View tracker

Min söndag har verkligen varit så tråkig. Började dock dagen med en efterlängtad sovmorgon, istället för att gå upp klockan 7 och plugga som jag gjorde igår. Jag red ut i leran med Ridpodden i lurarna och myste. När jag kom hem pluggade jag nästan konstant tills klockan var 6. Helt sjukt hur länge jag pluggar ibland... usch.. kvällen avslutades i alla fall på bästa sätt hemma hos min pojkvän och hans underbara familj. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt på er!

Likes

Comments

Mysig ridtur i skogen med Daysie på förmiddagen och släktkalas för Simons pappa på kvällen igår. Stressig men bra dag! Kram på er!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Hade chansen att få rida två hästar igår, både min egen och mammas. Så jag passade på att hoppa över små bommar och kavaletibommar med mammas häst Zessan. Blev väl ett träningspass på ungefär 1 h. Efter var Zessan helt blöt av svett så trött hon var.

Andra passet blev dressyr med Daysie. Vi red igenom det nya programmet och upprepade alla svåra moment flera gånger, + att vi tränade på att inte bryta av för snabbt så att Daysie tränar upp bakbenen lite mer. Sist men inte minst jobbade vi en hel del med samlingen, att samla ihop Daysie och att länga och korta gångarterna. Riktigt roliga och jobbiga pass jag red igår, men längtar redan till nästa fredag! Kram!

Likes

Comments

Det följer med mig överallt och i allt jag gör. Prestationsångesten. Såklart vill jag alltid göra mitt bästa, helst i allt också. Jag måste bara bäst, eller i alla fall så bra som bara jag kan.

Misslyckas jag på ett prov, eller får jättelåga poäng på en dressyrtävling eller misslyckas någon mer stans får jag sådan otrolig prestationsångest. Varje gång...

Man kan egentligen inte mer än acceptera sina färdigheter och resultat och sig själv för den man är. För man kan inte göra mer än sitt eget bästa and that's fine! Don't you agree?

Ofta följer det inte med många fördelar med ångest, men med prestationsångest gör det faktiskt det. För när jag får prestationsångest peppar det på sätt och vis mig till att göra bättre ifrån mig nästa gång. Så fort jag faller vill jag fortsätta stå upp och kämpa dubbelt så mycket mer! Jag vill förbättras!

Det är oftast så man får göra med ångest, se det bästa i den och använda den på ett bra sätt! Det har verkligen funkat för mig, så hoppas det gör det för er också.

Brukar ni också få prestationsångest? Hade gärna velat höra era åsikter om det!

Likes

Comments

Både dressyr- och hoppsadeln ligger inte alls bra på Daysie just nu. Därför sökte vi upp Linda för att få hjälp med att justera sadlarna så att de inte glider fram och ligger och trycker.

Hoppsadeln behövde breddas en storlek så Linda tog med sig den direkt och skulle fixa den tills idag. Dock så är dressyrsadel fortfarande ett frågetecken... Vi hittade inte någon riktigt lika bra och skön sadeln som jag haft innan, så just nu ska mamma och jag bara fundera på hur vi vill göra och såklart höra av oss till Linda när vi vet det.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

View tracker

Känns som om detta kommer bli en bra dag trots det tråkiga schemat. Det är onsdag idag, mitt i veckan och till och med min namnsdag! Yay!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Gick upp tidigt igår för att jag och mamma skulle åka till Grevagården, för att jag skulle tävla där på Daysie. Det var första gången jag red det nya programmet som jag kommer att tävla på riktigt om någon månad eller mer. Programmet var "Lagtävlansprogram för ponnyallsvenskan 2013 (Lätt A)", vilket innehåller både många nya och svåra moment. Men det här programmet är mycket roligare än de andra programmen jag har ridit tidigare. Det händer mycket mer under programmets gång och det är mycket roligare moment som man ska göra!

Tävlingen igår måste jag säga gick väldigt bra! Högt över förväntan faktiskt! Vi slutade på 68.33 %, vilket är väldigt bra för att vara första gången vi startar ett helt nytt program. Dock så var det en "Pay and ride" och ingen riktig tävling, så då brukar dom vara lite snällare med procenten. Daysie var i vilket fall väldigt duktig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fyller en av mina bästa vänner 17 år, nämligen Maja. Därför önskar jag dig ett stort grattis Majsan! Hoppas du får en underbar dag för det förtjänar du verkligen! Tänk, äntligen är du 17 år! Puss! Älskar dig!

Likes

Comments