skritt och trav ca 50-55 min och Maeve skrittades endast idag kravlöst efter en grym vecka där hon varit så fin.
https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/15138865_376005562743466_2605971136265060352_n.mp4

Detta är från igår!

Likes

Comments

Hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra lördag🐎.

Idag har jag ridit 3 hästar hemma och hopptränat med en.
Först ut var Maeve, och det gick super bra!! Hon var väldigt pigg och något stark, men fick en super bra känsla och det var bara så kul och hon var så glad! Red på täkten, mkt övergångar och sedan klättring .
Nästa var Diva och henne red jag runt Mora sjön i skritt och trav - det gick super bra med henne också. Var fin och glad!!
Sen var det Elvis , han red jag också på täkten. Kan inte rida han någon annans stans just nu eftersom det är isgata på vägarna och han har inga skor bak. Men red iaf över gångar i skritt oh trav och d gick bra.

Kl 15 var det hoppträning för en tränare som jag inte tränat för på jätte länge. Men idag var jag med och det gick super bra(red Djina). Hon va grymt fin och hoppade så väl. Idag var mest markarbete och sånt, studs, serie. Imon ska vi också träna kl 10. Är iaf väldigt nöjd med dagens träning och Djina var så duktig.

Likes

Comments

Hej och hoppas ni sovit bra.

Igår när jag kom hem red jag ut på Diva, sen fixade jag i stallet och på kvällen var det träning med Maeve.

Diva va pigg och glad, red i skritt och trav.
Träningen med Maeve gick också bra, jobbade små hinder och lydnad. Hon var pigg eftersom hon inte hoppat eller ens gått över en bom sedan SM. Så hon var riktigt glad. Och som jag skrivit innan så älskar jag att mina hästar är glad och jag vill inte att dom ska vara som avstängda robotar som bara gör liksom. Hästarna är ett levande djur. Men det gick bra iaf och Maeve var jätte duktig.

Jag filmade en häng med på träning också som kommer att komma upp på yt - prenumerera heter Hilma Hansback så hade jag blivit glad.

Bild från Breddträning !

Idag väntar dressyr träning ikväll och innan ska jag rida hemma. Vi hörs kraam

Likes

Comments


Bjuder på gårdagens outfit då jag inte har något utrymme i mobilen för att ta ett foto idag. Härligt🤔

Likes

Comments

Heeejjjjjj.

Idag har jag ridit 3 hästar efter skolan som slutade halv 4.

Först ut var Djina, henne red jag ut runt Mora sjön. Det gick bra tycker jag, hon var fin, något spänd på vissa ställen. Men för det mesta väldigt fin.
Näst ut var Maeve, henne red jag på täkten och galopptränade i snön. Hon var sjukt pigg och lite stark och väldigt glad, vilket jag ser som jätte positivt. Älskar när mina hästar är glad och tycker att det är lika roligt som mig att rida!
Sen gick jag in och åt middag, därefter ut igen och så red jag Elvis. Red han på ridbanan och tog några små skutt och hade kul - han var jätte pigg och glad verkligen. Vart väldigt studsig.:) Så söt!
Diva hade en vilodag idag - hon har en lite lugnare vecka som jag skrev igår - men hon rids.
I morgon väntas träning för en av hästarna

Likes

Comments

Hej och godmorgon!! Har drömt massor inatt..

Idag är det tisdag och skolan slutar halv 4... Gabyträningen är inställd så jag ska rida hemma.


Kolla min fina Maeve❤️

Likes

Comments