View tracker

ca 30 min + 1 timme i kyl
25-40 stora eller små tryfflar
INGREDIENSER:
300 g choklad, mörk (70%)
1 dl honung
1 dl vispgrädde
1 msk kanel, mald
1/2 msk kardemumma, mald
1/2 msk ingefära, mald
Garnering:
1/2 dl kakao
Gör så här:1. Hacka chokladen. Koka upp ­honung, grädde och kryddor. Häll blandningen över chokladen och blanda till en slät smet. Häll ­smeten i en vid form täckt med plastfolie, ca 15 x 20 cm. Ställ ­formen i kylen.2. Forma tryffeln till kulor i önskad storlek. Rulla dem i siktad ­kakao. Förvara svalt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Du behöver: Najtråd, vit och grön mossa, tunn ståltråd. Gör så här: Forma najtråden till en gran. Du kan låta najtråden fortsätta till en fot och böja till den så granen kan stå. Eller också kan granen hänga. Blanda de olika mosstyperna och surra fast längs najtråden.


Du behöver: Kartong, grön mossa, tunn ståltråd. Gör så här: Klipp ut ett hjärta av kartongbiten. Klä det med mossa på båda sidor och surra fast med ståltråd. Stick en lång bit ståltråd i till upphängning.Krans av mossa.


Likes

Comments

View tracker

Det är alltså bara tre veckor kvar till julafton? Vart tog ens 2016 vägen? Det var ju precis 2015..

Har också tänkt på om jag ska göra något till nyår när jag visar upp lite bilder från året, månad för månad och beskriver lite. Vad tycks om det?

Likes

Comments