Vad hände med tiden frågetecken frågetecken? Och vad hände med sommaren? Känns som en evighet sedan jag sprang ut där på trappen och skrek för fulla muggar - men samtidigt känns det som nyss. Igår fyllde jag 19 och augustimånad har snart gått halvvägs, vilket i vanliga fall skulle ha betytt skolångest. Men nu väntar ingen skola för mig, utan något helt nytt väntar. Och jag ser verkligen framemot det.

I början av juli åkte jag själv ner till Örebro för att få spendera tid med Selmisen. Till min otur var jag sjuk största delen av tiden där nere, men lika mysigt hade jag det ändå. Älskar att få vara i Öret. Vi hann med MASSVIS med god mat, en utgång med Selmas vänner, parkhäng och shopping (som däremot inte var någon vidare shopping, hittade cirka inget). Efter drygt en veckan kom även min familj ned och vi begav oss mot några dagar i huvudstaden. Sedan var det dags att åka hem - jobb väntade.

Efter att jag började jobba har jag haft väldigt lite fritid- så har försökt ta vara på helgerna i alla fall. Första bilden var vi på Kajsa och hennes kompisars 20-årsfest och efter det drog vi till Luleå Hamnfestival. Sista bilden var under en dag på Watercross i Piteå. Inte mitt största intresse i livet kanske, men det bjöds på toppenväder och bra sällskap.

Självklart var det även dags för Piteås mest händelserika helg - PDOL. Till största delen var det en väldigt lyckad helg.

Hejdåmiddag för vår finaste Agnes som just nu är bosatt i USA under ett års tid. Who knows, kanske befinner jag mig också där inom en snar framtid. Säger bara - TACK GODE GUD för att FaceTime finns, hur hade man klarat sig annars?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och efter tre år så var gårdagen kommen. Studenten. Känns fortfarande heeeelt overkligt, men jag är så fruktansvärt tacksam för alla människor runt omkring mig och glad att jag haft en så bra klass under min gymnasietid. Och jag är även SÅ tacksam för hela gårdagen. JAG HAR TAGIT STUDENTEN.

Likes

Comments

Hemkommen från en vecka i Ayia Napa. Tröttare än någonsin - och även jag, som många andra, har blivit sjuk. Vi har haft en skitkul resa med en hel del skriksång, dans, barrunda, sol och bad, drinkar i mängder och massor med mat. Nytatuerade är vi också. Varsin våg har vi nu inprintade på våra kroppar resten av livet, haha. Skulle kunna skriva så mycket, men det har jag inte ork till (måste ju ladda batterierna till STUDENTVECKAN (!!!) som börjar imorgon hehe). Är i alla fall så glad att jag fick spendera den här veckan med Vilmis och Mandis. <3<3<3

Likes

Comments

Tiden bara flyger iväg. På fredag åker jag till Napa, igår hade jag min allra sista skoldag och imorgon är det första juni = första riktiga sommarmånaden. Ofattbart. Har hunnit med premiärutgången på Båten i Luleå, firat finaste Emma som fyllt 20 och brunchat med familjen på morsdag. Och har även hunnit jobba en del. Just nu är livet så så så bra.

Likes

Comments

Pasta med svamp- och vitvinssås, smoothie bowl och mojitos och jordgubbar. Mums deluxe. Idag har himlen varit klarblå och solen och värmen har äntligen visat sig. Har verkligen försökt njuta så mycket som det bara går - hoppas att solen börjar visa sig lite oftare nu (!!!!). Älskarrrrr.

Likes

Comments

​Dessa spelas på repeat, repeat, repeat och återigen repeat.

Likes

Comments

Ynka sexton dagar tills jag och två av världens bästa tjejer drar till Ayia Napa för att njuta av life. Och ynka trettio fucking dagar tills jag tar studenten. Livet är rätt så underbart just nu och äntligen börjar vi verkligen närma oss. Men samtidigt som jag längtar så otrooooligt mycket, är jag samtidigt lite (en gnutta) ångestfylld. Om trettio dagar kommer jag aldrig någonsin ha samma gamla vardag att falla tillbaka till, som jag haft genom, i princip, hela mitt artonåriga liv. Jag kommer inte längre träffa klasskompisar varje dag. Och jag kommer aldrig någonsin behöva sätta min fot i en skola igen - om jag nu inte vill det. Sjukt. Kan verkligen inte fatta att det är min tur nu. SOM jag längtat efter detta.

