Ligger efter i typ 4 ämnen just nu, efter att jag har varit magsjuk i 3 dagar förra veckan. Härligt... Bara att sätta sig och plugga, försöka komma ikapp och ta igen det alla andra redan har gjort. Det har ungefär varit min söndag. Såklart har jag ridit också. En kort sväng på morgonen för att lösgöra Daysie efter helgens tävling.

Vad har ni gjort idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sjukt nöjd med det här programmet. Det gick mycket bättre i Lätt A1 än vad det gjorde i Lätt B1! Vilket kanske ni till och med ser, Daysie är mer avslappnad, jag sitter mer still och håller fokus på vart vi ska. Trots den lilla missen jag gjorde räddade vi upp det hela och kom på en tredje plats och hela 69.474 %. Duktiga Daysie!

Likes

Comments

Igår lyckades både jag och min kompis Anna att placera oss i Lätt B1. Jag kom 3:a i både Lätt B1 och Lätt A1. Min och Daysies första placering någonsin i Lätt A1! Så sjukt kul att vi börjar komma en bit! Trots några missar ifrån mig lyckades vi kamma hem 3:dje platsen! En stor guldstjärna ska Daysie få som skötte sig så bra under hela dagen i Essunga och stort grattis Anna!

Likes

Comments

"Förr eller senare exploderar jag" är nog en bok som de flesta känner till och säkert redan har läst. Jag har själv läst den en gång förut, men eftersom vi fick i "läxa" att läsa ut den boken gjorde jag det igen. Men när jag läste boken den här gången blev jag tusen gånger mer berörd än första gången jag läste den. Jag minns att jag sa till min mamma att den här boken var bra sjukt bra efter första gången jag hade läst den, men jag fällde inte alls lika många tårar då som nu.

Boken och all dess innehåll kändes så verklig när man läste sidorna ur boken. En slags verklighet vi friska människor inte upplever, som de sjuka människorna njuter av så länge de har chansen att leva. Småsaker som de sjuka människorna inte kan göra, genomför vi kanske till och med varje dag. Jag tycker att det känns så orättvist, världen känns orättvis, i alla fall mot de som är sjuka.

Jag känner flera som har gått bort i cancer, den hemska sjukdomen, som jag fortfarande saknar. Man vill ta tillbaka människorna hit till jorden och ha allt precis som de va innan de försvann. Aldrig uppleva cancern eller ens döden. Men så enkelt är det inte. Boken bekräftade till och med detta, den gav mig ett nytt perspektiv och en stor förståelse.


Vad tycker ni om boken? Har ni läst den?

Likes

Comments

Det är precis lika äckligt och jobbigt som det låter, magsjuka. Jag ville absolut inte missa något i skolan och hamna efter, men magsjukan tvingade mig såklart att vara hemma.

I tisdags fick jag åka hem ifrån skolan för att jag hade för ont i huvudet och det kändes som om jag skulle spy. Jag försökte hålla fokus och ork i skolan men efter två lektioner mådde jag inte alls bra. Mamma kom och hämtade mig och körde hem mig. När jag var hemma kändes det som om jag skulle spy igen, typ hela tiden. Så fort jag ställde eller satte mig upp mådde jag illa.

Onsdagen spenderades hela dagen i sängen. Jag kunde inte titta på Tv/telefonen/film/youtube eftersom allt bara gav mig ännu mer huvudverk. Så jag sov hela dagen, bara för att det gjorde så ont. Mitt på dagen mådde jag så illa att jag spydde flera gånger. Jag kände mig verkligen så äcklig och trött. Men jag mådde bättre efter det och kunde fortsatta att sova.

Torsdagen var jag äntligen huvudverks-fri!! Jag hade bara feber och var otroligt trött, även fast det enda jag hade gjort dom senaste dagarna var att sova... Men jag kunde äntligen stå upp utan att må illa! Yay!

Fredagen (idag) är jag äntligen frisk! Så himla skönt! Jag klarade av hela skoldagen och att rida lilla Daysie!

Nu ska jag försöka ignorera allt plugg jag ligger efter med och bara ha en mysig fredag! Kram på er!

Likes

Comments

Mamma och jag åkte en snabbis dit för att köpa lite smågrejer till mitt rum och till Sommarstugan på Storön. En haul kommer troligen senare idag! Kram!

Likes

Comments

Turen vände och vi lyckades mycket bättre i Lätt A:n än i Lätt B1. Totalt fick vi 68.421 % och slutade på en tredjeplats, dock inte placerad eftersom det bara var två som var placerade. Men jag låg på andra plats tills sista hästen reds och då blev jag nedputtad. Synd är det, men vi lyckades riktigt bra ändå och det var så kul!

Likes

Comments

Gick helt okej faktiskt, inte vårt bästa resultat men inte det sämsta heller. 65 % är helt okej, vi kunde gjort det lättare för oss och planerat bättre, men, men... Jag är nöjd ändå och Daysie med!

Likes

Comments

Är sjukt taggad! Idag är det äntligen dax för att tävla igen. Vi ska göra vårt bästa så får vi se hur det går. Wish us good luck!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

ÄNTLIGEN HELG !

Dock kändes "skoldagen" som en riktig måndag bara för att vi hade studiedag igår, men vad gör egentligen det? Det är fredag. Helgen börjar nu. Imorgon tävlar jag och dagen känns riktigt bra. Jag slapp rida Daysie idag, hon ska vila och ladda upp inför morgondagen. Men istället lånade jag mammas häst Zessan och körde ett eget dressyrpass medan jag lyssnades på hög musik. Skön och perfekt fredag!

Likes

Comments