Du har ett lugn i din röst som gör mig trollbunden, även fast att allt egentligen är kaos så låter du alltid så lugn!
Jag är så löjligt imponerad av dig, hela du. Du är så jävla grym!

Jag vet grejer som inte alla vet, kanske därför som jag även fast att jag vet att du gjort vissa dumma grejer ibland inte dömmer dig för det. Vi är ju bara människor!

Ingen är perfekt, jag vet att du har kämpat massor. Alla kämpar varje dag, men på så olika sätt. Man ska inte jämföra vem som varit med om värst grejer, man ska bara förstå att alla har varit med om något.

Vissa är det tydligare att de har varit med om något, det kan synas. Det är fysiskt. Men medan på någon seger det hur bra ut som helst, men det är något psykiskt. Allt syns inte.

Vill bara påminna om att alla alltid ska försöka vara snälla mot andra. Man vet aldrig vad någon annan har varit med om.
Kom ihåg det allihop!

Hoppas att ni får en underbara söndag.
Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har så mycket drömmar om framtiden. Drömmar som jag alltid haft. Jag vet så väl vad jag vill.

Jag vill inte bo i nån trappuppgång i en lägenhet. Jag vill bo i ett hus, ett hus där det finns möjlighet till att ha hästar hemma. Renovera huset så det blir som man själv vill ha det. Ha hästar, hundar, katter.Två barn innan jag fyllt 24. Jag vill inte vara en "gammal" mamma. Jag vill ha en Volvo V70, röd R-design. Så jäckla snygga de bilarna är asså!!

Ja det låter klyschigt, jag vet!
Villa, Volvo, vovve. Hahaha!

Men det är det jag vill! Det är sån jag är!
Jag ser mitt liv framför mig, det har jag alltid gjort. Sett hur jag vill ha det!

För att komma dit man vill måste man ha mål, det vet jag. Och jag ska börja nu. Nu ska jag fixa körkortet. Började i sommar men det rann tyvärr ut i sanden.


Vi hörs<3

Likes

Comments

Idag blev det till att stanna hemma från skolan då jag spydde en gång i natt. Tror det var för att jag åt för mycket för fort jätte sent igår kväll då jag var jätte hungrig efter att ha slarvat lite med maten under dagen.

Jag känner mig verkligen som en vandrande zombie. Var sjuk i helgen och nu blev jag sjuk igen, hinner knappt återhämta mg innan jag blir sjuk igen, suck.

Det är verkligen storm utanför fönstret! Har hunnit tänka en del under dagen då jag inte har orkat göra nästan nått idag.   Jag vågar nästan inte ens skriva det jag tänker då jag vet att jag när jag nu skriver ner det behöver tänka på det igen. Jag tvingas riva av plåstret lixom. Jag skulle vilja konfrontera en person. Fråga vad tusan detta är. 

"Varför skriver du? Gör du alltid såhär? Vad vill du egentligen? Jag är så trött på att du försvinner gång efter gång. Om och om igen. Vi hörs, du är som du alltid är, vi hörs igen. Jag vill påstå att vi har kul, livar upp stämningen lite i varandras vardag. Men så försvinner du, precis som du alltid har gjort. Ibland ett litet tag, men ibland riktigt länge. Jag hatar det. Vad tusan vill du egentligen ​ när du hör av dig? Vad ville du från första början? Jag vill ha svar. Trött på att det händer samma sak om och om igen"

Likes

Comments

Hej allihopa!
Igår var jag i stallet nästan hela dan, det var våran helg att släppa ut, fodra, mocka, lunchfodra i hagarna och sedan kvällsinsläppet på kvällen.
Att det tar en stund kan jag lova när man ska ta in/ut cirka 20 hästar.

Plus att när jag går in i boxen till en av dom på morgonen så ser jag nått som blänker i ströt, en sko. Så det blev bara till att kolla vilken hov som den kom ifrån och så får hovslagaren ta en tur hit nästa vecka.

