Header

Filippa K

Drömmer om kappor. Hur härlig är inte den rosa från Filippa K? eller den med bara en knapp. Vill ha en fin kappa och är lite inne på en grå. Har hittat några från COS som jag verkligen tycker är så fina. Kappan med stora fickor är lite tuff medans den med bälte i midjan ger en fin figur. Så svårt, Vill ha allihop!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det inte många timmar kvar tills vi har uppstart av utbildningen på inredningsakademin och jag känner mig förvånansvärt lugn. Klart det är lite pirrigt och spännande men jag är mest förväntansfull.

Har funderat endel på vad jag ser fram emot allra mest. Självklart ska hela utbildningen bli jätte spännande men jag har ändå kommit fram till några saker jag ser lite extra fram emot.

ljus och ljussättning. Hur underbart är det inte med den perfekta lampan? Och att man kan ändra hela rummets stämning och utryck med endast belysning. Jag är nog lite besatt av belysning och lampor, men jag tycker det är så härligt och fint.

Färgsättning. Eftersom jag är en ganska svart, vit och grå människa tycker jag det ska bli kul och att få lära mig mer om färg och färgsättning. Tycker det är riktigt svårt och ser fram emot att få lära mig mer om hur man ska tänka.

Floristik, grönt är skönt. Så fint och levande. Jag hoppas att vi inte bara ska få arbeta med snittblommor utan även krukväxter. En stor växt med maffiga blad är den perfekta inredningsdetaljen och det går inte att ha för många.

Men framförallt ser jag fram emot att få höra andras tankar och idéer. Det är lätt att snöa in på sitt egna spår och få höra idéer utifrån ett annat perspektiv tror jag kan vara väldigt lärorikt och intressant. Herregud, nyp mig i armen, jag ska faktiskt göra det här. Så spännande!

Likes

Comments