Header

Så fort min lilla dricks rullade in på kontot spenderade jag bort en tredjedel samma kväll. Men vafan!! Det gällde ju ändå förnödenheter som god mat, sprit och biljard. (jag = en gubbe)

Utanför biljarden mötte vi de sjukaste norrlänningarna, såå vrickade. Vi började småprata och de mumlar plötsligt något så jag frågar klart "VA?" då kontrar de på sitt lugna Lulemål att "Nä jag bara undrade om ni hade knark". Sedan kom det fram att de hade frågat personalen om ngn i lokalen hade "knark" och de hade pekat på Tora... hahah finner detta asroligt. Sen började de i brist på bättre berätta den sorgligaste historien om hur en av de var 17 och hade bilat ner med sin svärmor (förlovad vid 17-års ålder??!) till Stockholm och skulle gå till plattan för att köpa "svartgräs av en sprutnarkoman" och det slutade med att han la 1000 spänn på lakrits i en påse för att han va uppenbarligen lite bakom flötet /--: men bra underhållande under en rökpaus. Vi gick tillbaka till biljarden och jag vann nästa omgång. härligt.

Mitt övriga projekt är att försöka få till någon slags akne/eksem-look i broderi på denna sjal... Bra mycket svårare än jag trodde... Vi får se helt enkelt.


Puss Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns inga bilder på mig att lägga upp, främst för att jag har känt mig väldigt ful så väldigt länge, så genom att inte ta några bilder av mig själv så ägnar jag mig åt självutplåning. Av att döma av mitt eget beteende så kan man alltså skrota alla trökiga spaningar som "skarpa" medievuxna gör om att ju fler selfies och självporträtt man tar desto sämre självkänsla får man per automatik. För mig så finns det helt klart en korrelation mellan bra självkänsla och att ta många självporträtt. Det jag vill komma fram till är att jag ska pröva denna teori åt andra hållet, ta mer bilder av mig själv och pressa fram some self love -> ni kan från och med nu kalla mig "skarp".

Rubriken anspelar på kommande tids Spirit animal!!! Jag har i Faiths namn köpt en svart och en röd farlig silkesskjorta, jag har slipat min imaginära kniv och jag tänker inte ta någon skit från demoner.


Puss Puss

Likes

Comments

Jag kan nu konstatera att känslorna i det förra inlägget var något förstorade. Men det måste man kunna unna sig, ett redigt och helt charmlöst ilskeutbrott på sin omgivning, för sedan kan man lägga det bakom sig. Mina känslor kokar ofta över, men efter att jag avreagerar mig i ilska så känns jag lättare i kroppen och lättare i själen. Rekommenderar alla att bli riktigt arga, göra konstiga morranden på sitt rum och kanske bara skrika lite (på lämpliga ställen) tills det känns bättre!!

Veckan i skolan ägnas åt modellmåleri, denna tjusiga tycker till och med min stroppiga mentor om??

Igår så träffade jag lille Norma som numera ser ut som en pillemariska och busig lillebror i sin nya frisyr<3<3 supercute


Puss Puss

Likes

Comments

Känner mig sviken av världen och av alla. Alla är fittor med undantag för Nora som ger mig kramar när jag behöver dem, resten ÄR FITTOR


Puss Puss

Likes

Comments

Veckans kurs med Linda Bäckström har inte gett mig några nya praktiska kunskaper, men hon har under veckan väckt tankar hos mig. Hon var väldigt mån om att inspirera och informera oss om hennes förhållningssätt till skapande, som jag såg det. Men det som hon främst tryckte på var vad hon ansåg att vi borde göra med vår tid på skolan, som så många andra vuxna har framfört till mig är att man ska hitta sig själv, det är en tid för att prova nytt och hitta sitt eget uttryck. Men Lindas avslutande samtal med oss handlade mycket om att vi borde ta reda på ifall vi verkligen vill syssla med konst på heltid, i livet, eller om det kanske passar en bättre att ha det som ett konstant sidospår i livet. Jag vet verkligen inte, är det mitt sidospår eller mitt huvudspår? Det är liksom dumt att intala mig det ifall det nu skulle landa i något oväntat i slutet av året.


Puss Puss

Likes

Comments

Det är en inställd tillvaro som tagit över mitt liv. Jag har ställt in skolan i två dagar nu, jag har ställt in två arbetspass denna vecka, jag har ställt in att träffa Tora. Vad har jag då istället fyllt min tillvaro med? Med att hosta slem.

Så i allt mitt äckel pallrade jag mig iväg till frissan. Hon frågade mig vad jag gjorde med mitt liv, jag svarade att jag gick på konstskola. Då sa hon att hon älskade Carolina Gynnings konst, det var även då jag blev livrädd för hur min kommande frisyr skulle se ut.

Puss Puss

Likes

Comments

Samlade mina trupper, de som kunde komma vill säga, på middag hos mig. Pannkakor och rödvin. Många jag inte träffat på länge, som Iris<3 som gav mig världens mest pampiga rosa hortensia och porträtt av mig, gullunge!!

Hela veckan hade jag varit sjuk, men. som alltid så blir jag bara på bra humör och taggad när jag får träffa allesamman (;;

Likes

Comments

Jag har blivit helt besatt av Vit Päls, det är ett band jag har lyssnat på ganska länge i perioder, men nu har det verkligen eskalerat. Deras musik är det enda jag lyssnar på. Texterna är genialiska och roliga och går mig rakt in i själen och är allt som jag behöver just nu.

Här kommer några lösryckta favoritrader från tre olika låtar:

År 2007, mitt värsta pretto år
Jag tänkte att den konst som inte har med evighet att göra
Inte har någonting med konst att göra
Så jag sa fuck MTV, and fuck that Sonic Magazine
För det är ändå bara samma skit, för det är ändå bara samma skit

----

Hon sa "Dansa nu så spanskt du kan"
Så jag knäppte upp min skorta och tog hennes hand
Folk i kring bilda' ring när vi steg fram
För den som ser mina moves han tappar lätt hakan

----

Och jag som var så lycklig där i dina armar
tills kärleken bröt dom och jag föll ur ditt grepp
nu har jag städat här och satt blommor i en vas
bett och bönat för att få kärleken tillbaks

----

Låtar att ta sig an:

Nya Hav

Lösa boliner

Skanörsgatan 4

Trubbel

Hösten talar med oss

Varför tittar din pappa sådär på mig

Som en skugga


Puss Puss

Likes

Comments

Det som är otroligt bra med podcasts är att man kan mata sin hjärna med andras tankar och skitsnack så att man slipper tänka själv och vara medveten om sina känslor och tankar. Så nu rullar en slumpmässigt vald podd från min mobil när jag är ensam. Effektiv och billig flyktstrategi!


Puss Puss

Likes

Comments

Nu blev det kronologisk oordning men skit samm!! Jag hade det svinbra i Berlin och här är någr bilder, orkar inte berätta något så ni får väl använda er fantasi!!!!

Puss Puss

Likes

Comments