View tracker

Dagens roligaste
när vi är på väg till tunnelbanan och Ylva plötsligt hittar min ena lösögonfrans intrasslad i hennes hår. Kanske ännu roligare att hon inte orkade ta bort den då utan lät den sitta kvar

Dagens mest kaosartade

i går kväll/natt (typ idag ju hehe) när vi var ute och insåg att vi ville gå från Vida (klubben vi var på först) till solidaritet och sprang hela vägen för att vi ville komma dit innan 00. så jävla jobbigt att springa i klackar, kändes som vi sprang genom halva stan. Sen när vi väl kom dit var det ändå aslång kö, kan ju säga att vi inte kom in innan 00 :))

Dagens mysigaste

nu efter skolan, när jag bara suttit i soffan, druckit te och pluggat lite. Tror iofs kvällen blir väldigt mysig också, då vi ska ha julavslutning på scouterna.


Dagens sötaste
Jennifer och Charlie i Bonde söker fru!! tycker så mycket om det programmet, av oklar anledning då det egentligen inte alls är min typ av program


dagens läskigast
hade fysiklabb idag, och vår lärare skulle visa en sak och helt plötsigt flyger en sak rätt upp i luften och iväg. Inte jätteläskigt haha men va så oförberedd då så fick världens chock (ja nu överdriver jag lite)

Dagens utmaning

att hålla sig vaken och överleva skolan. har inte varit så trött som jag trodde, men det är inte det lättaste att lyckas fokusera på att derivera sinusfunktionera när man sovit 4 timmar.


Dagens outfit
jeans och tröja. Inget mer spännande än så

Dagens dryck
öl och te haha, Dock inte samtidigt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

i helgen har jag varit på hajk! Jag är ledare för ett gäng 12-15åringar, och i helgen hade vi alltså luciahajk. . Det var från fre-sön och det vi gjorde var typ att kolla på film, baka julgodis, laga julmat, pyssla och bara chilla. Mycket mycket mysigt! Gjorde även så att jag äntligen fick lite julkänsla i kroppen, hoppas det håller i sig och att det kommer lite (eller massa) snö snart! Vi gjorde även en sån där julklappslek, ni vet när alla köper varsin julklapp och så typ lottar mamn ut dem sen? Jag fick iaf en selfiestick, och jag blev så himla glad för den. Lite väl glad kanske... hehe men selfiegame is strong osv


Välj fil

Likes

Comments

View tracker

de senaste dagarna har mitt liv inte varit så intressant men det har varit ganska kul ändå. kortsammanfattat har jag varit barnvakt, pluggat matte jättesent (har varit aspigg mellan typ 22-00 och varit fett effektiv då??) , gått på cirkelgym med Ylva (trodde jag skulle då lite ibland men det va kul ändå!), promenerat med Matilda och gått upp 05.50 för att träna innan skolan. Det sista var idag o är fortfarande lite imponerad över mig själv??? det va Louise som drog med mig o även fast det gick bättre än väntat så är det inget jag gör om igen på ett tag... hehe gillar ju ändå att sova! Det var denna vecka, typ.

Likes

Comments

Ska skapa en ny kategori på denne lille blogg, nämligen "onödiga saker att lägga pengar på". och då menar jag riktigt onödiga grejer, typ som dagens köp (som jag ändå är fruktansvärt nöjd med hehe). köpte ett nytt matteblock idag, o inte vilket som helst utan matteblockens Rolls-royce; ett från whitelines!  asså blir typ glad av att skriva i det, vilket ju ändå gör de 70kr de kosta lite värt. eller inte. men man kan ju låtsas o försöka förtränga det faktum att det är ett helt vanligt block som jag skulle kunna köpt för 10kr på ÖB :))))

Likes

Comments

​Det är mycket som kan hända sent på söndagskvällar när jag borde plugga, typ som att jag får ett ryck och skaffar en blogg. Har faktiskt tänkt på detta ganska så jättelänge, men aldrig orkat ta tag i det hehe men så plötsligt händer det! Orkar inte ha någon lång presentation om mig själv eftersom att de flesta som läser detta nog ändå känner mig på ett eller annat sätt. Men för att sammanfatta så består mitt liv av ganska mycket plugg, scouting, vänner, tindrande, bonde söker fru och även lite träning då och då. Mycket spännande! (ironi) Aja, vi får se hur detta slutar, är iaf glad att du har läst detta <33

Likes

Comments