Jag är otroligt ledsen för den dåliga uppdateringen, men just nu känner jag verkligen att jag behöver slappa och återhämta mig emellan jobb-passen och allt annat som just nu sker i mitt liv. Kort sagt så är det mycket som händer just nu. Absolut mycket jobb, ridning och kompisar och inte så mycket bloggande. Men jag lovar att jag kommer tillbaka! Så snart jag hinner och kan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet att det var "längesedan" det var torsdag och avslutning, men vill verkligen dela med mig av det här och såklart tacka för en underbart mysig kväll. Några ifrån klassen var bjudna hem till Towe för att fira hennes födelsedag på kvällen i torsdags. Vi åt god mat, som några av oss lagade, spelade brännboll och körde lekar och trekamp tillsammans. Det var en helt underbar kväll jag absolut tycker att vi borde göra om! Tack till alla ni som gjorde den kvällen speciell! Kram!

Likes

Comments

Äntligen är det sommarlov! Som man har längtat! Nu är det här!

Jag hade skolavslutning i torsdags, på morgonen. Så jag han rida två hästar lite grann innan jag skulle iväg på kvällen. I torsdags började alltså mitt underbara och efterlängtade sommarlov!

Jag har själv ingen aning om hur mitt sommarlov kommer att se ut. Jag vet bara att den kommer bestå av mycket jobb, kompisar och ridning, sedan får vi se hur mycket mer jag hinner med! Såklart kommer jag vara mycket med min pojkvän Simon också!

Vad ska ni göra i sommar?

Likes

Comments

Vet inte vart det kom ifrån, men hoppas bara att det är spänningshuvudvärk så att det går över snart. Orkar verkligen inte ha en massa huvudvärk och vara sjuk mer... Hoppas verkligen att det blir bättre snart!

Likes

Comments

Bärjade jobba klockan 10.30 imorse och åkte hem vid 20.30 nu på kvällen. Är helt slut i precis hela kroppen, känns dessutom som att jag har träningsverk i hela benen redan nu... Men imorgon är det skola som gäller och jag är sjukt taggad på att snart få ta sommarlov. Inte långt kvar nu, bara att hålla ut sista tiden!

Likes

Comments

Tidig morgon i stallet idag, eftersom jag ska jobba klockan 10.30. Jag gick upp vid 7-tiden men var inte i stallet för än halv 8. Daysie och jag körde ett dressyrpass i paddocken. Vi skrittade fram och värmde upp ordentligt, tränade lite skänkelvikningar och red igenom programmen Lätt A1 och Lätt AP1. Det kändes att det var ett tag sen jag red ett ordentligt dressyrpass, för det var lite saker som behövde tränas upp igen. Men Daysie skötte sig jättebra!

Nu ska jag till jobbet och jobba ett tag.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Idag åkte Simon. Han ska på semester i Skottland och kommer hem om ca en vecka. Just nu känner jag verkligen att jag kommer sakna honom, så jag kommer försöka sysselsätta mig själv så gott som jag bara kan. Därför var jag även länge med Simon imorse. Vi tog sovmorgon ihop, åt frukost tillsammans och cyklade en sväng. Väldigt mysigt!

Vid klockan 1 åkte jag hem ifrån Simon och direkt till stallet. Där red jag ut min lilla ponny bland blommorna och galopperad i det fina vädret! 19 grader och sol var det hela ridturen!

Som avslutning på dagen åkte jag och jobbade ifrån klockan 16.00 - 20.20. Skönt att jobba ordentligt, speciellt när det är ett roligt jobb!

Likes

Comments

Igår blev det en väldigt kort skoldag. Jag hade både sovmorgonon och endast 3 lektioner efter det. Dagen var heller inte slut efter skolan, trots att jag var väldigt trött, för då åkte jag direkt till jobbet och jobbade till stängning. Väldigt skönt att jobba igår för det var en väldigt lugn dag, så att vi hann fixa allt och städa i tid. Det blev ju dock ingen ridning, eftersom jag inte riktigt hann med det...

Nyss vaknade jag precis upp hos Simon. Åkte till honom efter jobbet igår. Så vi ska väl snart äta frukost och sedan börjar jag jobba vid klockan 4 idag med.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Gårdagens träning gick inte direkt världsbäst... Daysie var lite surig och jag hade lite kort tålamod, men det går inte alltid perfekt på träning. Så jag får bara nöja mig med gårdagens pass och kämpa vidare. Christian la ut lite bommar som vi tränade galoppombyten över och lite snäva svängar. Som sagt gick det inte perfekt, men vi satte i all fall några byten.

Likes

Comments

Sista provet är nu skriver! Otroligt skönt! Jag har pluggat väldigt mycket på sista tiden utan någon ordentlig paus, eftersom det har varit så mycket prov och inlämningar nu i slutet. Men äntligen kan jag ta en paus, börja blogga mer igen, rida ordentligt och slappna av. Kände redan direkt efter provet hur huvudverken släppte!

Efter skolan gick vi, några i min klass, och fikade på stan för att fira Towe som faktiskt fyller 17 år idag! Så ett stort grattis till Towe såklart! Hoppas hon får en underbar dag, för det förtjänar hon verkligen!

Nu ska jag strax upp till stallet och träna för Christian.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments