Flyer

...var huvudövningen idag för Mickis. Jobbig men Flyer skötte sig nästintill exemplariskt, fick fightas lite i hörnet men annars är vi nöjda! Angela kom och kollade med så då var han ju tvungen att visa upp sitt snygga jag. ;-)

Tycker ni om klockan? Jag tycker den är jättebra, simpel men nyttig. Ska dra och köpa foder nu - later on !

Likes

Comments

Flyer, Foto

Salut!

Åh, vad jag är nöjd med Flyer (och pappa som groom) idag! Först spänd som en fjäder, ögon som såg ut att vara uppspärrade med klädnypor, skutt för ett spökparasoll... Kan fortsätta ett bra tag. Men när vi om in i ridhuset bland andra hästkompisar släppte nästan allt det. Framåt, spetsade öron och riktig bra redan i uppvärmningen! Därefter trodde jag att det skulle gå utför eftersom det var vår Akilleshäl som väntade; skänkelvikningar. Gick segt till en start men efter några försök överraskade han mig faktiskt! Sista gångerna var helt okej vilket är stort, för oss. ;-) Övergångar och annat basic satt som en smäck; han förtjänar mer än godis, klappar och pussar!

Snart kommer mamma och Company hem (hon, Vilgot och Iris har ju varit bortresta igår + idag) och imorgon ska jag rida markarbete för Mickis! Sr fram emot det, har i uppgift att bygga upp klockan som övning tills kl. 10 då vi börjar!

Mer om det då, imorgon, och hejdå för nu!

Likes

Comments

Planering

God morgon alla ni som läser!

Alldeles strax ska jag och pappa handla lite, för att därefter käka lunch och sen väntar stallet. Flyer ska ridas i min grupp där vi har dressyr, kommer bli kul. - Ska njuta av lördag och lov med andra ord!

Likes

Comments

Flyer, Stallet

Hej!

Har ni en bra fredag och kanske start på lov med, som jag? Väldigt nöjd med hästen jag red för ett par timmar sen - han tyckte det var riktigt kul tror jag! Mycket galopp och vi gjorde finfina byten som pricken över i:et! Hörnen var aningen mindre läskiga än senast, whoa vilka framsteg va? Alltid något. ;-)
Han kändes spänstig och vi gled omkring som på luft kändes det som ett tag i galoppen (aka så som galoppen ska vara!) Lite gullig som började studsa på stället lite när vi skulle byta galopp i riktning mot ett läskigt hörn till den lite mer avancerade vänstergaloppen - varje gång, haha. Där har vi något att fortsätta jobba på.

Måste få "skryta" lite också då jag blev väldigt glad över detta (?) - mitt tempo i stallet! Lyckades fixa allt som mocka mm. och mysa klart med Flyer innan det var riddags på rekordtid! Typ 45 minuter, låter det lite/mycket för er del? Hur lång tid brukar det ta för er? (Om det låter som mkt så keep in mind att jag är perfektionist rakt igenom; från topp till tå, utan tvekan, oföränderligt, haha) Kände mig åtminstone väldigt effektiv & produktiv. ;-)

Hade snälla Angela på bus-Smirre som sällskap och pappa fixade skjuts hem, tack till er! Och Flyer såklart. <3

Likes

Comments

Flyer, Stallet, Foto

... nästan hehe.

Cyklade nyss ut till stallet för att pigga upp mig själv lite genom putsning och fotografering av världens gulligaste häst - gissa vad? Det funkade utmärkt! Flyer gnäggade glatt och jag babblade på om allt möjligt med honom, knäppte några bilder som såg söta ut och fjäskade med lite godis. (NU passade tydligen PS Of Sweden-godiset, annars brukar han bara spotta ut det? knäppgök) Kommer upp lite foton då och då här nu framöver, så fortsätt kika in för att få se mina extrema fotoskills - bilder tagna med stelfrusna fingrar och en kameralins med en gnutta smuts på ;-)

Hörs sen /piggare

Till er som också mår lite sådär idag - ta en titt på denna vackra bild ! ;-)

Likes

Comments

Planering

God morgon!

För ett tag sen sjöng familjen för finaste mamma som fyller år idag! (Tror inte hon vill att jag skriver exakt hur många år av någon avsevärd anledning ;-) ) Hon fick någon slags läppskrubb (? vet knappt vad jag hittade men den var väldigt intressant och luktar väldigt gott iaf, typ After Eight/mintaktigt) av Lush från mig. Uppskattad även fastän det var lite oklart hur den skulle användas ;-). Grattis bästaste du, fina mamma. <3

Jubilaren får äran att ta hand om hästisen idag, då hon, Vilgot och Iris åker iväg senare - till en kompis. Jag mår sådär på friskfronten också så det passar bra att hon fixar allt idag, kanske att jag drar dit en sväng och putsar & pladdrar lite bara? Vore skönt att komma ut lite iaf.

Imorgon vill jag må bättre så jag orkar rida + fixa, jag har ansvar för allt då de fortfarande är bortresta då. Därmed vilar jag nu idag, fast lite plugg måste göras på den vilningen, ledigt har jag inte. Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

Flyer

Min fina Flyer. <3

På slutet av passet idag sänkte han sig som aldrig förr och kändes mjuk som smör - kan inte säga så mycket mer än att vi blev extremt glada båda två för det. Undrar hur jag höll mig glad och vad jag höll på med innan vi mötte denna vackra skapelse?? Han blev rädd (för mamma i hörnet) EN gång och lite svår att ställa igenom helt i högergaloppen (??), annars bäst.

.. och med det säger jag god natt.

Från i typ december (?)

Likes

Comments

Planering

Mornin'!

Idag blir det ett extra långt ridpass då mamma är förkyld och inte kunde rida igår i sin grupp... Även möte om fransk-utbytet som är i maj (!) och så lite plugg...

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Annat

Valentine's Day-choklad till stallet och mammas födelsedagspresent. ;-) (Hon fyller på torsdag!)

Likes

Comments