Det var femte gången idag jag gick in på din Instagram. Inget hade förändrats, det var samma bilder som för 10 minuter sen. En bild på dig, bild på en strand och en bild på henne. Hon som du hade lämnat mig för, varje gång jag såg henne förstod jag varför du hade lämnat mig. Jag skämde inte bort dig som hon gör nu, jag var inte alltid den snällaste mot dig heller. Men jag älskade dig.

Du berättade för mig en gång att vad som än händer skulle det vara du och jag, du som skulle stötta mig och göra mig till en bättre människa, och jag som skulle stå vid din sida i alla lägen och gör dig till en bättre person. Vi skulle komplettera varandra. Om vi ens gjorde det under tiden vi var tillsammans tvivlar jag på, då du gjorde så att jag hatade varje cm av mig själv och jag gjorde dig osäker på så många olika plan. Detta är en av anledningarna varför jag vill tillbaka till dig, jag vill försöka på nytt, så att det blir rätt, så att det blir som vi sa att det skulle bli.

Det var tionde gången idag jag gick in på din Instagram. De tre första bilderna var inte samma för innan. Det var en bild på en skog, en annan bild på dig och en quote. Jag hann inte läsa vad det stod på den bilden innan jag fick ett sms som löd "förlåt! kan vi prata?" och det var från dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allt jag vill är att du ska se mig. Se mig skratta och då inse att du gjorde fel som lämnade mig. Att du då förstår att du behöver mig i ditt liv så som jag behöver dig i mitt. Allt jag vill är att du en dag ska komma förbi hemma hos mig, säga att du hade vägarna förbi, fast du egentligen var på andra sidan stan, och be om ursäkt, säga att du saknar mig. Jag vet redan mitt svar om du skulle säga det till mig, men jag vågar bara inte inse det just nu. Allt jag vill är att du ska förlåta mig, för att jag svek dig, för att jag inte litade på dig. Den varma blicken som du gav mig varje minut under den tiden vi var tillsammans är fortfarande som mitt bränsle, den är den känslan av att känna sig älskad jag tänker tillbaka på när det går utfår och känns jobbigt. Då tänker jag mig dig som ler mot mig och säger "Du klarar det här, mitt hjärta, för det är allt du vill"

Likes

Comments

Jag minns hur du log mot mig den kvällen, den kvällen som du och jag blev ett "vi". Du höll om mig medan vi såg någon film, som ingen av oss brydde sig om, utan det var bara någonting i bakgrunden. Jag minns hur du sa till mig "Hur är det med oss? Är jag din" Jag vände mig om, borrade in mitt ansikte i din bröstkorg och nickade, mumlade sedan "om jag är din". Försiktigt tittade jag upp och jag möttes av en kyss, en kyss som jag aldrig skulle glömma. Den lärde mig älska, hur det ska kännas att vara förälskad i någon. Du lärde mig också hur det känns att få sitt hjärta krossat. Men förlåt..

Jag minns första gången vi bråkade, du var arg över att jag hade pratat med en gammal vän. Jag förstod dig, då jag endast hade gjort det för att provocera dig, för att du hade sårat mig, med det visste du inte då, i och för sig vet du det inte nu heller. Jag minns hur du berättade för mig att det var jobbigt för dig att se mig prata med någon annan. Min gamla vän var inget mer än det. Men förlåt..

Jag minns hur du ljög för mig första gången, sa till mig att du skulle till en killkompis. Du var istället hos en tjej, som jag många gånger frågat över, då jag kände att något inte stod rätt till. Jag minns hur jag ringde dig den kvällen, men du svarade inte utan skrev ett sms till mig några minuter senare "gumman, vi tar det imorgon". Du anklagade mig för att jag var ledsen när det var du som hade sovit med en annan tjej och ljugit om det. Men förlåt..

Men förlåt för att jag var så kär i dig att jag ändrade mig själv för dig. Förlåt för att jag var så kär i dig att jag lämnade alla mina vänner för att du skulle bli nöjd. Och förlåt för att jag var den "dåliga flickvännen" när du var den som var otrogen. Förlåt för att jag älskade dig när du inte förtjänade det.

Likes

Comments

Staden jag en gång kallade mitt hem var som ett fängelse, jag vågade inte gå ut, vågade inte gå till skolan. För att bli igenkänd som tjejen som aldrig kom över hennes första kärlek.

Det går i omgångar, vissa dagar är du som död för mig, en främling på gatan medan andra dagar är du den jag vill ska hålla om mig och säger att det är du och jag mot världen. Det kommer aldrig att vara du och jag mot världen igen, vi sårade varandra för mycket och för hårt för att det någonsin ska kunna funka igen.

Jag minns den kvällen då vi pratade om hur länge du och jag skulle hålla tillsammans. Vi båda hoppades långe, ta studenten tillsammans, åka på resor, bara vara oss. Sen kom den dagen då vaken du eller jag ville fortsätta. Fast du var den som sa de orden, du var den som lämnade mig. Minns att du sa "Det här funkar inte längre". Det gjorde det inte heller, vi sårade bara varandra, förmodligen för vi båda var djup kära i varandra och allt började göra ont.