In emellan så försökte jag hinna plugga då jag har ett jätte viktig prov denna veckan som kommer.
Det värsta av allt är att läraren som jag har i de ämnet som vi har prov i sa till mig att detta provet är typ helt avgörande till vad jag får i betyg, att jag måste göra jätte bra inifrån mig för att få det betyget som jag nästan ligger på.
Asså man blir ju inte lugnare av att hon säger så lixom! Riktigt taskigt tycker jag att det är när en lärare sätter sån press på en!

Idag är det stallet i eftermiddag/kväll, innan dess så ska jag hinna plugga och jobba. Och på något sätt försöka klämma in däckbyte på bilen, när jag nu ska hinna det vet jag inte...
Men ska bli snö snart så känns inte bra att vi har sommardäck då...

Hoppas att eran lördag var bra och att ni får en fin söndag! Nu ska jag gå upp från min varma sköna säng och äta frukost, vi hörs<3

Likes

Comments

Hej på er! Var ett litet tag sedan jag bloggade nu men tänkte berätta om min helg lite.

Igår var vi iväg och shoppade lite, jag köpte lite kläder. Tog även en snabb sväng förbi farmor och sa hej. Igår kväll åkte vi en snabbis förbi stallet och pussade godnatt på vår underbara ponny!

Idag ska jag jobba sen ska vi hem till mormor och morfar på en fika och fira farsdag och sen blir det stallet och sen borde jag också försöka hinna plugga lite.

Hoppas att ni får en fin söndag!

Likes

Comments

Idag har jag tagit det ganska så lugnt på förmiddagen, städat lite men annars inte gjort så mycket. Vi åt lite sen och efter det åkte jag och mamma till stallet. Nu har min underbara ponny sovit två nätter i sin nya box, tror faktiskt att hon trivs rätt så bra ändå vilket känns skönt.

Idag tog vi bara en liten tur ut i skogen men hon kändes pigg och glad. Nu är hon även klippt till hälften (bringan och halva magen klippt) vilket nog är superskönt för henne då hon blev så varm förut i all den tjocka pälsen.

Har fortfarande inte blivit av med min hosta som jag haft jätte länge nu. Fattar inte varför den inte ger med sig. Hostar massor och känns som om att jag inte kan få upp slemmet som jag känner att jag har ner igenom.

Hoppas att er dag varit bra!

Likes

Comments

Jag blev "tvungen" att fatta ett snabbt beslut. Skulle jag svara eller inte? Tänkte snabbt igenom mina alternativ och kom fram till att svara.

Jag svarade med ett enkelt "Hej"
Du svarade och vi pratade en stund. Offrade min sömn den kvällen/natten. Men jag ville veta. Veta hur du har det. Bara att få prata med dig lixom.

Jag vill kämpa denna gången. Göra det på riktigt, inte hålla på alla de spärrar jag höll på förra gången. Se vad som händer om man bara vågar lite mer. Vågar säga vad jag känner på riktigt.

Du log mot mig en dag. Men trodde nog inte att du nån vecka senare skulle höra av dig. Men det var de du gjorde.

Ärligt så har jag saknat dig, dina "godmorgon" och dina "hej" eller dina "sovit gott?" Mer än vad jag har erkänt för mig själv.
Men jag orkar inte bli sårad, det är mitt problem.
Jag orkar inte gråta.

Likes

Comments

För en vecka sedan precis satt jag och hade massa ångest och skuldkänslor för att jag inte var på en plats som inte ens ville vara på men kände mig tvingad att vara på.

Ärligt så var jag inte där för att jag fortfarande är sjuk. Har varit sjuk nu i fem veckor och jag blir aldrig riktigt bra. Men nu när jag känner efter så är det inte ens det jag vill prioritera i mitt liv, inte just nu i alla fall. Jag vill prioritera skolan, stallet, båda jobben, djuren hör hemma och att göra om här hemma lite grann.

Min tid räcker inte till, inte ens till det jag vill att den ska räcka till. Det blir inte rättvist för någon om jag nu ska lägga till en sak till att hinna med.

Jag kan välja att lägga till något i alla mina måsten nästa år då jag inte går i skolan. Men nu tror jag inte, för mitt bästa, att jag klarar att pressa in mer grejer i mitt redan fulla schema.

Om jag någonsin ska bli frisk så måste jag vila. Sova mer och inte stressa även fast typ hela mitt liv är att stressa runt på massa grejer.