Likes

Comments

Hola!! I onsdags kom jag hem efter en vecka i Spanien, där jag bott hos Susanna och hennes familj. Har gått ett flertal mil, försökt prata spanska med föräldrar som kan noll procent engelska, dansat på Cocoa, solat och badat, varit på tivoli och vandrat runt och kollat på byggnader. Trots att vädret svikit oss en hel del och bjudit på moln och regn största delen av tiden så har det ändå varit en rätt bra vecka. Inte varje dag man bor hemma hos en spansk familj som man aldrig tidigare träffat. Har helt klart lärt mig en hel del, så tänkte lista upp litegrann hehe.

• Spanjorer har skor inomhus och deras hus är SVINkalla.
• Om det är rött trafikljus men ändå inga bilar i närheten så får man absolut inte korsa vägen (OBS för att förtydliga: menar alltså att man ej får korsa vägen som "gångare" i dessa fall haha)
• Måste verkligen sluta tro att min hud klarar av solen utan solkräm. Såg ut som en knallröd tomat efter att ha trotsat solkräm efter ett försök till att bli lite brun (varför lär jag mig aldrig?).
• Majoriteten av spanjorerna är otroligt dåliga på engelska. Sista dagen fick vi gå på en engelskalektion och jag tror att vi alla svenskar gick därifrån väldigt chockade. I princip inga vuxna kan engelska heller...
• ...vilket fick mig att inse hur sjukt svårt det är att prata spanska i "vardagligt syfte", trots att jag pluggat det i fleeeera år.
• I Spanien äter man bröd cirka hela tiden. Fick med mig två gigantiska baguetter varje dag till skolan och jag har nog aldrig konsumerat så mycket bröd under så kort tid.
• Spanskt uteliv är miljarder gånger roligare (och billigare för den delen, en shot för 20 kronor eller en vinflaskan för 10 kronor liksom) än hemma i Sverige. Där börjar man även festa och dricka kring elva-tolv på kvällen (alltså what?).
• Jag är inte ett duuugg intresserad av arkitektur.

Avslutar med lite bilder (tog alltså nästan tusen bilder under en veckas tid, hahaha).


Likes

Comments

Glad påsk, i långt efterskott!! Ledigheten börjar sakta gå mot sitt slut och detta kommer bli mitt sista riktiga lov någonsin. Kommer aldrig någonsin ha ett riktigt skol-påsklov igen? SÅ konstig tanke. Har i alla fall fått spendera några av dessa dagar med mina kusiner - även Selma<3<3! Vi har i stort sett bara tagit det lugnt och umgåtts och det har varit fett skönt. I måndags hade alla åkt hem igen och då hängde jag med Aggis och planerade DRÖMMIGA framtidsplaner. Tisdag och onsdag jobbade jag mina första dagar på Piteå-Tidningen, där jag kommer vikariera under sommaren. Var helt sluuut igår då jag kom hem på grund av allt nytt jag fått lära mig. Men det ska bli kul!!

Likes

Comments

I fredags var det dags för vår första klassfest under gymnasiet, woho. Jag och Cornelia drog först hem till Erika ett tag innan vi sedan begav oss mot resten av klassen. Fett kul att göra något roligt utanför skolan och alla måsten!! Vid halv tolv var vi inne på Olles och hela kvällen avrundades sen med lite maxkäk. Blir nog en repris på detta snart.

Rörde mig väldigt få meter under förmiddagen igår, haha. Men på kvällen åkte jag, Emma, Amanda och Vilma hem till Nora och åt sushi (vilket aldrig sitter fel). Landade sen i sängen ganska tidigt efter att ha skjutsat alla utom Vilma till Luleå - SÅ skönt att verkligen få sova ut. Imorgon väntar en lång sovmorgon och endast två lektioner, låter väl helt ok ändå.

Likes

Comments