Tävlingen igår gav riktigt bra resultat. Jag och Daysie vann första klassen med 71,250 %! Vi var dock endast 2 st startande i Lätt A1, så det var antingen vinna eller försvinna som gällde. Riktigt kul!

I Lätt A:P1 fick vi ihop 65,658 % och slutade på en andra plats, men tyvärr ingen placering. Men dessa två rundor var helt klart de bästa vi någonsin gjort! Bästa Daysie!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag ska det tävlas och jag är sjukt taggad! Ska bli riktigt kul! Daysie är nog precis lika excited! Yay! See U later!

Likes

Comments

Hinner knappt med någonting just nu tänkte jag säga, men visst gör jag det. Jag hinner med mycket, men inte allt som jag hade behövt göra den här helgen. Jag har jobbat ganska mycket i helgen, så har knappt hunnit plugga något och istället har jag prioriterat Simon... Bra jobbat Hilda... Det kommer ge mig höga betyg... NOT!

Nä men, det är såklart viktigt att både prioritera jobbet och Simon mycket. Dessutom ska jag tävla imorgon, så var tvungen att försöka hinna fixa lite i stallet innan jag åkte hem till Simon. Mycket som händer i mitt liv just nu och jag känner mig just nu mer stressad än lugn. Men det kommer nog bli lugnare snart!

Likes

Comments

Nu finns även detta programmet uppe på Yt. Programmet Lätt A:P1 med Daysie som gav 63,947 % och en delad 5:te placering. Duktiga Daysie skötte sig fantastisk!

Likes

Comments

Som ni ser finns nu min och Daysies lilla ritt ute på Youtube. Ritten som gav 68,939 % och en andra placering förra helgen. Känsan igenom hela programmet var inget bra, men procenten sa någonting helt annat! Helt chockerande hur duktig Daysie har blivit och hur mycket hon utvecklas dag för dag! Snart når vi nog toppen! Bästa Daysie!

Likes

Comments

Igår tränade jag för Christian på eftermiddagen. Ett grymt pass! Daysie var duktig, men också väldigt sur... Känns som om vi är inne i en "brunst-period" just nu. Så vi får lägga mycket energi på att vara snälla mot varandra och inte reta upp varandra, hehe... Men träningen gick bra! Vi övade mycket på att korta galoppen och att samla ihop Daysie, sedan gjorde vi både öppnor och slutor för att förbättra dem. Kul var det i alla fall!

Likes

Comments

Idag är det dressyr med Zessan som gäller. Vi ska tävla i division 3 med Hjo-laget och rida Lätt C1 två gånger. Ska bli väldigt spännande och kul!

Likes

Comments

Världens bästaste Daysie blev placerad många gånger under dagens tävling i Ulricehamn. Hennes prestation idag har verkligen varit på topp!

I förklassen blev vi andra placerade i Lagtävlan för ponnyallsvenskan (LA) 2013 med 68.939 %, dessutom lyckades vi ta hem en 5:e placering i Lätt A P1 med 63,947 % (lagklassen). Två klasser vi inte har placerat mig i förut. Vilket tyder på hur hårt arbete verkligen kan löna sig! Bara att kämpa på ännu mer! Så mycket tid som vi har lagt ner på dessa program!

Det bästa av allt var att Hjo hästsportsklubb kom 3:A i dagens omgång av division 1! Grymt team tillsammans med bästa Malin! Nästa gång tar vi dom! Men sjukt kul dag! Verkligen stolt över Daysie!

Likes

Comments

Idag är det tävling med Daysie i Ulricehamn. Det är lagtävling och sista omgången av division 1. Jag och Daysie kommer att tävla lagtävlansprogrammet och Lätt A P1 idag. Ska bli väldigt kul och jag är sjukt taggad!

Likes

Comments

Min fredag spenderades mest på jobbet än i skolan. Vi hade en väldigt kort skoldag med en lektion som började klockan 8 och slutade 09.15. Efter skolan åkte jag i princip direkt till jobbet, och jobbade från klockan 11-18 (7h). Nu behöver jag börja lära mig hur man gör maten, så det fick jag göra under gårdagen. Det känns lite grann i benen idag att jag stod på ett stenhårt golv i massa timmar igår, men, men. Det blir nog snart bättre!

I föregår packade jag allt inför tävlingen idag, så nu behöver jag bara åka upp till stallet och knoppa Daysie och fixa det sista. Tävling är det som gäller idag!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments