Header

Idag så var det Lucia. Vår skola firade det med att uppträda på en galleria. Vi sjöng massor med låtar o det gick ganska bra. Vi använder levande ljus o det är läskigt. Det känns som att man kommer brinna upp. Efter uppträdandet bjöd gallerian på lussebullar o jag åt 3 st. Vi fick sluta extra tidigt idag, vid 13.00. Efter skolan gick jag o Maya till ett köpkvarter o testa massor med smink. Jag köpte ett skitsnyggt nagellack från Isadora. Lägger in en bild på nagellacket!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det en rätt chill dag i skolan. Vi hade repetitioner med kören. Det gick ok men det är väldigt jobbigt att stå i typ 2 timmar o bara sjunga. Men det finns en dans vi kommer att göra till en låt, den dansen är rätt stel men det är roligare än att stå still. Till lunch fick vi någon nobel inspirerande mat. Maten för vegetarianerna var inte alls god och dessutom så fick vi exakt samma maträtt som för en vecka sedan. Efter skolan så träffade jag upp en av mina kompis Ebba. Vi gick runt i affärer .t.ex. till Gina Tricot (som ni nu kanske förstår är min favorit affär) Jag infogar en bild på när jag provar ett klädesplagg. Efter det köpte vi ett packet delicatobollar. Jag ääälskar det bara så ni vet hahah. Lite senare på kvällen mötte jag upp mamma och vi gick till en julmarknad. Jag åt en rulle med falafel o sen gick vi runt o kollade i olika stånd. Det fanns några tavlor som var super fina. Tack alla för en super mysig dag :)) (P.s lura pappa att jag tagit hål lite högre upp på örat o han bli super chockad, hahhha lägger in en bild på örat. Det är ett smycke som jag köpte på marknaden så ni vet)

Likes

Comments

Idag åkte jag och mamma till stan efter skolan. Vi gick in i massor i affärer som gina tricot, hm, monki och weekday! Jag köpte en hoodie för 199.00 på Gina, den e skitsnygg. Jag lägger in en bild på den. En sak som jag oroar mig över är färgen på den. Den är gul och efter köpet frågade mamma om jag passade i den färgen? Det vet jag inte, men det lär jag väl få se, ska fråga en av mina bästa kompisar Maya imorgon.... Efter vi tittat i affärer gick vi in på resturang II tempo o jag beställde en vegetarisk pizza. Den var suuper! För att sammanfatta dagen så var den alltså superbra!

Likes

Comments

I den här bloggen så berättar jag om skolan o livet. Jag lägger upp snygga bilder, som jag hoppas du gillar. Idag så hände det inte så mycket. Sov extra länge på morgonen eftersom jag "dygnade" igår, gick ut med min kanin Idward o åt tacos till middag. Nu på kvällen såg jag klart Riverdale som går på netflix (jag tipsar verkligen om den). Imorgon ska jag till skolan och vi får Veg stroganoff (suck) till mat. Jag är förresten vegetarian sedan 6 års ålder;)

Likes

Comments

-ILYSM-