HEJ, hoppas ni mår bra. Har inte bloggat på ett tag och det beror på att det inte finns tid.
Idag kommer jag göra ett tips inlägg igen och denna gång med bra hästgrejer till BRA priser och i samarbete med Fåglasång.

Här är första som är ett Lippoträns, som är otroligt snyggt och jag skulle säga att det ser ut som en kopia av dyontränsen fast detta är till ett budgetpris! Här kan hittar du tränset: https://www.faglasang.com/till-hasten/trans-tillbehor/trans/lippo-trans-fancy.html?affiliate= p7498

Lippo Träns Basic Fancy
Nästa sak är en fårskinnspadd från Medilamb. Bra pris för att jämföra med tex mattespaddarna:) Här hittar du padden: https://www.faglasang.com/till-hasten/sadeltillbehor/sadelpaddar/medi-lamb-svart-full.html?affiliate= p7498

Sadelpad Medi lamb

3:e saken är ett par snygga och stilrena ridbyxor för endast 399 kr! Finns i svart och marin, här hittar du dessa: https://www.faglasang.com/till-ryttaren/dam/ridbyxor/ridbyxa-molly.html?affiliate= p7498

Horse Life Ridbyxa Molly Dam


Sista saken är shabrak av märket lamicell i många olika färger! Här hittar du dem: https://www.faglasang.com/till-hasten/sadeltillbehor/shabrak/lamicell-new-elegance-dressyr.html?affiliate= p7498

Lamicell New Elegance

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså Maeve - min alldeles egna stjärna och bästavän. Igår var vi i Högbo på första tävlingen för säsongen.
Hoppade en LB och en LA.

LB, en väldigt bra runda och hon hoppade som en miljon - felfritt och en 8 plats i ett STORT startfält, tror det var 44 starter, så enligt mig en grym första start för 2017.
LA var ännu bättre - hon kändes hur fräsch som helst och så spänstig vilket var riktigt kul. Även där en felfri runda på 15 språng/13 hinder. Dessutom en 2:a plats!! Lyckan är total, jag har haft en tuff start på det här året med så mycket motgångar och det har känns som man kämpat i motvind om ni förstår. Men igår fick jag en come back med världens finaste MAEVE!<3

Fick även förtroendet att rida Kim Johanssons 2 C-ponnyer (som är till salu).
Dom var riktigt fina båda två. Red först en LC på båda, jag hade ett ner med en av dom - Yamille som är född 08 och 139 cm, riktigt fin faktiskt.
Den andra - Melissa född 09 hoppade tre riktigt fina språng, men över efter hinder nr 3 på kom väggen snabbt och ponnyn svängde åt ena hållet och jag åt det andra, så jag ramlade tyvärr av... Men det är sånt händer. Det var varken ponnyns eller mitt fel - bara ett missförstånd.

Vill tacka alla i teamet, mamma som skjutsar och stöttar jämt!<3 Roger, farmor, pappa, Ulla för bidrag och hjälp. Kim för ditt förtroende, veterinär för att hålla hästarna fräscha, Sofie Sjögren för massage för hästarna, mina sponsorer, Hudikhästsport, AkJ Hovslageri, ICT HS & Norränge häst.
TACK!!! <3Och sist men inte minst alla underbara hästar jag rider<3

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni mår bra. Idag är jag och mamma påväg till pay and jump med King, det blir hans första gång att komma ut på "tävling". Spännande! Han kommer att gå 70 & 80 eftersom han är orutinerad.
Och imon är det tävling med Maeve.
Önska mig lycka till.

Vi hörs kraam

Likes

Comments

Jag är så glad att jag nu kan presentera ett nytt jättebra samarbete.

Nämligen med den bästa hovslagaren vi någonsin haft: AKJ Hovslageri.
Hästarna har aldrig haft så fina fötter som när hon har skott faktiskt, så det är super kul!!!

Hon kommer att samarbeta nära mig och mina hästar under 2017 och det är jag otroligt tacksam över!
Likes

Comments

Hej!

Det är så skönt med helg, kommer jag ens palla vår terminen. 8:an är sjuk...
Tur att det iaf går mor varmare och ljusare tider. Annars vet jag inte.

Idag har jag ridit som vanligt.
Maeve var först ut och hon är en häst som blir piggare ju mer hon går. Red till Mitt hjärta och klättrade i en backe där, super kul tyckte hon!! Tog ca 1h och gick super bra.
Nästa var King, och mamma fick äran att följa på Elvis ;). Red ut i ca 1h kanske,gick bra.

Diva trimmades med bommar - SPELAT IN EN VIDEO SOM KOMMER UPP YT! Tror den är rolig att se på.
Red ca 1 h på henne med och hon var pigg men fin.
Sist ut var Djina, hon red jag ut i skritt och trav på ca 40 min kanske. Gick bra med henne med!

Hoppas ni haft en bra dag med. Hörs kraam

En snutt från idag

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hoppas ni haft en bra fredag.
Idag slutade skolan 13:50 och jag åkte direkt hem för attt rida som vanligt. Diva först ut, red ut på ca 45 min och hon va sjukt pigg! Nästa var Djina, hon reds också IT i skritt och trav på ca 40 min kke. Next--> var King, han trimmades 45 min på ridbanan, jobbade med rakriktning och galoppfattningar.
Sist ut va Elvis, han reds ut i va 40 min.

Btw har ni sett min senaste video på yt? Om inte sök på Hilma Hansback och checka.

Kram

En fail bild från när jag red Elvis, var så fint och månljust irl.

Likes

Comments