Header

Jag, morsan och syskonen åkte till Ikea i förra veckan. Köpte inte jätte mycket grejor eftersom vi ska flytta i november, längtar såå mycket!

Men kollade på nya möbler och sånt, även om jag bara kommer ha ett rum på 9m² liksom. Men men, tycker att jag har lite för stort rum just nu faktiskt..

Gun fick en liten gris också (eftersom han va hemma själv i 5/6 timmar)...


Har ju faktiskt lovat er flytt-vloggar också, men vill ni att jag ska filma när jag packar ner mina grejor och sådant eller? Min plan var ju att den första vloggen ska vara första gången ni får se den nya lägenheten?

Likes

Comments

Så himla tråkigt med vädret, kallt och molnigt. Vi som tänkte bada och mysa nere vid Lursjön. Den ända dagen som det ska bli sol denna veckan är imorgon på onsdag.. Men som tur är så ska jag och @Nellieekholm ner till stranden med hundarna, ha picknick å så.

Men dagen har varit jätte mysig, otur med vädret men vi åkte hem till oss sen och kollade på film och lite så. ♡

Likes

Comments

Hallå, ni vet att jag vill skaffa fler hundar när jag flyttat hemifrån och allt. Och det vill jag absolut! Men vill inte ha fler än Gun ifall jag bor i lägenhet, Vill inte ha för många hundar i en lägenhet liksom. Vill helst att hundar ska ha tillgång till en trädgård eller liknande. Menar inte att det är fel av dom som har fler än en hund i en lägenhet. Men jag själv skulle inte vilja ha det.

Så mina framtida hundar får vänta till jag flyttar till hus eller nåt...

Likes

Comments