View tracker

Har varit hos mina föräldrar, skickat 100 mail och tjatat till mig en plats på komvux för att lägga till Matte C, träffat kimberly som är hemma från New York och blivit firad i efterskott. Den här veckan har varit som en liten semestervecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vaknade med världens bästa känsla, livsglädje och magsmärtor. Allt kan inte vara perfekt. Vi gick och handlade i fulkläder, glömde bort halva listan och fick gå tillbaka. Sen slog vi oss ner på balkongen och satt och myste till jag fick överskottsenergi och började posera stolt i mina mjukisbyxor och raggsockor. Nu har vi duschat och ska gå i affärer. Karin kommer klockan 6, UNDERBART!

Likes

Comments

View tracker

Den här frukosten var väl inget att hurra för precis men titta vilken harmonisk frukostplats jag har. Jag sitter ofta i fönstret och äter frukost, jag älskar det.
Nu ska jag ila iväg till stadsbiblioteket och sätta mig och skriva. Igår provade jag body balance (yoga) och jag är jättemör idag, men ska gå tillsammans med Agnes igen efter jobb, "härligt".

Likes

Comments

Igår bjöd jag Malin, Michelle och Agned på middag. Det blev en riktig myskväll mitt i veckan!

Jag gjorde hummus, caprese och en fetaost-och linssallad och hade röd pesto till.

Likes

Comments

I söndags fyllde jag år och var nervös och lite butter, det är v-modigt att fylla år tycker jag. Piffade till mig lite och tog mig i kragen.

Agnes tog med mig till stammisstället Pascal!
Sen kom min släkt och bjöd på middag på Pane Vino, det var gott, mysigt och jag glömde att ta kort, (förutom bilder på mig och min kusin).

I måndags jobbade jag lite och gick sen hem från söder och var på väldigt bra humör!

Idag har jag druckit en grön juice. Tänkt bra tankar och tagit tag i viktiga saker. Jag har även ätit godis, det får man göra ibland, även fast jag tror att jag gör det för ofta.

Likes

Comments

​Nu är jag tillbaka, redo och taggad inför hösten. Det kommer bli den bästa. Jag och Agnes har flyttat ihop och vad kan jag säga förutom att det är helt underbart att bo med en bästis? 

Jag har jobbat mycket med mig själv och försökt komma på vad jag vill, och jag tror att jag börjar närma mig. Jag mår bra. Det här känns bra.

Likes

Comments

Det har blivit mycket firande av livet och uteserveringar den senaste tiden, jag är verkligen en person som tycker om vardagslyx och det gör mina vänner också. Men man måste spara på kroppen, det räcker med ett glas tycker jag. Och jag tycker verkligen att man ska unna sig att sitta på en mysig restaurang och belöna sig med god mat och bra sällskap.

trots att uppsala är ganska litet och inte alls har lika stort utbud av restauranger eller uteserveringar så är gamla stationshuset verkligen en favorit, väldigt mysigt och uteserveringen är jättestor!

Likes

Comments

Den första september flyttar jag och Agnes in till stan, vi kommer bo i en vacker liten lägenhet och leva det ultimata imnerstadslivet tillsammans. Är så glad att vi hittade en lägenhet och att just vi ska dela den. Jag har tänkt jobba i höst och sen fortsätta plugga i vår, är så förväntansfull på livet och har haft samma härliga känsla sen jag kom hem från Australien där jag fick ett nytt perspektiv på livet och Sverige.

Likes

Comments