Header
View tracker

Kände mig fin idag och var hemma när det var ljust (!!!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen, jag har haft en jätte bra helg. Träffade kompisar i fredags hemma hos mig och har sen inprincip pluggat resten av helgen. Mina sista riktiga pluggveckor är denna och nästa men sen sååå. Sen sååå, sen är det jul. Ska hålla er så uppdaterade det bara går i veckan, det är egentligen bara tills imorgon jag har ett helt berg av plugg. Så kanske.

Likes

Comments

View tracker

Tyrish inspierd by Sofia Richie

Likes

Comments

En tår. Ett skrik och ett tomt rum. En sol som slutat gå upp. Ett hej, en blick och någon som man så väl kände. Någon som går förbi. Ett stjärnfall och en önskning.

En dum förälskelse. Någon som känner för mycket. En annan som inte känner något alls. Upprökta cigaretter och fler blickar. En ny följare på Instagram.

Någon hon tycker om. Skitsnack och fler upprökta cigaretter. Fler tårar och brustna hjärtan.

En kyss. En komplimang och ett leende. Bekräftelse. Massor av moln. Regn och blåst. En varm dusch och tysta tårar som inte märks. Ångest och mörker. Någon som inte lyssnar.

En annan som inte bryr sig. Flera som ser, men inte orkar fråga. En bra bok och för lite sömn. Något som gör ont. Fylliga läppar och tighta svarta jeans.

Någon jag vill ha nära. Något som inte har ett slut, något dramatiskt och vacker. Något dumt.

Likes

Comments

Hej bloggisen! Skulle egentligen blogga i går kväll när jag kom hem men lyckades inte logga in på Nouw. Försökte fram och tillbaka några gånger men gav sen upp. Provade idag igen och lyckades inte nu heller, provade bytt webbläsare och då funkade plötsligt. Märkligt. Sitter just nu på ett stilla tåg, med en förhöjd puls och en kurrande mage. Vill inget annat än hem.

Annars? Har börjar läsa Fifty Shades of Grey igen. Läste ettan för två och ett halvt år sedan men allt sex, blev för mycket sex (?) för mig..Därför lade jag böckerna åt sidan och nu för några dagar sen började jag på tvåan igen. Känns som att jag & sex blivit bättre bundisar nu. Men ack nej, jag lyckas inte fastna för dessa böcker. Det blir så löjligt när Mr. Grey sex-strejkar för att Ana ätit en macka till lunch. Sen biter hon sig läppen och han blir alldeles vild av åtrår och tar henne mot kylskåpet. Han tvingar henne att be om det och blandar ihop smärta och njutning på ett märkligt sätt. På ett sätt som gör det hela så löjligt: han njuter så mycket att det gör ont. Fnittrar när jag läser. Mr. Grey är nog inte något för mig, även om film Mr. Grey är så fin att titta på. Puss.

Likes

Comments

Varit i skolan

Pluggat matte

Kollat Empire

Hälsat på pappa

Likes

Comments

Någon klinkar på pianot som står bakom mig och hela centralen är fylld av en kaneldoft. Jag fantiserar om att någon med bruna ögon snart ska komma, slå sig ner och medvetet gör mig alldeles röd i huvudet. Bredvid mig ligger min nya väska, jag sneglar på den ofta och sen mot utgången. Jag är vaksam nu efter vad som hände för två veckor sedan och betraktar människorna runtomkring mig. Vem kommer hjälpa mig om jag skriker? Vem kommer fråga hur det är om jag gråter? En äldre man som sitter snett framför mig öppnar en öl, sipprar på skummet som svämmar över och tar sen två stora klunkar. Öldoften börjar dominera och lukten av kanel är som bortblåst. Något inom mig skaver. Jag vet inte riktigt vad det är längre, jag vet inte om det är tröttheten som nu inte längre är en trötthet, eftersom den alltid finns där. Eller om det är väntan på han med bruna ögon som aldrig kommer, eller är det nervositeten för att någon faktiskt ska ta min väska. Min nya fina väska, med en dragkedja av guld. Det skaver men gör inte tillräckligt ont för att gnälla. Därför förblir jag tyst, fortsätter vänta på någon som aldrig kommer och tittar mig vaksamt omkring för varje människa som passerar. Det är en ond cirkel och ändå reser jag inte på mig, jag sitter kvar: för det enda jag vill är att resa på mig. 

Hur kan kan sakna något jag aldrig haft? Blöda ifrån sår jag aldrig fått och gråta tårar som inte är mina?

Likes

Comments

Det regnar och blåser ute, helst vill jag inte resa mig ifrån min säng alls. Hade studiedag igår och planerade att plugga massor men var så icke-produktiv att det inte finns. Att jag skäms. Detta resulterar i att jag måste resa mig ifrån sängen nu.

Snabb recap? Jag gick i skolan må-tor som vanligt. Hade temavecka och pratade om jämställdhet, jämlikhet, vikten i mångfald och att vara sig själv. Var på bio i torsdags med Alex och så den nya HP filmen. Den var bra men är lite besviken över att den utspelades i New York, Harry Potter ska vara så brittiskt som möjligt. What to do, what to do. Igår kollade jag mest serier och pluggade, på kvällen träffade jag ett gäng kompisar och nu sitter jag här. Ska plugga. Snart.


Likes

Comments