Här ekar det så tomt att jag skäms.. Tänker varje vecka "äh detta är sista veckan som är fullspäckad." Så slutar det alltid med att jag varje dag efter skolan stressar till något. Ska göra allt i min makt för att ta med er på äventyren jag har framför mig tor - sö. Köpte världens finaste (!!!) klänning idag och pälsjacka till recentiorsfesten jag ska till på torsdag. aka startskottet för höstens absolut roligaste helg!!! Stay tuned bloggisen, ni är inte bortglömda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min helg? Snabb sum up, direkt efter skolan åkte jag till Lund, blev upphämtad och vi begav oss vidare till Karslhamn. Vi spelade match på kvällen, vann, åt gott & tillbringade natten på hotell. I lördags morse vaknade vi upp till hotellfrukost och sen spelade vi sista SM-gruppspels matchen. Även ifrån den gick vi med vinst & en säkrad kvartsfinal i SM. (!!!!)

Idag har jag pluggat, tränat och varit en sväng hos pappa. Såg precis en film jag sett alldeles för många gånger & ska snart krypa ner i min säng. Ännu en späckad men otroligt rolig vecka väntar. Med världens bästa Biebs som avslut <3333

Likes

Comments

Ni är bäst tack för allt stöd <3 

Dagens lista: 

- Ta en riktigt bra selfie 

- Plugga matte, geografi & religion 

- Träna

- Städa 

- Läsa en bra bok 

Likes

Comments

Bryt inte ihop. Bryt inte ihop. Börjar inte gråta. Svälj klumpen. Ignorera den. Tryck undan & ignorera. Låt det komma fram när du är ensam. Inte här. Här finns inga axlar du kan luta dig emot. De får inte se dig såhär. Kämpa emot. Ignorera det.

Sluta känna. Fokusera på vad du gör. Gå. Prata. Låtsas som att en för dyr klänning är ditt största problem. Ät. Glöm inte att äta. Du måste äta. 
Ignorera. Tryck undan. Det finns inte. Inte här. Inte nu.

Likes

Comments

En snabbis på min outfit idag. Är på väg till skolan nu och räknar med att komma hem vid sex. (färdigpluggad!!!) Då ska jag träna och sen ska jag inte görA något alls. INGET. INGET INGET.

Likes

Comments

What's new??? BLOGGISEN!!! Jag har så mycket jag vill berätta. För det första, jag har saktat ner farten, tittat mig omkring och svängt till höger och börjat gasa igen. För att förtydliga: jag har börjat jobba. Vilket påverkat fotbollen, negativt. Jag har dragit ner på den rejält eftersom jag känt att den länge tagit mer än den gett. Ännu en förtydling: jag har inte slutat, bara beslutat mig för att komma till en punkt där jag tycker det är kul igen. Kanske inte världens nyhet men för mig som sprungit runt som en galning och jagat en boll i tolv år det en big change.

(eyyy jag ska ändå med på SM i helgen.)

Annars?? Jag har upptäckt hur mycket jag älskar pesto och beslutat mig för att åka på språkresa nästa år. Inget skrivet i sten men jag åhhh så gött det varit. Tyvärr ser det inte ut att bli USA, pengarna räcker inte till för det, samtidigt som mamma och pappa inte är så sugna på att donera sina njurar för att jag ska få tre veckor i USA. Kanske Malta,

eller Spanien. Hmm England hade också funkat.

Vi får se..

Flummigt. För det är jag ledsen. Någonstans i denna röran vill jag i alla fall få fram att jag har mycket att göra. Skolan tar sitt, jobbet tar sitt och sen fotbollen. Jag vill blogga, trust me. Det är allt jag vill. Hade jag själv fått bestämma hade jag & min dator tagit alla mina sparpengar och flugit över till New York. Där hade jag satt mig på ett fik och börjat skriva. Om allt, om galna tanter i för höga klackar, ilskan bebisar på gröna bussar och vita halvtjocka män i kostym som drar fördel av patriarkatet.

De ni, då hade bloggisen blomstrat som aldrig förr.

Likes

Comments

Har en svin stressig vecka framför mig och massor av saker hemma jag borde ta tag i. Det känns bra att jag har Stockholm i ryggen som energikälla. Ska försöka fixa så jag kan vara hemma på torsdag, det hade varit skönt att få en eftermiddag hem. Ikväll ska jag till Borgeby på länge och innan dess har jag bara två lektioner. Vi hörs snart igen <3

Likes

Comments