Om någon vill ha ett litet tips såhär en tisdags kväll så ta en titt på BikBoks hemsida asså, de har nedsatta priser på typ alla sina jeans!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har vi visat runt de nya ettorna i skolan och även lite i stan. Efter lunch fick vi massa information om lite allt möjligt. Nu är jag hemma, fick lyxen att åka bil hem idag! Vi har ätit och sen vek jag lite ren tvätt.

Nu ska jag gå ut och städa lite burar och möblera om lite då vi ska göra lite burskiften på vissa. Sen ska jag nog dammsuga lite och sen blir det Idol klockan åtta. Imorrn har jag sovmorgon vilket ska bli skönt. Bra med en mjukstart på första skolveckan!

Bjuder på en bild på min väskas axelrem som är en kedja:)

Vi hörs!

Likes

Comments

Älskar sängar med massa kuddar!

Galet fina asså!

Kommentera gärna vilken bild av 1, 2 eller 3 ni själva skulle vilja ha som sovrum🙈

Likes

Comments

Idag var det första skoldagen i trean, mitt sista år i skolan. Vi var bara där i en och en halv timme för att få lite info. Imorgon ska vi treor och tvåor få träffa de nya ettorna och typ visa runt dem på skolan tror jag.

Blev lite irriterad faktiskt över att nästan allihop klagade på att de valt fel linje och att alla hade sån dålig motivation. Det ända de var taggade på var studentdagen men det är ju en ganska lång väg dit, så mycket som vi ska hinna med innan vi är där.

Jag ska inte ljuga och påstå att jag har så bra motivation jag heller just nu såhär i början av terminen precis efter ett helt sommarlov men jag tänker inte klaga. Vi har bara ett år kvar i skolan och det här året ska jag verkligen ta vara på. På onsdag börjar praktiken och sen har vi praktik resten av veckan så det blir skönt med en mjukstart av just själva skolan.

Vi fick veta vilken lärare vi ska ha i gymnasiearbetet och jag är jätte glad över att vi ska ha just henne. Hon är så himla glad och snäll men ändå har ordning och reda lixom.

Vi hörs snart<3

Likes

Comments

God morgon, nu har jag rensat bort massa fula blad på alla växter här hemma. Det blev en del kan man säga, vi måste nog bli bättre på att ta bort gula blad istället för att vänta på att de blir helt torra, haha.

Nu ska jag äta frukost och sen blir det stallet en stund. Efter det ska jag jobba lite och sen i eftermiddag ska vi iväg ett par timmar.

Så min söndag innan skolan börjar efter sommarlovet är ganska full späckat med grejer...

Ha en bra dag så hörs vi!<3

Likes

Comments

Idag är det fyra år sedan min bästa vän, min älskade P blev en ängel.❤️ Jag hade förstått att den sommaren var våran sista sommar. Att vår tid var räknad. P var sjuk men vi kämpade på, vi tog dagarna som de kom.

Jag ville hela tiden tro att på något sätt skulle du bli bättre. Men innerst inne visste jag att det inte skulle bli så, men jag tror verkligen att hoppet är det sista som överger en. Mitt hopp försvann vissa stunder, då ville jag bara få tillbaka dig som du varit men jag visste att det var omöjligt.

Inte fören två dagar innan dagen du dog fattade jag på riktigt att det var så jävla kort tid kvar. Det var då jag fattade att det handlade om timmar. Inte veckor eller månader.

Men i början blev jag arg, varför blev jag tvungen att klara mig utan dig? Varför skulle inte du och jag få vara just Du och Jag mer? Hur skulle jag överleva utan dig?

Saknaden kommer aldrig att försvinna men ilskan har lagt sig. Jag är mer tacksam nu över de år vi hade tillsammans. Men viss frustration finns vissa dagar över att vi inte fick mer tid tillsammans, du och jag var ju så himla bra tillsammans! Vi var bäst! Du och jag mot världen!

Saknar dig enormt hjärtat!❤️

Minns denna dagen för fyra år sedan som om att den dagen varit igår. Kommer alltid minnas sista gången jag såg dig levandes den morgonen. Du var då fruktansvärt sjuk! Du frös så hela du skakade! Jag var inte där precis när du somnade.

