Header

Nu blev det kronologisk oordning men skit samm!! Jag hade det svinbra i Berlin och här är någr bilder, orkar inte berätta något så ni får väl använda er fantasi!!!!

Puss Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så inom loppet av de senaste tre veckorna har jag hunnit utforska de tre sakerna nämnda i rubriken, det är en underdrift att kalla denna period för intensiv. Hela sommaren har (självförvållat) varit nå djävulskt fullsmockad med saker, men detta i rädsla för att det skulle vara min sista chans att verkligen kunna unna mig resor och spåra ur lite. För nästa sommar kanske jag kommer ha för mycket utgifter för att kunna lägga mina pengar på resor. Så av den anledningen har jag väl varit ganska livsbejakande?? Det har varit fest, öl, hångel, musik, sol, livskris och dans.

Måndag morgon kom jag med tåget från Göteborg då jag varit på Way out West tillbaka till Stockholm. Samma måndagsmorgon började jag min nya skola. BRA PLANERING!! Jag hade verkligen haft noll minuter på mig att ens reflektera över min skolstart, så när jag väl satt där på upprop i aulan så blev det ett sånt kraftigt slag under bältet, det var bara så surrealistiskt att ha ett helt nytt sammanhang plötsligt. Gerlesborgsskolan kommer att vara min grund i två år framöver. Men just nu känns allt fruktansvärt nytt och oklart, inga rutiner eller självklarheter har infunnit sig och jag vill verkligen spola fram tiden till det att jag vet vad jag ska göra av min kropp i skolans korridorer.

Tror verkligen att skolåret kommer rocka, men just nu är det inte riktigt i det stadiet och jag är för rastlös för att invänta att det sociala ska kännas au naturale /::


Här är jag alltså på respektive plats ((;;;

Puss Puss

Likes

Comments

Kollade om Party Monster i går. B ä s t a f i l m e n. Handlar om Michael Alig och hans club kid-kompanjon James st James som stökade till New York på 80-90-talet. Så det jag har ägnat senaste halvtimmen åt är att googla klipp från riktiga intervjuer med the club kids, upptäckte en ny favorit som inte finns porträtterad i filmen --> Richie Rich <-- Rolig, vacker, föredetta skridskoåkare!!

Alltså dessa människo-porträtt är så sorgliga och trasiga, men jag älskar dem och romantiserar det i filmformat trots allt. Han begår (spoiler) förfan m o r d men det paketeras i kostym, kult och fest. Michael Alig förändrade (tillsammans med många andra) ändå så mycket av queer/drag/klubbkultur att man nästan ser förbi allt som var skevt och destruktivt!? Men anledningen till det är kanske att han har passerat människa och bara har blivit en mytisk persona, fest, 80-tal och knark-dimma... Denna film bör kollas på då den är rolig, hjärtskärande, glammig och obehaglig; med skådisar jag uppskattar som Seth Green och Macaulay Culkin.

Likes

Comments

Haft det redigt bra den senaste tiden. Förra veckan badade Selma och jag i Årstaviken.

Men höjdpunkten var när Emilia, Tora och Selma kom och åt hos mig på jobbet<3 Det var så himla fint väder och inte så mycket att göra så jag kunde sluta vid 21 och ta ett glas vin på uteserveringen tillsammans med dem. Någon timme senare ringde jag tillbaka till Minna och bestämde mig för att möta upp dem på söder på en öl. Vi hamnade på Carmen och jag sa hejdå till att inte dricka alkohol på två veckor. Men samtidigt, låt en kvinna leva, måste ju kunna unna mig livets goda även om jag hade planerat annat.

Puss Puss

Likes

Comments

Selma det var så himla länge sedan vi hängde, men idag, då jävlar! Finns det något trevligare än att kolla kläder, dela en bulle i vitan och sedan springa genom spöregnet till nästa fik för att söka skydd med dig? Nä, nä, nä skulle inte tro det

Här sitter vi iaf ömma, kalla och lite trötta av regnet på Ingrids eller vad stället nu hette?


