I mitt liv, Foton & collages, Sommar

Hej alla.
Eftersom jag av anledningar inte varit så aktiv som jag hade önskat här på bloggen så vill jag nu dela med mig av lite bilder från min start på sommarlovet.
Såååå vi kör väl? Och ja, inlägget är inspirerat av Linns inlägg från Rhodos.

Här är bilder från midsommar. Det enda jag vill visa upp egentligen är kransen som jag var typ förälskad i, så ni kan ju skita i mig på bilderna, hehe..

En bild från igår när jag kollade på min lillasyster som hade cup, och en bild på klöver från förra året. Tycker bara den är så himla fin! Jag borde ut och fota honom lite snart igen !!

Vi hade en superrolig överraskningsfest för min Bästavän Emma! Bilden kan i te förklara hur lyckat och roligt vi hade det!!

Min kompis som tog bilder på mig i hennes trädgård. :)

Jepp, det var allt. Nu ska jag börja blogga regelbundet igen! Hoppas jag.. Varför måste inspiration och motivation komma och gå som den vill?
Aja, puss och kramis så hörs vi snart! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I mitt liv, Skolan

Hej alla underbara!
Hoppas ni har en bra start på sommarlovet. Har ni läst mitt senaste inlägg? Om inte? Gör det. Annars kan jag berätta att min skolavslutning var den bästa någonsin. Allt var perfekt. Jag sjöng för hela mellanstadiet, vi sjöng med klassen och alla lärare gjorde ett roligt framträdande. Gick ut med toppbetyg och efteråt blev allt väldigt känslosamt. Förutom att man slutar skolan så gillar jag i stort sätt skolavslutningar. Alla är så fina och glada, det är somrigt och allt bara skriker sommar och kärlek. Gud vad jag och mina vänner bölade. Jag hatar att lämna saker men nu är denna tid i livet slut och i höst väntar nya äventyr!
Hoppas ni har det bra, om inte? Jag lovar, det blir bättre soon. Stay Strong.
Puss och kram

Likes

Comments


Döm av min förvåning då vi alla, en junidag, står på skolgården och sjunger "Sommartider" tillsammans. Solen står högt upp på himlen och får oss alla att kisa för att kunna se våran rektor som står redo vid micken. Med blommor i håret och lyckliga leenden är ungdomarna spända på att få sommarlov. Omgivningen fylls ut av hektiska skratt och överlyckliga tjoanden. Det är nästan så att man kan ta på glädjen, som om den hänger i luften. Och jag vågar knappt blunda i rädsla för att stunden ska vara över.

Vi sjunger en sång, två sånger, tre sånger, lyssnar på rektorns eviga tal, Ja, vi låter till och med lärarna sjunga en sång innan ceremonin är över.
Och det sista vi gör är att ställa upp oss med klassen för att få ta en avskedsbild.

Klassen som jag hatat i så många år. Dem som bara varit jobbiga och taskiga. Tanken har slagit mig att om vi någonsin kommer prata med varandra igen, på det sättet man gör när man går i samma klass. Men den har bara susat förbi, blivit bortrensad i rädslan för tiden.
Ingenting kommer någonsin bli som förut. Och det är inte ett vackert avslut, nej det är som att avsluta ett kapitel i förtid.

Jag har skrattat så jag nästan kissat på mig i skolbiblioteket, gråtit inne på toan, bråkat så jag skrikit över hela skolgården och fått springa för att hinna med lektioner.
Men skolan är stället där allt går på repeat, mer eller mindre. Där hundratals olika barn, alla med olika personligheter, livserfarenheter och känslor, knölas ihop i en och samma byggnad. Växer upp, slutar skolan efter 9 år av antingen hårt arbete eller slöande. En viktig tid i mitt liv, men en plats där jag bara är en i mängden. För att när vi slutar kommer det nya elever, och om 10 år håller det fortfarande på. Skolan är platsen där människor lever året runt och där ett helt år känns som en enda sekund.
Och det är som om allt runt omkring mig rullar på utan mig, för jag har fastnat i tiden. Jag kan bara se hur alla runt om mig lever, medan jag står still.
Det är sjukt svårt att lämna det som varit. Var det rätt beslut att lämna denna skola bakom mig? Jo jag vet att jag måste våga testa, till och med offra det jag redan har, för att i slutet kommer jag bara ångra dem chanser jag inte tog.

Likes

Comments

Tips, Veckans Cred

Skrivit en fet krönika i dag och igår som blir asgrym!! Den kommer dock ut den 16de juni, så ni får vänta ett litet tag till, men den är såå nice. Är taggad på att få publicera den iallafall.

