Header

Det är dags igen, DreamHack. Mitt 10e event som crew på Dreamhack. Precis packat klart och håller på att sminka mig. Jag har blivit helt besatt av ljud böcker på senaste. Ett annat nyårs mål som jag har är också att läsa ett visst antal av böcker men tänkte "varför inte lyssna ist ?". Det är så mysigt !

Just nu lyssnar jag på Sandra Bejiers bok, Allt som Blir kvar. Kommit halva boken in ish såå bra och även lugnande, Trodde aldrig att ljudböcker var något för mig !

Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hey Lördag och underbara helg ! Som man längtar efter helg tre dagar som är kända för att flyga förbi. Helgen flyger förbi men tre dagar på en vecka känns som 100 år .. haha.

Jag har varit sjukskriven i veckan tråkigt men så är det ibland. Nu tänkte jag bjuda på swatch och på bil på hur mitt nya MAC läppstift ser ut på ! Det är rena juldrömmen !

Kram.

Likes

Comments

Hey Tisdag och mitt shopping beroende ! Igår tog jag för första gången på länge en ordentlig tur på stan, och jag har nog inte bränd så mycket pengar på länge och det är ju black friday på fredag ... gosh ! Men jag sprang in på åhlens och när jag kommer in tror jag att det ska vara slut det jag dreglat över på insta och internet i flera dagar nu. MAC's Winter Collection 2017, Jag hade stirrat mig blind på Rouge en snow hela tiden och den fanns kvar ! Min lycka just nu är svårt att förklara!

(Ursäkta min fula nagel ! )

Kommer förhoppningsvis en look med läppstiftet fram mot helgen !

Kraam.

Likes

Comments

Hey Tisdag ! Det har varit en riktigt seg start denna veckan, men det blir alltid så när man jobbar på helgen. Igår var en sån där svår dag, ni vet när man inte orkar något. Men desto mer tid att upptäcka det man inte redan upptäckt. Shawn Mendes! Jag måste ju vara den sista som upptäcker han, men jag kan inte sluta lyssna .. speciellt på tre olika låtar, länkar dem nertill så den som vill kan få lyssna på mina tre nya favvo låtar som går på repeat!

​Vet ju att dessa låtar är live varianter men damn they are so good ! Bjuder även på en bild ifrån i somras ! 

Kraam.

Likes

Comments

Onsdag och det känns. Det här med mitt i veckan, det känns verkligen, idag vaknade jag på helt fel sida, skulle ha tvättat vid kl 12 men jag hade ingen som helst ork till något så jag sket i det. Känner mig lite lat.. men det är okei ibland säger dem hehe.

Har i alla fall tagit mig tid att sminka mig lite grann! Dem kallar mig herrsenap.

* NYX total control drop Foundation - Alabaster

* Kat Von D lock it concealer - L3 Warm

* Sephora Collection Beauty Amplifier smoothing & Brightning powder ( Transparent )

* Contour, Make Up Store Microshadow - Masai

* Blush, Pürminerals - Diamond Rose

* Highlighter, Too Faced - Champagne Truffle

* Bryn, Too Faced Shadow - Up in smoke

* Globskugga, I will always love you (blush)- Too Faced The power of makeup by NikkiTutorials Palett

* Lock skugga, Lucky Girl - Too Faced Totally Cute palett

* Yttre ögonvrån, Makeup & chill- Too Faced The power of makeup by NikkiTutorials palett

* Lasches, Ardelle demi wispies

*

Kraaam.

Likes

Comments

Hey Tisdag och alla underbara ! Idag har jag legat i sängen nästan halva dagen vaknade kl 11 och låg kvar till 12 hehe, man får unna sif när man har tid och är ledig! Har hunnit boka tvätt tid till imorgon, hatar att tvångs tvätta... så tänkte varför inte bara tvätta även fast inte tvättkorgen är propp full för en gång skull.

Här är dagens smink iaf ! hihih

* NYX total control drop Foundation - Alabaster

* Kat Von D lock it concealer - L3 Warm

* Sephora Collection Beauty Amplifier smoothing & Brightning powder ( Transparent )

* Contour, Make Up Store Microshadow - Masai

* Blush, Pürminerals - Diamond Rose

* Bryn, Too Faced Shadow - Up in smoke

* Globskugga, Painkiller- Too Faced The power of makeup by NikkiTutorials Palett

* Lock skugga, Lucky Girl - Too Faced Totally Cute palett

* Yttre ögonvrån, Makeup & chill- Too Faced The power of makeup by NikkiTutorials palett

* Lasches, Ardelle demi wispies

* Läppar, M.A.C Edge to edge läpp penna & Kat Von D bow 'n' arrow i Vampira


Kraam.

Likes

Comments

Måndag härliga Måndag ! Äntligen ny vecka och nya tag. Har varit en stressig och hektisk helg med bland annat mycket jobb och släckt träff.

Idag var jag en heldag på stan med min mor och käkade kina mat fikade och prata massa skit, det var super mysigt. det här är också första veckan på länge jag inte har något inbokat, känns så konstigt. Nu sitter jag i myskläder och smyg lyssnar på jul musik ! hehe

Bjuder på lite atm bilder med dålig kvalie för att jag inte orka gnugga linsen hehe lat är man med !

kraam.

Likes

Comments

Tisdag snart onsdag. Varför blir det för det mesta så sena inlägg för mig ? På senaste har jag varit så stressad, först nu jag känner att jag kunnat slappna av och ta mig samman. Kommer vara ledig till på fredag, då jobbar jag igen.

Känner att jag vill uppnå så mycket i livet men tiden bara springer förbi mig! Samtidigt har jag uppnått mycket sen året började. Kan ni känna att ni inte riktigt hinner med ibland ?

Idag tvättade jag några sminkborstar som var helt orangea ifrån när jag sminka mig i helgen längtar lite efter att få sminka mig med dem imorgon hehe. Har även städat och fixat lite, börjar känna mig lite som en hemmafru om dagarna när jag inte jobbar. Får ni med panik om det är stökigt ?

Pallra mig även iväg till gymmet idag ! Så stolt över mig själv tappat gymmet helt.. hoppas på att kunna jobba upp peppen igen. Det är ju kul när man väl kommer iväg !

kraam.

Likes

Comments

Hello Måndag ! Ny vecka nya tag. Helgen var lyckad och jag hoppas på en lyckad vecka. Värsta som timanställd är att du aldrig vet om du får några timmar helt säkert så allt jag gör just nu är att gå runt och nojjar över att jag inte kommer få jobba alls i november och gå under ...


Skaffat nya kvälls hobbys; sitta och skrolla massvis med julpynt till lägenheten. Om två dagar blir mycket officiellt okej, tex lyssna högt på julmusik! Jag har gått runt och smyg lyssnat hela oktober hahah! Det blir också helt okei att börja prov baka till lucia och hela julen ! jag längtar såå mycket efter julen kan verkligen inte förstå att det bara är 2 månader kvar !

kraam.

Likes

Comments

Igår var det ett litet gäng med vänner hemma hos mig och min roomie och firade halloween, det var en så galet lyckad kväll glömde helt att fota typ!

Här kommer en mini bildbomb plus en bild på min sminkning !

Kraaam.

Likes

Comments