Så sjukt rolig och inspirerande dag det har varit idag, trots en hemsk förkylning och lite huvudvärk. Älskar verkligen Horse Show så jäkla mycket! Blev sjukt taggad på att rida, synd bara att jag inte han göra det när jag kom hem. Är just nu helst slut efter dagen, så ska gå och lägga mig nu. Godnatt på er!

Vad har ni gjort idag? Har ni varit på Horse Show den här veckan?

Likes

Comments

Har inte orkat mycket idag. Varit så trött hela dagen och haft huvudvärk hela tiden. Jag tvingade mig ändå att plugga matte en stund. Mysigt mycket med Simon idag också och ridit en sväng. Helt klart en lugn och chill dag.

Vad har ni gjort idag? Kram!

Likes

Comments

Min fredag har varit helt okej. Endast en vanlig mattelektion hade jag, resten av dagen gick vi på föreläsningar. Psykiskt har jag varit lite nere dom senaste dagarna, självförtroendet fick en liten sväng om. Så jag håller på att försöka bygga upp det just nu. Dessutom har jag varit väldigt förkyld ett tag nu. Har blödigt näsblod tre morgnar i rad nu, eftersom jag snyter mig så mycket och idag kändes det som om jag hade ögoninflammation när jag vaknade med helt illröda ögon... Som tur var gick det över och blev bättre under dagen! Men just nu behöver jag verkligen bara vila, tyvärr plugga och krya på mig så att jag snart mår bättre. Kram på er!

PS. Väldigt bra podd här ovan! Pillowtalk med Peg &a Penny! 👌🏼

Hur har eran dag varit?

Likes

Comments

Satte mig i skrivsalen klockan 8 imorse för att skriva ett tre timmar långt kemikursprov... Det var långt ifrån roligt, mest stressande och pressande. Jag ville verkligen prestera bra för att jag har pluggat så mycket som jag bara har kunnat. Vi får se hur långt det tar mig. Men nu är det gjort så att jag kan lägga fokus på annat, vilket ska bli så sjukt j*vla skönt!

Just nu är jag i stallet, har fixat allt åt båda hästarna så ska strax gå ut och hämta dom i hagen och träna båda ikväll. Längtat så mycket efter att bara få rida och skita i plugget! Haha!

Vad ska ni göra idag? Kram!

Likes

Comments

Nu gäller det... Är väldigt nervös inför det här provet och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Jag tänker i alla fall göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker. Kram på er!

Likes

Comments

Imorgon ska jag skriva mitt första kursprov och det i kemi... Ser verkligen inte fram emot det, men kommer kännas väldigt skönt imorgon när det är gjort. Då kommer jag kunna andas ut ordentligt. Så mycket tid som jag har lagt ner på att plugga inför det provet... Men nu ska jag sova för att orka med morgondagen, så vi ses imorgon! Kram!

Likes

Comments

Det gick så bra på träningen idag, trots lite huvudvärk. Vi övade på öppnor och slutor och Daysies gångarter. Det gick väldigt bra idag och det känns så skönt! Längtar tills nästa träning! Kram på er!

Likes

Comments

Det var så skönt att bara åka ut på en lite lättare tävling och samla på sig lite självförtroende inom hoppningen igen. Daysie och jag hoppade bara 50 & 60 cm för att höjden inte skulle vara ett problem, också för att vi skulle kunna fokusera på allt annat istället. Som att komma över hinderna... Båda rundorna gick faktiskt väldigt bra! Hon tvekade inte en enda gång och var absolut sitt bästa jag igår! Otroligt skönt att kunna känna sig nöjd med allt. Vi kunde inte gjort någonting bättre än det vi gjorde igår.

Vad ska ni göra idag? Kram på er!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och mamma i bilen påväg mot Skara. Snart ska jag äntligen få tävla! Sjukt taggad! Berättar mer senare! Kram!

Likes

Comments

Till vänster här ovan ser ni min lilla D-ponny Daysie och till höger mammas storhäst Zessan. Jag red dressyr på både dessa godingar idag. Två grymma pass. Jag hade så sjukt kul men tampades med en hel del utmaningar under passen. Men just nu känns utmaningarna mer utmanande än begränsande. För jag är sjukt motiverad och otroligt taggad på att nå mina mål, både med Daysie och Zessan och imorgon börjar ett litet steg mot ett mål med Daysie. För då är det tävlingsdags!

See you tomorrow! Kram på er!

Likes

Comments