HÄJ!

Det var ett tag sedan, kollade igenom de gamla inläggen och såg att jag hade skrivit att allt kändes motigt. Den känslan höll ju i sig, så nu sitter jag här, ännu en deprimerad sjukskruven tonårstjej. Reflekterar inte så mycket över det, känns mest bara JAHA och NUDÅ?! Jaja. Hittade en HIPP lista med frågor på min favoritmänniska i livets (typ) blogg, Hanapee!! Här kommer den, njut. Fridens allra bästa ljuvaste liljor.

HAR DU?
Folköl i kylen: Nej, men gömt under sängen pga fick av kompisar i 18årspresent, förlåt mamma
Något husdjur: Nej
Någon favoriträtt: Pappas lasange eller fisk björkeby i skolan, tack sodexo<3
Puder på dig: Nej för har TRÄNAT och duschat
Några framtidsplaner: Vet inte ens vad jag ska göra imorgon, men i maj åker jag till Frankrike!!!!!!!
Någon sjukdom: Lite deprimerad, lite magkatarr, lite krångel med sköldkörteln, men AJA
Gymkort: Familjekort på den lokala skolådan;)
Några MVG:n: nej
Något beroende: sömn? och min snoop doggtröja
Fikat idag: räknas fil
Nagellack: nej
Någon vän som bor i ett annat land: nej

VEM?
Avskyr du: Joakim Lamotte och herr Åkesson kanske?
Delar du mest minnen med: Storebror och ev. grannen kimsipimsi
Längtar du mest efter: oj... min gamla lärare Ulrika, fantastisk person
Stör du dig på: människor som gillar majonäs? eller rasister (hej gymnasieintellektuell)
Gosar du med: Mikkan eller Lillebror
Lagar mat: Jag idag
Diskar: diskmaskin eller jag när jag får ryck

VILKEN?
Tidning läser du: Söderhamns kurriren :p eller RÖD PRESS wow radikalen
Buss åker du oftast: 64an
Årstid föredrar du: Sommaren eller våren
Stad är du uppväxt i: Söderhamn

VAD?
Gör du nu: lufttorkar lillkroppen
Gör dig till en bra människa: Att jag är snäll eller omtänksam tror jag
Gör dig till en dålig människa: mitt humör och min tendens till att kunna ställa in ALLT i sista sekund
Vill du arbeta med: Oj, integrationspedagog tror jag
Är roligast just nu: Run for the cube på youtube, skriker varje gång
Har du på dig nu: Handduk pga tvagade mig nyss
Äger du för skor: En del, älskar mina reeboks, vilket syns
Har du för storlek i skor: 39-40
Ska du göra nu: ÄTA och smörja mig med BUS och låtsas att jag h ar koll på livet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej fina, ni vet när det mesta känns jobbigt fast man inte vet varför? Eller det mesta är inte jobbigt, men det känns lite motigt och färglöst bara. Löven är fortfarande gröna men det regnar HELA tiden, skolan har börjat men vi har inget riktigt plugg och jag har typ flyttat men inte riktigt.

Jag och moderlivet var och lämnade grejer hos mina hyrisar i Gävle. Imorgon flyttar jag på riktigt och det ska bli så skönt. Längtar efter promenader till skolan med min favvisspotifylista i öronen och hårt knutna Dr. Martens på fötterna. 

Nu vill jag, hur konstigt det än låter, sitta med en halvlitersmugg kaffe och skriva inlämningsuppgifter. (Det där kommer jag ta tillbaka)

Fridens finaste liljor

Likes

Comments

Sommaren är slut och augustiregnet slår mot fönstret när jag kommer hem från andra skoldagen i årskurs två. 

Sommarlovet 2016 har alltså tagit slut och jag har börjat skolan igen. Det känns skönt att vara tillbaka men tråkigt att lämna badkullemys, pokémonjakt och kvällar på taket bakom mig. Allt det där är ju kvar, men just nu tar jag en tillfällig paus i sommarlovet, en tio månader lång paus. Det här sommarlovet har varit så fint fast jag inte gjort så mycket, det har liksom bara varit mysigt. Jag och Moa hade sleepover här kvällen innan skolan, vi satt och pratade, sjöng och åt pasta. 

Det känns, som sagt skönt att vara tillbaka i skolan med kaffe i biblioteket, trapporna till våning fyra och inlämningsuppgifter på hög. 

Snart är det helg igen och jag ska hem och pussa på mina bröder och förhoppningsvis träffa squadet. 

Fridens allra underbaraste liljor.

Likes

Comments

Lite sommarbilder, iiiih mys <3

Likes

Comments

(Självklart så förlåter
jag dig
slå mig igen
jag behöver en vän
hur jävla trött är man
när man inte orkar gå hem)

Förra helgen kickade jag iväg till Falun för att spendera lite tid med Kim. När jag väl hade hittat från station in till stan gick jag in på Åhléns och tittade på bokrean. Hittade en bok som hette hemlös tror jag. Den var så fin!!!
Med 4% på telefonen och ett icke-existerande lokalsinne hittade jag Kim, vi satte oss på en uteservering, drack öl och pratade.

Nu ligger jag i min säng med en monsterförkylning efter två jobbdagar. Haft en fint sommarlov hittills, hoppas det fortsätter så. Fridens liljor.

Likes

Comments

​Klockan är sommarlovsnatt och jag onlinefönstershoppar. 

Likes

Comments

Under mina sjutton år i Söderhamn har jag alltid haft en känsla att jag måste bort från den lilla by jag bor i. Jag älskar Söderhamn, älskar att sitta på badkullen med mitt topsquad, älskar promenader i skogen med Lisa. Älskar att gå på öster när jag väntar på bussar, älskar att sitta på amore och äta hawaii utan skinka.

Jag och pappa brukade sitta på den ljusblå kyrkbänken vi har vid köksbordet och titta på stora villor. Jag ville alltid titta på små, gärna lite sunkiga lägenheter. Det är så jag vill bo, i en liten lägenhet med kokvrå. Jag älskar att jag får bo hos mina hyresvärdar och att jag kan komma och gå hemma hos mamma och pappa. Men drömmen om en liten lägenhet fylld med koppar från indiska och en soffa med massa kuddar lever kvar. 


Likes

Comments

Sommarlov om !!!sju!!!! skoldagar! Underbart, men läskigt att ettan gått så fort. Känns som nyss jag och mina två pendelkompisar satt utanför aulan och var nervösa, kändes som det var nyss jag och världens bästa frk. Larsson var baldejter. 

Men allt gott, tar slut. Lika så med allt som inte är gott, t.ex. magkatarr, ettan på gymnasiet och n o v e m b e r. Önskar nu att jag hade gjort alla mina uppgifter i tid, pluggat lite mer och sparat lite mer pengar. Som tur är har jag två år på mig att lära mig av mina misstag och en hel sommar att tjäna och spara pengar på.  

Om sju skoldagar går jag ut ettan med godkända betyg, förhoppningsvis, och en sommar full av badkullenmys, jordgubbsförsäljning och gos. 

I ain't mad at cha, liiiiiife!

Fridens finaste och bästa liljor. 

Likes

Comments

Efter att de två första nationella proven i svenska var klara fick jag feber och åkte hem till Söderhamn. Hem till mamma, pappa och mina bröder. Nu sitter jag i mitt gammel gamla rum, har feber och lyssnar på 2pac. Förutom febern och halsont har jag det bra. Aprilregnet slår mot föndtret, det luktar nybryggt kaffe och jag har suttiti sängen hela dagen. Om en vecka åker jag till frankrike, jag ska flyga för första gången! Förhoppningsvis och förmodligen kommer det gå bra. Jag borde skriva en packlista, borde plugga och borde gå ut. Men nu tänker jag förstörs min dygnsrytm och sova en stund. 

Fridens finaste liljor.

Likes

Comments

​Hejsan! Jag brukade hänga på hildesundin.blogg.se, men nu hänger jag här! 

Jag heter Hilde och spenderar min tid i skolan eller i sängen. Jag skriver mest för mig själv, skriver om sånt jag tycker om och sånt som gör mig arg. Hoppas ni kommer njuuuuuuuta av dessa ljuva inlägg. 

Likes

Comments