Hej alla finingar!

Först ber jag om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har haft så mycket att stå i just nu (like A iofs) och behövt prioritera att bara få ihop allt. Inte nog med att vi köpte ett hus i Italien med 4 lägenheter som vi renoverade under semestern, vi köpte också en tomt i Sturefors (linköping) och ska bygga nytt hus - på det så renoverar vi vårt fina hus vi bor i nu. Med 3 barn (en på 10 mån) och eget företag som man driver samtidigt. Så får man inte glömma att mitt egna varumärke Hilke Collection ställde ut på FORMEX i år och fick otroligt bra kunder. Så snart ser ni HILKE lite överallt i landet. Kan inte berätta allt nu, men det kommer ;)

Hur som haver så valde jag att testa KAKEL och KLINKER färg i vårt förfärliga badrum. Många har väntat på restultatet och äntligen kan jag berätta och visa.

HUR JAG GJORDE:

1. Tvätta rent alla ytor

2. Lägga primer på golvet (då de egentligen inte rekomenderar att måla klinker, men ska man göra det så måste man använda primer innan - och jag älskar att göra saker som någon säger DET GÅR INTE, klart det går)

3. Rollade golvet (tips börja med väggen) med kakelfärg från Bauhaus

4. Fyllde i alla fogar med FOGPENNA (detta tog tiiiiiiid)

5. Rollade väggen 3 gånger

6. Maskerade inte ordentligt, spillde på golvet och fick måla det igen

7. DONE


Blev otroligt bra ! Och vi har duschat 10 gånger nu och inget har hänt på varken fogarna eller färgen.

Om jag rekomenderar det?

Har man ingen tid, så gör det INTE haha. Men om man vill spara pengar och göra om sitt badrum och få en snygg look - DO IT ;)


KRAM G.HILKE

Gillar

Kommentarer


Så fantastiskt roligt! Nu är det snart 2 år sedan som jag lanserade Hilke Collection på Formex. Vi fick flera återförsäljare och nu har vi över 40 stycken i Sverige, en i Danmark, Norge och Sydkorea. Helt fantastiskt!

Designen är ritad av mig och varje produkt betyder något. Det är något som jag älskar - att få sätta en betydelse på en produkt, en kärlek, en kraft.

I år lanserar vi flera nyheter! Våra populära ”Amico” vaser som betyder Vänner på italienska kommer även i förnicklat utförande efter önskemål från hundratals kunder. Amico står för vänskap och att alla passar ihop oavsett vilket, form/ursprung/färg. Det är därför det finns 3 olika former , 3 olika storlekar och 2 olika utföranden (mässing/ förnicklad mässing).


Våra svenska handstöpta herrgårdsljus är en av favoriterna. Lackade, brinntid på 9 timmar, certifierad RAL färg, varken rinner eller ryker och bäst av allt - de kommer i fantastiska lyxiga boxar (som mycket annat från vår kollektion).

Hoppas många av er gillar det vi gör! Och att vi också kanske får träffa er där.

Ha en fantastisk fin kväll!

KRAM G HILKE

  • Nära NYLAND, Vikingstad

Gillar

Kommentarer


Orkar inte med oss 😂. Idag var planen att spela in PODD-avsnitt 3 & 4 (”Driva Livet”) - men jag är så tankspridd att jag totalt glömmer bort poddutrustningen hemma 🤪.

Förra avsnittet så glömmer Bohag (Claudia) sin dator hemma. Det går bra nu hahaha. Vilken härlig dag ändå! Fick träffa på Jessica som tog fantastiska bilder till podden - ska bli kul att se sen.

Lite Yoga och KBT löser allt! Sen är man FIT FOR FIGHT igen. Att man aldrig lär sig😂. Något som jag älskar är UTMANINGAR och andra ENTREPRENÖRER. För dem förstår precis vem jag är - exakt samma tänk, energi och mål. Det handlar inte om att ”ta det lugnt” det handlar om att hitta en balans i sig själv. Jag vet vad jag behöver för att fortsätta driva Hilkeindesign framåt. KBT, Yoga, Kärlek och härliga människor. Precis så!

Många kanske tänker - varför berättar hon det Här? För det är det fina med företagande - inget är Omöjligt! Man måste bara våga släppa på alla tankeställningar och ta in möjligheterna. Jag är otroligt självmedveten (vet fortfarande inte om det heter så 🤪) men jag vet vad jag behöver för att lyckas och vad som är mina utmaningar. Scenskräck och Balans - där är mina utmaningar och jag kommer göra allt för att besegra dem 😘

ALL KÄRLEK TILL ER

PS. ANDRA AVSNITTET AV PODDEN ”NAKENSUSHI & PANIKÅNGEST” SLÄPPS SÖNDAG 21.00

KRAM G.HILKE

  • Nära NYLAND, Vikingstad

Gillar

Kommentarer