Header
View tracker
View tracker

Hade en så fin lördag. Träffade först Jossan som jag saknat så mycket och lite senare Mira. Följde med Mira hem, hängde på hennes loft och spelade sims <3 Lyckades också dokumentera dagen via snapchat, (äntligen) vet inte hur länge sen det var jag gjorde det sist.. Det är egentligen synd jag gör det så sällan, älskar att göra dessa inlägg!!

Likes

Comments

View tracker

Old but gold eller hur? Ed Sherrens låt Make it Rain ifrån 2014 är allt du någonsin önskat dig. Hans otroligt "riffiga" röst och gitarren här skapar magi. Den är mysig, sexig och så otorligt fin på samma gång. Ed Sherrens och hans pricksäkra texter är inget jag låter mig överraskas av längre och precis som en hög andra av hans låtar så känns denna i hela kroppen. Lyssna, lyssna, lyssna!!

Denna låt hittade jag faktiskt på en youtube video som hade satt ihop de 100 musikvideos på YouTube med mest dislikes. Adore You är ifrån 2013 och främst är det texten i denna som är klockren. Fina Miley sätter så fint ord på hur det känns att älska en människa alldeles för mycket. Den träffar rakt vart den ska träffa och sitter kvar. Älskar!!

Jag älskar soundet i To God To Say Goodbye. Där är något väldigt tilltalande och finns något väldigt behagligt i Bruno Mars röst. Har lyssnat på den nya fler gånger i omgångar för att försöka förklara vad jag älskar med den men kan inte komma fram till något vettigt. Där finns ett skönt gung? Gunget, en fin text och en behaglig röst måste vara nyckeln, eller pricken över i:et. Låten är ifrån 2016 och är relativt ny.

Likes

Comments

Varit i skolan

Simmat

Lunchat med Iza och Elin

Pluggat

Gått på mitt första gruppträningspass (ish?)

Solat

Börjat läsa "ibland mår jag inte så bra".

Denna dagen blev längre än tänkt.. Trodde att jag bara skulle in till Malmö snabbt men slutade med att jag inte var hemma ifrån vid sex. Satte på en film när jag kom hem och därefter har jag inte gjort så mycket. Tänkte sammanfatta dagen som lyckad men en video som handlade om "shorts that protect from rape" som drar ner snittet. Skamligt och pinsamt. Trodde första det var ett skämt men förstod en bit in i videon att detta var på riktigt.. (Har jag missförstått det hela och det faktiskt var ett skämt, uppdatera mig!!) Då tanken med dessa shorts är att det ska skydda män från att våldta kvinnor, då de är extra svåra att klippa av/dra av/slita i sönder än vanliga shorts. Med andra ord ska kvinnan (än en gång) anpassa sig för att män inte kan hålla snorren i styr.

Likes

Comments

Idag var det så fint väder i Malmö att jag inte ville åka därifrån. Jag hade bara två lektioner och satt sen kvar och pluggade eftersom hur jag än vrider och vänder på det, finns det alltid något att göra inom plugg-världen. Ska hem nu och fortsätta plugga en stund, därefter samla krafter och sen ikväll dra vidare på ett träningspass. Känner att allt, sakta men säkert (ett steg fram, två bak) faller på plats, förutom träningen och kosten. Det är nästa sak jag ska ta tag i. Förhoppningsvis kan ett pass med ledare som ständigt berättar för mig vad jag ska göra, när jag ska göra det och hur jag ska göra det kan ge lite struktur i ett det hela. Annars får jag försöka med något annat.

Puss.

Likes

Comments

View tracker

Det kan vara dumt att vänta på någon. Tro att någon ska komma. Tro att där finns någon som ska göra allt bra. Det kan vara dumt att hoppas, att leta och vilja. Det kan vara dumt att dela hela sin värld med en människa som kan lämna med fyra enkla ord.

"Jag vill inte mer."

Det kan vara dumt att tro man förtjänar att bli älskad och att få älska. Det kan vara ännu dummare att ge bort sig själv till en annan människa. En människa som inte måste stanna kvar.

Det kan vara dumt att tro man inte kommer bli sårad. Det kan vara dumt att hoppas på den som alla kärlekslåtar i hela världen handlar om ska komma. Eller hoppas på en sån kyss, en sån vi bara ser på filmer. massor av fjärilar i magen, någon som står på tå och ett ögonblick där tid inte existerar.

Det kan vara dumt att tro att någon ska vara din, trots dina brister, trots alla dina misstag och allt dumt du någonsin gjort. Det kan vara dumt.

Det är dumt. Det är helvetes jävla dumt. Det är dumt och spännande, som en utflykt mitt i natten utan ficklampa. Det är pirr i magen, fnitter och ännu fler dumma beslut. Det är ett äventyr, något nytt och allt vi kunnat önska oss. Någon att älska villkorslöst.

Likes

Comments

​Älskar stickade tröjor och är sugen på att införskaffa ett gäng. Klicka på bilden för att komma till de ovan!

Likes

Comments

Hej bloggisen!! Jag har klarat av första veckan i skolan och första av många plugg-helger. Jag har gjort en lista med olika saker nedan som hänt/kan vara bra att veta och har med bloggisen att göra.


Jag har alltid varit väldigt öppen här på bloggisen innan men pga av saker jag inte vill dela med mig har jag istället dragit mig undan från bloggisen. Därav dålig uppdatering.

Jag har bestämt mig för att göra 2017 till ett bra år och ska göra det bra med så mycket resor som möjligt.

Minneskortet till min systemkamera är sönder, därför brist på kamerabilder.

Jag har svårt att hitta inspiration när det alltid är så mörkt.

Likes

Comments

Någonstans har allt förändrats. På samma ställe är allt precis som vanligt.

Jag vill ställa mig på ett torg och skrika. Alla ska få veta. Speciellt de jag sårat, speciellt de som tagit illa vid. Jag har en förklaring.

Är jag dum som tror att allt kommer bli bra nu?

En dörr har stängts. En annan har öppnats.

Bitar har fallit på plats. Andra bitar, i ett annat pussel har hamnat överallt. Vissa bitar så små att jag nästan tappat hoppat om att de en dag ska bilda ett pussel igen. 

Kommer allt bli bra nu?

Ibland vill jag att detta ska vara vändpunkten. I en annan tanke vill jag att allt ska fortsätta precis som förut.

Kommer du stanna kvar?

En dag ska ni alla få veta. Idag är inte den dagen.

Likes

Comments

Hej bloggisen!! Tänkte hela hösten att att jag skulle ta tag i bloggisen under jullovet. Blev si så där med det nu med facit i handen. Tror ändå det hela kommer bli lättare nu till våren, allt blir lättare till våren.

Idag ska jag luncha med Alex i Lund och sen börjar jag skolan imorgon igen. Känns helt okej. Mina erfarenheter säger till mig att vårterminen brukar gå snabbt. Det är kallt och mörkt nu till en början, sen är det sportlov och det ska bli skoj. Då ska jag till Åre, vips därefter är det påsk och sen är det maj. Då är det inprincip sommar. Puss.

Likes

Comments