Jag minns hur mycket jag grät. Jag trodde att jag skulle dö av uttorkning. Senare på den dagen såg jag dig. Det såg bara ut som att du sov när du låg där. Men jag visste att det inte var så. Jag ville försöka väcka dig men jag sa till mig själv att inte göra det. Jag önskade att det bara var ett missförstånd! Att du skulle vända dig och resa dig upp. Att du bara sov djupt. Att allt bara var på låtsas.
Jag drog med min ena hand över din kropp men du rörde dig inte, du var helt stilla.

Du kommer aldrig mer att torka mina tårar.
Jag kommer aldrig mer att få ha dig i min famn!
Jag Hatar att vakna utan dig i sängen och hatar att inte somna bredvid dig! Vill somna kropp mot kropp, men det kommer aldrig att bli så igen. Jag önskar att jag kunde få träffa dig igen och få titta dig i ögonen och säga att jag älskar dig! Att jag saknar dig så hjärtat gör ont och tacka dig för att du valde just mig! Tack hjärtat!❤️

Jag saknar dig något enormt underbara du, men jag älskar dig fortfarande lika mycket nu som då❤️

Bamsekram till himlen från mig till dig❤️

Likes

Comments

Idag har jag inte något speciellt inplanerat förutom att vi bestämt att vi ska ha film mys ikväll. I onsdags jobbade jag min sista dag på detta sommarlovet, vi hade så mycket att göra! Var massa kunder hela tiden och så fick vi nya varor som ingen hann packa upp, haha. Det var lite kaos ett tag!

Efter att jag jobbet klart i onsdags åkte vi hem till M & M, vi spelad kubb och hade det jätte mysigt!

Jag kommer att vara i skolan måndag och tisdag men onsdag-fredag kommer min klass att ha praktik, och så kommer vi att ha det några veckor. Älskar att praktiken börjar såhär med en gång!

Imorgon jobbar ingen av oss på eftermiddagen så då ska vi nog försöka hitta på något kul!

Vi hörs<3

Likes

Comments

För några timmar sedan satt jag och mamma och pratade i soffan i vardagsrummet, hon hade ganska nyss kommit hem från jobbet. Efter en stund började jag gråta. Jag grät över allt jag inte hade gjort nu i sommar. Att vi inte har hunnit fixa mitt rum som jag så länge har velat och en massa andra saker var jag så stressad över!

Mamma var nog trött vilket jag fattar efter en hel arbetsdag men jag kunde inte hur jag än försökte hålla tillbaka tårarna, det gick inte. Tillslut blev mamma lite småsur på mig och tyckte att jag skulle sluta gråta. Fast jag är en person med väldigt mycket känslor. Så det jag menar är att mamma är lite mättad på allt mitt gråtande, så jag fattar ändå att hon blir lite småsur ibland. Men jag behöver gråta för att få ur mig allt lixom. Annars känns det som att jag ska explodera typ.

På måndag börjar jag tredje året på gymnasiet. Sista året i skolan. Imorgon är sista dagen på mitt sista sommarlov någonsin!

Jag som alltid har älskat sommarlov! Bästa tiden på hela året enligt mig. Jag kommer aldrig mer att få sommarlov. Varje sommarlov jag någonsin har haft har jag gråtit de sista dagarna för att lovet nästan är slut. Jag har alltid tyckt att det har varit för kort! Men i år är det en annan känsla än de andra åren. Kan tyvärr inte riktigt förklara den...

Jag kommer aldrig mer gå i skolan efter detta året!? Har svårt att ta in det asså! Studenten har jag väntat på sedan högstadiet för då ville jag bara slippa skolan men nu blir jag typ lite rädd, nu gillar jag att vara i själva skolan men jag hatar allt plugg som blir. Alla prov som ger mig så ont i magen, usch.

Nej nu ska jag försöka tänka på något annat som gör mig glad än allt detta.

Kram, vi hörs snart!

Likes

Comments

Hej på er! Ni har väll inte missat att premiären av unga mammor säsong 2 är idag på Viafree!? Fick en notis om det förut så ska sätta mig i soffan snart och kolla, jag är så taggad!

Vi hörs!<3

Likes

Comments

Så snygga! Min personliga favorit är den svarta men röd är ju en av höstens färger i år, jag själv äger nog inte ett endaste plagg i den röda färgen...
Får nog ta och ändra på det, haha.

Vet inte varför men jag känner mig alltid mer bekväm i kläder i inte så starka färger, låter faktiskt ganska tråkigt inser jag nu men så är sanningen.

Kommer nog att beställa hem den svart i alla fall så fort jag får lite tid över.

Lånade denna bilden från deras Instagram:)

Kram på er!

Likes

Comments