View tracker


Just nu firar vi 2år i webbutiken Hilkeindesign ! Detta innebär att vi erbjuder våra kunder 20% på nästan hela sortimentet. Uppge kod: tvaar i kassan ❤️
Gäller 22/10-23/10


Gäller ej varumärken/produkter som: Hilke Collection, Cristina Re, Adventskalendrar, Speglar eller Gynning Design .

Ha en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Stylisten som har hjärnsläpp i sitt egna hem. Uttrycket "Skomakarens barn" passar in så otroligt bra på mig känner jag. Jag och min man, 2 barn, 2 hundar och katt flyttade ut i ett hus på landet för 1,5 år sedan. Tanken var att man skulle renovera, styla och bara känna perfektion direkt. Men sedan man startade eget designföretag så lade man ner planerna väldigt fort.

Jag ser Molecular taklampa från Housedoctor i taket och EOS lampan i vardagsrummet ... Vad ska man mer göra? Nu har jag riktat in mig på 2 saker :

  • Byta Soffgrupp
  • Köpa in 2 nya lampor.


Inne eller ute, men "Howard" kollektionen är ju så fantastiskt snygg. Vi har det redan på övervåningen som man aldrig befinner sig på. Så nu kanske det är dags att byta ut den där soffan som följt med 2 hundvalpar, 2 bebisar och 5 år på nacken. Vi har kikat på nedan soffgrupp , samt 2 lampor från "Flos" och "Pholc" - jag dör lite för varje gång.

Så dessa finingar står på inköpslistan, samt specialbeställd marmorskiva från vår leverantör som tillverkar våra marmorbord & en avlastningshylla i samma kollektion :)


Likes

Comments

View tracker


Det absolut finaste man kan göra. Jag bloggar inte ofta , anledningen är nog för att man mår sådär bra. Bara älskar min familj så mycket och ända sedan pappa gick bort så ser man allt med andra ögon. Att gå upp på morgonen, stå i kö, tappa mobilen i marken, konkurrenter, dåligt väder, dålig affär ... Det spelar ingen roll, för jag har min fantastiska familj och jag lever och mina barn är friska.

Jag vill göra något för någon mer ... Någon annan. Hilkeindesign är INTE bara en butik, det är en vision - om något så mycket större. Vårt varumärke Hilke Collection är INTE bara ett varumärke , det är en känsla och en tanke bakom varje penseldrag.

Motgångar är till för att stärka - något jag under hela min uppväxt lärt mig.

2017 kommer jag lansera något annat, något som ska hjälpa - någon annan. Jag älskar att hjälpa andra - hade jag miljoner skulle jag göra allt jag kan för att hjälpa, någon som har det svårt.

Tidiga mornar, trotsiga barn, köer, trasiga bilar, förlorade jobb är ingen olycka - det är livet. NJUT!

Likes

Comments


Den absoluta favoriten hos våra kunder under sommaren har varit vår ljusstake Alba och snart lanserar vi även två adventsljusstakar.

Det är ca 2 månader sedan vi lanserade varumärket Hilke Collection och 2 veckor sedan vi presenterade produkterna på Formexmässan. Med 17 återförsäljare i Sverige, 1 i Norge, 1 i Danmark och 1 i Tyskland, så startar vi igång höstenpå Hilkeindesign.

Vi är så glada över responsen och att man kan se en ritning bli en slutprodukt - precis som när man jobbade som ingenjör 😄

Vi hoppas ni vill följa med på resan mot en tidlös design och ett varumärke som ständigt utvecklas.

Ha en fin lördag
KRAM
G.HILKE

Likes

Comments

För första gången på många år - känner jag för att skriva av mig.

Möjligtvis för att det ser ut i hjärnan som i ovan bild :) Ett strukturerat Kaos
Jag har i hela mitt liv brytt mig väldigt mycket om omvärlden, samtidigt som man handskas med sig själv. Att vara barn och entreprenör är så otroligt förvirrande. Jag minns så väl att jag aldrig kände att det räckte. Man ville förändra världen, stoppa krig och ge fattiga barn mat. Man ville ha alla rätt på matte-tentan och få körkort samma dag som man fyllde 18. Man ville ha MVG i alla ämnen, jobba som ingenjör, säljare, tekniker, UNICEF ? Maskintekniker, produktionsledare, kunna flyga, arkitekt, åka världen runt på 1 vecka, sjunga, dansa, vinna Lucia pokalen i body fitness. Ni vet - drömmar, visioner, mål. Jag minns rasterna i 1:an - när jag var 7 år. Alla sprang ut när det var rast, men jag stannade kvar ... för att slutföra uppgiften läraren gav oss några minuter innan ....

Jag har alltid lyckats motivera mig själv genom att inspirera andra. Springa i spåret den där dagen då man var trött - då ringer man vännen och hoppas på att hon faktiskt inte är lika trött som mig. Att vilja mer än man vet, att tänka mer än man har kapacitet till. Ett strukturerat kaos i hjärnan ni vet :).

Varför öppnade man butik?
Varför startade man en webbutik?
Varför startade man en stylingbyrå?
Varför startade man en agentur, att bli distributör till ett större varumärke?
Varför hoppade man?
Varför designade man sitt egna varumärke?
Varför skaffade man 2 barn innan karriär`?
Varför Gifte man sig som 24 åring?
Varför köpte man hus förra året?

Jag lärde mig mycket när min pappa lämnade världen 2014. Man får INTE vara rädd - det finns inget som säger: GÅR INTE. Alla negativa tankar - dem går att vända. Bara du bestämmer dig :)

VARFÖR ?
Därför att det är livet och vi lever endast en gång! Jag hade turen att träffa världens bästa man som ung, någon som stöttar mig dagligen, och företaget. Han är den där som får mig att gå på vatten. Han skapade världens finaste barn med mig. Men att bygga upp ett företag, en vision, mål - det är det som gör mig till den jag är.

Jag är inte bättre än någon annan - jag gör bara det jag älskar. Jag är entreprenör och det spelar inte så stor roll vad det egentligen handlar om. Hade det inte varit inredning så hade det varit träning. Man lever på visionen och tron - tron på sig själv. Mamma har alltid lärt mig att man klarar precis vad man vill - bara man tror på sig själv tillräckligt mycket. Man får inte vara rädd - det finns inget att vara rädd för. Går det inte så går det inte, då får man hitta något annat.

Jag drivs av attraktionslagen. I mitt företag så tror vi på ALLA. Vi tror att varje individ kan göra Under. Vi tror på personlig utveckling och ser inga hinder. Vi ser inga onda människor, vi ser endast våra fantastiska kunder och följare och resten ordnar sig.

Tanken bakom Hilkeindesign är att alla ska känna sig välkomna och vi kommer alltid vara personliga - oavsett hur långt detta går. Oavsett hur stort det blir. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen - att fundera, tänka och ha en vision. Jag är ledsen om jag inte alltid hinner svara på era frågor och är så tacksam för de kommentarer om hur vi inspirerar - det gör Du med. Du inspirerar mig / oss till att fortsätta.

​Hoppas ni trivs hos oss och att ni känner det vi försöker förmedla. Ni är bäst!

KRAM G.HilkeLikes

Comments


Förra helgen lanserades Hilke Collection & vilken Succé!
Vi trodde aldrig att det skulle bli en sådan bra respons så fort! Vi har signat med 11st Återförsäljare runt om i Sverige och vissa produkter är nästan slut - det enda negativa med det, är att vi inte kommer ha så många kvar till mässan haha. Men ett angenämt problem.

Alla har varit så fantastiska! Utan alla fina inredningsbutiker, familj och leverantörer hade det aldrig gått i hamn - vilken resa sedan start 2014!

Nu inväntar vi 2 container med produkter och planerar inför formexmässan som kommer att vara i Augusti, Älvsjö [Stockholm]. Häng med på vår resa !

