En vecka sen skolan började och jag tycker faktiskt att det inte är jobbigt alls. Har ju bara gått en vecka så snart är jag väl less. Men nu i skolan så jobbar jag bra på lektionerna så lektionerna går fort och är inte tråkiga. Hoppas det håller i sig hela terminen att jag jobbar bra på lektionerna och slipper känna mig stressad. Högt mål men hoppas att jag håller det.

Senaste dagarna har jag varit i skolan, tränat, spelat innebandy och inte så mycket mer. Dagarna ser mest likadana ut nu när det är skola. Är ganska slut på kvällarna så gör inte så mycket. Det ör faktiskt min tredje dag utan socker idag och ska försöka hålla i minst en vecka och denna gång ska jag verkligen försöka att hålla mig borta. Ska också försöka vara borta från godis i minst en månad, tänk om jag klarar det, kommer att vara så stolt haha.

Min lycka idag när jag frågar mamma vad det blir för mat och hon svara pizza, blev så glad. Ha varit sugen på något riktigt gott sen måndag så det gjorde min dag kan man säga. Efter maten åkte jag till Keros för jobb i 2h, bra att tjäna pengar men skittrist. Längtar så tills lönen kommer, då ska jag beställa något, gör mig av med pengarna direkt haha.

Hörrni gonatt på er, hejdåå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sista jullovsdagen, så tråkigt. Imorgon ska jag upp till skolan igen, känns inte alls som de, är van med att de är lov, att vakna sent och chilla runt hela dagarna. Men, men sånt är livet och nu är skolan här igen och jag kan inget göra.

Idag har jag städat i vindan och ren bäddat, så skönt. Under tiden man städar och innan man ska göra det är det tråkigt men efteråt, så skönt, Älskar när det är rent i mitt rum och att lägga mig i en ren säng, finns ingen bättre känsla. Annars idag har jag bara tagit de lugnt och varit till Pajala en sväng nu på kvällen. Köpte godis för att "tröst äta" lite för att skolan ska börja haha, hittar alltid mina ursäkter. Nämen imorgon ska mitt nyttiga liv börja, bestämde mig att när skolan börjar då tar jag tag i mitt liv så ska försöka nu. Ta bort sockret och träna, får se hur det ska gå men man kan alltid försöka. Vill köpa ett gymkort för det är så mycket roligare att träna på gym än hemma, blir mer motiverad speciellt om man betalar, man kan ju inte kasta bort pengar bara så där. Kom kanske inte från rätt mun precis men om jag köper något så måste jag använda de, iaf gymkort.

Nu är jullovet slut och det har väl varit bra, inget speciellt men älskar lov så det var bra. Egentligen kan lov aldrig vara dåliga, man slipper skolan och får sova länge. Men man kan bli riktigt uttråkad om man inte gör något alls. Jag har varit med kompisar, firat jul och nyår såklart och varit till Luleå. Jag är nöjd men absolut inte redo för skola, vill ha lov flera veckor till.

Alarmet är ställt på 06:45 så ska lägga mig att sova snart. Vi hörs, hejdå.

Likes

Comments

.. mår jag väl bra, har väl mått bättre men dåligt mår jag inte.

.. lyssnar väldigt mycket på podden Wahlgren och Wistam, så rolig och kan inte sluta lyssna. De har lagt ut 149 avsnitt, de började 2015 och jag har börjat lyssna ända från början så är på avsnitt 47 av 149.

.. skolan börjar på onsdag och det är söndag idag, alltså bara två dagar jullov kvar, inte alls kul.

.. har köpt lite nya kläder i Luleå så garderoben mår bra nu, speciellt innan skolan. Bara jag som blir lycklig av nya kläder?

.. älskar rosta mackor med grillad kycklingskinka och ägg, såå gott. Åt de till kvällsfika med ett stort glas oboy vilket också är sjukt gott.

.. fryser om fötterna hela tiden, så jobbigt de blir helt vita. Hatar att frysa om fötterna, har min mysiga sköna varma tofflor men kan frysa i dem ändå ibland,

.. behöver verkligen massage, har så ont i axlarna och lite i nacken. Synd att man inte har nån i familjen som orkar massera en, hatar att vara spänd och ha ont i axlarna. Känner mig så stel och vet inte hur jag ska ha huvudet.

.. funderar på att börja spara pengar till en kamera, älskar att fota men min mobil har så dålig kamera så det är inte kul att fota med den. Tror dock att jag börjar spara när jag börjar få studiebidrag. Det är dock om ett halvår men då får jag ju in pengar. Vill verkligen ha en bra kamera så jag kan fota fina bilder.

.. pälsjacka är något som också står högt uppe på min "vill köpa lista", så snyggt men kostar en tusenlapp så jag måste spara pengar dit också.

.. det var mina just nu för denna gång, hejdåå!

Likes

Comments