Header
View tracker

Believe you can, and you are half way there

För några dagar sen klickade jag hem en waist trainer och idag kom den!
Den kostade 900 och jag har läst lite om dessa å att de ska hjälpa till att forma kroppen osv. Är klart osäker på om det funkar men ska ändå testa å se! Tyvärr så köpte jag nog en lite för stor för den passade redan på 3e hyskan, men nu går det ej att lämna tillbaks den...

Här är lite bilder som visar 2a raden jämfört med 3e raden!

Här är på andra raden

3e raden

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vaknade för 30 minuter sen och det känns som att jag fortfarande sover.. Larmet ringde vid 05.30 men jag kom inte upp förens klockan var 10 över 6 hehe...
Frukosten blev varm chockladgröt som smakade som himlen!!

I vilket fall, idag kommer jag vara i skolan typ heela dagen och har även de tråkigaste lektionerna... Går från 8 till 15.30 men sen ska jag på ett möte med de andra som koreograferar inför vår danstävling mellan husen i skolan så det betyder att jag måste stanna i skolan till ca 17.00...
Därför blir det inte heller någon träning idag eftersom jag sedan måste plugga 75 andra grejer...

Likes

Comments

View tracker

Då har man äntligen kommit hem!
Dagen började med ett träningspass 07.45, men det gick riktigt bra även om jag inte kunde ta ut mig helt!
Vid 16 började mitt jobbpass på donken så jag jobbade fram till 20.00, men det var så himla lugnt så var ganska chill ändå👌🏼
Nu är jag hemma, borde plugga men ska istället kolla lite teen wolf å käka middag😅

Ser äckligt ut men är världens godaste kyckling med grönsaker!

Dagsformen just nu.. Inte nöjd i jämförelse med hur det var förut, men vafan jag lever och mår relativt bra så får ju va glad för det

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sen.

Har inte bloggat någonting på typ ett halvår nu(?!) Lite tråkigt men har varit otroligt nyttigt för mig och jag har fått chansen att jobba med mig själv för att må bättre och det har verkligen gjort mig gott! 

Efter min resa till Magaluf i somras drog jag ner på träningen, och den första månaden efter skolstarten hade jag så mycket att göra att jag inte hann. När jag väl kom in i vardagen och kom igång med träningen igen, ja det var då helvetet började...

Det började med att jag fick extrem huvudvärk konstant i drygt en månad. Vi åkte till akuten efter någon vecka men de hittade ingenting och därefter besökte vi vårdcentralen. Min läkare kunde inte förstå vad det var som var fel på mitt huvud och jag fick åka in på MRI röntgen på hjärnan. Min läkare berättade sedan för mig att det hittat två saker. Jag hade en cysta i hjärnan men som ska vara helt ofarlig, det andra allvarligare problemet som de hittat var att jag hade dåliga levervärden. De var alltså för höga. Jag åkte in på fler tester och mina levervärden höjdes på bara en vecka. Ultraljud, undersökningar, provtagningar osv... Sjukt trött på det vid det här laget. Jag har såklart varit sjukt orolig över det här eftersom jag haft ont och varken kunnat träna eller dansat.

Som tur är tror sig min läkare veta vad felet är. Ett virus som sätter sig på lever mjälte. Jag ska in på några sista tester och undersökningar om någon vecka.  Det finns ingen medicin jag kan äta för att bli frisk, utan jag är tvungen att vänta ut det. Det kan ta några veckor eller flera månader, och jag får därför inte träna (främst konditionsträning) eller göra något som kan utmatta mig under den här tiden. Är så sjukt irriterad på detta eftersom allt jag vill just nu är att få träna upp mig igen, men jaja jag får göra så mycket jag kan!

Well nu hoppas jag iallafall komma tillbaks och blogga regelbundet igen, så välkommen tillbaka till mig👌

Likes

Comments

Som den sjukling man är just nu så får man spendera tiden på bästa sätt genom att teckna👍🏼

Likes

Comments

Hej på er! Vet att jag varit borta ett tag nu, men jag har mina anledningar.

