Film

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Annat, Flyer

Hahaha protest i galoppen på vänstra bilden

Hej!

Klarat av ännu ett nationellt prov som kändes sådär halvdant och jobbigt. Men att rida Flyer piggade upp mig igen efter nedstämdhet! Väldigt spooky i början då Iris måste liknat en alien (eller ännu värre; en annan häst ;-)) uppe i skogen då vi skulle trava fram. Efter det var allt lite läskigt. Men det gjorde inget för min del, han är en levande, underbara individ och inte ett fult provpapper. Känns superlyxigt attkunna koppla bort och dra till stallet nu för tiden, värdefullt.

Red på dressyrbanan som vi inte börjat använda så flitigt än, men snart så! Han kändes väldigt uppe och med på noterna (efter lite halvbråk hehe). Kan ladda upp film senare/imorgon! Faktiskt nöjd med (kluriga) skänkelvikningen och allt! ;--)

Åh, snart är det valborg - längtar efter allt skoljobb! Missförstå gärna inte, skolan är bra men nu kommer hela kalabaliken på en och samma gång, ihoptryckt till en knöl papper som alltid missar papperskorgen i alla mina slöa kast... Ska bli kul! Har ni nåt roligt planerat??

Likes

Comments

Flyer, Foto

Hej!

Idag är det Flyers trettonårsdag! WHO, tonåring! ;-) Missade att skriva det imorse i all dyster stress kring nationellt prov och annat... (??) Grattade iaf med knäckebrödstårta efter en tripp till IKEA (<33). Han blev överlycklig och åt.... på sitt sätt. Aka slafsigt och det allra godaste först. Bästis <3 Finaste, mest trogna, lojala vännen jag någonsin haft och förhoppningsvis får skriva mer historia med - mon dieu.

Likes

Comments

Flyer, Planering

God morgon.

Dagen efter måndag, dressyr för Flyer idag, plugg och prov för mig. Kul planer va? ;-) Han fick vila igår, så nu blir det att rida av idag!

Likes

Comments

Film, Flyer

Säger god morgon med lite film som förhoppningsvis ger lite kämpaglöd en måndag som denna. (Skriver mest till mig själv nu hehe)

Likes

Comments

Flyer, Stallet

/ Innan lunchfodring / Tussilago <33 /

... har det blivit som vanligt, fast denna gång med en touch av dressyrkurs! M red Flyer både igår och idag för Svante Janson. Han snackar helahela tiden medan man rider så man får minsann med exakt allt, både rörelser och kommentarer, när man filmar. Excellent! ;-)

Gick bra igår, men ännu bättre idag. Väldigt mycket tugg på (det raka) bettet som fick dem att lämna dräggelspår efter sig i paddocken, men även lite protester då mamma använde sporrar första gången på honom. En enda jättekick, annars bara små surgrejer under uppvärmningen som putsväck försvann när de kom igång. Mycket fokus på små detaljer som ger stor inverkan, det gillar vi! Igår var de inomhus pga. enormt mkt blåst vilket gav en liten "slow down-effekt". Idag verkade han mer alert när de var ute. Alltså fick de arbeta med lite olika måluppsättning båda gångerna, men ändå väldigt lika. Duktig häst och ryttare!

Findus har flyttat nu måste jag skriva också, tyvärr. Kommer sakna er två; Elsa och lilla (starka ;-)) gul!

Likes

Comments

Annat

Fixat allt i stallet, slutat tidigt, bra väder, (to be: en bra kväll)!

Likes

Comments

Flyer

Salut!

(Helt fast i franskan efter nationella prov...) Första delen av mitt ridpass på Flyer idag var väldigt... kort. Hehe. Fick inte en särskilt harmonisk start. Skulle sitta upp (från pallen som btw håller på att gå sönder och jag är vettskrämd för) och halvvägs på hoppar han till av rädslan för jag vet inte riktigt vad - misstänker en annan häst eller plastbit... Hamnar bakom sadeln med ena foten i stigbygeln och den andra upp i vädret medan Flyer ur sitt ryck fortsätter gå - mot utgången av ridbanan! Typiskt. Får lite panik i stunden och försöker hålla mig kvar på ett slags cirkusaktigt clownvis vilket leder till att F börjar takta. Där brister min position som otroligt nog lyckats hålla mig kvar uppepå och jag glider ned pladask på röven, svanskotan mer exakt, följt av ett futtigt "aj".

Efter svanskotan fått ta smällen av min odramatiska avramling tror jag Flajsi fick lite skuldkänslor. ;-) Han stod så snällt och stillsamt vid (andra) uppsittningen, kändes superfin och aktiverad i hela kroppen från första början och jättesnäll genom hela passet. Satt först och spände mig lite tror jag eftersom svanskotan fortfarande värkte lite, men när spänningen upphörde jobbade vi jättebra tsm med skänkelvikningar och övergångar. Inga hopp alls, nada läskigt. <3

Tog själv han om honom idag och blir samma imorgon då mamma inte är här. Har dock ingen putssvamp så det blir hur som helst normalt med putsande och inte överdrivet som jag brukar passa på med när hon inte är med.. ;-) Nöjd med denna långa dag och ser verkligen fram emot fredag imorgon!

Likes

Comments