Header

Många av er vet att jag är ett riktigt marmor freak. Jag har köpt marmor plåster till och med. Så jag har köpt en datormus i marmor!!!!


Likes

Comments

I samarbete med godisboxen.se har jag fått hem denna boxen med godis som jag faktiskt gav till min morsa, eftersom hon fyllde år i söndags.

​Det finns speciella boxar för olika högtider och dagar som till exempel: fars dag, mors dag alla hjärtans dag osv. Tycker absolut att ni ska kika in på godisboxen.se 


Godisboxen vill erbjuda kunderna ett roligt, uppskattat och framförallt gott sätt att uppvakta och visa att man tänker på sina nära och kära. Godisboxen är en möjlighet, att på ett unikt och originellt sätt skicka present, att visa hur mycket du bryr dig om någon, att du tänker på din älskling eller kanske hur mycket du saknar någon…Det är inte bara gott, utan också personligt och kärleksfullt, där du själv väljer innehåll och utseende på godisboxen, helt utifrån hur Du vill att det skall se ut. Och det är väl ganska unikt?

Det finns otroligt många olika boxar att välja mellan. Här är några av dom som finns.


Likes

Comments

Likes

Comments

Frågestunder

Favorit skräckfilm?

Dessa två är skiiitbra!Favorit drinkar till halloween?

Vi brukar inte göra några speciella drinkar/drycker på halloween men skulle väldit gärna vilja göra någon av dessa i år.


Bästa skräck tv-serien?

Jag gillar faktiskt netflix egna scream serie.


Största rädsla?

Spindlar, ser jag en spindel på mitt rum så slutar det med att jag sover i vardagsrummet.


Favorit halloween candy?

Dessa, helt klart.Tips på halloween dekoration?

Lite pumpor och sådant, ni ser ju själva på bilderna men ja. Beror ju helt på hur mycket man vill osv.


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt bar varit i skolan, vart och handlat och kollat youtube videos. Okej det är min vardag typ.


Förresten så ska jag göra en Q/A så ni får gärna ställa frågor på ask, min snapchat eller här nere i kommentarerna.

​Ask.fm - hillaxner

Snapchat - hillevi98

Likes

Comments