Jag har märkt att mitt förhållande till mat och träning börjar gå över styr (igen)... Detta har hänt förut och brukar komma i perioder, och har just nu gjort mig otroligt omotiverad. Att ständigt se människor på instagram eller de andra bloggarna här, som verkar som att det alltid äter rätt, aldrig har dåliga pass eller blir omotiverade, det får en att känna sig dålig rent ut sagt.
Jag har inte mått bra av detta, och jag vill inte leva mitt liv där ångesten kommer över att ja skippade ett pass, åt godis mm, kommer krypandes.

Jag är inte tjock, det vet jag egentligen, men denna hets kring träning och hälsa går lätt över styr och får mig att känna mig som att jag inte passar in i samhällets standarder å ideal, eller ens här i "träningsfacket" .
Man ska ha så lite underhudsfett som möjligt för då är man hälsosam? Jag kan säga att jag redan är påverkad av detta och skulle kunna göra vad som helst för att slippa mitt extra fett på ben och mage.

Men jag vill verkligen inte vara en del av den hetsen för det påverkar så otroligt negativt och får farliga tankar att snurra i huvudet.

Jag vill inte säga exakt vad de tankarna innebär, men en del är hetsätning. All press blir för mycket och det slutar med att jag inte orkar bry mig och hetsäter. Tankarna som kommer efter är allt annat än bra. Mina mättnadskänslor har också försvunnit vilket även det ger ångest.

Det här var lite kort skrivet om vad som fått mig omotiverad och må dåligt, och jag skulle kunna skriva så otroligt mycket mer, men jag vet inte hur jag ska formulera det.

Jag vill utvecklas till att tycka om mig själv och min kropp oavsett hur jag ser ut eller hur mycket/lite underhudsfett jag har. Därför har jag hållit mig borta från forumet för att slippa se bilderna på tjejerna som tränar flera gånger om dagen och med ohälsosamt lite fett på kroppen.
De kan inte bli mina inspirationskällor igen för då kan jag aldrig riktigt ta mig ur detta...

Likes

Comments

Min systers födelsedag avslutades på bästa sätt med oxfilé samt rostbiff med potatisrullar! Efter det blev det glass med jordgubbar på altanen! Så sjukt gott å så himla mysigt!

Likes

Comments

Bilder från idag! Firade min syster som fyller 30 nästa vecka med tårta, skattjakt och skumpa!🎉

Likes

Comments

Ligger just nu i ute i soffan hos Frida. Är rätt kallt men sjukt mysigt! Jordgubbar, melon, äpple, banan och massa filtar. Det kan inte bli mycket bättre👌🏼

Likes

Comments

Dagens gympass gick väldigt bra! Körde ben med fokus rumpa som vanligt, men lite mindre cardio eftersom jag glömde mina hörlurar, och jag hatar verkligen att springa utan musik. Så det blev 15min cykel bara, men jaja, resten av passet blev ju riktigt bra iaf!
Vad jag är mest glad över är att jag börjar få till knäböjen i buren! Idag började jag få in tekniken ordentligt, å det känns så himla skönt att jag börjar fatta!

Något annat som är roligt är att min skada i muskelfästet i benet har blivit mycket bättre!
Det var så att för ca 4-5 månader sen så låg stretchen väldigt mycket i fokus eftersom jag dansar. Så efter ett pass på gymmet gick jag ner i en spagat men fick typ fel belastning, så mitt ben (muskelfästet vid låret och rumpan) krasade till och sen låg jag på golvet helt enkelt...
Gjorde så sjukt ont i början och sedan har det gjort ont till och från, och dessutom vågade jag aldrig gå och kolla upp det hos en läkare, så det gjorde att jag hamnade efter i dansen och blev mycket mycket stelare...

Men nu är det som sagt bättre vilket gör mig så enormt glad!!

Likes

Comments