​Hej just nu har jag lång håltimme det är så tråkigt. För min kompis har lektion. Det finns typ inget alls att göra

och sen så glömde jag till och med min spanska mapp hemma. Men jag kan inte hämta den för att det regnar.☔😒☁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1.Bild och gymnastik

2.Musik

3. Hemkunskap

4.So

5.Teknik

6.No

7.Språkval Spanska

8.Textilslöjd och träslöjd

9.Svenska och engelska

10.Modersmål finska

11.Matte

​Så det var dem placeringarna. Bild och gymnastik fick första plats för att jag gillar dem mer än dem andra. Sedan fick matte sista plats för att jag gillar det minst. Hoppas ni förstod. Hej då!

Likes

Comments

Hej igen jag förstår vad ni tänker att jag inte har skrivit på hela sommaren.Men det är för att jag och min familj har varit till Sverige,Norge och Finland och jag har inte haft med min dator så jag har inte kunnat skriva.Vi köpte även en ny husbil i Borås.

Likes

Comments

Hej!! förlåt att jag inte har skrivit på länge.

Jag har inte riktigt årkat det har varit ganska jobbigt nu med mycket läxor,prov mm.Men senare idag tänkte jag göra den där listan om dem där ämnerna.Nu har jag svenska och jag är i skolan.

Idag ska jag på träning.Först har jag dans efter skolan.Sedan efter dansen så går jag direkt till brottningen.Jag hinner bara äta lunch i skolan.Sedan äter jag middag vid åtta.

Så det var allt jag hann skriva.

Hej då!

Hoppas ni har det bra.

Likes

Comments

Hej inlägget kommer lite sent för jag hade träning.

Men idag har jag varit i skolan olika ämnen vi hade,vi hade no,svenska,finska och engelska.Det var lektionerna idag.

På onsdag har vi nationella prov i engelska det blir inte så kul men ändå.Sedan även på onsdag har jag brottnings tävling whoho.I morgon på tisdag fyller min ena broder 9 år. Så vi ska typ ha ett  tårtkalas för släktingar. Sedan på fredag har han för kompisar.

I något inlägg hade jag tänkt göra en lista med något nummer av olika skolämnen som jag sedan ska sätta från sämst till bäst.Ni får se sen om ni inte fattar


Hej då!!!😄

Likes

Comments

Hej, hoppas ni har det bra.

Jag är i skolan.Påsklovet har just slutat.Hoppas ni har det bra ska skriva senare.Hej då!!!!!!!

😄😊😃👼👍🐷🐰🌸

Likes

Comments

 Hej! det här inlägget kommer lite sent​. Förlåt.

Men igår så var jag och shoppade med min mamma. Det var kul jag köpte 5 toppar och ett par minishorts. Sedan köpte mamma också  lite kläder . Efter att vi hade köpt lite sommar kläder for vi till en kinesisk restaurang. Jag åt kyckling,ris,kött,friterad kyckling och friterad fisk.Det låter mycket men det är det inte för det var fyra små rätter man kunde beställa allt hörde in i samma rätt.

Sedan blev vi ganska törstiga så vi köpte dricka till bilen och jag köpte även en glass.Sen åkte vi hem.

Den blev lite kort men.

Hej då!!!!!

😄😊😃😜👋Likes

Comments

Hej idag tänkte jag skriva om mina sporter jag tränar.

På måndagar har jag både dans och brottning och sedan på onsdagar har jag bara brottning. Jag tränar brottning i Sverige men där pratar vi mest finska. Jag tränar brottning två gånger i veckan och dans en gång i veckan.

Jag har dansat sen jag var 7 år kanske. Jag började med pardans men jag slutade för att jag inte hade någon att dansa med. Jag dansade med luften helt själv.Sedan började jag på en lite dyrare dans. Men slutade för att det var en så liten dans sal och vi var många så vi fick nästan inte plats. Sedan flyttade jag till en billigare dans.Där har jag gått nu i typ 3 år tror jag. Jag dansar i Finland för i min stad i Sverige finns det knappt någon showdans tror det heter så stilen som jag dansar. Jag älskar att dansa.

Sedan är det brottning på måndagar så har jag brottning direkt efter dansen och sedan på onsdagar också. Brottning är kul jag har alltid brottats för samma klubb. Jag har brottats sen typ jag var 8 och ett halvt kanske. Då när jag var yngre så gick jag i den yngre gruppen då var jag den enda tjejen. Men det fanns några i den äldre gruppen som jag går i nu. Men dem  tjejerna har flyttat för länge sen.Men det finns två tjejer i den yngre gruppen i samma ålder som jag,som jag hoppas snart ska flytta till den äldre gruppen.Jag har vunnit några medaljer i brottningen.

Så det var allt jag kom på.

Hej då hoppas ni gillade texten fast den blev lite lång hej då.😊

Likes

Comments