Header

Hösten har stått och knackat nu ett tag och här slutade det med att den bjöd in sig själv. Nedanför har jag, trots höstens fina färger delat med mig av ett x antal tips för hur du ska överleva hösten. Ifall du, precis som jag inte riktigt samtycker med mörkret & regnet hösten hade med sig.

Planera något du kan längta efter 

Hösten är mörk och tråkig och får alltid mig att ifrågasätta meningen med allt. Därför har jag exempelvis som mål att åka till Barcelona i sommar. Hitta något som inspirerar dig genom hösten. Det kan vara en weekend någonstans, en extra mysig jul, eller vad som helst.

Bara du har något.. Som håller både motivation och fokus uppe.

Shoppa 

Om vi ska vara helt ärlig, finns där ett bättre balsam för själen än en riktigt lyckad shoppingrunda? Utnyttja känslan som bra shopping ger nu i höst, slösa pengar, ångra dig och slösa sen lite mer.

Alla plagg ovan är såklart ifrån Nelly.com & som vanligt klickar du på bilden för att komma till rätt plagg.

Tro mig.. Ingen tycker om pepparkakor och varm choklad mer än mig. Samtidigt som jag faktiskt är medveten om hur mycket bättre min kropp mår när jag äter rätt. Jag mådde som bäst det året jag inte åt något socker alls och försöker återskapa den bubblan jag lyckades komma i då.

Det handlar om att priotera välja sina tillfällen och hålla en varierad kost.

Ät rätt 
Uppskatta det lilla/småsaker i vardagen

Resor hit och resor dit.. Allt behöver inte kosta pengar och allt behöver inte vara krävande. En filmkväll eller en date night with your bestie. Det lilla som ger vardagen guld i kanten är värt allt och det viktigaste för att hålla fokusen genom höstens mörker. Hitta guldklumpar i vardagen och håll dig fast vid dem när klockan ringer och det fortfarande är mörkt ute..

ps. syns inte de hela textstyckena i inlägget så kan du scrolla i själva textrutan för att få fram hela texten. Puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​denna träffar mig rakt in och får mig att känna allt jag någonsin känt. Ifall det make sense? 

Likes

Comments

Satt hur länge som helst i eftermiddags och försökte få ihop ett vettigt inlägg till er. Slutade med att jag började ändra om här på bloggisen istället. Var länge sen jag gjorde några större förändringar så tyckte det passade. Vad tycker ni? Just nu är jag nöjd men vi får se, kanske fixar några små justeringar imorgon.

På tal om något helt annat.. Helgen? Jag har haft en lugn helg, drog på fest ganska spontant i lördags. Tänk er mitt ute i ingenstans. Där var jag på partyyyy. Sov sen jag hos Mira. På morgonen delade vi med oss av pinsamma historier ifrån gårdagen innan vi gjorde smoothie till frukost. Idag har jag inte gjort mycket, var hos pappa en sväng men sov mest. Kom till mamma nu ikväll och började på femte säsongen av Scandal. Ska duscha nu och sen läsa lite Harry Potter innan jag officiellt kastar in handduken. Vi hörs bloggisen, tack för ert tålamod trots dålig uppdatering. Det ska i ett annat universum bli bättre.

Likes

Comments

Är lite sugen på att lägga in en rosa toning i håret. Var och pratade med min frisör om det som rekommenderade mig att prova en färgbomb. Då det bara sitter i under några tvättar och fungerar som en inpackning. Tror det hade passat med tanke på att jag bara vill ha en nyans av rosa i håret.. hmmm?? 

Likes

Comments

Hej bloggisen. Slutade precis och hade massor av hålor så dagen har känts lång. Ska till Lund nu och möta upp Mira. Vill hinna träna också ikväll och sen ska jag inte göra så mycket mer. Tror jag sover hos pappa inatt och sen får vi se vad morgondagen bjuder på. Det ända jag har på min to do list är att plugga matte.  Annars har jag inga andra planer och så kommer jag låta det vara. Kanske bestämmer mig för att dra iväg på något imorgon men vill inte sitta och bestämma det nu & sen imorgon åka iväg på något som känns halvkul. Har varit en stressig vecka och jag får helt enkelt se hur mycket energi jag har kvar nu i helgen. Uppdaterar er mer imorgon, massor av fredagskramar <3 

Likes

Comments

​Inte varje dag Tyra ställer upp som modell och inte varje dag solen går ner lagom till när jag kommer hem. 

Likes

Comments

Jag tar tillbaka alla andra gånger jag skrivit på bloggisen att jag haft mycket i skolan. Denna veckan är som en magnet, drar åt sig allt: salskrivningar, diagnoser, prov, inlämningar. Har bara kört (krigat) nu mån-ons och dessutom hunnit med att jobba. Imorgon slutar jag egentligen kl 15.20 men måste chatcha upp med matten, avskyr att vara ett frågetecken när det kommer till skolan. Därför ska jag stanna kvar och fixa det. Borde träna också men tror jag hoppar det, har ätit svinnyttigt denna veckan och är alldeles full av 2014-vibes så kan hoppa träningen med gott samvete. Vi hörs bloggisen, ska ta tag i uppdateringen imorgon. Lovar.

Likes

Comments

Varför blir det alltid så här? Att jag slutar upp med mascara på kinderna och en röst inom mig som upprepande berättar för mig hur jag ska sluta med allt jag gör - för jag kommer ändå inte klara av det.

"Jag vill inte mer, jag vill inte mer."

"Vad är det du inte vill?"

Jag vill ingenting längre. Så känns det. Jag vill sluta med allt jag gör, rösten övertygar mig och hånar mig, rösten är jag och vet precis vilka mina svaga punkter är. Hon insåg att hon inte kommer klara det. Hur dålig hon är. Hur hon aldrig kommer kunna motbevisa allt som någonsin sagt emot henne.

Hon är jag. Jag inser att jag inte kommer klara det. Som ett slag i magen och ännu en gång är jag nere på mina knän. Jag kommer dö. Jag kommer dö. Inte när jag är gammal, jag kommer dö. Jag kommer dö nu. Så känns det. Jag är övertygad om att jag kommer dö. Hejdå och tack för ingenting.

Jag vet att jag måste fly och allt inom mig dör. Det är bättre så, att jag lever fysiskt. Jag trycker undan allt jag någonsin känt, i ett fack med lås starkt för att hålla det för nu. Jag vet inte hur länge det kommer hålla, det är någonstans det värsta. Att ett snedsteg, eller ett ord fel kan få låset att brista. Då sitter jag där igen på mina knän, övertygad om att jag kommer dö.

Likes

Comments

Jag har tänk mycket i helgen. Funderat och skrivit massor. Publicerar nog något av det senare idag. Har kort dag idag och kommer inte göra något alls ikväll. Vet inte alls om det är bra, ibland känns det bättre att bara köra. Åka hemifrån kl 7 och komma hemma 22.30. Då finns det inget utrymme för att känna, då är det bara handlingarna som spelar roll. Vi hörs bloggisen. 

Likes

Comments