Hoppträning, Splasch

Godmorgon! Hoppträningen igår gick lite sådär i början va han lite överladdad och då råka jag hålla lite för hårt på tygeln och de tyckte han inte om så då blev han lite sur på mig. Och sen va han mest studsig. Men endå nöjd att vi slutade så bra! Idag ska jag gå hem till Mormor efter skolan och så ska hon hjälpa mig med tyska läxan och sen ska jag handla lite kläder och sen hem till hästarna. Hedå!

Hösten är kommen<3​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hoppträning, Splasch

Hej skulle bloggat i söndas å igår men kom inte in på nouw. Men nu fungerar de igen:) Idag är det tisdag och hoppträning för Splassen<33 Kommer inte lägga upp nåt mer änn detta idag för måste till stallet så fort jag kommer hem så aa. Kanske kommer nåt ikväll om hur det gick på träning annars kommer det upp imorron!

Baaaii!<33

​Frulle<3

Likes

Comments

Hej! nu är jag tillbaka igen, tog en paus när skolan börjat för kände de blev lite mycket och orkade inte men nu ska jag börja blogga igen. Jag hoppas ni har haft det bra det har jag iallafall jag, har hänt en massa t.ex. min och Splaschs tävlingsdebut som vi gjorde för ugnefär 2 veckor sen! Vi hoppade en LE (60 cm) och han skötte sig super verkligen en super känsla på framhoppningen och sen tog vi oss runt banan med ett stopp som var mitt fel för jag inte höll om ordentligt och ett stopp som var en läskig bågig planka som inte Splassen tyckte om men han hoppa den på andra försöket så en stor guldstjärna till min duktiga kille! <33 Kommer mer upt efter stallet men tills dess ha de gött!

Likes

Comments

Usch! Imorron då börjar skolan igen jätte jobbigt ju borde få extra långt lov för att de inte vatt nån sommar haha! Har ändå varit en ganska tråkig och rolig sommar roligt för att vatt med ganska mycket med kompisar, fått lära känna en underbar men lite knäpp häst vid namn Splasch, vatt på ridläger ock fått massa galna nya vänner<3 Tråkit för att vatt kallt å regnigt å blåsit, Julle vatt halt hela sommaren, inte tävlat en enda gång:(

Men det blir nog ganska roligt att börja skolan igen trots allt men kommer sakna att kunna sova hur länga man vill bara gå ut å hoppa i poolen när man vill bada!

När började/börjar ni skolan?

Goonatt!<33

Likes

Comments

Splasch, Hoppträning

Hej! igår red jag splasch på ridbanan och jag provade också klippsen eller vad det heter på tränset som man föster ihop bettet och nosgrimman men det gick intebså bra dom tyckte han inte om han blev jätte hård å tog bara upp huvet istället för ner så sen tog vi av dom och då gick han super fint sen mot slutet blev han trött och började jobba mot mig istället för med mig. Men nöjd med halva ridpasset iallafall! Ikväll va de hoppträning och det gick jätte bra vi tog oss mod och hoppade muren också som vi inte hoppat sen jag ramlade av på den och slog i ryggen/rumpan, men vi klarade et fast jag var hur rädd som helst så jätte nöjd!

Gonatt!

​min Baby<33

Likes

Comments

Hilda testar

Heeejjj! Det kommer komma en ny sak nu som jag kommer kalla "Hilda testar" och det kommer gå ut på precis som det låter att jag testar grejer. Och idag kommer Splasch få testa en sak åt mig nämligen lusern som är ett foder med mycket protin så han ska bli lite tjockare för han är skit mager. Så vi får hoppas att han gillar det för han behöver det och det är inte alla hästar som tycker om det. Ska gå ut sen och ge hästarna mat...

Nu har Splasch fått smaka luseernen och han tyckte nog de va ganska gott han åt det iallafall. Men han orkade inte äta upp allt (två kg)  så får nog ge honom de två gånger om dan så ett kg på fm å ett på em.  Men han tyckte iallafall de va gott! SÅ tummen upp!! Nu får vi hoppas han blir lite fläskigare hahah!


Likes

Comments

Splasch, Bomträning

Hej hej! Idag va det bomträning och Splasch va jätte duktig idag med tittade inte på en enda bom eller ett ända hinder! <3 Så även idag får han en guldstjärna min kille<33 Och sen idag har jag inte gjort så mycket så inget att skriva om men jag har cyklat en jättelång runda och sålt pandasaker (som jultidningar fast det stödjer wwf) Och så har jag letat efter lite pay and jumper som jag och Splasch kan va med i. Å nu sitter jag framför tvn och tittar på dressyr. Gonatt<3

​Saknar min bäästii<333

Likes

Comments

Igår då va de hoppträning och Splasch va så duktig förutom en runda men kan faktiskt erkänna att de va mitt fel haha! Men annars gick han helt underbart hoppade gubbarna (ett plank med smilisar på) som är så farliga annars på första försöket! Och de va bra fart i honom också vilket de inte brukar va. Så super nöjd en stor guldstjärna till Splaschen! Idag har det inte hänt så mycket bara vatt lat Splasch fått vila idag till bomträningen imorron.

Hejdå!<333

Likes

Comments

Tjena! Idag har det inte hänt så mkt va med Donna en liten stund så badade vi i poolen. Kan ju inte rida Splasch så.... Imorron ska jag nog longera julle och se om han haltar mkt. Men gonatt!

​Min babe<333

Likes

Comments

Hejssvejs! Igår fick vi ta av en av splaschs skor för att den satt lixom halva på hans hov och halva utanför så. Jag red honom lite lätt då men galoppen kändes inte så bra jag tror han haltade lite men det är inte så konstigt så som hans hov såg ut! men på tisdag kommer hovslagarn så får han nya fina dojjor<3 Ska nog snart gå å lägga mig är skit trött så goonatt!<33

Likes

Comments