Annat

Jättegod mat, kallt och blåsigt och en bild på mig och V som ser lite borta ut men bjuder på den ändå ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Annat, Flyer

Nu är vi i fjällen, glada och D-vitaminberikade! ;-) Flyer har vilodag, marsvinen och Agda är i goda händer. Nu ska jag ladda upp inför fler åk i backarna här imorgon, hörs!

​Stallselfie, påväg t fjällen och fina Flajs 🦄

Likes

Comments

Annat, Flyer, Planering

Hej!

Nu har jag och Flyer skuttat ett kryss och tagit oss över lite bommar för första gången på utebanan för i år! Slaskigt och rätt så tungt, men med pigg och glad häst spelade det ingen roll. Lite ovana men gick bra stort sett.

(Vet inte om jag sagt detta?)Imorgon åker jag och mamma till fjällen där resten av familjen och släkten är, så Flyer fixar mamma snällt nog tidigt på morgonen. Därefter tar C och Angela hand om honom, C rider nästan alla dagar. (Tack!) Vet inte hur det blir med skrivandet här då, gissar på lite ATM från backen och uppdatering om Flajs på kvällarna!

(Ointressant tillägg: Igår missförstod jag och trodde att han skulle få jobba mer dressyr, men han fick uteritt då tydligen! Dålig koll. Bra variation ;-).)
Ha det fint.

Likes

Comments

Flyer, Planering, Tävling

Hej och god morgon!

Igår red vi första programridningen, LC:1, på Akademistallet på Flajsi! Båda godkända och glada, inga placeringar/priser eller något på hela grejen utan bara protokoll och kommentar från domare till alla ekipage. Nöjd med att vi lyckades rida allt utan några skutt eller felridningar typ haha. Bästa vännen. ♡ (fast måste öva på att knoppa hjälp det var typ tre år sen) Undrar vad nästa grej blir? ;-)

Efter programridningen myste vi i boxen (i ett år typ hihi) och väl hemma käkades det pizza! Idag blir det dressyr igen för mamma och Flyer, imorgon skutt med mig! Skriver mer senare - måste fixa annat nu!

Likes

Comments

Annat, Flyer

Snart ska vi se Beauty and The Beast! Blev ej av igår på premiärdagen :-( då det var fullsatt. Idag var det på gränsen till att vi fick platser! (Populär ;-)) Ni får lite bio här på mig och Flyer efter att vi LYCKATS med skänkelvikningar (!!) och snygga övergångar. Bra uppvärmda inför programridning på Akka imorgon! IIh! Hörs!

Likes

Comments

Annat

--> Fredag, filmen kommer ut och jag bir klar med alla svenska nationella prov!

Likes

Comments

Annat, Stallet

Hej!

Min dag har hittills varit väldigt blandad känslomässigt, men stabil på utmattningsfronten... Hur kan det vara så tröttsamt att bara göra casual grejer?? Kanske beror på hur pedantisk jag är- alla moment, allt, ska vara städat, snyggt och gärna med detalj i kanten som pricken över i:et. Oräkneligt många tankar, som alltid, en evinnerlig rundgång går ostoppbart runt, runt i huvudet.

Flyer fick vilodag och mamma åkte på en liten "stallfest" - medan jag valde att stanna hemma och plugga... Ugh. Hur har er dag varit? Är ni också tankefyllda till maximal bredd som jag, eller är ni mer rakt på sak utan att tänka om?

Ser inte fram mot ännu ett nationellt prov imorgon, men optimistiskt sett : det är fredag och Beauty and The Beast har premiär (med Emma Watson som Belle iiihh!!) och den ska vi se!! <33

Likes

Comments

Flyer

... typ igår när vi red på utebanan hemma hos oss! Slaskäckel i ett hörn men annars fin, Flyer uppskattade INTE slasket hehe. Vi hade sällskap av Elsa på Findus, som fick åskåda processen från superseg och spänd till pigg och fin Flajs! Lite läskigt med svanar som flög över gårdsplanen, en uggla och ett barn i en buske, annars finemang för att vara första gången på jättelänge.

Likes

Comments