Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan.

Känns så svårt att skriva ett "ytligt" inlägg efter mitt senaste inlägg "ett sista hejdå". Det känns svårt att toppa det på sätt och vis eftersom det andra är så djup och hårt.

Jag vet inte om det är några som undrar om det jag skriver är sant eller inte, eller om det jag verkligen känner eller inte. Utan att tveka jag jag säga att det både är sant och äkta känslor. Det finns säkert någon som tycker att jag inte skulle skrivit ut min senaste break upp och såklart finns det saker som inte skrivas ut, men mina egna känslor tillhör inte det, för det är vad inlägget handlar om, Mina känslor. Jag beskriver ändå avslutet på ett fint sätt och hoppade över delen då två/tre veckor senare blev jag kallad för saker av honom. Både för att det inte passade in men också för att inte väcka något till liv som redan har dött för längesen.

Igår hade jag ingen dålig dag, jag mådde toppen och ännu bättre efter jag hade publicerat texten. Helt ärligt så var det lite jobbigt att skriva just det jag skrev då det som har hänt. Men det kändes bra att få skriva ut sig.

Detta blev ju inte ett direkt "ytligt" inlägg som jag trodde att det skulle bli och det blev långt. Så får det va. 

KRAM<33


Likes

Comments

Jag låg i sängen helt stilla, kunde inte gråta men tårarna brände bakom ögonlocken. Melissa Horns låt "vem lämnade vem" spelades när han kom in genom dörren. Jag vågade inte vända mig om, inse sanningen att han jag älskade mest av allt skulle lämna mig. Han mumlade ett förlåt, tog mig på axeln som tecken att jag skulle vända mig mot honom. Jag satte mig upp, tittade ner i mitt knä, när jag kände hans trygga armar runt mig. Ännu ett förlåt kom ut ur hans mun med följ av "jag älskar dig men detta går inte längre". Jag tittade på honom, såg in i hans gröna ögon och tog min hand för att torka bort hans tårar som rann längst hans kind. Jag svarade att han och jag kunde lösa det, att vi kunde bli starkare av det. Han skakade bara på huvudet, hulkade sig och sa att han behövde gå.

Jag kunde inte tänka, tårarna började rinna och det gjorde ont, varje steg jag tog när jag sprang upp till mamma gjorde ont. Jag ville inte detta, jag älskade honom och han älskade mig, det skulle inte bli såhär. Han betraktade mig och mamma innan han sa hejdå. Jag följde efter honom ut till hans moped, med hopp om att han skulle stanna. Fast jag förstod att han inte skulle göra det så istället sa jag "snälla en sista kram". Han gick fram till mig kramade mig med hans trygga armar. "Hejdå Hilma" sa han och släppte mig. För att sedan åka iväg med mopeden och lämna mig.
Hejdå, mumlade jag med följd av hans namn.

​Det var ett sista hejdå.

Likes

Comments

God natt?

Då var det helt plötsligt vecka 42. Vilket jag är glad för.

Denna vecka som har varit, vecka 41, har varit ganska jobbig för mig. Har saknat en person som jag inte borde sakna och ångrar saker som egentligen inte spelar någon alls roll nu.
Att må dåligt i en period tar så mycket på ens krafter och jag själv orkar inte lägga ner tid på någonting annat än att tycka synd om mig själv. Ta denna lördag som exempel då jag bara låg i sängen och kollade på Glee och sov, extremt drivande och inspirerande (not).

Idag (söndag) mådde jag bättre, lite hängig på morgonen men tog tag i det jag skulle och nu i eftermiddags och kväll känner jag mig glad :)

Hoppas ni mår bra! KRAM <33


Likes

Comments

​Hallå! 

Denna vecka har jag legat hemma och tyckt synd om mig själv. Har en extrem förkylning som äntligen börjar bli lite bättre. Var hemma från skolan tisdag och onsdag, tog mig igenom denna torsdagen med mycket om och men. Fick det lite jobbigt i skolan en stund, men jag har så otroligt fina vänner som verkligen stöttar mig så det kändes bra igen efter en stund. 

