View tracker

Jag hinner verkligen inte med någonting just nu, känns det i alla fall som. Helgerna ser precis likadana ut. Mycket tid läggs såklart på plugget och ridningen, men den här helgen har det varit väldigt mycket. Jag går upp tidigare på mornarna och sätter mig och pluggar i några timma hela helgernar. När det är klart, är det stallet som gäller. Daysie ska ridas och hennes saker ska fixas som hö, vatten och kraft och mocka. Jag red ut med Anna här om dagen också, på en mysig sväng i skogen.

Den här helgen har jag även varit hos Simon. Vi sov över igår till idag. Imorse var första gången på länge som jag hade sovmorgon till klockan 10. Skönt att det var med Simon, så att vi kunde mysa extra länge den morgonen. Vi hann bara plugga lite grann innan jag åkte hem. Men hade verkligen saknat honom. Min älskade Simon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kort skoldag som tog sitt slut 11.50, då jag slutade skolan och fick skjuts hem. Max-mat i bilen hem och skjut av mormor och morfar som var så gulliga. Tack så jättemycket!

Såklart är det mycket plugg som ligger på hög den här helgen, därför blev det cirka 3 timmars plugg idag... Najs... Såklart också ridning i nån timme med Daysie. Men inte mycket mer än det hann bli gjort idag. Kram! / H

Likes

Comments

View tracker

December tar sin början och den första dec är det idag. Skönt att julen börjar närma sig tycker jag. Älskar julkänslan och allt som förknippas med jul. Helt klart den bästa högtiden.

Gårdagens prov genomförde jag på eftermiddagen, efter skolan mellan klockan 3-5. Kom ut därifrån med en mycket bättre känsla än förra gången i alla fall. Det är absolut inget A, snarare ett mer realistiskt betyg. Får jag bara godkänt är jag nöjd. För shiet, så svårt det var.... Men nu är det gjort och det ligger nu bakom mig. Bara att tänka framåt.

Pluggmässigt är det mycket just nu, speciellt i helgen. Ergonomi-prov på måndag, då har vi även kemi-diagnos och läxa i kemin. Till onsdag har vi massa matte-sidor att ha räknat och dessutom en engelsk bok att läsa ut till näst-nästa vecka. Så det är verkligen inte lugnt... Men, men... Bara att ta tag i det också.

Tänkte också bara berätta att den här julkalendern är grymt bra. Har bara sett första "avsnittet" hittills, eftersom det är den första dec idag. Men ser fram emot hela kalendern och tycker att ni också borde kolla på den! Jag tänker fortsätta hålla kvar traditionen om att se julkalendern, speciellt när jag har en bra och rolig att kolla på.

Bye! / H

Likes

Comments

Känner mig väldigt glad och stolt över att få träna för en så duktig och framgångsrik ryttare och tränare som Anna Nilsson. En stor förebild måste jag säga.

Jag tränade för Anna i lördags på Munkebo vid 12-tiden, såklart med min ponny Daysie. Själv tycker jag att träningen gick väldigt bra. Väldigt svåra men roliga övningar som jag lärde mig mycket på. Jag tar med mig mycket kunskaper hem och fler saker vi behöver öva på. Det var absolut bästa träningen på länge. Stort tack till Anna Nilsson!

Likes

Comments

Jag har kämpat så länge med kemin nu. Jag har pluggat i över 6 h till det provet och pluggat hela, hela helgen. Varje dag har bestått av minst 2-timmars plugg och imorgon kanske det äntligen är slut med det. Då skriver jag provet igen. Skitnervös är jag, men det får bära eller brista för nu har jag verkligen försökt mitt allra bästa.

Likes

Comments

Träffade Tilde en sväng på stan på eftermiddagen igår, efter att jag hade både ridit och pluggat. Vi shoppade lite tillsammans, när det ändå var lite rea i helgen. Både jag och Tilde köpte julklappar och andra saker. Bland annat köpte både jag och Tilde var sina rosa sammetsklänningar, som verkligen var så fina! Också till ett väldigt bra pris!

Vi fotade även lite på stan. Har verkligen saknat att både fota, redigera bilder och lägga ut dem. Önskade att jag hade mer tid för det, men tyvärr är det inte så. Får bli lite fina foton ibland bara. Men väldigt fina foton blev det!

Innan jag åkte hem hann vi även fika en kortis på Rådhuset. Köpte var sina varma choklad och en kaka, jag tog daimtårta och Tilde en snickerskaka. Väldigt mysigt och gott! Såklart en väldigt mysig dag, tack Tilde!

En av bilderna jag tog på fina Tilde!

Likes

Comments

Igår tog jag mig tid att åka moppe till Hjo och fika en sväng med Majsan. Som tur var startade moppen både på vägen dit och hem efter att ha vägrat starta resten av veckan... Najs... Nepp, men fikan med Majsan var betydligt bättre och mysigare. Vi satt säkert på Vete & Råg i över en och en halv timme och snackade igenom allt möjligt. Som vanligt när det gäller oss, haha. Väldigt, väldigt mysigt var det i alla fall. Tack så jättemycket Majsan!

Likes

Comments

1,5 år har jag och Simon varit tillsammans idag, hela 18 underbara månader ihop. Jag kan inte vara gladare över att ha en så fin kille vid min sida och som ställer upp för mig. Han är helt klart den finaste killen som finns. Vi båda vet att det kommer bli fler underbara månader för oss. Älskar dig lite för mycket Simon, bästa du.

Likes

Comments

Lördagskvällen spenderade jag, mamma, pappa, Vera, mormor och morfar på Mangos för att fira lite. Vi åt väldigt god mat och snackade väldigt länge. Jag beställde en Black & white, som verkligen var god! Super god till och med! Ångrade verkligen inte mitt val där!

Senare på kvällen kom Tilde och hämtade mig med sin moppe hos mormor och morfar. Vi drog hem till henne en stund och snackade igenom allt som hänt sen vi sågs senast. Väldigt mysigt att få träffa Tilde igen, verkligen saknat henne.

Likes

Comments

Igår lånade jag ut min lilla ponny till min lillasyster Vera. Vi hade en timmes lektion i ridhuset tillsammans. Vera fick lära känna Daysie lite bättre och rida på ordentligt medan jag coachade så gott som jag bara kunde. Det var verkligen så kul att ha med Vera i stallet och hon var så duktig och hjälpte till hur mycket som helst och skötte sig. Under ridpasset kunde hon till och med trava helt själv, rida lätt och trava över bommar. Duktig är hon, Vera!

Likes

Comments