​Hej igen! har precis kommit hem från första skoldagen vilket började väldigt stressigt då jag missade bussen :) men det löste sig! Hur som helst kom jag hem från vår lilla stuga uppe i fjällen igårkväll och tänkte nu skriva lite om det. 

Stugan ligger i Björnliden nära Idrefjäll, det tar ungefär 7 timmar att köra dit.  Hela familjen åkte upp dagen efter nyår och när vi väl kom fram så var klockan nästan midnatt. Vi gick och la oss näsan direkt för att orka gå upp dagen därpå.

Första dagen åkte vi längdskidor på fjället med vår hund och en hund som vi vaktade under jullovet, hundarna drog mig och min storasyster när vi blev lite för trötta. det var väldigt vackert uppe på fjället men väldigt kallt (-10°C). Sedan åt vi lunch på Lövåsens fjällhotel, på kvällen spelade vi monopol i typ 4 timmar.

Vi var också i Idre några dagar och åkte slalom, och det var verkligen jättekul. Första dagen i Idre åt vi lunch på Vildmarksnästet (min favoritresturang där) och sedan åkte jag och min storebror Chocken (nordens brantaste backe). Det var väldigt mysigt att vara uppe i fjällen och se lite snö, och det extra roligt med två hundar där som vi kunde leka med!

 Men nu efter 6 dagar uppe i fjällen utan internet så var vi redo att åka hem. 


Likes

Comments

Hej, jag heter Hillevi och det här är mitt första blogginlägg så jag tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är 13 år och bor i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Jag spelar fotboll i Saltsjöbadens IF och Jag går i 7:an på Ebba Brahe skolan. Jag har två bröder och en storasyster + en hund.

Mitt största intresse är att resa, jag älska verkligen att resa och jag och min familj gör det ganska ofta. Jag har valt att starta en blogg för att kunna dela med mig av mina resor och mitt liv. Jag hoppas att ni kommer tycka att det blir intressant att läsa mina blogg inlägg och att ni får ett bra fortsatt jullov!


Likes

Comments