Header

Blöö, har varit sjuk i fem dagar nu. Sover flera timmar per dygn..

Börjat packa och rensa ut, ska köpa nytt av det mesta. Kommer svida i plånboken men men.. Har redan köpt några nya sminkborstar och inredning som jag packade ner direkt.

Flyttar om 47 dagar, tiden går så snabbt!

Idag ska jag försöka fota och lite sånt, kanske ta en till lite PW senare med Gun! Har säkert gått ca 1500 steg på 4 dagar...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello!
Det är torsdag och jag har precis kommit hem från skolan. Missade nästan tåget imorse, tåget gick 06:49 och jag gick hemifrån 06:42.. Alltså kom jag när tåget redan var där..

Vet inte o det bara är jag men jag älskar att kolla på lägenheter och liknande, alltså som om jag skulle flytta hemifrån typ. Tycker det är skitkul att kolla på lägenheter i Malmö typ..?

För jag vill helst köpa min första bostad.. Och eftersom man kan få ett litet hus ute mitt i ingen stans för samma pris som en etta/tvåa i Malmö, så är är fett osäker på vilket av de jag väljer. Men har ju gott om tid om man säger så.. Haha!

Likes

Comments

[I samarbete med GlossyBox]


Fick hem augusti-boxen från GlossyBox igår. Favoriten i boxen var läppstiftet på bilden. Så fin färg, och det blir matt! OCH det står #grl PWR? Kan de bli bättre?

Om ni anger koden "HILL20" i kassan så får ni 20% rabatt på er fösta box

Likes

Comments

Dehär med att börja gymnasiet? Shit va jobbigt!? Börjar imorgon och har seriöst ALDRIG tyckt något har varit så jobbigt.. Har haft hjärtklappning 24/7 nästan i en vecka. hur kan man ens tycka att detta är så jobbigt? Kommer antagligen spy snart också för jag mår så illa, nu när jag ska vara där om 13 timmar...

Ser alla som hypar sönder för att dom ska börja i en ny skola osv.. Varför kan inte jag också tycka de?

Likes

Comments