Header

Här är lite bilder som jag tog för en månad sedan med min Bestie!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt pluggat lite och försökt vila. Ikväll ska jag en kort sväng till stan för att köpa sista julklapparna och sen ska jag till gymmet.

Länge sedan jag bloggade nu ska försöka updatera mig lite bättre ! hehe

Här ni hunnit komma i julstämning än ? Känns som jag varit det sedan september haha, brukar inte vara så här på julen men i år har jag varit taggad länge !

Dock får jag inte dela min lycka med alla.. Men så är livet ibalnd ..

**kraam**

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så en av mina bästa vänner var i london i oktober och köpte mig detta ! Alltså när hon skickade bilden på vad hon hade köpt till mig så började jag nästan gråta av lycka. Fick den dock nudå hon bor på gotland! Alltså kan inte vänta tills hon kommer hem så jag kan tacka henne ordentligt !

Någon som hunnit pröva paletterna än, i sånna fall vad tyckte ni om den ? :D

**kraam**

Likes

Comments

Jaah jag är en av alla dem som längtar till tisdag så mycket som händer på tisdag! Det är officiellt okej att lyssna på julmusik, det är 27 dagar kvar till första advent och allt börjar bli ljust !

Dock blir det som på dessa bilderna -23 grader ute och man fryser sönder varenda kroppsdel så fort man går utanför dörren ! haha

gillar hösten och Halloween men nu börjar julen dra i mig ! som vanligt så här års förra året bakade jag pepparkakor i september redan haha ! ( såå illa )

Någon mer som längtar efter julen ?!

**kraaam**

Likes

Comments

En del av mig är så glad över att det ä helg och en annan är bara helt förstörd .. Idag står städa och möblera om på schemat, packa ihop saker i rummet med och kasta saker som bara ligger och slänger. Kanske rensa garderoben med om jag har ork och tid till det.

Hoppas ni har en roligare palnering för eran lördag ! :*

**kraam**

Likes

Comments

Prövade att leka lite med min nya palett som jag köpte för två veckor sedan och eftersom att det snart är halloween var jag bara tvungen att göra en lite halloween inspirerande sminkning ! 

 Vad tycks ? ​Lite Glam aktig clown :D 

Förlåt för att bloggen stått lite stilla på senaste men har varit mycket i skolan och så har det varit mycket i livet ! Hoppas ni haft det bättre ! 

**kraaam**

Likes

Comments

I fredags tog min kärlek till smink över mig helt, direkt när jag anlänt till stockholm och kastat in min väska i ett skåp nästan sprang jag hela vägen till sephora, för att få lägga vantarna på min helt egna Nikkie palett! Jag kan inte med ord säga hur sjukt stressad jag var inne i butiken, när jag kommer in står det att man kan hämta ut den i kassan och det första jag gör är och kollar åt kassans håll.... 20 km lång kö, Jag kastar i allt som jag ska ha i min korg och ställer mig skakig och nervös i den långa kön i hopp om att det ska finnas en palett till mig kvar när jag kom fram. När jag är framme hinner jag knappt öppna munnen innan hon i kassan böjer sig ner och säger "den finns kvar ;) " och tar upp förpackningen ! I detta stadiet sket jag fan i vad den kostade och sa jag tar den! Reseten av dagen bokstavligen hoppar jag runt på stan hahah !

Det på bilderna ovan är det jag köpte allt som allt ! hahah ! 

**krraaam*

Likes

Comments

​Ända sen jag köpte detta tidigt i somras har det snabbt blivit min nya favorit Liquid Lipstick, det är ifrån Limecrime i färgen Buffy ! Den drar i en varm brun nude ton. Jag är helt förälskad. 

*

Idag har jag varit hemma ifån skolan för att vila då jag på senaste börjat känna mig lite smått utmattad i kroppen, vet inte om det e skolrelaterat eller om det har med annat och göra men vila för migär i alla fall i stor prio om jag ska orka med den här sista terminen i skolan ! 

Imorgon är jag ledig då blir det att fixa håret, äntligen som jag har längtat efter att få färga mitt hår, sedan ska jag ju ofc sätta i mitt nya löshår, det kommer bli awsome ! 

Hoppas ni har en bra vecka mina finisar ! 

​**kraam**

Likes

Comments

​Då var jag hemma ifrån en helt fantastisk helg i stockholm med SPA restrang mys och massa med äventyr !! 
*

Just nu sitter jag och fipplar med min mobil som behövde sig en rejäl återställning som nu är gjord ! Äntligen tog jag tag i det så nu kan man sms och alla mina appar funkar !! wiiehuu. Dock sjuk ovan vid nya uppdateringen haha men vänjer mig väl D: 

Imorgon är det skola igen och nya naglar väntar, ska även hämta ut klänningen till bröllopet jag ska på nästa helg, i veckan ska jag färga håret med och så åker nya löshåret i håret ! Höst och vinterfärgen för detta året ! 

Tagga ny vecka ! 

**kraam**

Likes

Comments

​Igår träffade jag @OrganizedChaos för en kvälls fika och hon överaskar mig med en påse full med smink och sköhetsprodukter ( allt är inte med på bild då min kamera dog RIP) alltså hur snäll får man bli ?! 

*

Idag bär det av till stockholm och imorgon blir det möhippa, jag tror inte bloggen komer uppdateras så mycket under helgen tyvärr men kanske ! Nu ska jag hoppa in i en dusch packa och sminka mig och sedan åka till stan och försöka hitta en bikini !! KRIS !! 

Hoppas ni alla får en underbar helg ! :*

**kraaam**

Likes

Comments

Så jag har tagit tag i att ladda systemkameran äntligen! Haha är jag den ända som känner mig lite lugn när jag går runt och håller i lindskyddet ?? Hahah får panik om jag inte vet vart det är !

Idag har jag varit hemma och tagit det lungt då går dagen bokstavligen slutade i katastrof. Legat i sängen och kollat på film hela dagen och nu på eftermiddagen sminkade jag mig lite för att få känna mig lite fresch och snygg dem sista timmarna på detta dygnet haha! Imorgon är det torsdag och sen är det fredag då väntar stockholm och kul häng, såå länge sedan jag var i stockholm nu !

Hoppas ni andra haft en bättre vecka än mig so far ..

**kraam**

Likes

Comments