Hoppas att er dag varit bra så hörs vi snart<3

Likes

Comments

Det är det som gör dig till mänsklig

Varför försöker vi så ofta att dölja det vi känner? Dölja våra känslor.

Vi vill inte visa för andra att vi är ledsna, att vi har en dålig dag. Vi berättar inte när vi har haft ett rejält gräl med någon. Vi håller alltid allt inom oss. Eller i alla fall försöker. Men varför?

Vi visar bara upp för andra när vi mår bra, när det går bra för oss. Men inte när det går dåligt:

Varför?

Varför går vi inte bara fram till den personen som vi gillar och säger att vi gillar den. Varför ska det vara så svårt att säga till någon att man älskar den? Vi människor krånglar så ofta till det. Alldeles för ofta.

Ibland "stänger" vi av våra känslor för att vi inte orkar att känna. Men det är ju det som är det fina, just det att vi känner. Massor. Vi har så många både bra och dåliga känslor och alla de borde vi tillsammans ta vara på. Tänk på det allihopa.

Likes

Comments

Vill absolut inte dra alla över en gräns men tror verkligen inte att någon som inte själv har mått väldigt dåligt eller gått igenom väldigt tuffa grejer fattar hur jag känner. Tror aldrig ni kommer att förstå.

Känslan när man inte har kontrollen längre, när allt bara faller samman. Det gör ont i hela kroppen. Det gör ont att bara andas.

De gånger jag fallit ihop på golvet och bara gråtit helt hysteriskt och trott att jag ska dö, dö av förtvivlan. Dö av ensamhet, av saknad. Känner mig så ofta helt ensam. Men jag vet att så många känner ungefär lika dant. Känner sig helt ensamma.

Jag blev förkyld för över en månad sedan och är fortfarande inte frisk. Den kommer och går, men nu har jag sån hosta. Ligger vaken vissa nätter för att jag hostar så mycket, blir andfådd jätte lätt och känner mig totalt orkeslös. nästan hela tiden. Jag har även varit yr ett par dagar och gråter eller skäller för nästan inget.

Det är som om att jag är avstängd, fastän jag måste göra alla måsten ändå. Skolan, jobb, praktik, kompisar, stallet och djuren här hemma. Jag vill göra allt det där. Asså verkligen. Jag vill vara den där glada tjejen som jag egentligen är. Men jag är så fruktansvärt trött! Jag orkar knappt vara glad. Hemma gråter jag hela tiden. Där kan jag inte ens försöka hålla uppe fasaden. Alla uppgifter, prov och läxor ligger jag efter med.

Jag försöker parata med både familjen och kompisar men ingen fattar hur jag mår, hemma blir de bara arga istället och säger att det är mitt fel, att jag sover för lite. Men jag har så jäkla mycket att göra att jag inte hinner lägga mig tidigare på kvällarna.

Menar egentligen inte bara detta. Jag har så många gånger gått igenom olika jätte jobbiga grejer. Även då har ingen ens velat försöka förstå. Jag har nu slutat att berätta vissa grejer för folk. Vet än gång då berättade att en dött, reaktionen jag fick var att en skrattade och trodde att jag skämtade. Men det var absolut inget skämt. Min bästaste vän var död.

Vissa har inte gått igenom nästan nått jobbigt alls, jag fattar att ni inte förstår riktigt vad jag menar, men snälla: Försök i alla fall att förstå när jag berättar. Fråga inte annars vad det är!

Jag har mist så många. På olika sätt, vissa har gått bort och vissa har försvunnit ur mitt liv på andra sätt. Jag kommer alltid att var rädd för att förlora någon. Spelar ingen roll hur eller vem. Jag är rädd att just DU ska försvinna. Jag älskar nog alltid alla lite för mycket. Men det är bra sån jag är. Sån jag har blivit.


Oj, det blev ett ganska så lång inlägg. Var inte riktigt tanken men så blev det visst. Hoppas att ni mår bra alla finisar! Jag har faktiskt mått bättre kan jag lova men även mycket mycket värre också för den delen, ska göra klart en uppgift nu alla i fall och sen försöka somna tidigt ikväll.

KRAM!

Likes

Comments