Header

Prövade att leka lite med min nya palett som jag köpte för två veckor sedan och eftersom att det snart är halloween var jag bara tvungen att göra en lite halloween inspirerande sminkning ! 

 Vad tycks ? ​Lite Glam aktig clown :D 

Förlåt för att bloggen stått lite stilla på senaste men har varit mycket i skolan och så har det varit mycket i livet ! Hoppas ni haft det bättre ! 

**kraaam**

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags tog min kärlek till smink över mig helt, direkt när jag anlänt till stockholm och kastat in min väska i ett skåp nästan sprang jag hela vägen till sephora, för att få lägga vantarna på min helt egna Nikkie palett! Jag kan inte med ord säga hur sjukt stressad jag var inne i butiken, när jag kommer in står det att man kan hämta ut den i kassan och det första jag gör är och kollar åt kassans håll.... 20 km lång kö, Jag kastar i allt som jag ska ha i min korg och ställer mig skakig och nervös i den långa kön i hopp om att det ska finnas en palett till mig kvar när jag kom fram. När jag är framme hinner jag knappt öppna munnen innan hon i kassan böjer sig ner och säger "den finns kvar ;) " och tar upp förpackningen ! I detta stadiet sket jag fan i vad den kostade och sa jag tar den! Reseten av dagen bokstavligen hoppar jag runt på stan hahah !

Det på bilderna ovan är det jag köpte allt som allt ! hahah ! 

**krraaam*

Likes

Comments

​Ända sen jag köpte detta tidigt i somras har det snabbt blivit min nya favorit Liquid Lipstick, det är ifrån Limecrime i färgen Buffy ! Den drar i en varm brun nude ton. Jag är helt förälskad. 

*

Idag har jag varit hemma ifån skolan för att vila då jag på senaste börjat känna mig lite smått utmattad i kroppen, vet inte om det e skolrelaterat eller om det har med annat och göra men vila för migär i alla fall i stor prio om jag ska orka med den här sista terminen i skolan ! 

Imorgon är jag ledig då blir det att fixa håret, äntligen som jag har längtat efter att få färga mitt hår, sedan ska jag ju ofc sätta i mitt nya löshår, det kommer bli awsome ! 

Hoppas ni har en bra vecka mina finisar ! 

​**kraam**

Likes

Comments

​Då var jag hemma ifrån en helt fantastisk helg i stockholm med SPA restrang mys och massa med äventyr !! 
*

Just nu sitter jag och fipplar med min mobil som behövde sig en rejäl återställning som nu är gjord ! Äntligen tog jag tag i det så nu kan man sms och alla mina appar funkar !! wiiehuu. Dock sjuk ovan vid nya uppdateringen haha men vänjer mig väl D: 

Imorgon är det skola igen och nya naglar väntar, ska även hämta ut klänningen till bröllopet jag ska på nästa helg, i veckan ska jag färga håret med och så åker nya löshåret i håret ! Höst och vinterfärgen för detta året ! 

Tagga ny vecka ! 

**kraam**

Likes

Comments

​Igår träffade jag @OrganizedChaos för en kvälls fika och hon överaskar mig med en påse full med smink och sköhetsprodukter ( allt är inte med på bild då min kamera dog RIP) alltså hur snäll får man bli ?! 

*

Idag bär det av till stockholm och imorgon blir det möhippa, jag tror inte bloggen komer uppdateras så mycket under helgen tyvärr men kanske ! Nu ska jag hoppa in i en dusch packa och sminka mig och sedan åka till stan och försöka hitta en bikini !! KRIS !! 

Hoppas ni alla får en underbar helg ! :*

**kraaam**

Likes

Comments

Så jag har tagit tag i att ladda systemkameran äntligen! Haha är jag den ända som känner mig lite lugn när jag går runt och håller i lindskyddet ?? Hahah får panik om jag inte vet vart det är !

Idag har jag varit hemma och tagit det lungt då går dagen bokstavligen slutade i katastrof. Legat i sängen och kollat på film hela dagen och nu på eftermiddagen sminkade jag mig lite för att få känna mig lite fresch och snygg dem sista timmarna på detta dygnet haha! Imorgon är det torsdag och sen är det fredag då väntar stockholm och kul häng, såå länge sedan jag var i stockholm nu !

Hoppas ni andra haft en bättre vecka än mig so far ..

**kraam**

Likes

Comments

( Sminket jag prata om i tidigare inlägg )

*

För att ha varit måndag tycker jag den har varit okei, försov mig bara lite imorse och när jag kom till skolan fick jag naglarna preppade och förlängda !! 