Fick det så bra sagt av Carro, "Visa honom vad han missar och att han verkligen missar något". Detta ska alla tanka på tycker jag. Istället för att vara ledsen över att det tog slut, visa vad den andra person missar och att det faktiskt missar en så bra person.

KRAM <33

Likes

Comments

Att man klarar mycket som person är det ingen tvekan om, men hur mycket orkar man att bära, hur många bollar i luften orkar man hålla innan man tappar dem?

Jag har fått mitt hjärta krossat, från två killar men också från mycket annat som har hänt, och det är väldigt lätt att man glömmer bort det, att ens hjärta kan krossas utan att man är kär i en person som inte vill dela sitt liv med en längre.

När man får sitt hjärta krossat har man väldigt svårt att beskriva den känslan, det gör ont men det är ingen skada som syns, vissa säger att det blir den skada på själen och det kan jag hålla med om. Det behöver inte betyda att ”skadan” är dålig och att det kommer hindra en från att uppleva saker utan ”skadan” kan hjälpa en att komma vidare och bli en bättre person, att själen bara ändrar sin form.

Egentligen varför tolkar vi det som att få sitt hjärta krossat som en negativ sak? Vad jag själv vet är att man bara blir starkare av det, såklart är det jobbigt men i slutändan så kanske det hände för en anledning.

En sak som man inte får glömma är att det är okej att vara ledsen och att man måste låta sig själv att vara ledsen. Det är ändå en del av en som inte längre kommer att finnas där.

Jag tror att ett hjärta orkar otroligt mycket så länge man själv kämpar med.

Likes

Comments

Hejsan!

Torsdag 29 september, jag sitter nu i min säng på Öland! Så skönt att komma bort från hemstaden i några dagar, få lite omväxling. De senaste dagarna har varit ganska känslosamma då några saker har hänt men mest för att jag bara inte varit 100% på humöret från början. Allt är iallafall relativt bra nu!

Jag är som sagt på Öland, men mest för att jag ska jobba nu fredag och lördag för att det är så kallad skördefest på ön. Det är lite som en festival skulle man kunna säga, fast utan bra musik osv. Ja men som det låter en skördefest, haha.

Klippt mig har jag också gjort. Fick någon spontanryck då jag såg massa bilder på weheartit, och tänkte att jag ville klippa mig. Så idag gick jag till frisören visade en bild på hur jag ville ha det så klippt hon mig. Väldigt spontant och är ganska nöjd faktiskt, lite ovant bara.

​KRAM<33

Likes

Comments

Oj hej, det var ett bra tag sen.

Senaste gången jag skrev ett inlagg hade jag skolfoto, vilket inte alls gick bra.. Den helgen, som var för en vecka sedan var jag i Eskilstuna med Syster J och gjorde nya naglar. Umgicks hela helgen med henne vilket var bra det då jag inte kommer träffa henne på tre veckor.

Veckan efter åkte jag till Eskilstuna igen fast med Linn då hon skulle till tandis. Hittade två klänningar på Bikbok, som är ungefär exakt likadana fast i olika färger, en present till Wilmis och lite andra små saker. Efter måndagen så försvann bara veckan, förutom i torsdags då jag och Wilma var på akuten för hon skadade sin handled på fotbollsmatchen mellan Thomasgymnasiet och Europa.

Denna helg blev en lugn helg så jag träffade Felicia och sedan pluggade resterande av helgen. Tog även hand om mig själv lite med ansiktsmask och färgade ögonbrynen!

​KRAM<33

Likes

Comments

Hejsan!

Detta är alltså mina nya babes och jag är verkligen kär i dom! Och det bästa är att jag har en bomberjacka i samma rosa, eftersom jag älskar att matcha det jag har på mig. Och att matcha när det är rosa gör det ju ännu bättre då jag älskar rosa. 

KRAM<33​

Likes

Comments