Jag var så kär i dig att jag skulle kunnat lämna allt för att få vara med dig, jag var så kär i dig att när du lämnade mig drömde jag om att du var den som tröstade mig. Jag var så kär i dig att jag fortfarande hoppas på att du kommer förbi någon dag och frågar hur allt är och hur jag mår. För om inte du gör det, vem ska då göra det?

Likes

Comments

Hon läste meddelandet hon hade skickat till honom för tre månader sen. "Jag älskar inte dig längre", dock visste han mycket väl att det hade varit en lögn. Hon älskade honom mer än allt annat, med orken fanns inte kvar hos henne. Att varje dag hålla upp en fasad om att hon alltid var glad, att han aldrig hade sårat henne.

Hon lämnade honom för tre månader sen, hon stod framför honom med tårarna rinnandes ner för kinderna, den tomma meningen lämnade hennes mun "Jag älskar inte dig, jag vill inte ha dig i mitt liv längre. Det är över" Han hade sagt varje ord, varje mening som fanns för att få henne att ändra på sig, men det funkade inte, inget skulle få henne att ändra på sig.

Senare den kvällen för tre månader sen skrev han ett långt sms om hur mycket han älskade henne, det var då hon skickade det sms:et, som bekräftade att det över, för dem båda. "Jag älskar inte dig längre". Hon fick inget svar, om det var för att han inte ville svara eller om hon hann blockera hans nummer för snabbt vet hon inte.

Tre månader har gått, och det enda hon ville var att springa ner för hans gata, springa in i hans hus, upp för trappan och in i hans rum. För att säga de tre orden, "Jag älskar dig" men orkan fanns inte.

Likes

Comments

Hejsan!

Som jag skrev i gårdagens inlägg har jag dragit på mig en förkylning, med extremt ont i halsen vilket ledde till att jag stannade hemma idag, vilket var nog tur för jag sov i stort sätt hela dagen. Imorgon blir jag hemma igen, det är ju bättre att ta en dag hemma för mycket än för lite, i och för sig mår jag ju fortfarande inte 100% haha.

KRAM <33

Likes

Comments

02.33
"Jag borde nog sova nu...❤ "
"Haha jaa jag med, godnatt så hörs vi imorgon"

Klockan var 02.34 när de skrev godnatt. De hade pratat med varandra hela dagen, från de att dem vakna till 02.34 på natten. Hon kände att hon var tillräcklig, att hon var bra precis som hon är. Han verkade förstå henne, hur hon såg på livet, hur hon mådde. Han visade henne glädje, den glädjen som varit som bort blåst under en lång period.
Klockan slog över till 02.35, hon hade lagt sig till rätta i hennes säng, som för övrigt kändes allt för tom. Han skulle ha legat där, hålla om henne och viska de tre ordan alla tjejer vill höra innan de somnar. Men han låg inte där, han låg inte vid hennes sida, kramade om hennes kropp som hon så många gånger hatat på. Han var inte där och gjorde henne trygg, fast det gjorde henne inte så mycket då hon visste att han ville vara där med henne än över allt annat på jorden.
02.36 plingade mobilen till, ett meddelande från "hjärtat" som löd;

"Du kanske har somnat nu, kanske inte. Beroende på om du läser detta nu eller imorgon bitti vill jag att du ska veta att jag är så glad att jag träffade dig. Du gör mina gråa dagar till en dans på rosor eller något!! Du vet att jag inte är lika bra på metaforer som dig, haha. Du gör något med mig, får mig att känna något jag inte känt. Positivt!! Godnatt eller God morgon min stjärna! Du är allt❤ "

Hon läste de tre sista orden i meddelandet, de som man kan tolka på så många sätt, innan hon somnade. Han visste att hon skulle tolka de så som han ville det. 02.37.Likes

Comments

Hej, nu när det är nyår idag så har alla som har blogg skrivit om sitt 2016, hur det var varit, ens ups and downs. Jag tänker iallafall inte skriva om det, iallafall inte från mitt perspektiv.
--


Hennes 2016 började med en kyss, en nyårs kyss med den hon älskade, men vad skulle de ge när han några månader senare skulle kalla henne äcklig och idiotisk. Han var och är inte värd henne, och även fast hans hejdå till henne var det jobbigaste i just den stunden han sa det var och är det de bästa som har hänt 2016.

För det fick henne att inse att man inte ska vara en hund åt alla som visslar, man ska inte må dåligt med personerna man umgås med. Vilket hon senare på året insåg igen.

Men under våren flöt allt på som vanligt och hon mådde generellt bra, ångesten som han hade gett henne, hade varit som ett moln över henne var som bortblåst. Hennes vänner var och är alltid vid hennes sida och under året har hon lärt sig vilka som är äkta och inte.

Hon stod där i den lilla lantbutiken under hela sommaren och träffade fantastiska vänner. Mer än så hände inte den sommaren. Fast det är en sommar som hon kommer komma ihåg ett tag.

Skolan började igen och det rullade på som vanligt, enda fram till idag, nyårsafton. Hennes 2016 slutar med de vännerna hon har runt sig som gör henne lycklig.


Likes

Comments

Ni vet mina "tankar" inlägg, jag skriver inte om någon speciell person utan det är just bara tankar jag har och jag gillar att skriva.

KRAM <33

Likes

Comments