Oj hej, det var ett bra tag sen.

Senaste gången jag skrev ett inlagg hade jag skolfoto, vilket inte alls gick bra.. Den helgen, som var för en vecka sedan var jag i Eskilstuna med Syster J och gjorde nya naglar. Umgicks hela helgen med henne vilket var bra det då jag inte kommer träffa henne på tre veckor.

Veckan efter åkte jag till Eskilstuna igen fast med Linn då hon skulle till tandis. Hittade två klänningar på Bikbok, som är ungefär exakt likadana fast i olika färger, en present till Wilmis och lite andra små saker. Efter måndagen så försvann bara veckan, förutom i torsdags då jag och Wilma var på akuten för hon skadade sin handled på fotbollsmatchen mellan Thomasgymnasiet och Europa.

Denna helg blev en lugn helg så jag träffade Felicia och sedan pluggade resterande av helgen. Tog även hand om mig själv lite med ansiktsmask och färgade ögonbrynen!

​KRAM<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Detta är alltså mina nya babes och jag är verkligen kär i dom! Och det bästa är att jag har en bomberjacka i samma rosa, eftersom jag älskar att matcha det jag har på mig. Och att matcha när det är rosa gör det ju ännu bättre då jag älskar rosa. 

KRAM<33​

Likes

Comments

​Hallå 

I tisdags hade jag äntligen min fösta sånglektion för den här terminen, skulle egentligen haft det för ungefär tre veckor sedan men då var det en föreläsning om UF, vilket var en ointressant föreläsning då man inte lärde sig speciellt mycket nytt. Tillbaka till musiklektionen så gick det jättebra, och var så kul. 

Först så började vi med att värma upp kroppen vilket var väldigt strange då jag inte varit med om att värma upp kroppen när man ska sjunga, sedan pratade vi om hur man ska andas och lite annan teknik. Låten jag fick i läxa är 'Love yourself' av Justin och det är mycket roligare att ha en låt som jag tycker om än en låt som jag aldrig har hört tidigare. 

KRAM<33

Likes

Comments

​Hejhej. 

I fredags var det som sagt insparken och jag gick all in med High School temat, hade på mig en rödklänning, en collage jacka och pom poms. Hade även en röd rosett i håret. Tycker att det var ganska kul ändå fast hade inte förväntat mig så mycket av det direkt. 

Lördagen bestod av en heldag i Stockholm med Felicia och Emma, var ganska trött så hade inte riktigt shopping humöret men kom hem med en rosa klänning och en vinröd bomber jacka. Inte för att jag behöver en till bomber jacka med vad gör det, hehe. 

KRAM<33

Likes

Comments

​Hallå. 

Idag är det fredag igen och asså vad snabbt veckorna går, det är som alla föräldrar alltid säger att det bara är måndagar och fredagar och sen helg. Det är inte så mycket som har hänt den här veckan mer än det vanliga, träning, stallet och skolan. 

Ikväll är det insparken och det är High School tema, vilket jag tycker är så kul då jag är en sucker för serierna Glee och The Carrie Diaries som utspelar sig för det mesta i ett High School. Har planerat att vara cheerleader men vi får se hur det blir med det. 

KRAM<33

Likes

Comments

Att få sitt hjärta krossat så jobbigt på så många olika sätt. Först är man ledsen för att personen man verkligen har respekterat och älskat lämnar en, sen är man ledsen för att man tror att man inte kan leva utan den personen och sen när man börjar komma över den börjar man inse vilka misstag man själv gjorde och blir ledsen för det. Och till slut inser man att man inte vet vad man har haft förens det är borta.

Ni vet inlägg jag skrev för en månad ungefär som handlar om att man kan komma över personer snabbt eller långsamt, jag har inte ändrat min syn på det men jag börjar inse att man verkligen ska uppskatta det man har med en person man älskar och inte ta varandra för givet. I mitt senaste förhållande gjorde vi det, jag och han, tog varandra för givet, det slutade med oro, ingen tillit och tillslut att vi inte var ett par längre. Det gjorde såklart ont när han sa dem orden att det inte funkade mellan mig och han längre men nu är jag faktiskt glad att det hände, jag hade inte lärt mig om saker jag har lärt mig nu, att man ska ta vara på tiden, att man ska uppskatta små saker som andra gör för en, att man inte ska vara orolig i onödan. 

För ibland vet man inte vad man känner, vad man tycker, vad man vill och det är okej. Jag har själv haft svårt med att inte låta mig inte veta vart jag har personer,  vad jag känner för av någon anledning vill jag ha kontroll på det för att inte hamna i en bubbla där jag bara är ledsen som jag var i för lite mer än ett år sedan. Men nu tänker jag att allt får bli som det blir och det är okej att ibland vet man inte varför eller hur eller vad. Och det borde alla göra, släppa taget lite och låta  saker få bli som de blir.

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget var jag i stallet. Det var väldigt kul då det var ganska länge sen jag var i stallet med Syster C. Vi tog en ridtur på stor och liten på ungefär 45 minuter i skogen. Hästarna skötte sig jättebra för att vara dem (förutom att båda blev rädda för en ensilagebal)

Likes

Comments

God morgon!

Nu har min vardag börjat, det som var så skönt med lov, men men. Jag har iallafall ett bra schema nu efter alla ändringar som gjorts, så jag har fortfarande tre sovmorgnar och slutar tidigt tre dagar. Rutinerna har jag inte kommit in i än, varje morgon blir alltid lika stressig och varje eftermiddag bara försvinner. Idag ska jag till stallet efter skolan med syster C.

I måndags var jag även på Ju justu med Linn, vilket var intressant. Det är en kampsport som är inriktat på självförsvar. Och med tanke på allt som händer i stan så är det bra att kunna lite.

​KRAM<33

Likes

Comments