View tracker

Hejsan!

Igår hade jag så trevligt, det var så skönt att koppla av och bara umgås med tjejerna❤️

Idag var jag och halva familjen ute och gick. Vi hörde även taljoxen, vilket är ett tecken på vår och det är januari. Efter promenaden gick jag och mamma till min andra syster och fikade oss henne.

Mer än det har jag inte gjort idag då jag bara ville ta det lugnt eftersom jag fortfarande är lite sjuk.​

Likes

Comments

Hejsan!

Var det bara jag som inte kunde logga in på nouw igår? Blev så irriterad! I och för sig så hände ingenting mer igår än att jag sov och tog det lugnt så.

Idag så ska jag och tjejerna ha en myskväll. Vi ska äta middag och se filmen Split, som har premiär idag. Vad jag vet så handlar den om en kidnappare som har x antal olika personligheter, och för att bli fri från honom måste en av personligheterna släppa ut en (?!)
Trailern HÄÄR (Skräck)

KRAM<33

(Litt biler från snap)

Likes

Comments

Hon läste meddelandet hon hade skickat till honom för tre månader sen. "Jag älskar inte dig längre", dock visste han mycket väl att det hade varit en lögn. Hon älskade honom mer än allt annat, med orken fanns inte kvar hos henne. Att varje dag hålla upp en fasad om att hon alltid var glad, att han aldrig hade sårat henne.

Hon lämnade honom för tre månader sen, hon stod framför honom med tårarna rinnandes ner för kinderna, den tomma meningen lämnade hennes mun "Jag älskar inte dig, jag vill inte ha dig i mitt liv längre. Det är över" Han hade sagt varje ord, varje mening som fanns för att få henne att ändra på sig, men det funkade inte, inget skulle få henne att ändra på sig.

Senare den kvällen för tre månader sen skrev han ett långt sms om hur mycket han älskade henne, det var då hon skickade det sms:et, som bekräftade att det över, för dem båda. "Jag älskar inte dig längre". Hon fick inget svar, om det var för att han inte ville svara eller om hon hann blockera hans nummer för snabbt vet hon inte.

Tre månader har gått, och det enda hon ville var att springa ner för hans gata, springa in i hans hus, upp för trappan och in i hans rum. För att säga de tre orden, "Jag älskar dig" men orkan fanns inte.

Likes

Comments

Hejsan!

Som jag skrev i gårdagens inlägg har jag dragit på mig en förkylning, med extremt ont i halsen vilket ledde till att jag stannade hemma idag, vilket var nog tur för jag sov i stort sätt hela dagen. Imorgon blir jag hemma igen, det är ju bättre att ta en dag hemma för mycket än för lite, i och för sig mår jag ju fortfarande inte 100% haha.

KRAM <33

Likes

Comments

Hejsan!

Igår var jag med min syster till Eskilstuna för att göra sina naglar, jag satt bara och var sällskap då jag i nuläget saknar en nagel (?!) Det tog ungefär en timme innan dom blev klara, och så gick vi in till ett apotek där jag sedan såg piercingar, sa till Julia "Jag skulle vilja ha ett till hål i örat" hon tittade på mig "Ja, jag med"

Detta slutade med att vi gick till ett ställe som Julia visste tog hål i öronen och så tog vi varsitt hål. Jag är så nöjd och det gjorde/gör inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Jag hade knappt ont i örat idag.

Idag (tisdag) hände inget speciellt mer än att jag har dragit på min en förkylning igen.. Att jag aldrig kan bli frisk!! Blir så less på det. Hoppas att ni överlever vintern hyfsat frisk iallafall.

KRAM<33

Likes

Comments

View tracker

02.33
"Jag borde nog sova nu...❤ "
"Haha jaa jag med, godnatt så hörs vi imorgon"

Klockan var 02.34 när de skrev godnatt. De hade pratat med varandra hela dagen, från de att dem vakna till 02.34 på natten. Hon kände att hon var tillräcklig, att hon var bra precis som hon är. Han verkade förstå henne, hur hon såg på livet, hur hon mådde. Han visade henne glädje, den glädjen som varit som bort blåst under en lång period.
Klockan slog över till 02.35, hon hade lagt sig till rätta i hennes säng, som för övrigt kändes allt för tom. Han skulle ha legat där, hålla om henne och viska de tre ordan alla tjejer vill höra innan de somnar. Men han låg inte där, han låg inte vid hennes sida, kramade om hennes kropp som hon så många gånger hatat på. Han var inte där och gjorde henne trygg, fast det gjorde henne inte så mycket då hon visste att han ville vara där med henne än över allt annat på jorden.
02.36 plingade mobilen till, ett meddelande från "hjärtat" som löd;

