Header

Hey Fredag och liten uppdate! Har dem senaste dagarna befunnit mig i det vackra Göteborg, pluggat och varit kattvakt. Att detta om kanske något år kommer bli en hemstad känns ännu långt borta men jag kämpar på. Staden jag aldrig går vilse i eller känner mig stressad. Haft dem mest underbaraste dagarna träffat så mycket folk som jag vanligtvis inte brukar träffa, har jag ballt ifrån krogrunda till vingla på gnisslande parkstolar. Mer dagar på G hoppas på att kunna få tid att uppdatera er mer vad som händer !

Vi ses !

*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Makeup-

Då var det lördag ! Du är så välkommen, fint väder och hela köret. Idag har jag hunnit med att göra mig själv en riktigt god pannkaksfrukost och åka till gymmet. När jag duschat i 20 år efter gymmet bestämde jag mig för att sminka mig. blev riktigt nöjd ! Vad tycker ni ? Känner mig alltid så glad när jag får sätta mig ner och kladda i ansiktet det är lite som terapi för mig.

Föresten är produktlista något som skulle intressera er ?

Hoppas ni för en fantastisk lördagskväll !

*

Likes

Comments

3 dagar sendan jag skrev något. Hej Torsdag ! Har haft så mycket som två feberfria dagar nu det känns som jag trotts allt är på bättringsvägen. Känns som allt jag gör är att plugga och räkna ner till nästa vecka.

Varför känns torsdagar som den längsta dagen på veckan? Vet att många känner att det kanske är måndag eller fredag, men känner inte ni att torsdag bara är en stor dag av väntan till fredag och helg ? Torsdag är lite som att fylla 17 eller 19. Man väntar på det där lilla extra tex gå ut på krogen eller att få gå till systemet själv. Torsdag är det där mellanstadiet. Man sitter och väntar på att det ska bli fredag så man kan få njuta av den där helg känslan.

*

Likes

Comments

Makeup-

Hej Måndag, du är mindre välkommen men ändå väldigt välkommen. Att det är måndag innebär att det bara är en vecka kvar tills jag far till Göteborg för att kattvakta två små söta missar. Jag har varit förkyld nu i snart två veckor och det verkar inte ge sig, kanske är dags att ringa Vårdcentralen ...

Idag ska jag försöka få lite plugg gjort och försöka baka lite. Här nedan kommer även lite bilder på min Make idag !

*

Likes

Comments

Mitt nyårsmål när klockan slog över till 2017 var bland annat att börja blogga och starta en Youtube kanal. Så jag tänkte varför inte börja blogga just inatt. Inga direkta planer på hur jag ska lägga upp detta men det kommer väl med tiden.

Hoppas ni andra lyckats somna till skillnad ifrån mig haha.

*


Likes

Comments