Header

Imorgon flyttar vi ut från lägenheten och på onsdag flyttar vi in i den nya. På tisdag är det halloween och kommer vara hemma hos min moster och kusin.

I fredags var jag och såg IT på bio, alla säger att den är såå jävla läskig och blabla. Den är inte alls läskig, man skrattar mer än vad man blev rädd.

Här hemma packar och städar vi, vi är i princip helt klara. Jag har bara saker jag ska slänga framme nu och det ska iväg imorgon till tippen.

Gun sover 24/7 och efter det att vi kom igår från moster. Där bland annat hans tjej bor, (för er som inte vet så är Gun in a relationship).

Likes

Comments

I torsdags förra veckan var jag på ett mingel-event ish, det var mycket folk för en väldigt liten lokal enligt mig. Tappade helt bort mina biljetter men som tur va behövde man endast säga sitt namn.

Där fanns två olika sorters sallader och champagne. Champagnen smakade blää! Tycket dock det var lite konstigt att det var så lätt tillgängligt för mig att ta champagne med alkohol i. Nu tog jag utan så, men tyckte ändå de va lite konstigt.

Sedan fick vi goodiebags också, och det var några tanter som trängdes och puttades. Man bah ''alla kommer få ändå?''

Likes

Comments

Hello,

Nu flyttar vi om 13 dagar? Gun har en egen liten flyttlåda som nu är färdigpackad med hans leksaker och kläder. Jag har packat ner i princip allt. Nu är det bara saker som ska slängas kvar typ.

Har tänkt på att byta skola också.... Igår var jag på möte på den nya skolan om hur skolan är och hur det skulle gå till för ett eventuellt byte. Men jag tror inte att jag ska byta faktiskt. Har redan bytt skola flera gånger och har inte någon direkt bra erfarenhet av det. Sååå jag tror att jag stannar på min nuvarande ändå.

Likes

Comments

Det har gått mer än en vecka på oktober nu? Vart tog den tiden vägen? Känns som att det var augusti precis och att jag började skolan?

Ska flytta om 24 dagar? Jag har packat en halv flyttlåda och mitt rum är kaos.

Längtar af, även om jag kommer missa allt halloween-pynt och allt inom halloween..

MEN eftersom vi flyttar 1 november så kommer jag börja julpynta då och kolla gamla julkalendrar! Tagga!!

Likes

Comments