"Du kanske har somnat nu, kanske inte. Beroende på om du läser detta nu eller imorgon bitti vill jag att du ska veta att jag är så glad att jag träffade dig. Du gör mina gråa dagar till en dans på rosor eller något!! Du vet att jag inte är lika bra på metaforer som dig, haha. Du gör något med mig, får mig att känna något jag inte känt. Positivt!! Godnatt eller God morgon min stjärna! Du är allt❤ "

Hon läste de tre sista orden i meddelandet, de som man kan tolka på så många sätt, innan hon somnade. Han visste att hon skulle tolka de så som han ville det. 02.37.Likes

Comments

Hejsan! Eller godkväll mer

Jag har en hårkris, eller det kanske jag har haft i fyra år egentligen fast jag kom på det för några dagar sedan. Tar det från början, haha. För fyra år sedan hade jag min naturliga hårfärg (blont), det var ungefär ner till midjan. Sen dagen innan jag började nian, färgade jag håret brunt.

Under hela nian, höll jag håret brunt. För att sedan under sommaren lät jag det vara, vilket gjorde att det jag fick någon brun, orange, ginger färg.

Ytterligare en gång färjade jag håret brunt, nästan svart. Det var i början av ettan, jag hade även kvar samma länd som innan, alltså ungefär till midjan. Jag hade brunt/svart till ungefär april året där på (2016), då jag försökte slinga hårget själv, vilket gick inte alls, så slutade med att jag la i en brun toning i håret för att få bort fläckarna, ungefär 10 cm klippte vi bort också.

Sedan hade jag såg halva den sommaren. För att sedan bli korthårig, till axlarna iallafall. Och efter några veckor med det så slingade en frisör mitt hår och jag blev mörkblond/blond.

I september förra året, fick jag ett ryck som slutade med att jag fick page och blonderat hår. Jag blekte håret två gånger, KAOS säger jag bara.

Tillsist la jag i en askblond hårfärg och låter det växa, har även som mål i år att inte röra mitt år med någon färg eller blekning! Har tyvärr ingen bra bild på hur mitt hår ser ut i dagen läge.

Det blev väldigt mycket selfies och bilder på mig haha. Men krisen jag har just nu med mitt hår är att jag inte vet hur jag ska styla det. Det är så svårt! Om jag har det bakom öronen ser jag ut som en "hockeykille", låter jag det bara hänga i mittbena ser jag lite ut som "hej kom och hjälp mig", lockar jag det ser jag ut som en "tant". Jag vill att det ska vara rufsigt och se "busigt ut" med mitt hår har en tendens till att bli platt efter 10 min om jag rufsar till det. Men men. Det är bara lite hår.

Hoppas allt är bra med dig och att det var något intressant att läsa om detta, haha.
KRAM <33

Likes

Comments

Hejsan

Nu börjar vardagen igen, dock så var alla lektioner jag hade idag inställa så gick upp kl 8 imorse i onödan, fast det kanske var bra så att jag vänjer mig med att inte vakna kl halv tolv, som jag gjorde typ hela lovet.

Idag har jag inget planerat mer än at jag och Wilma ska göra middag tillsammans och att jag ska träffa min syster som jag inte träffat på ungefär tre veckor då hon inte varit hemma.

Har för övrigt blivit kär i artisten Isaiah! Så himla duktig på att sjunga!

KRAM<33

Likes

Comments

Hejsan.

Det är min sista kväll på Öland för den här gången och jag spenderar den med Amanda. Så otroligt mysigt att vara här och bara koppla bort, därför jag inte varit så aktiv.. (?)

Jag har inte gjort så mycket annat än att bara ta det lugnt och träffat tjejerna. Har också för det mesta varit snöstorm också så det fanns inte riktigt någonting man kunde göra.

Imorgon väntar sig en 5 timmars lång biltur, mindre taggad på den, kommer i och för sig sova nästan hela resan. För att sedan komma hem mitt tråkiga gamla S-näs :(

KRAM <33

Likes

Comments

Hejsan!

Eftersom det har blivit ett nytt år så har 99% av jordens befolkning skapat nya nyårslöften. Jag tror jag har haft ett nyårslöfte innan, vilket var ett ganska absurt löfte då det var att jag skulle "bli smalare" fast jag var underviktig (?!)

Back on track så har jag i stort sett inga löften för i år heller då ingen verkar lyckas med deras nyårs löften. Dock har jag ett mål att jag ska lära mig piano eller iallafall börja med det. Ett annat mål jag har är att vara helt ärlig mot mig själv, vilket jag inte riktigt var under 2016.

Jag hoppas på att 2017 kommer bli ett bra år!

KRAM<33

Likes

Comments