Puss Puss

Likes

Comments

När jag berättade för Tora att jag hade färgat min blå jeansjacka svart så påpekade hon att jag nästan aldrig använder färg längre, vilket stämmer. Men jag tror att det beror på att jag brukade använda extremt mycket färg... Ofta i tveksamma kombinationer och att jag nu förknippar det sättet att klä sig på med en annan tid, som nu är mig förbi. När jag sätter på mig rött och gult i kombination så får jag ett äckel i hela kroppen och måste genast byta om, nu är det en ny era i mitt liv. Hilda 2.0 är lite mörkare, lite mer italiensk film noir möter Ghost world!


Hilda 2.0 säger :

Puss Puss

Likes

Comments

Alltså förlåt men det är så osexigt att inte vara intresserad av kultur. Riktigt jävla osexigt. Skulle till och med vilja påstå att det inte ens är ett elitistiskt påstående, för alla har tillgång till att ta del av kultur. Med det syftar jag på att alla kan söka upp information om diverse film, musik, konst, foto och teater på nätet. Sen har man bara olika intresse och fallenhet för att förstå sig på kultur då det kan vara olidligt pretentiöst men ändå. Sedan kan man ha orättvisa fördelar i förståelse då man kan få försprång från sin familje/socio-/kulturella bakgrund. Men att bara inte ha något som helst intresse av det är nå djävulskt konstigt, för hur lever man annars, vad fyller man sina dagar med annars, jag förstår inte det. För kultur är en väg till att förstå sig på samhället, därav ser jag inte hur man har något inrtresse för sin omgivning om man inte uppskattar kultur. Och varför skulle man vilja umgås med någon som inte har ett intresse av omvärlden? En likgiltig ignorant person?! Hur ska man välja vänner om vi inte kan dela exempelvis musiksmak? Vad gör man tillsammans om man inte kan prata om saker som man båda intresserar sig för... Här kanske sport och politik kan komma in som substitut, men är det ett hållbart substitut?? (svar: nej (---: ) 

->Jag kan alltså inte sova kl 02:20 på natten och ligger och irriterar mig på d e t t a?<-

Vill bara föra ut i världen att kultur är-----> s e x i g t


Puss Puss

Likes

Comments

Carl Barat<3<3 beauty

Skojaren Jarvis Cocker<3

Kraftkvinnan Grace Jones<3

Fina, ödmjuke Shugo Tokumaru

Den själfulla rösten Mama Cass

Drömska Kate Bush

Likes

Comments

De beslut som jag tar just nu är nog objektivt inte de bästa, de är drivna av impuls och inte logik. Det är väl det som delvis definierar ett dåligt beslut, det är inte alltid fel, men det kan framkalla skamkänslor/ångestpåslag om man sedan väntar en kvart och frågar sig "oj, hur tänkte jag där??" eller "vill jag verkligen detta, eller vill jag bara göra något/vadsomhelst?". Men jag tänker att allt (förhoppningsvis) löser sig och att inte allt för mycket pengar slängs i sjön på vägen dit.


Jag gjorde ett personlighetstest och blev som ni ser på bilden nedan kategoriserad som 72% intuitiv (impuls), 67% känsla och 83 hela % turbulent! Tycker att detta är lika delar ett elakt skämt som sant.

Här ska jag förgylla era öron med Julian Casablancas raspiga underbara stämma. Fyfan, han har kanske världens bästa sångröst, vilket är tur då han har noll talang för att dansa... som ni ser i musikvideon här 

Skulle säga att 11th dimension är en bättre musikvideo och låt men det är hans solokarriär och alltså inte från the Strokes be aware,

Likes

Comments

Här har vi skolans sista måltid, vi gjorde som vi alltid gjort under dessa tre år: petat runt i kall pastasallad, stoppat bröd i näsan och skrikit till/åt varandra. Känns helt sjukt att det inte ens har gått en vecka sedan studenten, tiden har fyllts med så mycket intryck att det känns som minst två veckor sedan.

SKÄRGÅRDSFEST<33<3


Puss Puss

Likes

Comments