Såg filmen "Bitchkram" igår och den var jättebra tyckte jag! Den var i vilket fall väldigt inspirerande! Tog mycket lärdom av den. (Huvudrollen i filmen skrev krönikor)

Har två låtar som gått på repeat hela dagen. Åhh vad man får gåshud och lyckorus när man sätter på en bra låt! Har ni hört Moldaviens bidrag i Eurovision? Den är också såå bra! Verkligen en sommardänga.
Iallafall så har jag en spellista vid namn "Summer 17th" på Spotify där jag samlat dem största låtarna och sommarhits 2017 så om någon vill får den gärna kika in listan!

My addition - Joakim Lundell
Love like this - FO&O
Hey mamma - Sunstroke Project
Är mina favvisar nu i värmen :)

Likes

Comments

Sommar, Outfit

Alltså ahhhhhhh!! Dessa solglasögon är ju typ det finaste jag sett! Snacka om att jag är nöjd med dem. Kostade 9kr styck ifrån wish och med tanke på kvallen så skulle dem lätt kunna kosta 1000+. Nu tänker jag studsa omkring av glädje, hejdå

Likes

Comments

Här är lite bilder från Danmark igår! Sitter just nu på bussen och en 4 timmars bussresa mot Liseberg väntar. Ska bli askul men då vet ni iallafall anledningarna till dålig uppdatering!

Igår var jag i vilket som i helsingør och jobbade. Jag sjöng nämligen på ett chartertåg till och från Helsingborg. Det gick bra, dock är rösten sliten efter att ha sjungit 54 låtar haha. Det var jag och två tjejer till och det har tagit mycket av våran tid att lära oss 10 olika låtar, som ni kan förstå.
Aja, nu taggar jag Liseberg, även om jag inte åker dem läskiga attraktionerna :))

Likes

Comments

Skolan, Tankar kring

Nervöst triumferar jag med fingrarna mot bänkskivan och ser ut över klassrummet som tystas ner av läraren som kommer in med kaffekoppen i högsta hugg. Väntar spänt på att han ska dela ut vibban med skrivböcker medan han harklar sig. När min bok hamnar framför näsan på mig öppnar jag den nervöst.
Alla rätt. och jag pustar ut.

Eller när jag får gå ut ur klassrummet tillsammans med min kemilärare, för att få reda på mitt provresultat.
"Du fick A" Yttrar hon leendes.
"Åh. Vad kul" Är det jag får ur mig innan jag studsar in igen.

A är alltid det betyg jag strävar efter och det jag vill ha. Men med A på engelskaskrivtexterna, A på fysikpresentationen, A på alla matteprov, A på geografihäftena, A på svenskaberättelsen känns plötsligt A inte så speciellt längre. Jag menar, det är konstigt. Jag klagar inte, inte alls. Jag blir så otroligt glad över dem A jag får. Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra varför?

Min lärare brukar säga att för att få A måste man göra den bästa uppsatsen man i hela sitt liv gjort, så nöjd måste man vara. Men varför fick jag då A på den texten jag inte var nöjd med? Aja, Kemi är inte mitt bästa ämne, detta duger. Tänkte jag och klickade på skicka.

Kanske är det bara för att jag är trevlig mot lärarna? För att jag är den enda som inte är stökig? För att jag är snäll eller engagerad? Kanske för att jag har respekt mot lärarna och visar dem uppskattning?
Jag gjorde ju bara mitt bästa. Jag skriver ju bara en text efter min förmåga. Förtjänar jag verkligen att få A varje gång? Hur kan jag vara så duktig? Jag menar, jag känner INGEN som får så mycket A som jag. Självklart förstår jag att jag är duktig, men är jag verkligen så mycket bättre än alla andra? Alltså det känns som, hur kan A vara det bästa betyget? Då skulle ju inte jag få det.
Och varför fick inte min vän, som verkligen var jättenoga, ett A på kemitexten?

Jag undrar också hur det är att vara E-elev. Att behöva slita sig igenom skolan med svårigheter. Jag kan ju liksom inte föreställa mig eller veta hur det är. Jag får bara försöka ändå.

Eller är det bara jag som verkligen inte kan förstå hur ALLA andra intressera sig för skolan så mycket som jag gör. Med intresserad menar jag att det är riktigt kul, skolan är kul. Jag älskar genomgångar, att anteckna, skriva alla slags texter och prov.
Men jag är ingen pluggis, jag kan komma på att vi har prov samma dag som det är. Men jag bara får A ändå, jag bara kan, jag kanske är jävligt lättlärd.

Likes

Comments