Header

Puss Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett sånt jävla sväng i dessa låtar. Ett sjukt gung i hela skivan faktiskt. Ta o lyssna!! Varsågoda för musiktips<3<3


Puss Puss

Likes

Comments

Som jag skrev till Tora söndag på eftermiddag, "vad hjärtat behöver och vad hjärtat vill ha är inte alltid samma sak" (OBS skrev det ironiskt!!). Men för övrigt tror jag tror inte egentligen att mitt hjärta behövde 1 cl glögg och resten vodka i en pappmugg under flera timmar. Men det var det jag inbillade mig på 8e våningen på Sveavägen, "gu så roligt att bli pakish". Något har slagit slint i min måttfullhet. r e j ä l t. Men när annars i livet, tänker hon varje vecka. Julfest i lördags och julfest med skolan imorgon! Let's do it (;;;


Puss Puss

Likes

Comments

Jag tror jag kanske tog ett omvälvande livsbeslut igår kväll vid klockan halv tolv. Norma och jag med stora planer. En rivig turn of events skulle man kunna säga. Känner mig busig, lättad och taggad och nu tänker jag inte backa. Mitt enda hinder eller kanske besvär är att jag för tillfället är "mellan jobb", "arbetslös" och "inkomstlös". Ska man leva som jag vill leva så krävs det ett kapital, större än det jag i nuläget har samlat ihop...


Fortsättning följer!!!!


Puss Puss

Likes

Comments

Här är alltså känslan innan:

Man lyssnar på sinead o'connor dricker en negroni redo för att gå och käka lite thaimat, kanske ta en bira till och med.

Här är känslan dagen efter:

Man vaknar upp klockan 13:10, fattar inte var man är någonstans, inser sakta att man är hemma hos Tora; skönt. Vi tjötar om kvällen, räknar ut att jag druckit sju enheter och Tora nio, båda förlorade i biljard. Vi går till Coop, där vi köper två liter apelsinjuice och dricker upp en tredjedel på streckan från affären hem till henne. Vi sätter på Sinead O'connor några gånger innan vi svettluktandes går ut i kylan för att ta en kaffe på Il. Jag stoppar ner handen i fickan och hittar en påse godis jag glömde bort att jag snott från 7-eleven medan Tora tjackade en korv.

​Puss Puss

Likes

Comments

Igår så befann jag mig i ett extremt läge av bakrus, förkylning och för lite sömn, men ändå skulle jag till jobbet. Ofta tycker jag att kockarna där är ganska slemmiga, det är en sjuk mansdominerad kultur där jag jobbar. Alla i köket är män som pratar spanska, oftast är jag ensam tjej och om de säger någonting till mig på spanska så går det mig över huvudet. Men ibland tror jag även att de kanske inte är sliskiga, utan att det mest är en kulturkrock och att de tror att de gör någonting "snällt" när de kommenterar mig eller mitt utseende...

Men igår när det var lite lugnare på restaurangen så hade jag en konversation med en av kockarna som jag gillar lite bättre, via google translate då han inte kan svenska. Han frågar mig om jag är gift, då jag har en ring på det fingret, men jag svarar nej. Han frågar mig om jag har pojkvän, jag säger nej och då gör han ett chockat uttryck och och börjar hetsskriva i telefonen att "det är jättekonstigt, varför har du inte det??". Jag blir generad och börjar garva obekvämt, as I often do. Men sedan går det över till att han ba "det är okej, det kan ta tid att hitta den rätte" "Du är jättevacker, du kommer att hitta den rätte personen!!" etc etc -------> Och det är här jag inte vet om de går över en gräns eller om jag är tillknäppt... För jag blir obekväm när någon kommenterar mitt utseende/privatliv på det viset, att jag förväntas säga tack över en mans komplimang när jag inte bett om dens åsikt. Jag vill bara leva ifred och inte behöva försvara att jag inte är i en relation. Det är inte så mycket begärt!!!


Puss Puss

Likes

Comments

Så fort min lilla dricks rullade in på kontot spenderade jag bort en tredjedel samma kväll. Men vafan!! Det gällde ju ändå förnödenheter som god mat, sprit och biljard. (jag = en gubbe)

Utanför biljarden mötte vi de sjukaste norrlänningarna, såå vrickade. Vi började småprata och de mumlar plötsligt något så jag frågar klart "VA?" då kontrar de på sitt lugna Lulemål att "Nä jag bara undrade om ni hade knark". Sedan kom det fram att de hade frågat personalen om ngn i lokalen hade "knark" och de hade pekat på Tora... hahah finner detta asroligt. Sen började de i brist på bättre berätta den sorgligaste historien om hur en av de var 17 och hade bilat ner med sin svärmor (förlovad vid 17-års ålder??!) till Stockholm och skulle gå till plattan för att köpa "svartgräs av en sprutnarkoman" och det slutade med att han la 1000 spänn på lakrits i en påse för att han va uppenbarligen lite bakom flötet /--: men bra underhållande under en rökpaus. Vi gick tillbaka till biljarden och jag vann nästa omgång. härligt.

Mitt övriga projekt är att försöka få till någon slags akne/eksem-look i broderi på denna sjal... Bra mycket svårare än jag trodde... Vi får se helt enkelt.


Puss Puss

Likes

Comments

Det finns inga bilder på mig att lägga upp, främst för att jag har känt mig väldigt ful så väldigt länge, så genom att inte ta några bilder av mig själv så ägnar jag mig åt självutplåning. Av att döma av mitt eget beteende så kan man alltså skrota alla trökiga spaningar som "skarpa" medievuxna gör om att ju fler selfies och självporträtt man tar desto sämre självkänsla får man per automatik. För mig så finns det helt klart en korrelation mellan bra självkänsla och att ta många självporträtt. Det jag vill komma fram till är att jag ska pröva denna teori åt andra hållet, ta mer bilder av mig själv och pressa fram some self love -> ni kan från och med nu kalla mig "skarp".

Rubriken anspelar på kommande tids Spirit animal!!! Jag har i Faiths namn köpt en svart och en röd farlig silkesskjorta, jag har slipat min imaginära kniv och jag tänker inte ta någon skit från demoner.


Puss Puss

Likes

Comments

Jag kan nu konstatera att känslorna i det förra inlägget var något förstorade. Men det måste man kunna unna sig, ett redigt och helt charmlöst ilskeutbrott på sin omgivning, för sedan kan man lägga det bakom sig. Mina känslor kokar ofta över, men efter att jag avreagerar mig i ilska så känns jag lättare i kroppen och lättare i själen. Rekommenderar alla att bli riktigt arga, göra konstiga morranden på sitt rum och kanske bara skrika lite (på lämpliga ställen) tills det känns bättre!!

Veckan i skolan ägnas åt modellmåleri, denna tjusiga tycker till och med min röviga mentor om??

Igår så träffade jag lille Norma som numera ser ut som en pillemariska och busig lillebror i sin nya frisyr<3<3 supercute


Puss Puss

Likes

Comments

Känner mig sviken av världen och av alla. Alla är fittor med undantag för Nora som ger mig kramar när jag behöver dem, resten ÄR FITTOR


Puss Puss

Likes

Comments