Imorgon kommer det jag väntat på i två månader, CSN ! Jag kan inte med ord säga hur sjukt lättad jag är, så psykiskt stessad att jag inte brytt mig om annat än o sova hela helgen haha ! Men nu är det nya stressmoment, imorgon börjar dem fruktade tema dagarna på universitetet ! Efter det väntar dock härligt shopping runda med saknad vän ! wiiiehuuu

Hoppas ni haft en bra måndag och taggar ny vecka !

** Kraam**

Likes

Comments

​Så jag satte mig ner för att sminka mig, gjorde det lite för att jag hade tråkigt och som vanligt när jag ska sminka mig och göra det för att jag "måste" så blir det aldrig bra ... 

Men jag fick i alla fall chansen att pröva ett Liquid Lipsstick ifrån NYX som jag köpte för ett tag sedan som jag inte hunnit pröva än, tycker faktiskt om den ! Kanske inget jag skulle bära en dag i skolan men till en lättare sminkning när man ska ut !

Imorgon är det måndag igen, jippie... eller inte. Jag är så sjukt nervös att jag ska dö. På tisdag och onsdag nästa vecka  är det Tema dagar på Universitet och vi ska utföra gratis behandlingar på alla som vill ha... känner att jag skulle vilja skjuta mig på plats och åter uppstå på torsdag morgon ... 

Är ni mer taggade på ny vecka?

**kraam**

Likes

Comments

Jag blev taggad i något som kallas Liebster Award av @MissMorbus ! Tack så mycket! 

Visste inte vad det var innan jag blev taggad och vet inte du det heller så har du tur för här kommer reglerna! (;

Utmaningens regler är:
Nämn och tacka den som nominerat dig.
Svara på de frågor den som nominerat dig ställt.
Utmana 11 nya bloggare.
Ställ 11 nya frågor

​Glöm ej att tala om för bloggarna att de blivit utmanade (om du inte taggat dem)

1. Vad är din favoritsak med hösten?

Mysiga kläder, tända ljus och anledningen att sitta hemma en hel eftermiddag och sträck kolla på film och serier haha!

2. Vem (vilka) inspirerar dig/är din förebild?

Jag kan inte säga att jag har någon direkt förebild i mitt liv som jag ser upp till men jag har mycket kompisar som har liv som jag skulle vilja uppnå haha.

3. Berätta om något pinsamt du gjort!

Oj, det måste nog vara på fyllan förra året när jag var så full att jag kräktes på alla som satt längst bak i bussen när jag skulle hem hahah D:

4. Favoritfärg? (vitt, grått och svart räknas inte!)

Lila och Grönt

5. Vart i hela världen skulle du vilja bo om du inte behövde oroa dig för att få jobb, lämna kompisar, osv?

Skulle nog vilja flytta till L.A eller London om det var så.
6. Gjort någon "dagens goda gärning" idag?

Dagen har knappt börjat men jag hoppas väl på att göra en iaf hahah !

7. Din värsta mardröm?

Jag har drömt så många så vet inte... haha

8. Favorit-ätbart?

Oj det var svårt finns så mycket men skulle väl vara Daim godis haha

9. Harry Potter, Sagan om Ringen, Star Wars eller Game of Thrones?

Harry Potter !!!! :D
10. Om du fick ta med dig två saker till en öde ö, vad skulle det vara?

Yxa och en överlevnadsbok !

11. Vad är det absolut bästa du vet i hela världen?

Jag vet inte alla nära och kära jag har i mitt liv ! <3


Jag Har inte så många att tagga som bloggar men utmanar @OrganizedChaos att göra denna utmaning

Här är dina frågor ! :)

1. Vilken är din favorit serie ?

2. Vad är ditt dröm yrke?

3. Vad kan du inte åka hemifrån utan ?

4. Om du fick en superkraft vilken skulle det vara ?

5. Vilken färg förekommer mest i din garderob ?

6. Vilken är din favorit högtid på året ?

7. Finns det någon plats i världen du varit på som du aldrig vill återvända till ?

8. Vart lägger du mobiltelefonen när du ska sova ?

9. Har du några husdjur ?

10. Har du, eller haft något smeknamn ?

11.Vad lyssnar du på just nu ?

*

**kraaaam**


Likes

Comments

​Det här med dåliga webcam bilder är över snart jag lovar ! 

Så idag har jag varit hemma ifrån skolan, men pluggat har jag gjort i alla fall imorgon blir det prov i håltagning förhoppningsvis och massa massage !

Sminkade mig nu på kvällen ville pröva mina nya skuggor i min nya TooFaced soo cute palett!! Nu ska jag snart åka till affären och handla...haha ( så intressant haha)

Har ni haft en bra start på denna veckan ?

**kraam**

Likes

Comments