Header

Nu är det bestämt. Jag ska vara med i utmaningen #nouw30daychallenege , där man som bloggare ska blogga i 30 dagar i rad och utmana sig själv. Jag ska göra mitt allra bästa och gå all in!

I år sätter jag ribban Mitt största mål är att utvecklas som bloggare. Jag vill skriva fler och intressantare inlägg varje dag. Publicera inlägg oftare och strukturera upp både mitt bloggande och själva blogginläggen.

Jag har målsättningen att verkligen vilja hitta tillbaka till mig själv igen. Den glada och inspirerande bloggaren, som nuförtiden mest stressar runt och pluggar en massa. Bloggen ska få mer av både min tid och kärlek.

Mitt största mål är att utvecklas som bloggare, så nu ska jag ge allt! Är ni redo?!?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag firade vi världens bästa tjej, på världens mysigaste sätt! Vi spelade shuffelboard, åt mat tillsammans och snackade. Vi firade Majsan till 1000 och totalt överraskade! Tack till allihopa för en underbar dag! Kram på er!

Än en gång, stort grattis på födelsedagen Majsan!

Likes

Comments

Stort grattis på 18-årsdagen bästa Majsan! Äntligen är det din dag! Som du har längtat! Nu har du ju bara körkortet och massa roliga grejer att se fram emot!

Jag hoppas att du får en helt underbar födelsedag för det förtjänar du verkligen! Du är bäst, Maja, på alla sätt och vis!

Än en gång, stort, stort, stort grattis till världens bästa diiiig!

Likes

Comments

Äntligen har jag min egen högtalare! Jag vet inte hur många jag har burit upp mammas & pappas högtalare till övervåningen för att jag har lånat deras högtalare och haft den på mitt rum. Men nu slipper jag det! Nu kan jag lyssna på grymt bra musik nere på mitt rum helt utan problem!

Det ska bli väldigt najs att kunna lyssna på musik på mitt rum!

Likes

Comments

Varannan tisdag, jämn vecka, tränar jag för Christian i Englabo. Igår var det Daysie som fick sig ett rejält dressyrpass. Snart ska vi börja tävla ett nytt program nämligen ”FEI:s Individuella Mästerskapsprogram för ponnyryttare 2012”, därför har vi börjat lägga väldigt mycket tid på att rida det programmet och öva på moment som finns där under träningar. Jag tycker att det är ett väldigt roligt program att rida, eftersom det händer väldigt mycket hela tiden. Dessutom finns det roliga rörelser som dem har försvårat och lagt i svåra kombinationer. Det gäller att hålla fokus, tungan rätt i munnen och behålla lugnet när man rider igenom ett sådant svårt program. Det känns skönt att jag och Daysie har tagit oss till nästa nivå. Nu måste vi bara kämpa, öva och prestera på kommande tävlingar!

Det ska bli väldigt kul att få tävla det nya programmet med Daysie! Sjukt taggad!

Likes

Comments

Lovet är helt slut och skolan har börjat igen. Skönt att komma tillbaka till lite rutiner, men annars har jag verkligen inte saknar skolan. Jag vilade i alla fall halva lovet och pluggade andra halvan. Så jag är utvilad och redo för att kämpa med skolan igen.

Jag ska göra mitt bästa och försöka hålla humöret uppe under den här terminen också!

Likes

Comments

Jag är väldigt tacksam över att jag blev inbjuden till en så mysig och fin middag. En av mina absolut bästa vänner fyller idag 18 år och dessutom fick jag lära känna en lika härlig tjej som också firade sin 18-årsdag just idag. Både Esther och Anna är två helt underbara tjejer som jag hoppas fick en väldigt lyckad födelsedag!

Grattis på eran 18-årsdag finisar!

Likes

Comments

Under året 2017 flyttade även hästarna hem till oss. Nu går dem i hagen utanför mitt fönster varje dag. Vi ser dem och tar hand om dom mer än vad vi tidigare har gjort. Fler timmar blir det i stallet, men så sjukt mysigt att ha hästarna här hemma!

Såklart hände det väldigt mycket mer under året 2017! Jag kommer inte riktigt ihåg allt, men mycket roligt har inträffat!

Jag måste tacka alla underbara vänner som har ställt upp för mig under det här året och år innan detta! Ni är världsbäst och jag är väldigt glad över att jag har er! Kram!

Tack för 2017!!

Likes

Comments

Jag vet inte om jag kan säga att 2017 var mitt år. Det är väldigt många saker som har gått bra under just det här året, men jag har också haft några rejäla kraschar...

Året började bra med Göteborg Horseshow och massa mer roligheter som jag hittade på med både familj och vänner.

Dessutom fyllde jag 17 år och firade det ganska rejält!

Min absolut största krasch kom nu i slutet av året, när jag blev dumpad av min dåvarande pojkvän. Det var inte ett gemensamt beslut, så jag var väldigt ledsen en period där. Däremot lärde jag mig att stå mer på mina egna ben efter det breakup’et.

Men medan kärleken svek mig, fanns alltid Daysie där för mig. Hon fick istället mycket mer kärlek och träning. Jag tycker verkligen att 2017 var mitt & Daysies år. Vi har utvecklats så otroligt mycket inom dressyren och hon har format sig så sjukt bra och blivit väldigt fin i formen! Daysie var så fin på varenda tävling att det nästan alltid ledde till en placering. Allt vårt hårda arbete och all tid jag och Daysie har lagt ner på dressyren har verkligen visat resultat! Dessutom har hon förbättrat sig inom hoppningen också! Hon hoppar mycket finare nu och har mer självsäkerhet i hoppningen. Väldigt mycket utvecklades inom ridningen och gjorde 2017 till Daysies gläns-år!

Likes

Comments

I lördags var jag på en liten nyårs Pay And Jump i Hjo. Klubben anordnade en egen liten ”tränings-tävling”. Tyvärr kunde jag inte få med mig båda hästarna, så det blev bara Daysie som fick vara med. Vi startade i 70 cm, och 80 cm. Endast låga höjder för att bygga upp ett större självförtroende. Båda starterna gick väldigt bra! Daysie var taggad och hoppade jättefint över alla hinder. Ett stopp fick vi i 80 cm, då Daysie blev ”rädd” för ett plank som det stod en liten text på. Daysie gillar typ inte plank med text, så det var inte helt oväntat.. Men Daysie var riktigt duktig ändå!

Likes

Comments