Vinterskor 500:- från dinsko.
vinterjacka kvar! Har letar i månader och vem hade trott att det skuller va svårt att får tag i en bra?

Likes

Comments

Asså blir så fkn lack på världen vi lever i, är det bara jag som börja blir trött på detta?
Vi måste alla hålla med om att vi har olika kroppsuppbyggnad?

Hela mitt liv har jag alltid varit lite "biffigare" än dom i min ålder. Men jag trodde att jag va tjock fast min kropp mest bestod av muskler. Men det va inget jag förstod då, can you blame me? Jag va 8-9 år.
Jag ville ser ut som mina vänner som va smala o hade nått som vi idag kallar för "tight gap". Jag gjorde dumma grejer för att försöka komma ditt som att sova hungrig efter jag har tränat! Det känns som om jag har bantat hela mitt liv, alltid tänka på vad man stoppa i sig är så jobbigt.

Efter alla dessa år har jag börjat inser att vad jag än gör kommer jag aldrig ser ut som VS modellerna! Spelar inge roll vilken diet du går på, vi har alla olika gener o hur kroppen är uppbyggd. Precis som att vissa kan aldrig gå up i vikt kan inte vissa va hur smal som helst.

Jag har alltid varit lite större o måste acceptera det! Vist det kommer man inte göra över en natt men det skadar inte att försöka? Själv är jag inte 100% säker i min kropp men en dag i taget va?;)
vi skyller väll bara på tidningarna och våra idealer?

(Jag i mitten)

Likes

Comments

Är besatt av speglar helt sjukt! Vill ba ha mer o mer😍 NewIn!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är det bara jag som hatar att stanna hemma från skolan? Det känns som man missar sjukt mkt o att det kommer vara ett sånt helvete när man är tillbaxs☕️🤒

Likes

Comments