Header

Jag är tacksam för allt vi hade, synd bara att du inte tyckte att det var värt att kämpa för.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Morgonljuset bär på ett löfte om nått svårt
Och ingenting är vårt

Sjung en sång för mig
Om att allt är som det ska
Ljug en stund för mig att allt blir bra
Vagga mig till sömns
Få mig att tro

Tro på att det ordnar sig
Nån gång, nån gång

Allting blir bra nån gång

- Ulrik Munther

Likes

Comments

Nu är det några dagar sedan jag red Hubertus, men jag vill väldigt gärna dela med mig av den dagen ändå. Jag har varit ganska nere ett tag nu och då har inte bloggen prioriterats, så nu försöker jag blogga lite mer igen.

Förra lördagen red vi Hubertus på Grenabo gård. Daysie har tyvärr blivit sparkad i hagen, så jag kunde inte rida henne. Istället fick jag låna mammas häst Zessan att rida på.

Vi red först ut en mysig sväng i skogen. När vi kom tillbaka till "samlingsplatsen" hoppade vi lite små hinder och slutligen körde vi även ett race. Man skulle galoppera så fort man bara kunde och försöka ta "rävsvansen" ifrån en stolpe. Tyvärr kom väll jag och Zessan typ 4:A eller nått, men roligt var det!

Likes

Comments

Aldrig trodde jag att den tjejen skulle betyda mer för dig än 2 år med mig. Men tänk så fel man kan ha. Människor förändras ju väldigt fort nu för tiden. Så det kommer väll jag med att göra.

Likes

Comments

Jag blev dumpad. Jag blev tagen på sängen, helt chockad, berörd och totalt förstörd. Alltihop på en och samma gång. Inte trodde jag att den personen som verkade älskade mig mest skulle lämna mig lika fort. Allting kan ske på så kort tid och folk kan förändras precis lika fort, till och med på endast 2 dagar.

Jag respekterar den personens beslut, men det finns mycket snällare sätt att dumpa någon på. Det här är något jag har velat få ur mig så länge nu efter att jag mått så dåligt och varit så ledsen så många dagar och nätter . Jag har aldrig gråtit så mycket och varit så nere som när den personen sårade mig. Jag har mått så sjukt jäkla dåligt... Så många sömnlösa nätter som jag bara grät på. Vet inte hur många gånger jag trodde att jag inte skulle klara av det här längre. Stunder då smärtan var så stor att jag bara ville försvinna på grund av en person.

Jag förstår att det heller inte är lätt att dumpa någon, men det är tusen gånger värre att stå på utsidan och bara bli helt utanför. Helt utestängd från allt som förut var ens "andra familj", nästan ingen av dem hälsar längre utan bara ignorerar en. Jag tvingas acceptera ett beslut jag inte alls är med på. Så är det bara och det har jag insett. Man är två i ett förhållande och inte en. Det måste fungera för båda två och i vårt fall gjorde det inte det. Det förvånar mig faktiskt inte om det skulle ligga otrohet bakom något beslut, men då var det i alla fall inte så.

Jag kämpar med att gå vidare. Det är svårt att släppa en person som så länge varit en del av ens liv. Men nu är det min tur att gå vidare och inse vad som skett. Jag är starkare än vad jag själv trodde och jag kommer klara det här, bara jag tänker positivt och peppar mig själv. Tårarna är snart slut och det är absolut dax för en ändring i mitt liv.

Aldrig ska någon få förstöra mig på samma sätt igen.

Likes

Comments

Igår red jag både min egna ponny Daysie och Malins ponny Madonna. Först ut var Daysie och vi red igenom Lätt A P:1 en gång. Sedan övade vi lite mer på öppnorna och slutorna och finslipade på lite detaljer. Vi övade även på att lägga bra 8-meters volter, där Daysie inte bara slängde ut rumpan utan spårade i varje steg. Daysie var riktigt duktig och skötte sig jättebra!

Jag red även Madonna vid halv 7-tiden. Hon var väldigt stark och jag hade lite svårt att hålla henne lugn och med mig. Därför var det viktigt att inte lägga för mycket vikt i handen utan att snarare hålla en lättare hand och göra mycket halvhalter. Men Madonna var också väldigt duktig, en rolig utmaning jag försöker ta mig an! Kul ska det bli!

Likes

Comments

Nu finns min och Daysies ritt i klassen Lätt A P:1 att se. Vi hamnade på 70,526 % och Daysie var hur duktig som helst! En grymt rolig och snygg ritt tycker jag! Både jag och Daysie gjorde ju vårat allra bästa.

Likes

Comments

Igår tävlade jag och Daysie i Grästorp hela dagen. Vi startade först i Lätt A:1 och lyckades få ihop 73,750 %. Vilket var riktigt bra och som ledde till en 1:a placering! Andra klassen startade jag nästan direkt efter och det var Lätt A P:1. Vi slutade på 70,526 % och vann den klassen med!

Det var en riktigt rolig och grym dag! Daysie skötte sig perfekt och gjorde absolut sitt bästa! Bästa Daysie!

Likes

Comments

För cirka en vecka sedan åkte jag, mamma och Daysie till Allingsås för att vara med på distriktsmästerskapet. Klassen jag skulle rida var Lätt A P:1 med Daysie. Vi slutade på 66,974 %, men tyvärr ingen placering. Det var endast 3 placerade och vi hamnade på den 4:de platsen. Men Daysie var väldigt duktig ändå!

Likes

Comments

Så sjukt otroligt ledsen, har jag varit och är jag till och från. Jag hoppas verkligen att tiden löser alla sår, så att min "deppiga period" snart är slut.

Vi får hoppas att jag vaknar lite gladare och piggare imorgon.

Hur mår ni?

Likes

Comments