​Åter igen sitter jag här mitt i natten och har mina funderingar. Har nyligen klippt mig kort för att...well jag behövde en förändring. Eller ja jag ville ha en förändring och jag är verkligen nöjd med resultatet, en kompis klippte mig så jag slapp gå till frisören och bli lika missnöjd som alltid. Har aldrig blivit nöjd hos en frisör så varför inte klippa sig gratis hemma lix. Delvis klippte jag det oxå för att det är enklare att färga osv. Så jag var ju mörkrosa innan och så blekte jag det, har nu pissgul hårbottnen och ljusrosa på resten. Men jag vill ha turkost/blått hår men lägger jag blått på detta kommer det antagligen bli grönt och ja grönt lämnar typ aldrig håret haha! Sitter fan som sten. Så en kompis sa då till mig att färgar man det lila och sen låter färgen försvinna så blir det vitt/blondt efteråt när all färg är borta. Så jag tänkte varför inte prova detta. Så jag ska beställa hem violet då som färgen heter, beställde typ ett ''paket'' så man fick shampoo och lite annat smått och gott med. Hoppas det kommer snabbt, har aldrig beställt från fundiq innan! 

Men sen har jag då annat jag med funderar på, kan inte välja mellan en coca-cola (är galen i cola) musmatta eller köpa en turkos/blå hårinpackning. Känner att jag inte kan köpa båda. Jag har ju redan en musmatta men lixom cola! Tror ändå det blir hårinpackningen. 

Sen så är jag så sur för en sak, köpte en sladd här om dagen så jag kunde koppla in min nya dator till en ytterligare en datorskärm, men så fick jag knappt i sladden i skärmen, min bror fick trycka in den för det var för lite mellanrum (svårt att förklara) så nu vågar vi inte ta väck den. Och den kosta dessutom 300 kr. Men nu på fyndiq hitta jag såklart en billigare sladd som typ är likadan. Fast lite annorlunda men så sätt bättre. Hittade en sån innan men det var innan jag inte visste att den sladden jag köpte inte skulle passa. Så jag tänkte att jag beställer en till och ska nog lämna tillbaka den andra om jag hittar kvittot...hehe. 
Förlåt om det var rörigt inlägg och hoppas ni fattade vad jag menade haha! 

Men ha en bra måndag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag kan verkligen inte sova, jag blir så trött på detta. Jag brukade kunna somna hur som helst innan men nu nope, det går bara inte. Beror delvis på att jag har vänt dygnet men dygnet har ju blivit vänt pga att jag inte kan sova, så somnar man typ 6 på morgonen och ja. 
Ska upp hyfsat tidigt imorgon med så detta är inte bra, ska nog kolla på någon serie nu och se om det gör det bättre. ha de

Likes

Comments

Heh det var ett tag sen..
Inget annorlunda har hänt, bara varit lite upptagen av mitt eget liv för har inte haft det lätt på sistone. Försöker få mitt liv att fungera och jag tror äntligen jag känner skillnad. Kommer dock ta ett bra tag innan jag mår helt bra igen. Måste bygga upp min självkänsla och våga säga nej till folk. Så därför är det delvis mitt eget fel att jag är så stressad för jag har inte vågat säga nej till extra pass på jobbet. 
Men posetiva saker som har hänt är väl att jag har köpt en ny dator, super nöjd är jag! Sån skillnad. Har beställt en datorväska som antagligen kommer imorgon. Funderar verkligen på att köpa en ny datorskärm också och sen ett par headset. 

Vill även klippa mitt hår kort men vet inte hur jag ska ha det och jag är en sån mes. Mitt hår är mitt allt och det är så jag uttrycker mig själv, så blir det fel kommer jag få panik och det undviker jag helst. Sen ska jag nog färga håret blått...vill verkligen ha en förändring av någon anledning. Ni får ha det!​​​​​

Likes

Comments

Då var man snart påväg hem igen då...
Fan va tiden gick snabbt men fan va skoj vi har haft. Detta är en helg att minnas!

Likes

Comments

Det var länge sen jag skulle åka tåg såhär länge och wow det är verkligen drygt. Ännu mer drygt att åka hem sen. Har iaf lite mat att knapra på. Slänger upp lite bilder om det nu är intressant xD
Kanske lite konstig mat men det är gott c:


Likes

Comments

​Jobbar natt....och det är ganska drygt. Man får sova men jag kan inte och min rygg gör ont sååå. 
Ska dessutom jobba till 11 på morgonen och har ingen aning om hur jag ska klara detta...även om man får sova under nattpasset är de flesta alltid jävligt trötta...
Och JAG som inte ens kan sova ska klara detta...
Fick sömntabletter för nån dag sen men jag somnar inte bättre av det, sen vaknar man mitt i natten av att man typ inte kan röra sig, sen vakna man vid 6 igen och kan inte somna om. Skit bra!
Minns inte senaste gången jag sov ordentligt, men ska snart till älskling och hoppas på det bästa då. 
Fyfan vad jag längtar tills dess asså! VI ska se sinister 2 på bio på fredagen, någon som med ska göra det?
Älskar verkligen sinister, så jävla bra film 10/10 lätt. 

Men nu sitter jag här och försöker fördriva tiden men det går inget vidare...jag vill sluta nu och få chansen att sova i min egen säng ist för i en hård soffa. Save meeeee

Likes

Comments

Faaaan vad jag längar, om bara en vecka får jag se älskling. Synd att tiden går så sakta bara...😩😩😩

Likes

Comments

Jobbat natt för första gången och nu fattar jag inte varför jag var nervös haha. Dock går tiden ganska långsamt. Men nu slutar jag snart så jag kan gå in o lägga mig o sova. Imorgon fyller man år yay!

Likes

Comments

Beställde för ett tag sen skor från hm. Så jag skulle då åka och hämta ut dom, men innan det går jag in i skoaffären för det var rea. Och det första jag ser är ett par skor jag har viljat ha sjukt länge. Och det är 50 % rea så jag var tvungen. Och jag är så satans nöjd!!


Likes

Comments

Åh vi var på stranden igår, fast jag badade bara fötterna men vattnet var ganska varmt. Sen åt vi på lasses så det var en lyckad kväll 😊

Likes

Comments