Header

I samarbete med Glossybox.se

Fick hem mars glossyboxen förra veckan. Kolla på nagellacket, helt seriöst, det är såå himla fin färg! Gillade allt i boxen såklart, men nagellacket är favoriten!

Och för er som skulle vilja beställa hem en box, så har jag en rabattkod till er. Ange HILL15 så får ni 15% rabatt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår gjorde jag burritos. Så goda verkligen! Väldigt likt tacos liksom, så ganska uppenbart att jag skulle gilla de. Men för er som skulle vilja ha receptet:

Du behöver:

♡ 250 g kycklingfilé

♡ en gul lök

2 klyftor vitlök

♡ tortillabröd

♡ rapsolja att steka i

2 tomater i tärningar

♡ en påse mixsallad

♡ en burk majs

♡ en gurka

♡ en röd lök

♡ 2 dl gräddfil

1. Strimla kycklingen i skivor. Salta, peppra och bryn runtom i olja. Ställ åt sidan.

2. Skiva löken tunt och bryn i olja till den är mjuk och gyllene. Detta tar ca 10 minuter. Riv över vitlöken, låt steka med 1 minut samtidigt som kycklingen går ner i samma panna som löken.

3. Hacka tomat, rödlök, gurka och majs, blanda i skål. Smaka av med salt.

4. Servera med gräddfil i tortillabröd.

Likes

Comments

Har ni hört om testagram.se? Jag älskar dom, alltså verkligen. Hur kul är det inte att få hem x antal produkter och man har ingen aning om vad som är i. Och ja,de flesta boxar man prenumererar på så vet man inte vad som är i men i testagram kan det vara allt från lypsyl till tvättmedel till flickor och olika drickor, så de varierar.

Testagram kostar en fast avgift på 99 kronor/månad vilket inkluderar frakt. Ditt betalkort debiteras självklart bara de månader då Testagramboxen levereras.

Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka mellan 5 till 9 utvalda kvalitetsprodukter som lanserats i dagligvaru-, service- och detaljhandeln. Vi garanterar att boxen har ett värde på minst 150-250 kr. De månader Testagram Special Edition utkommer kan antalet produkter variera från standard dock kommer värdet garanterat överstiga 200 kr.

Mars boxen från testagram får 5/5 faktiskt! Mest för att dom nya dumle var himmelriket!!

Likes

Comments