Hillevi Löfgren
Hillevi Löfgren

Ännu en helg som snart är slut, men snart har jag jobbat klart iallafall! I fredags drog jag till Skillinge efter jobbet och solade lite innan jag åkte hem och städade och fixade lite till mina vänner skulle komma på kvällen. Har resten av helgen inte gjort så mycket, solat, hängt med Anna och August, varit ute och sprungit och gjort några matlådor inför jobbveckan. Åt nyss, sparrissoppa och äggmackor, blir inte mycket lyxigare när man är tvungen att laga maten själv haha! 

Nu ska jag försöka hinna till affären innan Anna kommer hit, så vi ses! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår vid tre-tiden landade jag i Sverige igen och åkte sedan raka vägen hem. Ganska skönt att komma hem igen, duscha i sin egna dusch och sova i sin egna säng. Dock fick jag inte sova ut särskilt mycket då jag skulle upp kvart i sex imorse för att åka till jobbet. Jobbar denna och nästa vecka och efter det ska jag försöka njuta av sommarlovets sista tre veckor så gott det går. Helt sjukt att jag snart börjar i tvåan, kändes som att jag nyss började ettan haha, men men, ett år närmare studenten ;-) 

Likes

Comments

Idag hyrde vi en bil och åkte runt nära Alcudia. Vi åkte bland annat upp i bergen, smala och krokiga vägar några hundra meter över marken med några låga vägräcken som skydd var inte det roligaste haha. Vi stannade till vid Fromentor, en strand, och solade där i någon timma innan vi åkte in till Pollencia och åt lunch. För min och pappas del blev det caesarsallad som ni ser på bilderna, riktigt gott! Nu är vi tillbaka på hotellet och ska precis ner och äta för att sedan lämna tillbaka bilen, så vi ses!

Likes

Comments

Dessa snygga skor fyndade jag på en affär i Alcudia idag! I Sverige kostar de runt 700-800kr men jag köpte dom för bara 50€. Har lite svårt med att hålla mina vita skor vita, men tyckte att dem var snyggare än de svarta. Efter det dåliga vädret här kan det också vara en fördel att ha vita skor så att man ser lite brun ut trots att man inte kunnat sola någonting hehe ;-)

Likes

Comments

Topp: H&M // Kjol: Gina Tricot

Hallå på er! Dag två här i Spanien och vi vaknade till duggregn, typiskt. Varit molnigt både idag och igår samt regnat i perioder men enligt väderprognosen ska det bli fint väder resten av veckan, hoppas!

Idag har vi gått runt i Alcudia, kollat i affärer och ätit på resturang. Vi kom precis tillbaka till hotellrummet där vi nog kommer vara en stund innan vi går ut till stranden eller hittar på något annat. Fick med mig ett par skor och lite kläder från affärerna som jag visar senare. 

Likes

Comments

Instagram @hillevilofgren

1 34536 Next