Likes

Comments


Vi kan med glädje meddela att vi nu har fått in de svenska varumärkena "Kosta Boda" och "Orrefors" till Hilkeindesign! Vilket privilegium att få representera en av sveriges största varumärken - som har funnits sedan 1700 talet. Som många vet så har vi otroligt många varumärken och jobbar ständigt för att utveckla, förnya och vara unika med mycket. Det många inte förstår är att man måste hitta passionen i det man gör - något som vi värderar högt. Vi är otroligt passionerade över alla våra varumärken och vi brinner för våra kunder.

Kosta Boda lanserade en kollektion "Make Up" tillsammans med Designern "Åsa Jungnelius"och vi absolut älskar den! Åsa Jungnelius gilar att ifrågasätta samhällets normer genom att använda steriotypt laddade föremål, i detta fall klackskon. Definitivt en blickfångare på hyllan!

Du hittar hennes kollektion och mycket mer i våran webbutik Hilkeindesign eller i vår fysiska butik i Linköping :)
Nu går planerna att öppna upp ännu en fysisk butik - kanske i Stockholm denna gång!?

KRAM G.HILKE

Likes

Comments


Innan Hilkeindesign grundades så var kondition, träning och kost det absolut roligaste jag visste och det var det som var min drivkraft - att bli stark i mig själv. Så snart jag startade Hilkeindesign så slutade jag träna, och bytte ut de där fantastiska löprundorna till X antal kaffe istället. Man märker så stor skillnad på energin och det är en evig trötthet som följde efter mig hela hösten och början på våren - men nu får det vara nog :)

Äntligen har man kommit igång igen och energin fylls på dagligen. De där antal kopparna kaffe får då vara kvar - för gud så gott det är. Men nu har man börjat röra på sig igen och andra löprundan blev av igår. Man får en helt annan inställning till vad som är jobbigt och inte och man blir så mycket gladare. Det är trots allt hälsan som är viktigast - utan den kommer man inte långt.

Nu gäller det att översätta över 900 produkter på webbutiken så vi kan gå WorldWide. Webbutiken är redan lanserad för att kunna frakta till länder utanför Sverige, men hur ska de förstå hemsidan om allt står på svenska - lite jobb framför mig. Tänkte att Deadline blir torsdag ;) Där satte man ett mål igen - alltid lika roligt!

VILKEN ENERGI!!!

Ha en underbar kväll!
KRAM G.HILKE

Likes

Comments


Exklusiva marmorbord från Italien. Vi började att designa marmorbord till vårt hem, för att det är tidlöst, fantastiskt och helt underbart naturmaterial. Marmor är precis som den ska vara - unik och vacker. Alla skivor blir olika och därför blir just ditt marmorbord unikt via oss.

Vi tillverkar efter dina önskemål. Du är designern - vi är leverantören. Självklart har vi standardmått som du enkelt hittar i vår webbutik men om du inte finner det du söker så kan vi rita upp det bord du önskar.

Vi tillverkar marmorbord till alla rum. Matbord, sängbord, hallbord, runda, ovala, rektangulära m.fl.

Ovan bilder är från 2 olika kunder @newhomebynina & @room.interior.by.lisa 💗

KRAM G.HILKE

Likes

Comments


Vilken respons! Att rita, designa och sedan få se sina egna produkter är helt obeskrivligt. Tankar, drömmar & fantasi - har bildat en fysisk produkt.

Vi har besökt över 9 olika butiker & redan fått 7 återförsäljare som ska sälja Hilke Collection. Bland annat i Nyköping, Norrköping, Linköping, Västervik, Örnsköldsvik, Båstad m.fl. och vi är helt överväldigade.

Vi kommer öppna portarna för privatpersoner någon gång i Juli. Från och med då kommer man kunna förboka sin/sina favoriter och förhoppningsvis få dem redan i Augusti. Fram till dess så kan man signa upp sig på vårt nyhetsbrev på hemsidan & dessutom få 10% på sin första order.

Porslinet på ena bilden kommer från Cristina Re och går att köpa här!

Tack till alla som stöttat mig och mitt bolag!
KRAM G.HILKE

Likes

Comments